Съдът остави в ареста жената на Вальо Топлото

Софийски районен съд остави в ареста Станислава Димитрова, съпруга на бившия шеф на "Топлофикация София" Валентин Димитров известен още като Вальо Топлото.

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави в ареста жената на Вальо Топлото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде сега и Софиянски и Ахмедчо да приберат и осъдят....стига са ги отлагали тия крадци и разбойници! Жалко че не разбраха кой дърпа конците на Вальо топлото за да разплетат схемата. А тая ревла като е толко болна да си беше стояла по болниците!

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави. Браво на Българският съд.

това човече с шапчицата дали е жената на В-топлото или е подставено лице, как да видим лицето от маскировката и докога ще се крият в такива случаи, ако е откраднал окошка, за да се нахрани ще го пакажат в цял ръст, профил и анфас,а сега ние да гадаем и да плачем на чужд гроб, а стига вече де.....

Лесно плачлива била!Сиромашкия народ,който ограбиха да не е по-малко лесно плачлив!Какво им дреме на тези гадове!Само по един патрон в тиквите-готово!Стига сме издържали тези гадини!Вървиме към дъното!Ако и нея пуснат,ще спра да плащам парно като протест!Докато издържате мошенниците никакви сметки няма да плащам!Ставам като мангалите-Стоп сметки!Да плаща Доган и Масларова!

Ко, ко, ко станало?

Аз си мислех че съда ще я прати на Хаваи те пък взеха че я оставиха в ареста ,цццц лош съд еи лоши хора!

Tя е ревла и нахална: имало бълхи... A "дамата" няма ли котка или куче и те имат бълхи.... имала детенце....Aма сега "ли се досети бе"... Kъде беше досега... дробила си, ще сърбаш попарата дори "вряла"... Aбе такъв цирк рядkо има. и то пак в б-я! Hе и в я р в а й т е!!!! B затвора и да връща краденото!!!

Ейй, много болна нация сме. Най-болната... Ами господа престъпници, когато сте нарушавали законите да сте мислили, че сте болнички и че ще ви е нанагорно в панделата. Все пак това е място за престъпници и наказани, а не курорт. Като грабихте, мислехте ли колко болни и гладни мизерстват за да можете вие да живеете охолно и в разкош. А с "плачливата" диагноза адвокатите са направо жалки. Хайде, те са пердета, но кой нормален човек може да общува с такива... Как имат семейства, приятели...

обаче на Топлото и женичката му им разкатаха фамилията... представяте ли си как се е чувствал тоя (цензурирано) като е седял в съдебната зала и е слушал как циври жена му? прибавете към това и смазващия психологически товар от собствения му резил пред цялата държава...никакви пари на света не могат да поправят това, никакви. този до година-две ще рухне тотално и ще се пропие...ако разбира се дотогава не попадне отново (и то повече от заслужено) зад решетките.

Такива хора нямат чувства, морал, съвест и т.н. Така бихме се чувствали в залата ти, аз и други свестни хора. Така че бъркаш.

И аз си мислех, че е така, но като го видях как нагло се държи, как лъже, как пикае пред полицията и пред камерата на журналистите, след като беше ходил при жена си, разбрах, че е абсолютен наглец! Явно сега е прецакал и жена си, за да може да гепи парите, но не ми е жал за нея, защото всяко нещо (и лукса) си има цена!

Защо другите двама минават метър?Та те са съучастници и всички заедно трябва да ги водят,като група и наказанието съответно по-тежко.

Да и сложат каишка против бълхи!

Господин адвокат ,как твърдите ,че има налице дълг без доказателства?Запис на заповед?Нали знаете ,че с двама здравеняци мога да ви накарам да подпишете такава и за милион ,че ми дължите?!За съжаление вашето съсловие е доста набъркано с този узаконен рекет наречен Запис на заповед.

Ай ся пак Бойко и полицейщената ли са виновни ??? Осъден пък свободен, те това само у булгаристан го има. Бахти и съда, бахти и държавата.

Прекрасна новина - никой не е виновен до доказване на противното, независимо дали е плачлив, полазен от бълхи, силно емоционален. Дали ако споделя, че ме е страх от тъмното това ще е достатъчен аргумент съдът да ме освободи - леле майко какъв съд, какви адвокати, какви доводи, пълна лудница. Ние, нормалните, приветствуваме този изключително елегантен развой на нещата. Не е позволено да се посяга на такива крехки създания. Може да се добавят още много неща - страх я е от водопрододчици, от коминочистачи, от коафьори. Спрете, не я докосвайте тази деликатна личност.

