”Сън” помества обширен материал за Ванга и предсказанията й

Британският вестник "Сън" помества обширен материал за българската пророчица Ванга и припомня предсказанията й за 2018 г.

Обратно в новината

Коментари - ”Сън” помества обширен материал за Ванга и предсказанията й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никъде в Библията не пише конкретно за Сирия това е смесица която не води до нищо

баба ванга беше едн комуняшки проект на които и самите комуняги взеха да вярват,за това людмила живкова и нешка робева и бяха наи-вярните клиенти,иначе тя нищо не е предсказала,само лъжи и комуняшки измислици

Бе, гледах преди време в тубата един филм за Ванга заснет някъде през 80-те, в който накрая беше прикачена и дискусия на учЕни и отговорници за това доколко феномена Ванга е съвместим с марксистко-ленинската идеология. В крайна сметка "комунистите" решили да не излъчват филма. Та Ванга е всичко друго, но не икомуняшки проект!

Междувпрочем от този филм произлиза славата на Ванга, че е предрекла войната в Сирия. Там на едно място тя действително казва нещо за Сирия, но ми трябваше да го прослушам три пъти за да разбера, че тя нищо не пророкува, а цитира библията и казва нещо от рода "в библията още пише в Сирия няма да остане камък върху камък". И никъде във филма не видях тя да говори, сякаш вижда бъдещето. Тя просто е човек с особена интелигентност и чувствителност към човешките емоции и казва на хората това, което мисли, че искат да чуят и което би ги подкрепило морално.

аз пък пророкувам ,че след разпад на евросъюзът,валутният борд,евровондовете ,нато и българия ше се разпадне катои държава!нищо не сигурно и това го знаят българските политици и се страхуват!

Не е редно в дни на Рождество Христово, на Св. Йосиф и Св. Архидякон Стефан да става дума за врачуване и поличби, не мислите ли, братя и сестри "християни"?

В Библията също има доста пророци. Освен това баба Ванга говори и за Господ, така че мисля че няма нищо нередно.

"и бесовете вярват и треперят" Послание на Яков 2:19. Важното е на кой Господар си предал душата си, повярвал ли си в Единородния Божи Син нашия Господ Исус Христос, който дойде в плът за да принесе себе си в жертва за прощение на греховете на цялото човечество.

В руските вестници пишат много по-интересни измишльотини.Ванга е предсказала,че през 2018 Путин ще бъде преизпран за президент на СССР.

10. не бива да се намира у тебе (такъв), който прекарва сина си или дъщеря си през огън, предсказвач, гадател, вражач, магьосник, Сатаната е реален и многооо силен. Неговите слуги са навсякъде и на най-неочаквани места. За пример ще Ви дам само хороскопите, с които е пълна буквално всяка медия!

Нищо добро не чака хората, заменили вярата и надеждата на Господ Бог с вярата във врачки и шарлатанки! Честито Рождество Христово!

Пълни измислици ! Как не успя да предскаже мюсюлманското нашествие в Европа ?

Предсказа го, а така също и че социалистическите отрепки вероятно вогат да дойдат на власт около 2075 - 2085 г.Така, че четете повече и не излагайте на показ простотията си!

абе как не са я забелязали на уолстреет на предсказава цените на финансовите пазари,като например колко ще струва златото и биткоина долара,еврото след два,пет осем, дена,след три години и тн!дали е педвидила докога ще са на власт боико и приятелят му доган?

въобще не обръщам внимание и не ме интересуват такива пророчици! за мен те са безинтересни и нямат никаква стоиност и значение,които иска да им вярва,това си е тяхно право!

Както и всеки опит са полезни. Не е нужно да взимаш страна. Отричането (типична бълг. черта) не е продуктивно.

бабишки измишиотини,и простотии са това за баба ванга!светт се развива напред ,хората бягат подир проблемите си,само във всяка дълбокопровинциална селскотарикатска старана като нас все има някои прорoк,не сме само и единствено ние ,но нека за всеки влак си има пътници! спoред мен помогни си сам за да ти помогне господ!

