Валери Симеонов: Няма никакъв шанс да влезем в коалиция с Бареков

До месец ще се реши как ще се явяваме на еропейските избори, заяви Симеонов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тук валери няма никакъв шанс да не ти изтрият коментара ако не е в тяхна полза:)))))

Хайде сега, Бареков! Вземете си ннякое от СДС-тата и ДСБ на Костов с тях сте си лика прилика. Имате общи ценности. И ви е и те сте против "Южен поток" понеже бил вреден за България, против сте АЕЦ"Белене" по същата причина и освен това и вие и те неистово мразите Русия. Ето защо моята препоръка е: В спешен порядък вървете на доктор и освен това спрете да се наричате "патриоти"! Много сте далеч от това!

По-точното и по-доброто е : никога вече ОПГ (организирани престъпни групи) маскирани като патриоти! Никога вече идиоти и крадци на винкел да не се допускат в Парламента, в правителството и където и да е в управлението на държавата! Вън организираната престъпност от държавното управление!

аааа, евреин на хоризонта. Патриотизмът е имонната защита, която не допуска такива като вас, евреи и американци да завладявате държава. За това мразите всякакви патриоти. Но в случая, Валери Симеонов просто не е такъв. Сложил си е такова име и марка, за да пробие във властта. Нужно е такива като него да бъдат изкарани от власт и от група. Най-му отива да е при вашите карикатури от СДС и рояка производни, алчни за власт.

Тук има един избягал от Карлуково

Българи, до кога ще гласувате за лакоми суджуклии? Крадат и ви правят на маймуни, а вие им се възхищавате!

"Валери Симеонов: Няма никакъв шанс да влезем в коалиция с Бареков" - ЗАСЕГА! Като дойдат изборите, ще те видим...

Ах тииии, каква си масия самооооо, то и с Боленчо нямаше как да се коалирате, ама се цунахте, нали? Само и само до кокалчето да се докопаш масийоооо....

Че що бе, Симеонов? Що го не щете Барекя бе? Хем да ви приглася Дудукя!

и простотията на Борисов ,подариха на солтана 400 милиона на година от транзит, не плачат а РЕВЪТ за народен съд 2

дали ше си в коалиция или не

тези патриоти подписаха с Герб договора с Македония и върху българско наречие признаха официален македонски език. Преди тях СДС признаха върху българска земя Македонска държава. Това са най-големите предателства спрямо България

Единствената телевизионна партия в света, вкарана в парламент от простия народ. Този навремето вдигна вой срещу Бургас-Александропулос, така помогна на турците да си събират джезата от танкерите и Ердоган сигурно го е наградил

А бе вие и с ГРОБарите нямаше да сте коалиция,ама баницата ви се услади. То на следващи избори надали ще има кой дави избере.

По телевизия Алфа се бълва изцяло антиевропейска и руска пропаганда. Волен Сидеров и Бареков изцяло осъществяват руската пропаганда в България и сега Бареков търси сътрудник за още един мандат в ЕС. Като прибавим и мошеникът от ВМРО имаме напълно неадекватни руски агитатори. Да се обвържеш с тях си е самоубийство и Валери Симеонов трябва да е луд, за да е в същия отбор. Да подкрепиш Бареков също изисква голяма доза безочие на фона на пълната му кухота като политик. Такъв стана милионер с парите на Цветан Василев и КТБ. Пита се какво правят такива в ЕП освен да забогатяват и а ни правят за смях?

А ти какво искаш, да получаваме фейкове от английски и европейски издания ли? А колко пъти доказано са хванати да лъжат и мамят.От запад идва основно дезинформация. Дори хората там вече не вярват на медиите. Я виж малко американска статистика. Оценяват доверието в медиите им на 15% някъде. Това е % на дебилните овце. От което можем да заключим ясно в коя група на малцинството си. А руснаците, от почти 10 години разбраха и браво на тях, че най-добрата политика е истината. И се придържат максимално към нея. Ако нещо не им изнася, не го казват или с половин уста. Но рядко, в това което пишат, ще има неистини. То това една овца-зомби прекалено трудно би го разбрала. Такава е кармата на овцата, за същаление, трудно може да надскочи себе си.

Приберете си пациентите

ПАТРИОТАРСКО Види се, победа след победа жъне Мутрата като по ноти. Ето, че успя да си отгледа противонародни патриоти. Уж за род и за език милеят (вечните патриотарски басни), а при далаверата със Зеев бяха изврътливо съпричастни. Щяха пенсии да повишават - ужким с 300 лева долен праг, но като гледам, май се очертава с тях да се заемат... следмандатно.. А ни звук за скока на цените, с ловки трикове „обосновани”. По е яко да държат юздите на пияни в морските кафани. Но над всичко най им се удават битките за властовите квоти - битки като при Дойран и Драва. Няма що – велики патриоти!

