17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 150 метра от 1 ви РПУ, 200 метра от израелското посолство дето навсякъде е сериозно наблюдавано от местната полиция и на 250 метра от външно министерство. Полюцаи, политическа власт, социални инфлуенсъри всичките са съучастници с безхаберието си.

Същата курвичка, анално поддатлив боклук, безпишляк, безгръбначно мекотело и нищожество като тия, дето ни управялват! Как управниците ни да не са предадели и да не ни избиват и продават на черния американски пазар и в Брюксел в момента като виж кви мизерни и прокелити шибаняци и мижитируки РАЯЛТЛЪКА! Ако има начин да трупат дивиденти и някъв актив не само, че ще те издадат и предадат ми и родната си майка през прозореца щя хвърлят и ще кажат - ТЯ БЕШЕ, за някви си мизерни 20лв отгоре още няколко часа или ден мизерно съществуване в ЧРЕВОУГОДНИЧЕСТВО! Боклук! Това го направиха хората от квартала, чието свободно придвижване в зоните за спорт беше забранено, заради ковида и пандеммията дето ги няма! НЕЩАСТНИК! Ще си пускам децата на шосето да карат ролери и колело щото няма къде! Унищожихте всичко! Разсипахте цялата държава, а сега и децата НИ! УМРНИ В ПЛАМЪЦИ НИЩОЖЕСТВО!!

Ами, вандал, друг път. В 12-соу вратата на двора е заварена. И на мен ми се прииска да я отрежа и махна.., но каквото образованието,такива и мерките!!!!!

Направете го! Този човек или хора са го направили, за да ви дадат пример, koйто всичи да последват, да си върнете ПРАВОТО НА СВОБОДНО ПРИДВИЖВАНЕ И СПОРТУВАНЕ и да не се страхувате да предприемете необходимит мерки! Това не е престъпение като умисъл макар и методите на изпълнение и постигане на целта да са престъпни.! Това е обществено полезна услуга с огромна доза излагане на личен риск.

Очевидно е, че учителският и директорски колектив са платени, сплашени и няма шанс за нормален диалог и консенсус.

Дали е бнт,бтв, нова, дойчевеле или днес.дир е все тая! Фалшиви новини отвсякъде, спекулации и гръмки за по-голям контраст "епитети", които да помпат фалшиви настроения у хората. Долни измекяри и лъжци! Аз 12 години живея в квартала и даскалото никога не е било със заключен двор! И някой баш сега е решил да "задига" вратата? Дали няма логично обяснение, което премълчават? Защо не съобщиха, че вратата от една година е заключена за пръв път с катинар, заради тъпия ковид и някой се реши да махне катинара. Пак слагаха нови, някой пак ги маха и накрая не са издържали и просто са изрязали вратата, за да няма какво да заключват с катинар, щото явно не разбират от намеци. Хората искат да тичат и спортуват в двора на училището! Явно откакто имаме фалшива пандемия и ковид дето го няма и никой не е болен и умрял от него, това е престъпление и заплаха за националната сигурност, че си решил да идеш да пориташ топка в даскалаото пред блока. Боклуци! Това не е училище, а концлагер за производство на дебили, педофили и педерасти! Ей сега Славчо много бързо ще задвижи евроатлантическите ценности за доунищожаване на децата ви, чието "светло бъдеще" вие родителите им осигорихте с роболепието си, невежеството си, безгбръбначието и леността си. Даже и за децата ви не ви пука!

Къде сложи Дойче Веле до герберо-пеевските парцали само ти и празната ти кратунка си знаете ...

прави си, първите 2-3 реда, ама после, с извинение, осра тавана. ПС на училищата ИМ заповядват. Знаеш оттук нататък кого да псуваш. ПС/2 аз пък предпочитам да се затваря, от колкото да серат кучета в дворовете на училищата...

