Ванга смятала, че 2022 г. е преломна за човечеството

Това припомнят нейни поклонници в навечерието на 11 август – деня на кончината на прочутата българска пророчица, която напусна този свят през 1996 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ква ванга ве

Много проста е била тая да доносница, а два пъти по-тъпи са тия които я четат и и вярват.

Из Основните Пророчества на Бате Ванчо И които се нахранят гладни нема да ходят а обутите шип не ще ги боде И всек звер и всеко пиле е така благо на масата щото ще правим големи грехове и ще ги кусаме и ще бъде грех голем. И Луната га светне, нощем ще е светло а денят също ще е светъл и ще можеме да ходиме без ламба Звездите са сложени там от Бога а мравките са сложени на други места пак от Него Ако пиеш вода га не си жаден, нема да ожаднееш нивга и твоите бъбреци ще са добре

Финала на туй писание блести с умозаключения. "Които умрат ша мрът. А кой не умре ша живей!" Малоумници пишат за наивници. :D :D :D

Кво е това Господ????

Много си прост, Гошко! Не ти е дадено даго разбереш. Живееш в заблуда и мрак. Дано Господ се смили над теб и те просветли!

че ще дойдат едни мошеници от Хардвард да съсипят България ама тогава не ви уйдисваше да го пишете и си еба всичките путки майчини :))

Няма хитрец, дори и най-големият, който да е надхитрил съдбата си. Ще хитрува толкова, колкото му е дадено от Бога. И после няма право на снизхождение!… Ванга Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!… Ванга

Хора.Не хулете безразсъдно .Ванга е свят човек ! Бъдете благи!

И защо реши, че е свят човек? Питай БПЦ дали е така. Но че не трябва да я хулим си прав. Истинскитехристияни не осъждат никой, но и не вярват във врачки!

Нешка потвърдила ли е това?

Не.

Значи не важи! Робева и тя е изгубена душа комунистическа!

Нешка е изографисана на иконите, бе. Иди и виж!

Така нареченият храм се построи за да и вземат парите официално,чрез така нареченият художник-партиец С.Русев -селско момче-дълтонист,но изпълнителен другар. Стенописите изобразяват наред с Ванга ,Лудмила,Тошо и д-р.светещи по онова време. Бая пара потрошиха Тея около Лудмила и Тошо,а народа бачкаше за тях .

бая си светнал и ти, като светещите. С какво се насвятка така

Накаде бре? Да се приготвим , за кое бре??? Газта-парно- бензин- храна скочи до небесата Без работа сам от 6 месеца Жената ма напусна За кое да се приготвя???

Идват избори, ще можем да изберем бъдещето си, както на децата и внуците ни. Наистина са много важни.

Питай Ванга да те светне:)))

Баба Ви Ванга,уважаеми,беше на щатна заплата към Държавна Сигурност,а "пророчествата" й се осъшествяваха с директен червен телефон,чрез който се подаваше "отгатнатата" информаьия за всели чакаш на опашка пред къщата й. Баба Ви Ванга бе перестройчик от класа и ход за превръщането на българите в глупаци,вярващи в отвъдното.Баба Ви Ванга бе един редови византийски поп на служба в ДС.

Не знаех, че ДС виждат в бъдещето...

Баба Ви Ванга,уважаеми,беше на щатна заплата към Държавна Сигурност,а "пророчествата" й се осъшествяваха с директен червен телефон,чрез който се подаваше "отгатнатата" информаьия за всели чакаш на опашка пред къщата й. Баба Ви Ванга бе перестройчик от класа и ход за превръщабето на българите в глупаци,вярващи в отвъдното.

Точно червен ли е бил?

Горката Ванга бе в плен на сатанински зли сили и демони. Нашата църква я анатемосва и отрича категорично. Не случайно комунистите я почитат и се сдушиха с нея. Лукавия е много силен. Понякога тя наистина познаваше, но не беше с Божията помощ, а с помощта на лукавия, за да заплени повече хора и да ги вкара в бездната и погуби душите им. Аз самия някога съм грешал и вярвал на хорските приказки. Ходих при нея лично и мога да ви уверя, че нищо не позна. Дано Господ ми прости. Грях е да ходиш при врачки. Така пише и в Библията. Народа не случайно я е нарекакъл с истинското и име - петричката врачка.

А нещо да кажеш за алчните, безчинстващи попове които са се продали на сатаната и петнят името на православието?

А нещо да кажеш за ЧЕРНИТЕ УНИФОРМИ на поповете?

