"Валиумният изнасилвач" е арестуван за бруталното изнасилване в София

Холандецът Йохан Фредерик Стелингверф не за първи път посяга на жени, но вече е у дома

Обратно в новината

Коментари - "Валиумният изнасилвач" е арестуван за бруталното изнасилване в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изрод дано го осъдят и тикнат у пандела там без"валиумно" ще му се радват ще усвои тънкостите на занаят околовръстно обслужване

Случайна слеща в бар с веднага последваща покана за гостуване "у дома". Наивност, глупост, смелост ли е да приемеш такава покана? Живеем във времена в които трябва да развиваме инстинкта си за оцеляване. Дано случилото се наведе на серозни размисли девойките и жените които нямат против случайните дапознанства....

ама и ти се една смотана лелкааа , ами искало и се на жената харесали се отде да знай че е талъф гьотферен

Добре де, Светле или Светльо, ако тази жена го е харесала рано или късно е щяло да се усамотят някъде... След седмица, месец, два все тая. На болен изрод нагона не му минава с времето, просто се отлага деянието.

Димящи дизели, дрехи втора употреба, храни на по 30 години, козметика с изтекъл срок на годност, изнасилвачи, педофили и обикновени побойници. Това е вносът (включително временния) от стара Европа в България.

Това е поради високите морални ценности на Европа и нейните институции. Той има права и сигурно и този път ще му се размине на тоя джендър. Що ли не го хванат жъжете от агитката на Левски в София ( примерно) и от валиум няма да има нужда после. От нищо. Директно фира на красавеца. Света няма нужда от такива.

Ама и българките са големи к.рвета,сами му лягат!

нашата си е била курве...

сериен, брутален изнасилвач на жени си се разхожда из европа, благодарение на джедър-толерантната съдебна система. а в същото това време от високоговорителите на джедър пропагандата пък ни заливат с призиви за защита на жените от посегателства и насилие. реалността е абсурдизъм на степен психопатични отклонения. но, както казва другарката кристалинка "Несигурността е новото нормално нещо.", след третия пол и съучастието на съдебната и полицейска системи в подобни престъпления, но виж, ако се установи, че мнението ти е изпълнено с "омраза" ще те намерят веднага и по бързата процедура. ето това е диктатура!

Престанете с това , че жената е тръгнала с него защото е чужденец. Ако става въпрос за пари, отдавна жените може да преценим до 10 мин. разговор горе долу какво е положението на един мъж. Отдавна има много по заможни българи от утрепките чужденци, които идват в бг. Явно тоя е бил някъв галантен ухажор и е забаламосал жената. Може да не е била красавица и да и е станало приятно. Но този е пълен психопат и съдист. Тя най вероятно щеше да си легне с него, но той не е търсил нормален секс.

колко ухажьора-психопати са и нужни на една жена да си научи урока да не ляга на първата среща с непознат мъж дори да и свали цялото небе от звезди.

Аз познавам и българи ухажори-психопати. Искам да ти кажа, че хич не са малко. Един ден са ухажори, на другия ден особено като не си им разбрала ухажорските намеци, са злобно агресивни, обиждат и дори унизяващо интригантстват. Един такъв живее с жена си и двете си дъщерички над мен. Има и други

Е като на е било на първата среща, той щеше да я претрепе на 10тата среща. На този не му е проблема кога, а как да я претрепе и да я изхвърли като торба с месо.

бас че същата вечер в бара е отхвърлила поне един българин и си е тръгнала с този "европеец" не че нещо ама са си глупави жените

Ами щом е отишла у тях след няколко часа запознанство това си е половин изнасилване и половин еване!!

Най добре да се разпадне тоя евро съюз, защото ние имаме други закони традиции и обичаи! И без това ни ползват само за колония заради ресурсите ни. Откак ни приеха е само мизерия и коч. На.

той ше се разпадне и бездруго

Рано или късно всяка курва си получава заслуженото!

абе не е бе бас че даже е секси готина и с хубава работа момичето , абе те жените са глупави като цяло лесно се лъжат

Щом е жена е ВИНАГИ "КУРВА"-щом тръгва с непознат от заведението. Все пак е била в празнично настроение, а онзи боклук й е завъртял главата. А ако беше хомо,тоя съдист, щеше ли да твърдиш, че всички МЪЖЕ са "КУРВИ "а?! Горкото момиче.Аз бях на две преки от инцидента, когато това се случи.....,беше брутално гадно. Изхвърлена на пътя, като боклук....

и като беше на две преки помогна ли и нещо?

Пускането му под домашен арест от съдии от СГС е поредния цирк на членове на съюза на съдиите в България. Вие сте срам за правосъдната система! Вие прочетохте ли в какво състояние е намерено българското момиче? Това е садизъм, който вие поощряване! Срам ме е от вас.