Или просто е факт, че НЕ СА БИЛИ ВАНДАЛИ, а хора, които искат да си спортуват както ПРЕДИ фалшивата пандемия от една година насам, заради която заключиха залостиха, закепенчиха и изолираха всички училища. Огради вдигаха, тел слагаха, кошове смъкваха, футболни ками рязаха, само и само да попречат на тези, които искат да спортуват на открито, защото и на затворено и платено не може, а трябва да си произвеждаме болните за да трупаме фалшивите статистики в сутрешните и нощно брифтинги все пак, а ако се движат и спортуват няма как да са болни. Хората откачиха и искат да си изведат децата с колелетата и ролерите в двора на училището пред блока и НЕ МОГАТ, ЗАЩОТО ТО Е ЗАКЛЮЧЕНО И НЕ ВСИЧКИ СА НА ПО 15-20 ГОДИНИ И МОГАТ ДА ПРЕСКАЧАТ ОГРАДИТЕ. Значи да прескачаме може ДА СЕ ПРАВИМ НА МАЙМУНИ, НО ДА МИНАВАМЕ ЦИВИЛИЗОВАНО И ПРАВИЛНО ПРЕЗ ВРАТИТЕ НЕ МОЖЕ! Явно ковида стои само на входа на вратите на училищата и катинарите и заварките са единственото нещо, което го одържа да не се "РАЗВИХРИ ЯРОСТНО И СМЪРТОНОСНО!", въпреки, че децата вътре в двора са на цели тумби едно върху друго потни, плюят се обменят телесни течности, целуват се прегръщат се. Като гледам всичките са се натръшкали да умират! Бас държа, че съседите в квартала не са издържали и просто са предприели мерки, защото им е писнало от простотии дупедавци, платени аналноподаттливи директори, педофили и мравинчовци, които се наричат "учители" и "учат" децата ви!

Не знам дали конкретния случай е кражба или протест срещу спиране на достъпа на децата до игрищата. Навсякъде е така. Няма нищо общо с Ковид-а, това при нас се случи преди епидемията. В провинцията се случва следното - усвояват средства по Е програми , освежат училищния двор , слагат нови огради и след това първата им работа е да заключат вратите на училищния двор. Живея близо до две училища, отначало направиха едното и децата се преместиха да играят в другото училище, не минаха две години и хоп "О УЖАС" ремонтираха училищния двор и на другото , това е отвратително, не мога да изведа сина да поритаме. По рано се събираха деца да ритат събота , неделя и през ваканциите след "облагородяването" на училищния двор, няколко пъти децата разплитаха оградната мрежа да правят дупки през които да влизат , безумците сложиха табели че ще викат полиция - общинско училище , деца от общината и ще ги заплашват с полиция че играят в училищен двор НЕНОРМАЛНА работа. Направили групи към спортните клубове, да, но не всички имат талант, а там треньорите са се юрнали (сигурно така им оценяват работата) да печелят състезания. Столетни училища с празни училищни дворове през лятото - зловещо е . Така че драги родители, молете се общината ви да не спечели средства по европейски програми, защото следва затваряне на училищния двор. Излиза, че това са Европейски средства за спиране достъпа на децата до спортни дейности - заключване на спортните площадки. Бъдещите министри на образованието , регионалното развитие, вътрешните работи и спорта да се съберат, като се случи правителството и да отворят училищните дворове.