Дори игрален филм за Ванга, в ютюб Ванга е попюлярна и я цитират по много поводи, но странното е, че никаъде не споменават за Слава Севрюкова, която е по-интересният и заслужаващ феномен със своите предсказания. Случайно ли е това, или е е нещо, което журналята не смеят да коментират. На кого С. Севрюкова не е удобна?!

Причини: казаното от Севрюкова по отношение на 1/ Айнщайн и 2/Сталин. А и може би, че обяснява феномена Ванга. Случката с Ванга, при което тя губи зрението си и развива паранормалните се способности, отваря "дупка" в пространството, вследствие на което в човешкото измерение влизат духове, които се прилепват към Ванга и стоят до нея (невидими за околните) и й подсказват нейните предсказания. Затова Ванга се оплаква в едно писмо до Севрюкова (книгата на Хр. Нанов за Севрюкова), че вечер често не може да заспи, защото вътре в главата й все едно се сбъскат камъни.

на най големия празник да не си омерзяваме сърцата с тия, от които Той е отвърнал очите си. Бог е написал съдбата ни и само Той ни дава сили да я следваме.

А този бог пише ли и съдбата на всички животни и твари, на растенията, камъните, моретата, планетите и звездите? На звездните системи, галактиките и вселената? Много работлив тоз бог, дали се справя добре с всичко, а?

Ванга позна за кризата, но тя дойде 8 г. по-късно, позна за държавите от северна Африка /ке горат сичките/ , позна за Курск, за Сирия. Общо взето познава, но трябва и да се тълкува правилно, потъването може да не означава само във вода, моде да потънеш духовно, да деградираш еволюционно и т.н.

заплатите над 3000 лв и пенсиите над 1500 лв? Това би било за мен по важното!

ами те бяха бе! един пакет цигари беше 700 лв, а монетата от десет лева, ако я изпуснеш, не се навеждаш да я вземеш!

"Дънов и Ванга - пророци на Антихриста". Стига сте заблуждавали народа, и без това му е стегнат хомота.

Поредната лъжа на гестаповските медии. Ванга НИКОГА не е казвала ТОЧНА ДАТА/ГОДИНА, когато ще се случи това или онова. Явно изопачаването на истината (казват му още ЛЪЖА) е необходимо на риптилите.

Нищо от това, което пише "Сън" не са предсказания на Ванга. Всеки може сам да провери ако не вярва. Няма такива предсказания.

Ами то не случайно много хора го наричат The Scum вместо The Sun...

Документирано е на кинолента (само веднъж успях да видя тези кадри, повече не са ги показвали) думите, казани от Ванга на смъртния й одър: "Ще се оправим до две-три години, само се обичайте и се дръжте за Русия!" Не се оправихме за 2-3 години и още не можем да се оправим, не защото леля Ванга не е познала, а защото не сме се научили "да се обичаме" и "да се държим за Русия", а сме я обявили за свой враг.

еми да се почваме тогава... такова... да се обичаме, а?!

Точно около смъртта й се държахме за Русия - комунягите с куклата на конци - Жан Виденов, управляваха, като ограбиха с кредити всички банки и с хиперинлацията и фалита на банките прикриха следите! Та с комунягите и "с държането за Русия" все дотам го докарваме - понимаеш товарищ Трол?!

"Сън" ке яде муя.

Всеки, който е поне малко запознат, знае, че т.нар. предсказания на Ванга са повече от съмнителни. поне 2/3 от тях не са се сбъднали, а при тези които са се уж сбъднали, доста не са станали баш така, както тя е казала. Наивници...

Който е малко запознат, знае, че жълтите вестници си пишат какво им дойде на акъла на две ракии от името на Ванга.

