Почина журналистката Валя Крушкина

Почина журналистът от БНТ Валентина Крушкина, съобщи националната телевизия. Крушкина е починала тази нощ в болница в Истанбул след тежка борба с рака.

Обратно в новината

Коментари - Почина журналистката Валя Крушкина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стоя чета и не мога да повярвам ,как може да пишете такива неща ,Един съвет от мен не казвай кой какво е заслужил а се моли да не попаднете в тази АД. Няма по -страшно нещо да гледаш мъките на близък човек а ти да си безсилен пред всико това. Така че просто помисли пред това и поискай извинение от всичкипрочели твоя коментар защото всички можем да бъдем жестоки особено такива като мен който са минали през този кошмар.НАЙ- искрини съболезнования и кораж на близките

Хайде стига с този бог и господ, че вече ни се повръща от лигавщини. И като сте много вярващи, защо му се бъркате в работата? Като иска да умори някого, защо му пречите тичайки по лекари и знахари?

Бог да я прости! Кураж на всички обикновени (неизвестни)българки, оперирани от рак на гърдата, които бяха много приятно изненадани от Диспансера в Младост 1 с намалени прегледи по някаква актуализирана програма,намалени изследвания и никаква грижа.Все стари и незнаещи лекари без капка състрадание или поне знания, само попълвачи на хартийки.Кога ще има най-после превенция? Докога ще мрем като мухи, кому е нужно всичко това-пълно безхаберие, но Ракът не прощава и зарад това, че атмосферата е отровена, така че и "Докторите" от диспансерите и министрите социални и здравни не са защитени.нека Бог им даде заслуженото.

Аман от хленчещи и проклинащи. Като си толкова праведна, защо си болна от рак? За какво ли те наказва Господ?

Да не дава господ на никой такава орисия, но какво да кажат тези хора които никой не ги познава и помощ от никъде не идва за тях. Мир на праха и! Само всевишния си знае работата. Някои си отидоха от този свят въпреки че имаха много пари и богатства!

Аз пак да питам, щото първия път не хвана дикиш. Модераторчетата са много чувствителни на тема "щом си се родил трябва да умреш". Какво искате бе, мамини сладки, да живете вечно ли? И тук като са заревали едни, като са захленцали, като са заточили едни сополи, ще рече човек, че светът за тях се е свършил с Крушкина. И като вярват толкова в бог, та непрекъснато го призовават да прощава, в какво я обвиняват? И ако много вярват, защо тичат да се лекуват, а не разчитат на божието вездесъщие? Големи лицемери са това вярващите, добре че не се хаби ценна хартия за крокодилските им сълзи.

Крайно време е майката-земя да се прочисти от празни бремета като теб.

Ох, милата...мир на душата й и съболезнования на близките й. Твърде млада си отиде. А от какъв тип рак, ако някой знае ?

Бог да я простии..!За съжаление, всички сме гости на тая земя и всички ще си заминем рано, или късно....Божа работа...Други ще ни заместят...това е основния биологичен закон...Затова ,живейте и оставете следа след вас...с нещо Полезно да Ви запомнят...!

Защо след като е нормално всички да нямат възможност да се лекуват извън страната ,някои други,да имат тая възможност... Те с какво са по-достойни да живеят повече от другите? Целия живот се превърна в непрекъснати позиви за пари да се спасява някой...А останалите?

Прав си, друже! Тежко ти, ако не си известен - оправяй се сам... не е равнопоставено така, вярно е...

Виж драги, Валя не беше просто "известна", Валя беше невероятен професионалист, помогнала е на много хора. Страхотни репортажи и неуморна работа, която я изяде и уби! Ето защо хората я обичат и искаха да й помогнат! А дребните злобни душички като теб, не заслужават да живеят... те не могат да помогнат на себе си и на близките си, какво остава да дарят пари или да се втурнат да помагат на непознат! Жалки сте!

Абе, Годо, ти да не си онзи дето го чакахме и все не идваше? Ти колко пари дари за Крушкина, или за някого някога въобще? Умряла, голяма работа, колко по-свестни от нея измряха и още колко ще измрат! За мен ще ревеш ли така?