Честит ЕС! Честито европедалско правосъдие, каквото в Холандия такова и у нас. Нали нашите престъпни магистрати от тях се учат. Почвайте да ревете по Путини Русия, но ако беше там сега щеше да реже дръвца нейде в Чукотка. Няма да казвам какво щеше да му се случи в Китай. А пък в Турция - направо ми е смешно....

Този трябва да го вкарат за година на топло в Бургаската пандела. Да види какво означава "тормоз" и "посегателство" ;)

туризмът се развива брутално. "Не е ясно кога и как е пристигнал в България", а има регистрирана фирма.. Сигурно е омаял митничарка и общинарка!

Няма проблем, сега Полфрийман ще го запише в асоцията си и ще го представлява и защитава. Може и с някой политик да му уреди среща и по медиите интервюта ще дава.

Тоя прилича на Джеръми Мийкс: мулат със сини очи, чудо голямо! Нидерландците, дето ни учат на мултикултурализъм и да не бием мургавите, тормозили мулатчето в училище и той станАл психопат. Жалко за женицата, още е млада на 32г.,майка, дано се оправи.

Секс за една нощ,и на сутринта нашата гайда да се прави отново на недостъпна и морална пред блока.

Трябваше първо да го заведе пред олтара, след това ще се опознават кой колко е хамав.

В кой век живееш?

абе разбирам го донякъде , често пъти наши момичета са недостъпни за нашите момчета - явно са им скучни и си мислят че чуждите са принцове на бял кон

Пуснат е в къщи защото в затвора е много неудобно да кани млади момичета. Така поне няма да напуска БГ но ще може да ги кани в къщи.

Очаквам БГ съда и прокуратурата да го оправдаят окончателно.

А може ли някой да даде смислино обяснение,защо все пак е пуснат под гаранция??? Такива същества трябва да са затворени,ако ще и до започване на сэдебния процес. Направо нямам думи.....затова в БГ всеки е взел правосъдието в своите ръце.

Какво излиза, честните и примерни нидерландци, дето съдят "престъпници" от цял свят в международния съд в Хага, пуснали още 2006г. тоя психопат след обвинения на 5 жени, 3 от които подозрително оттеглени. Блюстителите на Шенгенската гранична безопасност не само не затворили изверга, ами го пуснали и зад граница да върши същото в Бразилия, Малта, Испания и България. Европо, Европооо!

Не е ясно,при такова"действащо"европейско "Правосъдие",още колко държави ще посети този изнасилвач,умен и красив мъж....Гадно.

Това вече не е правосъдие пуснат под гаранция и забрана да напуска България. Смях дано на прокурора и съдът да им се случи същото с дъщерите!

... той е красавец, а нашата българка е проститутка и изобщо не може да убеди никой че е била изнасилена - КАКВОТО ТЪРСИЛО, НАМЕРИЛО...!!!!!!

Има статия в нета от 2016г. от Малта. Живял е с местна жена 4 месеца, след което я изнасилва и завлича с 25 000 евро. Явно умее да се вписва и омайва жените. Тук не се е стърпял и е действал на момента, сигурно е наясно че България се намира на дъното на класацията по правосъдие.

Хей... Не може да слагаш такива епитети на жената, ясно ли е... Не ви е срам да хулите, без да сте наясно изобщо с нещата... Дай боже да не Ви стига

Много е секси, само от снимката се мокря между краката...

Той на това разчита, от смесен произход е: европейско африкански, екзотично излъчване. Което нв пречи да е тотално сбъркан психопат, който обича да измъчва жени.

вкарвайте го в Бг пандела бе при най-долните магали и боклуци

Няма Такава Държава!

Пуснала го е тъпата овца.

.

Трябва да го убием тоя. Иначе секс за една нощ, забрави. Ще се страхуват. Полфриймън, помагай.

мани ве ! тя му пуснала женичката а тоя повредения я мъчил със щуротии и я хвърлил като куче на улицата ...ама и нашите жени са едни глуповати - колко пъти съм слушал от тях глупави изказвания че българските мъже не стват и нямат отношение към жената , е! сега се е наиграла с чуждия изперкал мазник с прекрасното отношение . нооо ме е яд свалям ги бърборя им глупости раздавам се за тях на сутринта кафе им правя даже а те бонакелите като водят някой засукан чужденец и за принц го мислят

Няма закони,няма правосъдие,няма и такава държава-“той нямало да се укрие”-е сигурно-нали ще продължава да изнасилва-тя превенцията трябва да е затова-да се предотвратят тези му изродски действия,а не срещу укриването му.

