ЕС удължава срока за усвояване на 160 млн. € за границата ни

При премиера Бойко Борисов е имало оперативка, на която са били обсъдени са темите за направеното след работната среща преди седмица.

Обратно в новината

Коментари - ЕС удължава срока за усвояване на 160 млн. € за границата ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия 160 милиона ВЕЧЕ са изхарчени, за Охраната на границата, за държане по затвори на арабски пришълци, и за всякакви други разходи... Да вземат да почнат да хранят бедните българи с тия пари.... Ако някой арабин иска да дойде, трябва всичко да е платил ПРЕДВАРИТЕЛНО... Трябва да е платил за ВИЗА, пропуск до Европа и ако иска да го пращаме в някой лагер, трябва да плаща по 1000( хиляда ) евро на ден. Храната си я плаща отделно... Освен това, Пришълците трябва да ги събират както са в ЗАТВОРИТЕ- отделни лагери за мъже и жени, за да не се въдят... А Пришълците, които са в България, трябва да почнат да ПЛАЩАТ, също по 1000 евро на ден. Ако нямат пари или са извършили Престъпление(слезли са НЕЛЕГАЛНО), трябва да им КОНФИСКУВАТ всички ценности и пари. А после- шут към Турция.... И най- добре да я ЗАКРИЯТ тая Агенция за бежанци, щото бежанци в България НЯМА. А арабите са ВРАГОВЕ и ги избихме и изгонихме преди 140 г, при Освобождението.

ЕС "удължава срока"- демек няма достатъчно кандидати да мигрират в България, защото предпочитат да минават от тук транзит за на Запад. Но пък ЕС все пак си настоява да се правят тук мухоловки, за да се настанява трайно паплач.

Тиквеници некадърни! Да не могат едни пари да откраднат в срок!

Тарикатът Далавери Симеонов и фирми,ще ги усвоят,няма страшно. Гледам го,слушам го-най-нелицеприятното копие на Бай ви Ганя,на живо. Как се обръщат кифтетата...преди години,НРБ е имала кльон по цялата граница с Турция.Изграден и завършен с народни пари.После,демократически го разрушиха.Сега,днес,градят"Великата българска ограда".....с тел внос от Китай.

ЕС УДЪЛЖАВА СРОКА ЗА КРАДЕНЕ НА 160 М. Е.

"""......готовност да бъдат удължени с 12 месеца сроковете за усвояване на отпуснатите 160 млн. евро европейски средства за сигурността по границата ни. """".Ама на нашите управляващи не им ли стигна времето от отпускането на средствата до сега, да ги откраднат?.Явно нещо губят форма ,или са се толкова уяли , че такава мършава сума като 160 мил.евро да е атрактивна

....държавна агенция електронно управление.....

180 000 000 / 200 км = 800 000 еврака на км. За тия пари бетонна стена, жици с ток и ров с вода ще се изгради със заплата на робите от по 250 еврака. Па ако останат и минно поле мое се сложи мини бол.

Гледах снимки на нашата "ограда" и тази на границата на Унгария. Унгарската е 2.5 пъти по-висока, вероятно около 5 м. Нашата едва ли е повече от 2.2 м. За дебелина коловете не говоря, както и за укрепването им. Нашата прилича по-скоро на подсилена ограда на селски двор. Крали са от парите за оградата и със задниците си. За какъв у. й им дават тия пари на нашите крадци. Сега във времената на комуникации лесно може да се направи сравнение между две идентични съоръжения и да се прецени кой колко е гепил. Ние имаме ограда на селски двор, Унгария гранична ограда. Тия кражби са насочени срещу националната сигурност на страната и крадците трябва да бъдат осъдени.

Само да допълня. Унгарската ограда е и ДВА ПЪТИ ПО-ЕВТИНА от българския плет на турската граница.

Може да удължи,а не "удължава"!

Димитрис ,нямай грижа за усвояването ,докато преброиш до три парата ще е усвоена,демек окрадена.Даже не си и представяш с какви ловки крадци имаш работа ,оградата от двуредова стана едноредова ,камери има ,ама нема.Шменти капели Димитрис ....

От изложеното в материала става ясно, че К. Нинова бе права когато атакува правителството за тези европейски пари. Въпреки че можеше да направи това още през 2015 г., биби Комунисто от Банкя ги поиска едва през септември 2016 г. непосредствено преди президентските избори и те бяха незабавно одобрени. Но българските избиратели не му се вързаха на селските тарикатлъци и избраха президента Радев. И сега, 8 месеца след одобрението на европейската помощ, милиционерите комунисти от герб не могат да измислят схема как да гепят парите без да ги усетят. Пасмина !

