Валентин Радев: Заловихме човек на „Ислямска държава“

Мароканецът, който бе задържан в България има връзки с „Ислямска държава“, това е потвърдено от Мароко.

Обратно в новината

Коментари - Валентин Радев: Заловихме човек на „Ислямска държава“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами те нали тук, в Правец със съдействието на българското правителство, си планираха войната в Сирия, премиерът е все същият, от "приятелите на Сирия".

Е, айде сега - заловили... Че той никъде не е бягал, живял си е царски с 1200 лв месечно в мигрантския лагер. И е щял да продължава в същия дух, ако не го издирваше Интерпол.

много отрано почнахте с хвалбите! Де по кротко, какво толкова велико нещо сте направили, нали това ви е работата да ловите хайдуците ?

А правилното ви действие беше без никакъв шум да го екстрадирате направо в Мароко , ама много много тихо. Ама куда у вас акъл.

Партийката живее от ПР, като муха в клозет, как да не се опитат и от това да го направят? Ако мисълта все някога идва при тях, то е година след събитието или повече.

Хе..хе..хе. Етнически нетолерантен към терорист. Браво бре ,утрепахте ме направо.

Ааа върхът сте, невероятни професионалисти...

Брей, брей, убря...хванахме го...хванали - добре, че сирийците са го издали

Най-мъдрото решение е този най-бързо да бъде предаден на мароканските власти. Той в България престъпления не е извършил (изключвам незаконното минаване на граница), така че няма какво повече да се рови.

Интересно, а другите 26 нелегални, какви са? Едва ли са мирни граждани. Те обаче хванали един. Обърнато заглавието трябва да звучи: ПУСНАХМЕ ОЩЕ 25 ДЖИХАДИСТИ У НАС!

Заловили сте на босия цървулите.

е леко тъп

Насрахте се да се хвалите с този мароканец.

Ние ги пускаме за да ги хванем след нова , твърди това недоразумение.За това и ''инженерното съоръжение'' наречено още ограда било с висока степен на пропускливост , като едро серкме.

Заловили сте на Марко чадъра!

Ще ни докара някоя беля от онези небръснатите.

а останалите 2 999 къде са ?

Що нищо не пишете за скандала със зелените джихадисти и вицето бре? Или е наредено да мъличте като комунисти на разпит?!

Йончева ридае с крокодилски сълзи...

Заловихме или просто задържахме:)) май май към второто клоним.....

Като се гледа какъв е гащнник сигурно е положил клетва на ИД. Но министърът е голям фокусник. "Заловихме"- ами не сте! Службите си свършиха работата.

Ашколсум!