Всеки си носи кръста. Свещенниците имат още по голяма отговорност пред народа и Бога. Познавам и много свестни и благочестиви божии служители, както има и други не дотам богоугодни. Между другото много голям грях е обикновения мирянин като нас да критикува и охулва свещеник. Нямамаме това право. Тях ги съди единствено Господ! Смирете се! За Ванга спор няма. Тя си е една изстрадала женица в плен на сатанински сили.

Щом като е голям грях да се каже истината за разни измекяри, не е ли още по голям грях безмълвно да ги оставим да безчинстват в името на Господ?

Всичко се случва с Божията воля. Щом и патриарха на Русия е бивш полковник Гундяев от службите, и това е позволено да се случи от Бог. Ние не разбираме напълно Божия промисъл, но щом е допуснато от него така трябва да бъде. В Библията пише, че Господ изпраща и царе за осъждане на народа. Има и добри и лоши царе. Всяка власт се дава от Бога. Може би трябва да изживеем изпитание, за да проумеем някои свои грешки, които сме допуснали в миналото!

ПРОСТ ПО ПРОСТ НАЙ ПРОСТ...

Тая държава, вече 32 години се оножда от шмекери и шарлатани!

Първите шмекери комунистите ограбиха,,всичко бъл.и родно,,А последните шмекери техните внуци ни доограбиха по харварски,,за нула време кеш много милиарди,,А горкият българин все чака няКОЙ спасител да му помогне,а те от крадец кой по голям крадец.А народът нищо не му остана освен да проклиня крадците и чака възмездие.Никой който е пил ,,кръвта на народа,,не е останал ненаказан до девето.Сегашните грабят,а после наркоманчета готованковци разпиляват.Та на нас бедните им пожелавам здраве и дълбока старост

Ванга никога не е посочвала години или дати. Все някакви "приближени" се възползват от някакв аситуация.

посочвала е...казала е на нешка робева,че който се върне до 2025г в бг ще бъде успешен,който остане в чужбина след 2025г остава там завинаги...ес си отива и границите се затварят..

3евзек

Айде пак глупости се обаждат...

Никога не съм го чувал. Имате ли запис на тези думи? Струвами се, че си ги измисляте.

Хайде пак баба Ви Ванга. Изтърка се този номер

Кои са тези приближени? Колко са получили да го "твърдят"? И след 50 години ще има "приближеби" които да "твърдят" глупотевини Или ще се открият "автентични" записки Айде спрете с тая идиотия!

За манипулаторите, комуняги, ДС агенти, русофилистици и етнически руснаци е много удобно да исползуват името на Ванга като аргумент за много лъжи, особено в русия, където лъжат постоянно тъпия народ с фалшиви предсказания на Ванга. Не случайно ДС и комунистическата номенклатура исползуваха тази простовата женица за свой източник на менте информация. Даже живков е водил брежнев при нея, там са ходили всички висши партийци и техни роднини.

Тая "простовата" женица е поне милион пъти по-умна от теб.

Дали? Как го прецени с пилешкия си акъл?

Преценил го е по написаното.

Казала ли е баба Ванга, че баба Ванга е казала вече всичко, но само в Русия знаят какво е казала баба Ванга? Комунистите-безбоожници също имат нужда от вяра, но техните божествени вождове някак не дават отговори на най-важните, крайните въпроси на Битието. Затова заместиха религията със суеверия, магии и гадания. Разбира се, има хитреци, които се възползват от този комунистически примитивизъм и обработват съзнанието най-вече на два вида хора: лековерни наивници и горделиви безбожници, гледащи на света с арогантна рационалност. От тези, последните, произлизат и ,,бабавангистите", които постоянно ,,досъздават" нови и нови ,,пророчества".

1986 се прибрах от Русия,отидох при Ванга,защото на сина ми излезе един белег,най веротно от радиациятаот Чернобил Тя ми каза:той е приет,ще има голяма чума,много хора ще умрат,Русия ще падне,жълтите ще владеят света,но Русия ще вземе владичеството(мои фрази),по това време бях атеистка,а сга вярвам,че ни наблюдава нещо свръхземно

ви кажува че на 2 10 22 ке има изборе . и ГЕРБ ке печели :)))

Лъжете.

искаш вярвай , ама натам върви работата :)))

ТОМА БИКОВ (ДБГ), 4.11.2011 Пред Бойко Борисов има път към… затвора!

"Според нея тези хора, които намерят в себе си сили да не се отчайват и да се преборят с трудностите, ще успеят да продължат напред." Щеше да е интересно, ако беше предсказала обратното. :)

Ванга е предрекала разпада на СССР. Варшаваския договор се разпадна, а скоро и Русия ще се разнищи на съставни части.