Бая простотии са наговорили!

Пстит не са за границатс.ЕС ценично ни ги дава за подслон, продоволсъвие и лечение на бежанците , но постановление 208 е отменено от служебния ксбинет.Ами сега ще натрият канчето на Бойко Султана.

Удължават срока, че лагерите се изпразниха при Герджиков, патриотарят Симеонов ще ги напълни.

това за нови бежански центрове ли се прави?

Нямате грижа за усвояването за нула време, няма да чакате дълго.

Тая дъвка Боци и на следващите избори още ще я дъвче. Айде време е за нови 160 и стена кво ще се играем на кокошарски плет.

камери в мрежа, сензори, автономно захранване и стотина дрончета, са предостатъчни за да се покрие всеки метър от цялата южна граница. всичко, заедно с монтажната работа, струва под пет милиона евро. работата се върши за максимум три месеца. наркосите в мексико вече си обезопасиха територията, а и много други... но нали, идеята не е да се пази нещо, а да се краднат и делнат едни пари, та така.. мутристан2017

А бе да вземат да питат Нинова как, за какво, до кога, защо и ДАЛИ трябва да бъдат изразходвани тези пари??!! Тя оспори безапелационно отпускането им и факта, че все пак бяха преведени си мисля, ЧЕ предложение за връщането им обратно на ЕС е точно в духа на продажната политика на Великата лъжкиня, взимаща пример от Путлер агресора!!!

Значи до сега са усвоени 35 милиона, а остават още 5 км ограда...Значи останалите 125 милиона ще бъдат използвани за тези 5 км...Или за да се "надгради" вече изградената ограда!Надграждане, надграждане и пак надграждане е девизът на този мандат-третият пореден!Няма значение колко е здрава основата за въпросното "надграждане"!

Какво толкова са им попречили изборите за усвояването на тези 160 милиона евро... Като още през Септември миналата година страните членки на ЕС се договориха да бъдат орязани почти с една четвърт средствата за тази година от бюджета на Европейския съюз предназначени за най-бедните райони, повечето от които се намират в България, и с тези пари да бъдат увеличени плащанията за мигранти и сигурност. Пак по същото време пред журналисти в Брюксел Тове Ернст, говорител на Европейската комисия съобщи, че средствата не могат да бъдат използвани за изграждане на оградата по границата, но с тях може да бъде закупена техника а у нас започнаха "модернизирането" на мигрантския лагер в Харманли - с 400 нови места и десетки постройки за временно настаняване. А който още не е вдянал че се прави бизнес с имигрантската вълна, и най-важното как трябва да се прави, нека си спомни за споразумението между ЕС и Беларус в което освен за това че приютява дошлите в Европа емигранти Лукашнко иска да бъдат предвидени и средства за тяхното репатриране;)

Целта е ,,кой,,да спечели поръчките за да се усвоят,,открадат,,парите,нали няма камери,ама да работят.Само се хвалят с тези пари,а още не могът да ги ,,усвоят

Този път Баце e нещо много бавно краде )

за да има за по-дълъг период и удоволствие ?

"ЕС удължава срока за усвояване на €......". Това е причината за която Корни е полудяла, а комунягите ГАЗ пикаят.КАКВО ДА ПРАВИМ ДРУГАРИ... АУТ СТЕ. ЗАД БОРДА СТЕ.

Голям майтап са ГЕРБ. Подават ненужна оставка и предизвикват избори, след което се оправдават с наличието на избори. Не могат дори налини пари да използват за по-голяма сигурност. Бусове с незаконни мигранти щъкат из БГ а някои от тях катастофират. ОСТАВКА!

Усвояването на 160 млн. € за границата ни е евфемизъм за откриване на нови мигрантски центрове и трайно заселване на нашщественици в България! Тия от ЕС само чакаха послушния пудел отново да стане премиер, напомпаха го с похвали и нашият вече е готов и на колене да им лази.

И твоята не е лесна, а и путеноидска: "Хем сърби, хем боли". Ако не ни бяха отпуснали пари, щеше пак да драскаш и да се оплакваш, че не ЕС ни смята за боклуци, за последна дупка на кавала, за пета категория роби и др. опорни точки. Аман от дебели комунистически глави на путеноидки-оплаквачки. ха...ха...ха...

на кой ли му е лесно тук ? нали затова всички са на терминала с еднопосочен билет,27 годишна опашка,колко от тях се върнаха ?