Британският жълт вестник, който пише само за мръсни гащи на известни хора е опетнил и паметта на Ванга. Никога и никъде не е посочвала, че някой ще наследи способностите й. За Венера нищо не е казала, но за това, че от Луната ще се добива хелий 3. А за Китай е това: "Преди това ще се сближат три страни - Китай, Индия и Русия ще се съберат в една точка". Измишльотините, които се въртят в интернет с това коя година какво ще се случи са много големи. Който иска да научи нещата от извора, нека прочете първата книга на племеницата й Красимира Стоянова, на Жени Костадинова - всичките книги и ще се добие по-добра представа за Ванга, животът й, всеотдайността към хората, както и казаното от нея.

има доказателства, наследникът на баба Bанга е испанецът Sandro Rey

Сън е престижен вестник само в сравнение с Уикенд...

Сън. Слънцето! Баба Ванга. На кратко я пишат Баба. Като малко име. Толкоз за Слънцето. Щом не правят разлика от баба и първо име. За тях Ванга е фамилия. Кво остава за "пророчествата" как ще ги четат...

Sun, най-големия боклук. Не бих го нарекла весник. В него няма новини, а само простотии, льжи и боклук. Собственник е Мьрдок, този плеителен човешки индивид... 2 големи боклука накуп.

Един англичанин е писал книга в която пише, че Ванга му казала какво ще се случва в бъдеще по години. За 2014 пище,че в Европа ще има епидемия от рак на кожата, а през 2016 - Европа щяла да се обезлюди. За 2018 - Китай ще стане световна сила. 2023 - Земята ще си промени орбитата. 2025 - Европа все още е слабо населена. За годините в промеждутъците, няма нищо.

Най-добрият начин за скриване на истината е да пуснеш един болюк фалшиви новини. Отдавна медиите и държавата не работят в ползу роду.

Глупости.

А за България е предсказано че когато руса жена стане президент на България тогава ще се оправим. Дали това не е Луна?! Не беше Цецка, сигурно е Луна....

Русата жена я предсказа Тамара Глоба.

МОЖЕ И ЛЬОТЧИКЪТ ДА СЕ ИЗРУСИ И ДА ОБЪРНЕ РЕЗБАТА.

Това беше Плевнелиев. Е, "оправихме" се.

Четете книгата на племеницата на Ванга. Ванга е обичала Русия, но е казала, Русия ке потъне. България ще се въздигне върху потъналата Русия.

Никъде не е писано подобно нещо.

Според прогнозите за бъдещи глобални (катострофични ) промени, Зап. Европа в по-голямата си част ще бъде залята от вода следствие на вдигането нивото на св. океан. Същото се отнася и за по-голямата част от ев. територия на Русия. САЩ ще бъдат много силно засегнати. Чикаго щял да изчезне, р. Мисисипи да се слее с езерата, разделяйки Щатите и пр. П. Дънов се е изказал: българите да не скърбят за Беломорието, защото морето ще дойде до Родопите! Но това са предсказания/прогнози. А какво в действителност ще се случи е друго нещо. Но за протокола, св. сили и управници се готвят усилено за подобни събития.

Ванга позна, че Курск ще потъне, ще познае и за това, че цяла Русия ще потъне.

Всеки вярва в това, което му изнася. На Ванга всеки може да й приписва думи. Благодат за фейк новини...

Трай коньо за зелена трева...

Хайде сега и Брекзит била предсказала... Абе осъзнайте се бе! Няма ли да се спрете да се врачува от името на тази жена? Плъзнахте идиотите български по света и почнахте да пълните и чуждите вестници с всякакви измислици! Тя си отиде от този свят тази жена, оставете костите й поне на мира! Голям грях носите за това, пълно е с идиоти навсякъде

"Жената, която предрече терористичното нападение на 11 септември 2001 година, Брекзит и възхода на Ислямска държава Обърнете внимание, на снимката с цитата "предрече" е в кавички- онези, които парле ву англе, знаят за коя дума става въпрос

Тя не познаваше нищо- като ни откраднаха пари в къщи баща ми беше при нея. Тя каза, че ще се намерят- до ден днешен нищо не е намерено.

