Валери Симеонов и депутати на среща с българите от Западните покрайнини

Отбелязаха първата годишнина от създаването на Сръбско-българския културен център - Сдружение "Светлина"

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов и депутати на среща с българите от Западните покрайнини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това си е българска земя .

Валери Симеонов има толкова общо със Западните Покрайнини, колкото Красимир Каракачанов - с Македония. Ама потвърждават правилото - у нас всеки прави това , за коет не е учил Справка: лекар - таксиметров шофьор, шофьор - собственик на Телеком пожарникар - премиер бивш премиер - метачка (Ренета Инджова) Хубаво се живее у нас - не ти се налага да четеш "Алиса в страната на чудесата" По едно време можеше да четеш "Чудесата в страната на Алиса"

Като не правите вие училите това ,което сте учили,................ М/у другото,навсякъде е ттака. Др. Р.Рейгън- актьор- президент, др. Доналд- рентиер- президент

Ааа сети се той за българите по другите държави...нещастник. изритаха го от поста му, ще го съдят и айде опити за дивиденти... В тоя парламент само мърши има

Нфсв и Вмро да милеят за Българите в България става само по тяхния си "патриотичен" начин – който даде повече получава Български паспорт, който не – турски. Така са се разбрали Каракачанов и Симеонов с Турския министър на външните работи!

Македонец ли си? Българин с отнети имоти в Сърбия ли си? Беше едно радистче/еладжийче по корабите, доколкото те помня. Поздрави от Бургас.

И ти си бежанец оттам. Както и моят род. Всеки знае да се дърви на Сърбия, която е взела-дала. И няма подкрепа. Що не идеш до Турция, там тракийските бежанци имаме да си взимаме стотици декари, съседе? Чакаме от урбанизираната територия на Люлебургас 500 декара. Това при сегашни пари смяташ ли колоко евра на квадрат са? Жичкаджия си беше и жичкаджия си остана. Не си бил само ти по корабите. Само чупиш стойки. Бургазлии ти знаем и майчиното мляко.

Що чиниш там?

НФСБ-то защити интересите на българите в България и се загрижило за интересите на българските общности по света... ... Много пушек, много шум и всичката пара - в свирката.

НФСБ-потурнаци се грижи за турските интереси в България, а тази мъгла е за малоумните им избиратели.

С такива неща трябваше да се занимават, а не да забраняват достъпа до порутената им ограда, през която имигрантите минават свободно, да наричат протестиращите майки "кресливи с уж болни деца" или да плащат скъпи самолети, които може никога да не получим, нещо като опростен заем.

Удря рамо на Баце, нали е патерица. Нужен е план за измъкване от скандалите които забърка Борисов. Играят цирка на ДПС с правата на малцинствата.

Бъдещето на Македония и Западните покрайнини е свързано с България!!! Ако някой каже, че България е мала има още осум дела за да биде цела!!!

Няма кого в България вече да лъже, че е хукнал да търси навън?

Не мое да ми е конкуренция. И я се не бръснем и ги плещим еднииии, махни-махни.

Този го гледам и се питам , кой го избра Симеонов ? За мен е Менте Депутат и вси чки Патриотични игри са Фалшиви !

и ще чуеш кой ги е избрал по обажданията на открития телефон.... И аз се чудех преди време....ама ми стана ясно.....възрастни хора които едва говорят....

Най харесвам българите ор Молдова Ловко лавират между молдовското правителство Приднестровската република и Украина и не искат да имат нищо общо с Р България и както е тръгнали вероятно ще получат автономоя И не крият че България постоянно се опитва да прецака този пронес