Брей! Всички столични училища "получиха" едновременно европейска субсидия на 13.03.2020 и ги заключиха? Аналогичното мислене е вредно, особено във вашият случай и той не се базира на личен опит, който да се е случил след тази глупсот, за да видите очевидната разлика. Явно някой година и половина се е крил вкъщи като мишок! Защото аз ходих да спортувам редовно и ни преследваха и гонеха като джихадисти, престъпници и мафиоти, заради това, че искахме и се събирахме да поиграем малко баскет на чист въздух и на празни училища, неомизерствани от училищните дебили и мравинчовци, които прехвърлят вината затова на хората в съседство живущи около дворът на училищата. Добре, че беше кови-19, че да станат "изведнъж" толкова загрижени, като всички други институции по света за поддръжката, боклука и вандализма, докато спортните съоръжения и площадки се разпадат отсамо себе си именно поради липсата на поддръжка и защо да ги поддържат като могат да усвоят парите и после да кажат, че не стигали и не били достатъчно, пък била много скъпа поддръжката. Нали сами сме сменяли и купували, мрежи, рингове, давали сме пари към общината да правят настилки. Идеално знаем какво и колко струва и, че лъжат долно гнусно и противно и че като отидеш да им посикаш сметка всеки дъвче и върти плочата "кови19" както си му е изгудно на него и в случая това е оправданието на директорите и учителите! Кови19 влиза в училищата не през оградите , а само през ключалките и катинарите очевидно, които го спират и затрудняват и само и единствено, когато външен човек от квартала иска да отиде да спортува на чист въздух, само тогава ковида влиза в двора на училището. През останалото време имат финансова сделка с него, да не минава на дневни визити, да прави инспекции. ТЕЗИ МЕРКИ СЕ ПРИЛАГАТ С ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ, ДОКАТО НЯКОЙ ПЛАТЕН ОЛИГОФРЕН СЕ ОПИТВА ДА ВИ УБЕДИ, ЧЕ ВИ ПАЗИ ОТ ЧИСТИЯ ВЪЗДУХ И СПОРТ, ЗАЩОТО ТРЯБВА САМИ ДА СИ ПРОИЗВЖДАМЕ БОЛНИТЕ, ПОНЕЖЕ СТРАШНИЯ ЯРОСТЕН ВИРУС НЕ МОЖЕ ДА ГИ ИЗКАРА С ЦЯЛАТА СИ "МОЩ И СМЪРТОНОСНОСТ" ДОСТАТЪЧНО, ЗА ДА ВИ НАЛАГАТ НЕЗАКОННИ АДМИНИСТРАТИВНИ МЕРКИ, А НАЙ-БЪРЗО И ЛЕСНО СЕ РАЗБОЛЯВАШ ПОД СТРЕС И МАСОВА ПСИХОЗА ОТ ЗОМБИВИЗОРА И КОМПЮТЪРА ВКЪЩИ, ОБЕЗДВИЖЕН, АТРОФИРАЛ, НАБОЦКАН, ЯДЯЩ САМО ПОРЪЧАН ДЖЪНКФУД ОТ ФУДПАНДА. ПРЕВЪЗПИТАНИЕ ДО СВИКВАНЕ, ЧЕ НЯМА ДА СПОРТУВАТЕ, НЯМА ДА СЕ СЪБИРАТЕ, КРАЙ НА ВЕСЕЛБАТА, ТАНЦИТЕ, СЪБИРАНИЯТА И КАТО ЦЯЛО ВСЯКАКИ ПОТРЕБИТЕЛСКИ И КОНСУМАТОРСКИ УДОВОЛСТВИЯ. САМО РАБОТАТА ЩЕ ОСТАНЕ ПОЗВОЛЕНА И НЕЗАПЛАТЕНА, ЗАЩОТО ЩЕ ЖИВЕЕТЕ ПОД НАЕМ И НЯМА ДА ИМАТЕ НИЩО И ЩЕ БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ. АКО ТОВА НЕ Е ЗАГОВОР! ТО ТОГАВА АЗ СЪМ ТРАМВАЙ! НЕ ЗНАМ КАКВО ДРУГО ОЩЕ ВИ ТРЯБВА СКАПАНИ ТЪРТЕИ ТАКИВА!

МАНГАЛИ, а не вандали. Важное, че живеем по американски....

наказателните дружинки на Боян Расате...

Вандали = мангали...

Дали демократичните- неолибералисти,отсякоха борчето посадено през 1961 година от Юрий Гагарин ,когато беше на посещение в София .У-щето си имаше хубаво име "Юрий Гагарин"

слагачите - 'демократи' се извхърлиха много тогва. Юрий Гагарин е тачен и в САЩ, и в УК, навсякъде. Да не говорим, че са унищожени и спомените от други космонавти, вкл и двамата българи. либерасти-демослагачи. Расисти към собствената си раса и народ...

колко е цината на жилязото !?

пак мангали ли

И имаше четири-пет бора, засадени от космонавти /ако вече не са ги изсекли/? Ми как да не дигнат вратата! Такова ученолюбие не е било отдавна - дори и по късна доба има желаещи да се развиват, а вратата пречи. Значи..... Утре и гащите им ще задигнат. Това създадоха - това и ще ги краде, бие и псува.Още едно загубено поколение. Само лапачи, мутри и компаньонки става от тях /евентуално/. А Районното е на един....метър разстояние. Водеше се даже и за елитен квартал преди време. Значи трябва нова фордация - Селяния без граници.

цигания и ислям без граници.

Мангасариян брадърс!

Де,бре, преди няколко години при третите ни братовчеди бяха откраднали едното крило на портала на бившата резиденция на Тито край Охрид.И то бронзова, тежаща няколкостотин килограма.

А охраната къде е спала?

Пункта за изкупуване на джилязо е на депутатин. Сокерес ве, бате.

Не са били вандали, най са били мангали.

В тази руска страничка упорито наричат чехите(вандалите) ....цигани. А циганите - роми и българи. В Карлови Вари бира ще ви поднесе не Айше а ВАНДА.

К'о каза?!