Вандали вилняха в пустеещ мол в Русе

След като се разходили по етажите, потрошили асансьорите и ескалаторите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Временно явления беше напливът на румънски клиенти, те по-скоро си останаха туристи и минават транзитно през нашия град"!!! Как няма да е временно явление, след като алчните търговци от Русьето решиха че са хванали Бог за рога през 2007-а с румънците и умножиха всички цени по ДВЕ! Хак да ви е сега. Колкото до този и останалите МОЛ-ове, то си беше ясно от самото начало че са dust in the wind, просто по някакъв начин инвеститорите направиха някакви финансови врътки.

За град като Русе един мол е повече от достатъчен. А за по-малки областни градове дори няма нужда от молове, а от сгради с по няколко търговски обекта в тях. Просто трябва да има мисъл, освен, разбира се, ако просто не се перат пари.

хамериканска тъпотия не вирееща по нашите земи

И нашите са глупаци, де инвестират в молове у разни убити населени места, по западен образец. Ама тия "вандали" със сигурниост са от "римлянски" произход. На тях тва си им е живота - паразитизъм и безпричинен вандализъм. Измет долна. Само тва могат - да крадат, рушат и бият.

боже боже тая държава запада все повече

Къде са родителите на тези отрепки, от които нищо добро и за в бъдеще не може да се очаква! Паразити, гамени, непрокопсани неграмотници! Вече са изпуснати, а вероятно и родителите не са по-различни. Като не искат и не могат да възпитават, защо създават деца, които само ще са в тежест на нацията, а и родителите не ги чака светло бъдеще с тях!

Щом няма и кой да пере кинти чрез тея дюкянчета...

А защо молът е пустеещ?

Защото няма как да вирее мол в Русе с 50 000 жители останали. А дори и голяма част от тях са от малцинствата и методично превземат обречения ни град.

Жал ми е за дупката на мястото на "Петър Караминчев". Кмета можеше да направи поне водни атракции или да го зариби... А то 15 години стои една дупка в центъра на града. Като изоставена открита мина за елмази.

Изобще не са глупаци онези инвестирали в МОЛ-ове. Толкова пари се изпраха...

Пи 1000 лева лт всички невиждащи и нечуващи полицаи и ще се възстановят щетите!

Истина е, че няма достатъчно покупателна сила в Рс. Идеята за много магазини под един покрив е добра и е удобно4⁴4 за купувачите. А колкото до вандализма, той трябва да бъде овладяван от обществото и от властите на реда. Къде ли са те?⁵

Отварям кръчма я мола и събирам пиянките; гаранция за оспех

Жилая ти Оспех га га га га

Аааа, жив си , свиня старозагорска …. Ние русенци си мислехме, че си ритнал камбаната …. А как е в задната дупка, ъъъъъ ески заара ли и беше името ….. онова циганското сборище до Мъглиж ….

Такаааа, някой обитател на България явно не схваща, че описаното освен в Русе, преди всичко се случва в България. Но явно щом не е в педерастка София, не е проблем и тема за разговор …. Защо и е на България територия от 111 хил. кв. км., след като СофиА и стига ?!

В богатата Стара Загора поне работят 3 големи мола, а в Русе и един не можа да прокопса и се превърна в свърталище на наркомани. Ето това е бизнес климатът в наший обречен град!

Русенски окръг за 10 години е намалял от 235 на 193 хиляди жилтели . При соца бяхме 302 хиляди . Значи 110 хиляди души ги няма . Ще става и по лошо като окръга ще падне и под 100 хиляди ако не се направи нещо кардинално да се набавят бебета . По телевизията инфлуенсърки,сървайвърки,ферми,певици,лигли а путки за раждане няма само усти за сранне . Пари всичко е пари вече .

Още сега окръгът е под 100 хиляди. А градът ни има вече по-малко население от Гюргево.

ще стане така! моловете са изпята песен не се хабете!