Бареков прави коалиции с който и да е, за да влезе в властта и да КРАДЕ. Затова и беше в коалиция с ДПС. Обаче Симеонов и Каракачанов май са почнали да крадат заедно с Б. Борисов. Тия патриоти ли са или някакви бизнесмени решил ида откраднат заедно с Б. Борисов каквото могат ???

Харесвам го ,няма място с Волен и Каракачанов,само с десни ,истински десни хора

Харесваш му дивата просташка русофобия ,точно тази която лиши Българияот 400 милиона долара на година от южен поток

Гн симеонов какво става съсъ закона за шума на второ четене -защо не се гласува?такива надежди възлагахме на вас а всичко в тупика?моля ви направете нещо по въплоса или спрете да подкрепяте властта и излезте ва да гласуваме отново за вас

Какво изпълнихте от програмата си за да мислите че хората ще гласуват пак за Вас.

Ако Герб има алтернатива, това е Валери СИмеонов. Голям е

На внимнанието на неориентирания и тъповат валерко, статията: "Патриарх Варфоломей и Фетхуллах Гюлен — давние друзья и «братья по оружию»" Острие на американските слу8жби в опит да поставят под свой контрол Православните Църкви. Чрез създаване на православен папа, в пълно противоречие на Православните канони. Ма всяка манджа Валери Симеонов, грешка, мерудия. Как може скъпи електорални единици, да избираме такава селекция безбожно глупави, ограничени, некомпетентни и нищи духом хора във властта? Пишман диктаторче с огромно его.

Toya e ot naste.

Ще влезете в коалиция и с дявола - товае е повече от ясно. Щом се съюзихте с проклетите герберастки мутри, няма какво повече да се каже!

Това е един залупен и нещастен политик, оказал се по волята на невероятна случайност във властта. Напълно безполезен, дори вреден за България. Нарекъл се патриот, а работи във властта за своя изгода и сметки, а не и за българските интереси. И ще трябва да му търпим, ДА НАЛАГА личните си мнения и разбирания, държейки се като мини диктаторче. Вместо да се държи като намен служител, назначен от народа и да изпълнява волята на народа. Направо ми се сгадва от това същество. Не знам какви илюзии има, че си прави сметки пак да е във властта. А що се отнася до изказванията му за Русия, личи се че освен дезинформационния Канал 1 на Американската национална телевизия едва ли има други източници на дезинформация. Лично аз предпочитам мнението на българските ясновидци. И помня много добре думите на Баба Ванга, че България ще е добре, когато е в съюз с Русия. А САЩ е една фалирала държава, потъващ кораб, с който по-добре да не се свързваме. Държава мутра, в която са концентрирани силите на Злото и Тъмнината. Не отива на България да е обвързана с такава империя.

"С Бареков обаче няма никакъв шанс да влезем в коалиция. " Селски, вие и с ГЕРБ нямаше да влизате, нали? Ама това беше преди изборите, после видяхме какво стана. Излъгахте сума ти народ по най-гнусен начин! Да ви сера и на "демокрацията" и на коалицията!

Този няма шанс и с жена си да влезе в коалиция.

не е до шанс, а до цена

Абе Симеонов, аман и от теб, аман и от журналисти. Научете се най-после да различавате шанс от вероятност, мама му стара! Напротив, в политиката шанс има винаги, но вероятността може да е никаква или нищожна. Настрани от това, утре може да запееш и друга песен.

Плача!

Опаааа , ти и за Бацето ги разправяше тия.

Кой е този Бареков откъде и как доде и КОЙ ИЛИ КОИ СТОЯТ НА СЯНКА ЗАД НЕГО и му дърпат конците.

тези патриоти подписаха с Герб договора с Македония и върху българско наречие признаха официален македонски език. Преди тях СДС признаха върху българска земя Македонска държава. Това са най-големите предателства спрямо България

Така е колега. Неслучайно лобира за Украинска църква, защото Украйна е Руската Македония, нищо повече. Сепаратистите са в Скопие и Киев

Единствената телевизионна партия в света, вкарана в парламент от простия народ. Този навремето вдигна вой срещу Бургас-Александропулос, така помогна на турците да си събират джезата от танкерите и Ердоган сигурно го е наградил

В. С.: "Ние сме ТРИ партии с ТРИ отделни устава и с ТРИ различни програми..." ТРИ вида ПАТРИОТИ?!?!?! Мила моя майно льо...

Абе, чукундурче недно - ти 10г псуваше Волен пък сега си в коалиция с него, щото кокала трябва да се гризе :) Сега кой ти вярва като говориш? Ще влезеш в коалиция и с Барека, и с Нинова ако трябва, само и само да отрежеш парче от баницата :)

Отврат повярвали си кретените и се ПОДРЕЖДАТ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