Коментари - Външният министър предлага 30% увеличение на заплатите на служителите в МВнР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полицаите искат увеличение на заплатите.Ще привличат млади и способни хора.ХА,ХА ХААААААА Замисли ли сте се ,какво правят полицаите и военните. ПРАВЯТ СТАЖ ЗА ПЕНСИЯ.Това са им мечтите още със започването на работа.И после с разрешителното за оръжие да дреме в някоя будка на паркинг като охрана. Те това са амбициите.

1. Крайно време е да се приеме закон - след пенсиониране никой не трябва да има право на работа на бюджетна заплата. Или пенсия, или заплата! 2. Съкратете щатните бройки . В бюджетните организации вече не е социализъм, а комуницъм - близки, роднини и случайно останали служители за вършене на работата.

Дигнете им на номенклатурата кадри , те са много цени за територията. А онези изтерзани и съсипан от еднообразно на съществуването си , наистина работещи с 20% . Те не заслужават .

В никакъв случай, да припечелват допълнително от комисионни, продажба на паспорти и контрабанда, както досега. Дипломатическият багаж не подлежи на проверка по границите и летищата.

А заплатите в здравната система, кога?

Но на кого му пука? "Важните" хора у нас са контингент на болница "Лозенец" - правителствената.

тия всичките са за изгонване нищо не става от тях само некадърници в това министерство

то убаво, ама кога ще почнете да си плащате осигуровките като нормалните хора?

Абе уж ниски заплати, ама никой не пуска кокала, не може да се доредиш там? Тия трябва и медал да им дадат. Държавата ни е пробита отвсякъде, нито една институция не функционира правилно.

Външно да се затвори. Ние външна политика нямаме. Спускат ни се само команди.

Така така само за заплати и повишения на властта и депутатите мислим..... Разпускайте този цирк парламента и без заплати докато не се съставят правителство и не гласуват закони засягащи народа, а не САЩ или Украйна.

Нагласени стачки-преди повишенията.

Уволнете бунтарите и не вдигайте заплатите. На когото не му харесва - да търси работа в частния сектор, нали са много кадърни и говорят по 10 езика. Веднага ще ги лапнат.

А ЬАЩО НЯМА ЬА ПЕНСИОНЕРИТЕ? НИМА ТЕЗИ ОТ ВЪНШНО СА НАПРАВИЛИ НЕЩО МНОГО ВАЖНО ЗА БЪЛГАРИЯ НАПОСЛЕДЪК? СРАМ , ГОЛЯМ СРАМ.

Да си ТЪРСЯТ друга работа... Отаналите българи, работещи в ЧАСТНИ ФИРМИ стоят гладни и с ниски заплати. На държавна работа, винаги са взимали по- малки заплати.. На държавна работа много от чиновниците НЕ правят нищо и лежат... КОйто иска ГОЛЯМА заплата, РИСКУВА и работи на частно... Да вземат да ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци, чрез която арабите прехвърлят Ислямисти да ЗАВЗЕМАТ отново България !!! След това, парите от тая Агенция да ги дадат на бедните и безработни БЪЛГАРИ.

На тези, колкото им е акъла, толкова им са и исканията. С по-високи заплати, дали ще се оправи българската дипломатическа служба?

Ами те навсякъде свършиха такава хубава работа... дори и в Македония. Според мен не 30%, а 130% ще бъде малко за свършеното от тях.

Даже по 60% трябва!

Другари, дайте да дадем!

Депутатите повишиха заплатите на членовете на СИК Това стана ясно днес

Браво, нека им дадат колкото трябва, важното е русофистиличната сган да се пука от яд, а путлеристката мърша да тори полетата на Украйна.

А този с трите езика, три задника ли ближе едновременно, че седи там още ?

na prost politai i tova e mnogo neka da stanat programisti i az ste im dam rabota sgoliama zaplata da zapoviadat

е това се нарича - Наглост, Дами и Господа! Наглост без Граници!!

Съкратете половината и дайте на останалите. Или намалете наполовина заплатите на чантаджиите.

Какво увеличение? Те взимат:заплата + пенсия + бонуси и абонаменти от всевъзможни мутри! Който не го устройва да напуска, никаква ефективност и само привилегии, така не става.

Външните работи, не вътрешните. Те взимат и още екстри.