Външните министри на България, Гърция, Румъния и Хърватия искат Албания и Северна Македония да преговарят за ЕС

Четиримата първи дипломати набелязаха чувствителни въпроси във всяка от шестте съседки, които са извън Съюза

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Външните Министри си немат работа , говорят глупости ! А тази Захариева е никой ,колко % са гласували за нейната Партия ,че ще решава за целия Български Народ и ще взима решения !

За пореден път хората които представят България са си намазани гъза с мас, и чакат някой да ги поклати ...ОТЗАД!

И по-какви причини: стратегически, тактически, оперативни, България иска точно това? Моля, г-жа министърът да ги формулира точно и ясно. За първите два вида едва ли ще може да каже нещо смислено, предвид факта, че става въпрос за поредно легитимиране на български територия и народ, като отделна държавна. В оперативен план, освен че ще получи "конгрютюлейшън" от Биг Брадър, друго едва ли може да извади като позитив? Явно и това никак не е малко, щото бая се напъва да изпълни поръчението.

България се държи като неадекватен, психично болен и бих казал алколизиран играч по отношение на Македония на световната сцена, от една страна им казваме: "не ни пиапйте историята", от друга им правиме жестове и им показваме доброжелателност на която се гледа с презрение и неуважение и дефакто им даваме аванси, че може да им се размине. Нищо чудно че начело на дипломацията ни е Захариева която не направи нищо като вице на Борисов и правосъден министър за правораздаването ни или си правеше селфита при визитата на Макрон - такава е и външаната ни полтика или никаква или смешна и нелепа.

Албания и Северна Македония - това са още две мюсюлмански (албански) държави в Европейския съюз. Ако влезе и Косово - стават три албански държави. Честито ни. Започват големи проблеми.

Те европейците питат за още балкански мутри и корумпета, че тоя път и бонус ислямски джихадисти.

Аз, бат Иван и Страхилчо искаме бате Бойко да се нагъзи на жълтите павета та да може цяла София да го оножда при нужда...!!!

Интересно е какво мислят народите на тези страни.

тях никой не ги пита! И нас никой не ни пита на референдум за НАТО и ЕС! Така е политиката - няма демокрация.... само приказки за такава!

каква македония ,бе - в европейския съюз... няма такава държава! Тая мърша не е българка,а еврейка- все и е едно дали макетата ще храчат страната ни!

Мюсюлмански страни по-добре не в ес. Те и без това в съюза нинджите са много вече...

Няма ли да се погрижите Българите да живеят по-добре,отколкото да приемате 'Мисия' албанците да влизат в Европ съюз?

jingiby

Така в ЕС ще учат за македонския цар Самуил и за това, че българите са татари, а северномакедонците са създали бялата раса. Предателството на Гошо Тарабата ще бъде повторено десетилетия по-късно от друг комунист - Боко Тиквата...

Те ни крадат историята,а ние ги подкрепяме.Малоумна работа!!!!

Външните министри "искат" кот сащ иска.

Е айде вкарвайте ги в ЕС!!! Току виж взел се разпаднал преди да станат членове. Без макетата не може да има бъдеще ЕС. Да видим какви лъжи и стъкмистики ще измайсторят за влизането. Майстори са на това.

Ама макетата не се поправят и пак говорят глупости в общата историческа комисия... Сега да не се намери някой калпакчия и да каже, че са се поправили...

Калпакчии да искаш в България.