Уважавайте Русия и не се доверявайте на американците – нищо добро не може да се очаква от тях. Помощ може да дойде само от Русия. Тя ни е помагала и пак ще ни помага. И сега Русия е велика и винаги ще бъде велика. Помнете: републиките ще се върнат при Русия.

те и републиките мислят като Ванга :)))

Аман от глупусти... каквото се сличи все Ванга го била казала...... ееее деееее. Оставете на мира духа на жената.

Надявайте се нещо да се оправи, защото е пророкувано и не правете нищо. Така ли? Да траем още мутри, нахални жълтопаветници и сини комунисти да ни залъгват и да чакаме "светлото бъдеще"...

Ванга никога не е датирала събитията, така че тия измишльотини какво е казала за 2022 година нека да не й се приписват. Днес гледах едно интервю с племенницата й Красимира Стоянова, която многократно заяви, че Ванга не е предсказвала събития по дати и години никога.

Стига с тая мошеничка.

Как разбра? Нима някой би могъл да лъже толкова хора цял живот? Защо няма друга, като нея, толкова хора да е приемала?

Тя е била агент на ДС.

И хората са идвали при нея десетки години само, защото е агент на ДС? А преди това годините, защо са ходили при нея?

"Политическата обстановка ще бъде обострена... ...някои съюзи и договорености ще рухнат, но на тяхно място ще се проявят нови. Според нея тези хора, които намерят в себе си сили да не се отчайват и да се преборят с трудностите, ще успеят да продължат напред." Първо Арокалипсис; Росле оптимизъм. Това може да го каже всеки, без да гадае. ... САЩ-исаният Колос на ГЛИНЕНИ крака РУХВА. ЕДНОЛОЛЮСНИЯТ модел ще се замени с 3-полюсен - САЩ, Китай, Русия. На ЕС е отредена ролята на миманса.

И като се събуди, Путан се люшка обесен на кремълската стена, а в пРосия се вихри гражданска война. А русофилистичните гниди, мият Кенеди те на САЩ или ЕС

кажа че на 2 10 ке има изборе :))

Оставете я жената да почива в мир!! Основно за руска пропаганда се използват нейни "предсказания"! Абсолютно кощунство и гавра!!! То не бяха, че след първия черен президент на САЩ те ще се разпаднат, че Путин ще е световен президент и какво ли още не!!! Срам нямаха и нямат комунистите!!!

Само добро е казвала за Русия и че ние, за да сме добре, трябва да сме с Русия, а от америка нищо добро, да не чакаме. Прочете книгите написани от близките ѝ!

Нормално е да е подкрепяла комунистите. Нали е била агент на ДС.

Вие откъде знаете, че е била такава? Изглежда, че клеветите. Доказателства има ли или само, защото е било през тоталитарния социализъм? Вие да знаехте историята, защо ѝ е позволено, но трябва да знаете историята ѝ с Людмила Живкова, на която е помогнала, като я е пратила при Петър Димков и срещата ѝ с Тодор Живков, на когото е казала случка, когато се е опитал да се самоубие, която само той знае.

Абе, по онова време кой можеше да извършва такава дейност, освен ако не беше благословен от службите?

Това което започна на 24 февр.2022 ще завърши с изритването на САЩ от ЕС през 2025-2026 год. На Европа и европейците много трудно ще им дойде акъла в главата, но ще дойде и то е че Европа и Русия са едно цяло и няма какво да делят и че САЩ са вредни и да се изметат в С. Америка където им е мястото.

Само ако Русия беше нормална държава.

Всеки ден излизат нови пророчества на Ванга във фейсбука. Това малко трябва да усъмни "интелигентните" читатели на тези пророчества. Интересно е, че винаги пророчеството се появява след като дадено събитие вече се е случило, но никога преди това.

Ще спомена един случай – руският писател Валентин Сидоров посещава Ванга в края на 70-те години на миналия век. Стига до нея чрез Людмила Живкова. Говорили са си много дълго и целият разговор излиза в книгата “Ванга и Людмила”. Там тя казва, че светът ще се оправи, когато три страни се съберат в една точка – Русия, Китай и Индия.

"... когато три страни се съберат в една точка – Русия, Китай и Индия..." Значи, търси се мини черна дупка да ги събере в една точка.

пророчеството се появява след като дадено събитие вече се е случило, КАТО КРАЯ ВОЙНАТА В УКРАЙНА, през пролетта на 2023 година. Насъл, А?!

Дай достоверен източник

Ащар Шеран & Господ българина.

Никой пророк не е признат в собственото си село! (Дядо Влайчо от село Коньово, ни оставя важни послания за осъзнат живот.)

