Вълчев: Надявам се следващата учебна година да е присъствена

1500 родители са подали заявления децата им да продължат обучението си онлайн

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Уч'ницитье..."

Надявам се да не те виждам повече, че кат хвана правата лопата ше я изкривя!

И да се надяваш ти няма да си вече министър на образованието.

ЗАЩО ПРЕВРЪЩАТЕ УЧИЛИЩЕТО В ЗАБАВАЧКА КАТО КАРАТЕ ДЕЦАТА ОТ 1 до 4 КЛАС ДА УЧАТ ДВЕ СЕДМИЦИ ОТГОРЕ?3 и 4ти клас никога, повтарям НИКОГА не са учили с толкова малко неучебни дни! НВО е в края на май, материалът е предаден! Защо карате децата да ходят на училище!?!? Направете го незадължително! Който иска да ходи, който иска не! Защо продължавате да упорствате да се учи присъствено? Ясно се вижда, че когато децата тръгнат на училище, болните рязко се увеличават! Тази година трябва да мине така - онлайн, а за следващата, ще видим! Докога ще робувате на частни бизнесинтереси и ще заразявате населението?

Защото последствията от липсата на социална среда за децата ще са много по-пагубни от каквато и да е смъртност.

Аз се надявам и следващата година да работя дистанционно. Ха-ха-ха-ха-ха.

що така само хора на ДПС слагат за МИнистри на Образованието?

1500 социопата , шантажират 1 млн ученика

- Надявам се следващата учебна година да е присъствАТЕ

Ние пък се надяваме, да имаме министър, който поне да се изразява на книжовен български език.

Много глупав министър на образованието.

А аз се надявам повече да не си министър. Ти си по-тъп от твоя началник, завършил си счетоводство във Варна, понеже си тъп и не ти е стигнал бала за УНСС в София, Но понеже си доверена калинка са те приютили първо в министерство на Финансите, а после като министър на образованието. Викам от Май вече да си при Бай Ставри. Че той е зажаднял за мъжко крадливо дупе.

Пълен тъпак , къде беше правителството през тези 11 години , защо сега се заинтересува от съдбата на помаците ? Щото Шиши вече не е там и им преотстъпи района ли ?

Ъ

Ти вече си извън борда! Чакам да се махнеш и да те съдя. Имам и адвокат по случая. Ще изнеса информация и в медиите за лично подписани от теб документи за злоупотреби със студентски такси във висши учебни заведнеия. Ще стане ясно за алъш-вериша ти с ректора на съптветния университет и неправомерно надвзети семестриални такси на български студенти с двойно граждансвто в програми на английски. ГЕРБерски гниди!

Важното е, че ти няма да присъстваш....смешник...

Е завършил "Счетоводство"във Варна.И той ще отговаря за образованието?

като гербаджия прост.

Към пандиза калинка, калинка мая.

щото в пандиза за гробарите присъствеността ще е хем гарантирана, хем продължителна. Няма лошо министъра да объчава мангалите в пандиза на четмо и писмо.

Нека веднага всички деца да тръгнат на училище! Всичко това, с ту ходят, ту учат онлайн, е пълна порнография! Например, учениците от 6-ти клас ще отидат присъствено в училище чак на 17 май, че то е почти края на учебната година! По-некадърно управление и в образованието няма как да има!

Ние пък се надяваме следващата учебна година да не те виждаме

ще му носим цигари при Бай Ставри.

В Ирландия с отворени училища няма починал с Ковид-19 учител. Затворени пъбове и нощни заведения. Вчера - 303 заразени, 2 починали. Значи може, но ако приоритетите са други и управляващите кризата са на ниво.

ако мислиш че вируса избира да ходи по пъбовете а не по училищата значи си изключително тъп

По резултатите се вижда кои са тъпи и кои умни.

Тоя защо не е в пандиза за съсипване на образованието? Имахме най-слабото образование преди кризата. Отделно най-дълго у нас беше домашното онлайн обучение. То пък е по-лошо от присъственото. Значи какво става с общата картина. По-зле и от последни. Накъде бе калинко гробарска още да падаме?

ама ти наесен ще си у пандиза хахахаха

Раната която смотльо и компания направиха, никога няма да може да заздравее.

Покай се грешнико! 80 даскали умряха заради безумната ви политика! На колко деца родителите пострадаха от ковида, а някои дори след 6 месеца едва качват един етаж по стълбите.

Надявам се никога повече да не припариш до министерство на образованието! Плъх нещастен!

Ти кажи ЗАЩО ПРЕВРЪЩАТЕ УЧИЛИЩЕТО В ЗАБАВАЧКА КАТО КАРАТЕ ДЕЦАТА ОТ 1 до 4 КЛАС ДА УЧАТ ДВЕ СЕДМИЦИ ОТГОРЕ! 3 и 4ти клас никога, повтарям НИКОГА не са учили с толкова малко неучебни дни! НВО е в края на Май, материала е предаден! За какъв чеп карате децата да ходят на училище!?!? Направете го незадължително! Който иска да ходи, който иска не! Каква е тая простотия!

От всичките министри тоя се мъчи да изглежда най-умен, пък всъщност е най-тъпия.

Надявай се, брато. Колкото пришната беше присъствена, толкова и следващата. Само за две седмици, както се казва.

_stankow

И ние се надяваме - герберските министри никога вече да не присъстват в училищата, телевизиите и разбира се - в кабинета ! Макар че Вълчев излеждаше нормален човек. Но нищо не можа да направи - съсипаха годината на децата !

1-4 клас учат като луди! Цяла година са в училище, родителите им като млади и яки "по Мангъров" изкараха вируса, е сега още си борят последствията, но за десерт децата им без причина ще висят 2 седмици отгоре в училище!

Господин министър, минах през едно училище в кв. Ив Вазов училище 47 и оставих че всички класове са присъствието. Заповедта на министъра беше 40 % присъсвеност. Какво стана....,

Надявай се, калинке некадърна.

Добре че вече нищо няма да зависи от мафията ГРОБ

Не се притеснявай, за следващата няма да имаш отговорност...

свестен министър!

_stankow

Можеше много повече да направи. Но не го направи.