Мартина, вие от небето ли падате. Не чете ли, че избегнал правосъдието в много държави, включително родна Холандия и Испания, които уж не толерират изнасилвачите. Очевидно този тип не толкова безобиден, а е и опасно умен, щом знае как да го направи.

Тоя що не са го изнасилили и застреляли отдавна - звяр

Тази каруцарка която го е пуснала скоро и нея ще изнасили ,може би го е харесала.Скоро и тя ще получи краставица от зад.Проста съдиика. Чудя се как може да пуснеш изнасилвач може да направи друго престъпление.Питам колко пари е получила за да го Пусне. Във България няма ЗАКОНИ.

При такива ситуации (99% възможност за секс), от скалата на вероятности-от най безобидната, мъжът да се напие и заспи или да не му стане банана, до да я разчлени и изяде, и междинната-"нормален" секс и двамата доволни, всичко може да се случи. Ако допуснем, че до 25 е учила в университет, после кариера и 1-2 (не 150) неуспешни връзки, на 32 една жена би трябвало да е доста наясно със себе си, какво се случва в околния свят, и какви могат да бъдат евентуални последствия. Накратко-в такива ситуации се казва НЕ. Прави се 2ра/3та среща на трезво и светло, задават се въпроси, проверява се в Гугъл, и ако субектът е сериен изнасилвач, се репортва на полицията. Ако е свестен-да се взимат и да заминава за Холандия или да правят каквото искат.

Този налита предимно на 18 годишни, не прочете ли?

българката била на 32 не прочете ли

Ще налита на 18 годишна а не на 81 годишна

които обвиняват жената... абе вие жена не сте ли сваляли... жена не ви ли е харесвала... жена не ви ли е вързвала ... АМА ТАКА отнасяли ли сте се с жена... ебаси... тоя ще бъде шибан...

Не са та, за съжаление. Само висят в порно чатове и Тиндър, за това не знаят какво е да излезеш на нормална среща с жена, да има флирт, да се борят за нея. Точно добре ги определихте. То не е за вярване, че е така, но за съжаление е така.

Ама не бе Иванке, просто си имаме опит с курвенски номера. Примерно да те сваля и да те нае. .а една вечер, а после какво да те правя каквато си ми грозничка и глуповата? Но при плебеите и селяните си е така както ти го казваш.

нашите жени станаха много критични към нормалните бг момчета все нещо интересно и чужд търсят и упрекват наще че са скучни и нямат подход и само висят в чатовете - то донякъде е така ама и вие много ги демотивирвате и накрая се давате на такива изперкали повредени чужди мазници

Те за тва са и толкова злобни към жените. Заради си собствената им полова нефелност, загубили я, покрай пристрастянията към порното. И за това мислят, че взаимоотношенията в реалния живот са като във порно сюжетите. Ето срещат се мъж и жена, тя отива на гости, за какво отива? Ами за секс, за какво друго. Фазата на ухажването, на флирта, на приятелството преди секса изобщо липсват в порното както и в техните болни мозъци. И за това съдят по собствените извратени възприятия, създадени от платформите за възрастни,чецтя отишла на гости, за да прави секс с него. Та ние задължително ли правим с гостите си секс, по тази логика?!

Колкото и да обясняваш няма да те разберат.

ааах дон жуане, дон жуане! как не случи на нашенски джендър да ти съдере задника с балканския си боздуган, как не случи!

сливенския,... ги лекуват изнасилвачите...

Там не е ли женски?

какво е това, нямам думи! как може

Ako се бяхме срещнали с тази жена щяхме да имаме незабравима нощ! Нооо...не съм холандец....

Абе не е вярно,че е отишла при него само щото е холандец. Очевидно той знае как да омайва жертвите. В друга медия пишеше, че в съда психологическиа му профил бил - умен, харизматичен, привлекателен, образован, бил е и модел някога(очевидно се е поддържа) и на фона на мъже тук като Павел, Петър, Орел 2 и всякакви недоразумения явно й се е сторил по- интелигентен. Виж че му се хващат на чара от всякакви народности,вкл холандки.

Това ми звучи ,като че ли експертите и те биха клъвнали,но вече знаят ,че е опасен:)))

Чакай ,че първо сигнално ти отговорих(все пак на два литра вино съм) ;((( та не разбрах ти оправдаваш чаровника или си против това жените винаги да се изкарват жертви.Ей много сложни сте това жените.Ако е готин и чужденец е супер ,ама той извратеняк и тогава боли,ако е българин и романтичен и без насилие(но и безпаричен) и тогава боли :((((

душо романтична, не са сложни жените, виното ти е много, дано не посягаш към него често.Къде забърка безпаричието с насилието в конкретния случай, това да не ти е водка и доматен сок.

