Радев: Двама шефове на аерогарите са сред отстранените

Двама шефове на аерогарите са сред отстранените 13 служители на "Гранична полиция" за случая на Летище София, заяви вътрешният министър Валентин Радев в Бургас

Обратно в новината

Коментари - Радев: Двама шефове на аерогарите са сред отстранените | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

знаем я приказката за рибката и главичката, но не е ясно докога ще ни баламосват с дребни бушони, аз питам кога най-сетне един голям шалтер ще каже:"Аз подавам оставка, щото не се справих, тъй като не знаех какво трябва да правя на този пост",пък тогава да подкарват малките бушончета, това просто не истина - един самолет, ами това е практика вероятно и сега става скандала, порочната практика е факт и оставката също трябва да е факт, а не изявления с кухо съдържание, подчинените са огледалото на шефа

АЛОООО. РАДЕВ, НЕ ОТСТРАНЕНИ, А ВКАРАНИ МОМЕНТАЛНО В ПАНДИЗА - СТРОГ ТЪМНИЧЕН ЗАТВОР!!!

Хиляди лайкове!!! Да ги съдят за предателство! За съсипана репутация на тема Шенген и то по време на председателство на ЕС!! ТОВА Е ЗАГОВОР СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ, ПРАВИТЕЛСТВО, ПАРЛАМЕНТ, НАРОД, НАЦИЯ И ДЪРЖАВА!!!!!

Когато съм летял от Лондон, Мюнхен, Франкфурт НИКОГА не е имало митничари на летището на влизане. Мислих си че това е така защото е вътрешен полет. Това е само в БГ, на никой друго летище!!!

Така че...

"Временно отстранени ".... след една седмица пак са на работа на летището....

Всички държавни служители са един дол дренки.....!!

Там всеки гербераст е шеф. Къде ги преназначихте тия ДОВЕРЕНИ хора? На границата?

Първият с дисциплинарно уволнение трябва да е точно този абсолютно некомпетентен индивид . Франция , наблъскана с радикализирани ислямисти и араби , където европеец не можеш да зърнеш , е точно толкова опасна , колкото и останалите страни в и извън еврейския съюз. Оставка !

"Въпреки, че е от Франция, то от там няма опасност" Абе, ТЪПАК, само за това ти изявление трябва да бъдеш уволнен моментално. Остави факта, че всички терористи са с френски и белгийски паспорти, ами как ще решиш ПО ПРИНЦИП от къде има и няма опасност?? Егати тъпотията, егати некомпетентността.

Министър Радев да си даде незабавно оставката!

Абсолютно. Този счупи тъпомера, а това не е лесно, Бойко го е настроил на МАКС!

Граничарите имат началник, той също има началник и т. н. И като се стигне до Радев,включително, всички да се уволнят и разследват. Тогава ще призная, че сме правова държава и закона е над всичко.

Искат, искат, искат пари и привилегии и нищо. Така е в силовите структури.