Хитлер си е падал по суеверия и паранормални явления.

В края на месец януари 1947 г., адмирал Ричард Бърд край Антарктида ("Земя на Кралица Мод") схваща какво е казал през 1943 г. адмирал Дьониц: "Немските подводничари могат да са горди, че на другия край на света направихме непристъпна крепост за нашия фюрер." ("Нова Швабия" - секретна база с кодово име "База 211")

В Библията се чества Раждането на Христос и неговото Възкресение, но не и смъртта му! Чисто информативно!

Срещу "руската" пропаганда всички са настръхнали. Но показателен е днешният ден в "еднополюсният" робовладелски свят, в който се води "операция"- война за съществуването на Човечеството и Земята. А дали за България 2022 г. е преломна, ще разберем на втори октомври, когато ще са КАРДИНАЛНИТЕ ("окончателните") "ДЕМОноКРАТИЧНИ" ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ. 23 февруари 1918 г. - създаване на "КРАСНАЯ АРМИЯ" ("червената армия") 24 февруари 2022 г. - начало на "операцията" на КРАСИВАТА АРМИЯ ("Красна армия" РФ) "Не ме гледай умно, българино!" - Жорж Ганчев

Красна, означава червена! Чети, преди да се изхождаш

Контекстът на написаното е ЧОВЕЩИНА, рептичо (шабес гой).

Приятно и забавно е да тълкуваш предсказания, 90% от които не са на Ванга ! Имах възможността да видя на живо Ванга през 1985г. пред дома й в Рупите ! И знаете ли кое ми направи най-голямо впечатление ? Беше докарана с държавна Волга на БКП от Петрич , а пред дома й имаше коли с дипломатически номера ! Още тогава изникна съмнението, че е използвана от бившото БКП за политически цели , като след промените през 1989/1990 г. , тя престана да приема посетители ! Тя беше и основен проводник на руското влияние в България , а на почти всички руски сайтове и днес има нейни “предсказания” !

Коли на държавници е имало, защото лицемерно не вярват, но реално са ходили при нея, да питат за бъдещето. До последно преди смърта си приема хора в местноста Рупите.

Пак ли ванга бе!? Креатура на КГБ, инструмент за индоктриниране на най-простата прослойка от българскоро население.

Я се разкарайте с тая малоумна креатура на ДС! Сиеверието е религия на невежите. Толкова можаха да предложат червените тъп@ци - Ванга, Джуна, извънземни и светъл комунизъм пре 1980г.

И Кашпировски!

Евразийският съюз ке падне!

Заговори ли някой за Ванга.... да занвете, че е руската пропаганда! Само пияндетата от кремъл вярват и откриват нови, и нови предсказания!

Ванга, както и другите ни пророци, никога не са посочвали точни години на предсказанията си. Видите ли такива в заглавието на статията, не си правете труда да я четете.

Точно и аз това щях да напиша!

В последните години всяка година е била преломна за човечество според поклонниците на Ванга. И винаги следващата се е оказвала още по-преломна. Няма как да оценя качествата и способностите на самата Ванга, но определено сред "поклонниците" и има доста мошеници и не малко глупаци. Сигурно има и свестни хора, които знаят нещата в по-големи детайли, но на тях рядко някой им дава думата. За съжаление кресливите само рушат образа на Ванга с глупостите си и няма да мине много време, преди всичко да се обвие в мъгла и да стане неразличимо от конспиративна теория на плоскоземец.

Така е! Всички тия врачки и баячки са "мижи да те лажем". ако "предсказанията" им бяха инстински щяха с точна дата и точно казани хора. Например - "на 28 март, руския президент Путин ще нападне Украйна!" Или "Румен Радев е тъпо копеле, но Курнелия Нинова е още по-проста гъска! Не ги оставяйте да управляват държавата!" И това е.

