Вандали с високопроходими автомобили разрушиха пързалка за шейни в Узана

Кметът Таня Христова ще издаде заповед за забрана за влизането с моторни превозни средства извън пътната инфраструктура

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знаете ли с какво образование, с какво възпитание, с каква дейност са тези офорудъри? По беззаконието, което вършат съм убеден, че са от най-ниската прослойка на обществото - общи работници, хамали, някакви шофьори, чалгари - задължително! В никой случай не са образовани и интелигентни! Прости и диви, като мангалите! Това е отпадъка на обществото!

Те полицаите пазят още в началото на трасетата на вандалите и ги информират от къде да минат да разрушат колкото може повече . Така няма да има какво да се пази и Въкът сит и агнето цяло. Няма какво да се пази , няма проблеми.

То и на Витоша от с.Железница нагоре е станало трасе за кросови мотори. И не само там. Навсякъде. Излезеш малко на природа, да си починеш от коли, а няма спокойствие, само шум и смрад.

По Витоша откъм Чуйпетловое същата работа. Разорани пътища и кал от джипове повечето са без номера. Къде е полицията.

Същата картинка е и из ливадите, поляните и горичките около Банкя. Оставени дълбоки коловози и "разорани" поляни от мощни високопроходими автомобили, всичките без номера. Обикновено се забавляват късно вечерта, а на сутринта се виждат непоправимите поражения върху природата. Няма нито полиция, нито горски. Пълна анархия, от хора убедени в своята ненаказуемост.

Навсякъде има закон за оффроуд занимания!Караш и в гората ,само ако има път или на обособени за това трасета срещу такса!Специализирания автомобил се придвижва да там без самоход а с превозно ремарке!Карам офроуд джип и карам само там където има обособен път,но масово е пълно с вандали!Трябва закон!

Лятото се спусакам аз от Мусала и гледам двама тъпанари с един кросов мотор се опитват да изкачат върха с мотора. Има много мъка на този свят, но в България е пълно с полуидиоти. И при тази слаба държавност и институции всеки тъпанар е цар.

Ми те тези са техните деца-на кметове,местни измамници-бизнесмени, може и на някой бивш партиен секретар или шеф на полицията..Знаят ги кои са.

Абсолютно си прав Синчета на прокурори и съдии. Пишлемета, както казва Тиквочев

Това е масово. Над Пещера в Свети Константин малоумни селски тарикати пърдят с атв-та, офроуд коли, а за дебили с бмв-та на по 15 години които да дрифтят по цяла нощ между къщите на хората да не говорим... Ама на кмет и община им е тотално все едно. Като стане някой по-сериозен инцидент като това в статията и се активизират да покажат дейност и... нищо. Гаранция догодина ще е същото. Да не говорим, че между тези които ги правят тези неща има масово полицаи или роднини на хора в общината и ....

Пистите и пътеките в местността Узана - флората и фауната се разрушават системно от оф-роуд мотори през останалата част на годината. Красотата и тишината на Централен балкан - местност Узана и в близост са системно раздирани от шума на оф-роуд мотори! Може ли който, когато си поиска, да си дрифти из пътеките на швейцарските Алпи?! Подкрепям пълна забрана на атв-та и оф-роуд мотори в нашите планини. Заради удоволствието на 100 човека се разрушават пътеки, флора, наршувата се пътеки и на животните - нещо, което се гради години.

Не са вандали, а най-обикновени средно-статистически българи. Даже може да се нарекат нормални българи. Виж българин-вандал е вече нещо съвсем друго. Това го нямат даже и в дивашките страни.

И къде се намира в крайна сметка тая местност "Узана"?

На газо на майка ти.

Думкай се отзад, сельо.

"Пързалката за шейни в ски-зоната "Емар" е разрушена заради вандали" Заради или от вандали. Има разлика в смисъла...

Разрушена, за да могат вандалите да си джиткат ! Всичко точно !

Честото чалгаджии!!!

Мнооооого прост народ, койтонзаслужава участта си.

В БГ си най-оборотен ако си бракониер, шейнар, с джип и слушаш чалга.