Бог да я прости! Честен и достоен човек и журналист!

Ние СМЕ се затрили,но не всички го виждат!

Бог да прости Валя. А какво стана с киберножът?! Нали имаше обещания, хвалби и пр. Кога обаче ще стане?

Бог да я прости!

Господа В милата ни родина всичко се лекува с СМС-си,зов за помощ и на добрата воля и съчуствие на хората Или както казва Остап Беддер-Прпблема на давещите се е в тяхните ръце Бог да пази Българите от изчезване!!!

Ами догодина гласувайте пак за боклуците!

Бог да я прости!

Бог да я прости и да даде здраве и сили на другите борещи се с коварини заболявания...Амин !!!

Бог да я прости!... Остава и жестокият въпрос за другите тежко болни българи, които тихо издъхват, без никакви помощи и кампании...

Почивай в мир Валя. Ти беше лъчезарна и усмихната, ще пазя скъп спомен за теб. Светла ти памет.

Мила Валя, ако душата ти е още тук, знай, че бяхме с тебе до последно и вярвахме, че ще оздравееш! Много те обичаме и никога няма да те забравим!

Бог да прости Валя! Светла й памет!

Бог да я прости, нека почива в мир

всички сме в ръцете на Бог. Можеш да събереш милиони или да ги имаш и пак да не се спасиш. Можеш по кофите да ровиш и да живееш. Каква е ползата от парите които се хвърлиха от увреденото от Ставийски момиче? Почни никаква. Нито ходи, нито говори. Продължава да си е жив труп. Само Бог ни пази и помага. Лекарите са инструмент в неговите ръце. От друга страна аз не приемам институция да призовава за помощи на свои служители използвайки това че има широко публично влияние. Отнаса се за медиите. Не приемам да се използа ПРЕДИМСТВОТО ИМ за техни служители. това за мен е неприемливо.

Бог да я прости! Съболезнования на близките. Тежко е в подобни случай. Близките и болния търчат от болница на болница и се надяват до последно.

Бог да й прости! И нека правителството да се замисли: Защо не тук да се побеждава тази коварна болест, а трябва да търсим помщта на специалисти отвън? Значи здравеопазването ни е също "болно". Не само то има вина. Това е от създадената психоза, от боклуците, с които се храни народа ни, от недоимъка и т.н. Жалко! Винаги човекът е на последен план. На кратко казано: българина живее по-зле от всички по света, той бавно но сигурно се топи. За щастието на имащите, на които не ги е грижа за обикновените хора, за тях всичко може и всичко им е позволено. Нека не изпадам в поясняване на българския геноцид.

Моите съболезнования. Но съм бесен защо в България се харчат огромни пари за здравеопазвабе, а много болни хора като Крушкина не могат да получат адекватно лечение. И трябва да ходят да се лекуват в чужбина. А по телевизиите и не само постоянно текат кампании за събиране на пари за лечение на някой.

Нека почива в мир. Жалко за достойния човек. Преди да плюете по нашето здравеоопазване, вижте колко българи починаха разорени във въпросната турска болница, най-нагло злоупотребяваща с името Джон Хопкинс без да има никакво право на това. Аз загубих двама близки там, в същата болница почина и журналиста Рачо Колев, сега и Валя Крушкина. За същите пари може да се лекува човек в нормална болница във Франция или Швейцария, но рекламата на турските изверги надделява. Позорно е да печелиш на гърба на хорското страдание без да даваш нищо в замяна.

Не мога да се съглася напълно, на наши близки им бяха казали в тази болница, че нищо повече не могат да направят, да се обърнат към болница в Европа. (И там не можаха да го спасят човека :-((( .)

Не разбрахте ли, че Господ разполага с всичко, а не хората. Само хабите емоции и средства....

Не са много центровете в Европа разполагащи с кибер нож и съответните специалисти...Медицината във въпросната болница, а по- принцип в Турция е на световно ниво. Много европейски държави могат само да й се възхищават и завиждат разбира се....