"Човечеството върви към безумието, ето кое ще го затрие... И тая жажда за власт, това насилие - как може до вчера да си бил престъпник, а днеска ти да нареждаш на хората? Всичките тия лъжи, извращения, безбожие... хората ги блазни злото, доброто не виждат - всичко това ще ни се връща." Ванга Из книгата "Ванга - живот за хората" на Бойка Цветкова ПОСЛАНИЕТО НА ВАНГА КЪМ БЪЛГАРИТЕ И ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОГАТО ДОЙДАТ ТРУДНИТЕ ВРЕМЕНА - Бъдете сплотени, помагайте си, бъдете добри, обичайте ближните си! - Молете се на Бог да спаси света! - Правителството да се грижи за възрастните хора! - Правителството да не изоставя земята, да не посяга на хляба на хората. - Да помогне на хората, които са от селата да се върнат в родните си къщи и да обработват земята си, за да могат да се спасят от глада и мизерията, които ни очакват." Веднъж с много голяма болка леля Ванга каза: „Ще има национално предателство, което ще осакати българския народ.“ Винаги е била категорична, че не може на Русия, с която имаме обща религия, език, нрави и обичаи, да се сложи черта и да се каже: "Вие не съществувате вече за нас!". Това е най-пагубна политика за всяка една държава, камо ли за България. От значение е и това, че славянството ще се събере. Когато ни предупреждаваше за националното предателство, думите й бяха: "И Русия пак ще ви помогне!". Казвала е и че: "Ние, славянските народи и особено България, не трябва да забравяме, че Русия е входната и изходната врата за нас" "Русия е наша майка. Само на Шипка колко руснаци за нас погинаха. Руснаците трябва да уважаваме като наши близки хора, kато наши роднини. " И още нещо, което убягва от вниманието на отговорни политици: "Ако не е Русия, турците ще ни управляват и ще ни изколят. " "Русия ни помага и само на нея можем да разчитаме. От Русия по-добра няма!" "Защо си разваляме отношенията с Русия? Когато Русия беше с нас, тя ни помагаше с машини, с парички. Защо стана така, че си развалихме отношенията с Русия? Заради това нас ни сполетяха много беди, стана страшно за кърмачета и пенсионери." "От Америка да не чакаме нищо. Помощ само от Русия може да дойде. Тя е наша майка. Тя ни помага и купува от нас дори скапаните круши и домати. Дава ни всичко. Тя пак ще ни даде всичко - машини, бензин, нефт." "Русия, Индия и Китай ке се обединят и ке вървят напред. Ако искаме да сме добре и България требва да е с тех, да не се откажува от Русия, нашите политици треба да го разберат това." Из книгата "Ванга каквато я познавах" на Д-р Здравка Методиева, снахата на Пророчицата Че не трябва да късаме връзката с Русия. Пред своя кръщелник Никола Делев е изрекла предсказанието, че и Европа няма да ни оправи. „Спасението не е в брат Джон, а в брат Иван. Не се продавайте на Америка за пари“ – това са нейни думи пред Мариана Конова и Ана Караангелова. Ще спомена и още един случай – руският писател Валентин Сидоров посещава Ванга в края на 70-те години на миналия век. Стига до нея чрез Людмила Живкова. Говорили са си много дълго и целият разговор излиза в книгата “Ванга и Людмила”. Там тя казва, че светът ще се оправи, когато три страни се съберат в една точка – Русия, Китай и Индия. Уважавайте Русия и не се доверявайте на американците – нищо добро не може да се очаква от тях. Помощ може да дойде само от Русия. Тя е наша майка. Тя ни е помагала и пак ще ни помага. И сега Русия е велика и винаги ще бъде велика. Помнете: републиките ще се върнат при Русия. Ванга "Ного пъти на небето над Русия ми изписва буквата В и думата Волга, колкото пъти да погледна все това В слага на небето - В като ВЛАДИМИР, като Володя, а Волга що значи незнам! Казва ми се: Сичко ке се стопи като лед, само едно ке остане недокоснато - славата на Владимир, славата на Русия. Она ке помете сичко по пътя си и не само ке се съхрани, но и ке стана най-велика на света. Русия отново ке стане господар, но господар на духа, на разума, на нея се пада тая задача." *Из книгата "Ванга каквато я познавах" на Д-р Здравка Методиева, снахата на Пророчицата

сичко ще бъде пометено, земята и живеещите на нея , и вси ще бъдат измамени и принудени да се ПОКЛОНЯТ на звяра, малки и големи, богати и сиромаси, освен ония, чието име е останало записано в книгата на живота на закланото Агне, които не носят за белег името на звяра, или числото на неговото име, а имат печата върху челата си на слугите на нашия Бог. Това е за ПОКЛОННИЦИТЕ на еди кой/коя си, вместо на Бога.

Послед 1000 години мир.

Съветска вещица. Отчаяните и болни хора и експлоатацията на болката им ще тежи на нечия съвест. Да не говорим колко хора направиха пари и име покрай всички тези шумотевици.

А какво е казала за 2024? Тя ще е още по преломна. Чудно откъде ги изчоплят журналистите такива материали? И как все със задна дата се появяват?

А още по-малко са предсказания на покоината пророчица, която никога не е казвала в коя година или на коя дата ще се случи нещо си.

От къде,ами от лъжите си! Лъже се безогледно в почти всички статии свързани с Ванга! Те медиите за всичко лъжат!