И колко пари ви откраднаха?

аз съм и намерих парите. пазих ги за да ги върна, обаче инфлацията ги унищожи.

Във Второзаконие 18:10-12 Бог казва: Да не се намери между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел, никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите; защото всеки, който прави тия дела, и омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе. 1 Царе 15:10 сравнява непокорството с "греха на чародейството". Врачуването е една от причините, поради която народа на Израел отива в изгнание (4 Царе 17:17). Йеремия 14:14 говори за лъжепророците от онова време: "Тогава Господ ми каза: Лъжливо пророкуват пророците в името Ми; Аз не съм ги пратил, нито съм им заповядал, нито съм им говорил; те ви пророкуват лъжливо видение, гадание, суетата и измамата на своето сърце. Така, сравнено с истината, която идва от Бога, гадаенето е фалшиво, измамливо и нищожно.

Омразен е на поповете.. На Господа не...

Ха-ха-ха.... Тая беше предрекла, че на финала в САЩ-94-та ще играят два отбора с буквата Б.... Ха-ха-ха... Сатанинска работа. Никой не може да вижда бъдещето, освен Господ. Някои неща могат да бъдат пророкувани от хора, на които Той ги открива, но тая вещица не беше от тях. Миналото се знае от такива чародейки, защото то е известно на бесовските безтелесни поднебесни сили, с които те контактуват. Сънища, гледане на захар, кафе, боб, на ръка, карти Таро- това са все дяволски деяния.

vasil

Така е.Врачка като другите врачки.

Голям разбирач си.. нЕма що..

"Предсказанията на Ванга"-"ке окна, ке пръцна и ке серна" Това ли са ви новините, ОЛИГОФРЕНИ?!

Е кви новини очакваш на коледа бе гений.

А ТВА НЕ Е БАБА ВАНГА , А СТАТИСТИСТИЧЕСКОТО БЮРО НА САЩ : - 2018 - БЕЛИ - СРЕЩУ НЕБЕЛИ (НЕГРИ , ЛАТИНОСИ , ИНДИАНЦИ , ЕСКИМОСИ И Т.Н ) = 50% /50% ... В УЧИЛИЩАТА СА БЕЛИ - СРЕЩУ НЕБЕЛИ 40% / 60% :)) ... ДЕМЕК КАТО КАЖЕ СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА ЧЕ МУТРИСТАНА Е С БЕЛИЕ ДЪРЖАВИ Е МНОГО СМЕШНО :))

много е удобно предсказанията да се появяват постфактум, след като се случи нещо да се оказва, че отдавна е било предсказано

жълтурници. тя като беше жива почти нищо не познаваше, та за 2018 година...

Дир, цитирате английския вестник "Шок". Толкова ниско ли паднахте за няколко импресии повече?

английски жълтурка вестник.

Някой да е чувал за такива предсказания на Ванга? Ама имам предвид от времето когато е била жива... От както умря постоянно излизат някакви нейни нови и нови предсказания...

Аз очаквах да пише дали Битконя ще скача или ще пада, те за Венера и за китайците писали...

през 2018-та ша угробим, европата и ша окупираме русия и ша си турим мария захарова за президент на балканската федерация! а на здраве за горното!

на връх Рождество Христово, да навираш в очите на хората една ..неука, ограничена селянка, си е върхът на простотията! кой ли има интерес да поддържа заблудата жива??

Твоето мнение е свръх простотия.

Sun не е точно издание за интелектуалци драги - много картинки, едър шрифт и къси изречения.

аз от такива кат теп прая мокри петна навръх Рождество ко не знаеш?

В това че правиш мокри петна едва ли някой се съмнява..