Нека почива в мир!Поклон пред паметта и.Искренни съболезнования на близките!

Бог да прости Валя! Да я приеме във вечното Си царство.

Бог да я прости!Жалко за това, че си отива толкова млада! Дано да е на по-хубаво място!

Много добре казано!

Бог да я прости!!!

Бог да я прости! Защо си отиват хдобрите хора от този свят?

Бог да прости Валя - професионалния журналист и достоен човек! За съжаление подобни случаи не "отварят" очите на тези, които трябва да управляват здравеопазването! Българите с тежки заболявания бягат в чужбина, защото там са посрещнати от професионалисти, срещат грижа и състрадателност, ежеминутно усещат, че за тях се полагат най-добрите грижи и се прави всичко възможно да се подобри или облекчи състоянието им! НЯКОЙ ДА МОЖЕ ДА ДАДЕ ПОДОБЕН ПРИМЕР ОТ РОДНАТА НИ ТАТКОВИНА???

бог да и прости

Бог да я прости! Камбаните отново бият за всички ни - онко-заболяванията са вече епидемия, няма семейство непострадало. Известните млади хора, които са заболели (да не ги изброявам отново), са само върхът на айсберга от черен лед, обществото и държавата трябва да си признаят, че Чернобил още дълго време ще ни разболява и профилактиката и лечението на тази коварна болест да е първостепенна задача.

Do Hristova - Ти не знаеш ли как е на български да изразиш съболезнования? Много модерни станахте с "рест ин пиис"

Лека й пръст.

Жалко за Валя!Бог да я прости!

мучно ми е за Bаля, но не разбрах защо трябва да се лекувува в чужбина? в бегето не лекуват ли?

Трябва ли да си журналист, за да имаш шанс? Мой близък не беше... ходеше като просяк в Онкологията, и го гонеха от всяка болница по нареждане на онзи българоубиец-министър...

ПОКЛОН,ВАЛЯ!Отиде си един добър и неподкупен журналист!Дано да има повече такива като нея в БГ,за да спасят българската истинска ЖУРНАЛИСТИКА!!!

Мъчно ми е за нея,но ми е мъчно и за стотиците други българи,които умират всеки ден и никой не ги споменава освен близките им...А не е редно да е така.

Лека й пръст! Добър човек, добър журналист ...

Винаги е тъжно и жалко, когато си отиде млад човек, в разцвета на живота си. Почивай в мир Валя! Моите съболезнования на семейството и близките й.

Почивай в мир Валя! Коя болница в Турция?

Лека и пръст на Валя ! Но до кога ще си задаваме този въпрос : тази БНТ , демек държавната медия , толкова ли няма пари за да даде за лечението на един неин ценен служител ??? Ами тръгнали да просят от бедния народ ... Някои от шефовете само да дадат по половин заплата и ще се съберат парите, да ама не . Нали трябва да доказват от къде и колко са им доходите ....

От какво ТОЧНО Е била болна! ЗАщо не се казва , ами само тежко заголяване.

Защо БНТ НЕ Е здравно осигурявала своята служителка, та се налага да се събират пари?

БНТ със сигурност я е осигурявала здравно, но нали знаете, че с тези здравни осигуровки пълним гушите на управляващите, премийки, бонуси, апартаментчета и такива ми ти работи. Разбира се ПАРИ в НОИ и НЗОК НЯМА. Не се заблуждавайте - получавам в момента обезщетения, но не идват редовно и ми обясниха, че понякога няма пари. Правете си изводите сами. SIP

Пари;Открийте ударението, помислете кое значение преди кое е, сетете се агрегатните състояния как се запазват, улавят и ползват. И тогава няма изненада, че НОИ/НЗОК са лишени от смисъл. Стар БГ език и светоглед.Факти :-)

Как може да си такъв глупак (чка) ! Как може изобщо да задаваш подобни въпроси....Това си е чиста проба оскотяване...

Бог да я прости