АФП: Скелети на вампири са открити в България

Археолози в България са открили два скелета от Средните векове, пронизани в гърдите с железни колове, които да не им позволят да се превърнат във вампири, предаде АФП, цитирана от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - АФП: Скелети на вампири са открити в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За тези двамата на снимката ли става дума? Аха, така си и помислих!

Останалите вампири са в парламента и смучат ли смучат кръвта на народа... денонощно !

Ми да не се окажат войни прободени с метални копия, ама паричките вече да са глътнати от "вампира"?

Ха сега ако открият и гроба на Дарт Вейдър. Веднага тръгвам да видя.....

Само вампири ни липсваха у БГ! Вече се разхождат и се хранят обилно всякакви кръволоци! Туй шкембенце в средата на снимката на постния Флик ли е? С черни очила посред черквата, да му не видим кървавите вампирясали очета!

Вампирът не трябва да вижда светлина!

Няма значение как изглеждате-всичките плачете за екзорсизъм. Защото се правите на хора да смучете енергия .

Вампирите са открити в бургаско, а в самият Бургас червените вампири, внедрени от ДС преди години в СДС, застанаха начело на загиналото вече СДС!

Да, трябва да има Наши Пари за Нашата История. Да, трябва да се Създават Работни места. ... Ама чак пък за вампиро-предотвратяване?! ------ Всъщност, Божо: --що стана с чашата на Хан Крум?! а с изследванията на преднеолитното Общество край Варна?! ами с Плиска, Перперикон?!(и онез-там `изчезналите` ковчези/кивоти)

Глупости на търкалета! Било практика до първата половина на 20ти век! Чува ли се какви ги дрънка чалга историкът Божидар?

Шантава държава!!!

Съгласно мнението на оксфордския тълковен речник вампирът е свръхестествено същество със злобна природа, изглеждащи обикновено като трупове и хранещи се с кръвтта на спящите. А вампириада е 41-во Народно събрание.

Абе вампири колкото искаш! Е например мога да им пратя снимки на жена ми . Дали ще ми дадат и на мен 270 хил.? Щото имайте предвид ония са умрели ( и недоказани) вампири . А тая си е жив доказан вампир!!!

Шъ съ скъсам от завист ако изкопчиш нещо заради твоя вомпир ! ...Аз се разведох,а сега един-единствен шанс за полза от чудовището....хмххх...

Тук думата "вампир" се използва доста произволно и фриволно, вероятно целта е да се привлече вниманието. Това може би ще се окаже нищо интересно. Някакви езически бабини девитини, практикувани от ниско интелигентни хора.

ало, Созопол е 100% гръцко селище, докато разни беломорски и македонски селтаци не го населват с меркантилната си простотия, някъде след 29 година.

Ей ти - гръцкия расист: Преди да е станало гръцко си е било местно тракийско.

Ако АФП знае колко живи вампири щъкат необезпокоявани от никого,не знам как би съобщила новината.

То и аз гледах скоро един по телевизията .Някаква бивша миска

Hашите съвременни вампири са реални и са във власта,пият кръвта на българският народ,доколкото е останала.Hаи-големия вампир е боко фантомаса следван от кръвния си брат шимон джнков.

Сега трябва да намерят и някой пронизан в областта на таза, за да кажем че и Казанова е бил българин.

"Съгласно народните поверия хора, които са били смятани за лоши докато са били живи, може да се превърнат във вампири след смъртта си. В цяла България има вече над 100 погребения на знатни хора, нарочени за вампири." Това звучи толкова съвременно, сякаш е новина от днешни дни...

Чудят се вече колко пари да източат покрай разкопките в Созопол. Това е било масово явление в цялата страна, защо ще отпускат пари само за родното място на набедения учен Божидар Димитров???

Щом са пронизани с железни колове, значи не са успели да вампирясат. Така че заглавието не е коректно!

Я се огледай за вампири, в "управляващата класа"? Поне 99 от онези сто са се преродили и са "закачени" в хематологичните клиники към банки кръв, за кръвопреливане. Други чакат за сърце, бъбреци, черен и бял дроб ... Мъка, мъка вампирска!

до дфф Много си прав, мой човек. нищо не става от повечето журналисти.