Ивайла: Не е трудно да се знае как се ухажва една жена. И като прибавим алкохол, музика и неонови светлини всичко става бързо и лесно. В такива ситуации жената казва НЕ. Ако мъжът е свестен, и има сериозни намерения, още на следващия ден ще и се обади за среща, кафе и т.н.

КОЛКО МУ Е ДА СТАНЕШ ХОЛАНДЕЦ : ЕДИН БИЛЕТ И «ТЕРМИНАЛ 2» НО НЯМА ДА ИМАШ «ХОЛАНДСКИ ИНСТРУМЕНТ» ЖАЛКО. ! НО НЕ СТАВАШ ! СТОЙ СИ В КОЧИНАТА

По долу списващия/щата леля Гошо е хер ма фро дит.

Честно си признавам че съм един гей и че много ме възбуждат мъже като тоя на снимката, както и Бойко Борисов, Веселин Маринов, Румънеца от Румънеца и Енчев, Асен Блатечки, Фики Стораро и Волен Сидеров.

Ми дано ти излезе късмета, наслука !

Защо нашите полицаи не му пуснаха двама от централния затвор и те и без валиум щяха да го изчаластрят,белким му минат мераците към жени.

бих му станал курвата

Я, колко мъжленца чакали ред за курвалък при тоя изрод, но иначе все жените са к...ви. Май ще се окаже, че мъжките кучки са далеч по- настървени и разчистват територията от женорята, та и затова са такива яростни женомразци.

Баш, баш добре го казахте. Мъжленцата, навити за нетрационен секс с този психопат билЕ много. Я да видим сега процентът на мъжките к.орветини сред тях. Бря да ми се не видЕло какво равенство между половете на станало ;)

"Твърди се, че негови роднини са работили в съдебната власт. ..... по необясними причини излиза много по-рано от затвора ...." Явно е е само български феномен. Цялата демокрадска общност е прогнила от корупция.

Ми да полежи в пазарджишкия затвор няколко годинки. После вече няма да мисли за жени, друг човек ще е...

Само на мен ли ми се струва, че т.н. "холандец" е с доста негроидна структура на лицето и доста тъмничък като кожа. Явно баба му или майка му са били успшно ашладисани от някой африкански жител на Холандията. Иначе-жената е лека к-ва с лош късмет, а този е за спешна кастрация и премазване от бой до пълна инвалидизация.

И на мен изобщо не ми мяза на етнически холандец...

свободното движение на хора и стоки...

нали изнасилване е налице, когато жената НЕ Е СЪГЛАСНА на полов акт...Вярно, не е искала брутален секс...Този тип следва да бъде съден за нанасяне на телесна повреда...но за изнасилване?

По- добре не давай акъл, щото нямаш. Нищо не зависи от празната ти глава . Има си НК и там ясно е посочено кога един полов акт е изнасилване...Изнасилване има при секс с приведена в безпомощно състояние жена. А такова е имало посредством упояването от тая свиня. Оттам нататък това упояване може да се квалифицира и като опит за убийство...Отделно, че е имало разкъсвания, кръв, които това чудовище е причинило с различни предмети...А после и я захвърлил на пътя посред нощ, при минусови температури, което преохлаждане също е застрашило живота й....Дано и теб те споходи подобен полов акт, че с новите ни европейски братя по начин на мислене не се различавате, само дето те и на мъжки задник налитат. Пък ние ще ти се подиграваме, че сам си го търсил да ти разпорят ануса, да се гаврят, докато си изпил смъртоносна доза, а после за разкош на вечерта да те изритат като помияр на улицата при -6 градуса....Дано и ти получиш мечтаният полов акт.и ти дойде акъла в празната глава.

отива в дома на непознат мъж...С каква цел? Ами-ясно е...Да-не е очаквала мъжът да е изрод и да се гаври с нея-до кръв...Но тя безспорно е имала намерение за секс с непознатия...Т.е.налице е съгласие от нейна страна...И ако изродът не беше извратен...срещата щеше да завърши с осъществяване на полов акт , за който има съгласие и от двете страни...

Ей уникален си. Ами примерно ти искаш тутурутка, но получаваш големия отзад. И какво, няма да има разлика щото така или иначе си искал секс, така ли да те разбирам? Хайде да добавим и факта, че си упоен и не можеш да си кажеш да или не... Няма изнасилване викаш, и така те кефи?

Явно когато жените видят, че тоя е психопат, спират да искат секс е него, но тогава е късно. Затова е изнасилване. Или ти смяташ, че хората нямат избор по всяко едно време?

Валиум е западняшкото име на Диазепам. Продава се срещу зелена рецепта и лична карта. Как се снабдява този идиот? И не знае ли изродът, че комбинацията с алкохол може и да е фатална....!

Именно това пък е и опит за убийство...Този боклук е извършил повече от едно престъпление.