дано поне не са в една килия.

Е, този път адвокатите наистина се изложиха! "Лесно плачлива и с лабилна психика, с цистит ..." - болестта на всичките манекенки и прочие носителки на прашки - от втъкването на въпросната лентичка на едното място, което много ги засърбява, и това им е единственото основание за подписка на тая фльорца, която иначе хладнокръвно е настоявала да й се дадат не 20-30, а 30 хиляди?! Нея ако я освободят с тези основания, съдът просто трябва да се затвори поради тежко и непоправимо разстройство и професионална непригодност, да се разпусне, и след това да се назначат съвсем нови съдии в цялата държава! Безобразие на ента степен, а това гадно фамилно гнездо е срам и позор за цялата ни нация! начело с бабата Цеца, разбира се, и с малкото ревливо изчадие накрая!

ТУКА ВЕЧЕ МИРИШЕ МНОГО! АМА МНОГО!! ЯВНО СА ЗАБЪРКАНИ МНОГО СЕРИОЗНИ ИНТЕРЕСИ, СЛЕД КАТО НАПАДНАХА И ЖЕНАТА НА ТОПЛОТО - ТОПЛАТА...

браво, не искаме ревли в съда!

Тия двамата не се спряха

Не знаех, че и аз мога да си извадя медицинско - лесно плачлива съм ! Веднага да я освободят с тези тежки диагнози! В затвора още повече ще я нахапят и други бълхи! Ало, адвокатите - с хемороиди и лумбаго веднага я измъквате! Съдът е толкова жалостив...

И аз не знаех. Аз не съм ревла, а ревльо. Много искам да си извадя такъв медицински документ, но не знам как. Моля за помощ! Бих искал да имам документ пред КАТ, данъчните, НОИ и т.н., че съм един нещастен ревльо и да не ме закачат.

ако отида за талон при лекаря,ще ме върне,обаче за изнудвачите има /от нашите осигуровки/

Oще една лигла! A и се крие.... Hе и вярвайте!!!! Mястото и е в затвора. Aко не докаjе кое и какво има и ако е с крадени пари да връща всичко!!!

"Защитата представи медицинска документация, според която Димитрова е емоционално лабилна и лесно плачлива." Да, лесно плачливите не трябва да подлежат на съдебно преследване. Те са крехки, лесно раними души, към тях трябва да се подхожда много нежно. В противен случай ще вземат да се разплачат и тогава става страшно. Българският съд е длъжен да се съобрази с този железен аргумент!

не е ли време топлото и топлата да получат заслуженото- з0 000 не сам виждал накуп а те ги развяват като билети за автобус

егааати и валиовците и сиситата, тия хора нямат ли наяждане бе ???

... "медицинска документация, според която Димитрова е емоционално лабилна и лесно плачлива ... " ;) Ей при тия тежки болести ако не излезе от ареста, каква държава сме? В случай, че болестите, описани в диагнозата, са в напреднал, но все още не в краен стадий, ме назначете по делото- ще я излекувам по старата система на родната милиця ;)

поредната доза прах в очите на хората, когато ги осъдят да ми се обадят, колко години вече се точи това дело, ами обвинението от 30млн.лв вече е за документална измама и неплатени данъци....чушки тикви според сезона

Колкото осъдиха Вальо Топлото ,толкова ще осъдят и жена му.Стари циркаджийски номера!

След 8 години в панделата и ще се излекува.

Вальо Топлото от къде е намазал това младо аганце?

Ухапана от бълхи ... за кърлежи не прочетох значи бълхите не са от градинките, ама може да има и срамни въшки . Малййй ... . Що не ги изпратите и тези зад граница с еднопосочен билет ?

това е битов проблем използван за популизъм , къде е логиката в случая , как може толкова тъпа постановка да се използва за това как прокуратурата си върши работата , а когато става въпрос за сериозни неща ..... мълчание

Бравооооооо, заловиха и осъдиха нааааай-големия престъпник в нашата мила роднина.Вече няма и нужда друг да се съди тази стига и артисва.Толкова голям престъпник е!!!!!!!!!!!!1

а защо? не трябва ли?

Апали я балхите!!! мене щто не ме апаят аа?? Била плачлива а да поиска 30 000 лв не плаче!?!? Жалко за детето ,че има такива родители!

jana

Няма страшно-и то ще стане същото-с тоя генетичен мат`риал.....

ми тази булка имала бълхи, и темподобни болежки. ми да я пуснат от ареста горката

сега ще стане Сиси "мокрото"

Брей, лесно плачлива била !? Кога точно риве, като изнудва или като брои парите