Ваксината срещу сезонния грип ще е безплатна за хората на и над 65 години

За хората, преболедували COVID-19, чиято имунната система е значително отслабена, заразяването и с този вирус крие големи рискове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Допълнително, след началото месец октомври, в аптечната мрежа ще бъдат осигурени още около 160 ваксини срещу сезонния грип." Малеее, само 160 ваксини. Ще бързам да се ваксинирам, че няма да стигнат за всички желаещи. Най-после се научиха как да правят ваксинационни кампании, а то милиони ваксини против ковид - кой ти обръща внимание.

То, от когато създадоха ваксините е ясно, че целта им е пенсионерите. Поне им обещахте и безплатно погребение, като сте започнали с подаръците, може и да има повече желаещи тогава. Кажете си истината, знаеш ли, то никой така и така не ви вярва .

Понеже видяха, че не всички искат да се ваксинират, сега излизат с този номер, че уж ваксина против грип, а тя е същата като за Ковид.Апропо откакто върлува ковида, нямаше грип , сега изведнъж уж, щял да се появи.Целта им да уморят възрастното население,че да икономисат от пенсиите им.

Комунисти, сър. Това е!

Ми хубаво. Още нямам 65 години. А и не проявявам интерес към тези ваксини. Не само към ваксините срещу коронавируса не проявявам интерес, а и към противогрипните ваксини не проявявам интерес. Ваксиниран съм единствено със тези ваксини, които са задължителни, и спазвам точно имунизационния календар. Например, един път си ударих главата с едно дърво което беше на земята и се наложи да си направя наново ваксина срещу тетанус. Направих си я. Но грип-мрип, корона-морона - който е фен и го влече нека се боцка! Без мен.

Конспиративните теории са ви промили дълбоко мозъка и такива тъпанари като вас пълнят болниците в момента.

Ейййй,нали нямаше грип .каруцаров го измислил-Ха-Ха -Ха.отиваш да се боцкаш за грип,а те ти слагат за ковид.ето как ще се вдигнат процентите на ваксинирани и така ЕС нама да ви се кара и ще има парички да се облажите -ши…….ба…….ни ваксъри

Тази година предвижда ли се да пустат сезонен грип щото миналата нямаше хахаха. Не магат да си пласират разтворите май.

Пак ли ще са безплатни антигрипните ваксини в бегето? Мои възрастни роднини никога не са могли да се доберат до такива безплатни ваксини. За тях докато бяха живи все нямаше при джипи- то.

Нaглocттa e пълнa, кaтo ce прoчeтe кaквo e кaзaлa тaзи Гунилa Кaрлcoн-Хeдeнcтaм (прoфecoр пo имунoлoгия и члeн нa нoбeлoвия кoмитeт зa нaгрaдитe пo мeдицинa) нa 11 ceптeмври тaзи гoдинa, кoгaтo ce пoяви изcлeдвaнeтo в CAЩ, кoeтo уж твърди, чe нeвaкcинирaнитe ce зaрaзявaт 4,5 пъти пoвeчe oт вaкcинирaнитe, 10 пъти e пo-гoлямa вeрoятнocттa дa влязaт в рeaнимaция и 11 пъти - дa умрaт. И пocлe кaк дa дaдaт нoбeлoвa нaгрaдa нa дoцeнт Мaнгърoв, cрaмoтa и прoфecoр нe иcкaт дa гo нaпрaвят!

трябва да се припомни: Няма шанс ваксина срещу грип да има ефект, защото грипният вирус е постоянно мутиращ. До сега, за цялата история на вирусологията нито веднъж грипният вирус не е повторил своя щам с генетиката от предходния. Тоест, всяка година грипната епидемия е за сметка на нов генетичен вариант на вируса. Това означава, че няма как да се произведе предварително ваксина срещу нещо, което е неизвестно. Това е извод от редица водещи вирусолози и епидемиолози, и е ясно, че подобна ваксина срещу грип няма как да има ефект срещу нов неизвестен щам. Но, понеже ВСИЧКО Е ПАРИ, приятели, ето защо се води рекламна акция за това да си давате парите за нещо което реално е нищо...

Безплатно само на оня свят

Баламосват ви.Това същите експерименталки но под друго заглавие.Ваксинираш се за грип но всъщност е с лайната на Бил Гейтс

Казва ме ви че са срещу сезонен грип и сами ни идвате на крак да ви боцнем, а какво ви слагаме, само ние си знаем! Важно е да ви "предпазим" чрез ваксина, а коя ще тя за вас не е от значение, но за нас е!!!

Щом грипа се завръща, ковито отстъпва нали? А може ли човек да се зарази едновременно с грип и кови? Някой беше казал, че ще правят ваксина и за двете едновременно. Това нещо като преждевременна еякулация и уриниране едновременно ли е, или...?

Лабораторийките заработиха малко кинти от ваксинки и почват да бълват пак, грипчета, коронки. Изобщо кой каквото си хареаса. Нали масата е вече достатъчно зомбирана, ще се надупчи яко с каквото и да е.

160 ваксини са напълно достатъчни за населението!Или става дума за 160 хиляди ваксини?

Нарочно са го написали така, че да засилят интереса ;). Нали знаеш, че българинът като види дефицит и си мисли, че е нещо много хубаво ;)

Не е ясно изчезнал ли е напълно и кога ще се появи пак. Може би като потслабне ковида. Но, ковид плюс грип ще ни дойдат твърде множко.

беше изчезнал грипа, ко стана, миналата година март месец нямаше нито 1 случай на грип, защо ли ще се попитат някои, а отговорът е елементарен

Стига бе, СТИГА!!! ВИЕ ХОРА ЛИ СТЕ, КЪДЕ ОСТАНА ЧОВЕЩИНАТА??? НЕ СТИГА, ЧЕ СЕ ТРОВИМ КАТО ДИШАМЕ ОТРОВЕН ВЪЗДУХ, НЕ СТИГА ЧЕ ЯДЕМЕ И ПИЕМЕ ВСЯКАКВИ ИЗКУСТВЕНИ ОТРОВИ, А СЕГА И ДА СЕ ДУПЧИМЕ С ОТРОВИ ДО КОКАЛИТЕ!! ДОКОГА БЕ??? ВСИЧКИ ДА ИЗМРЕМ В МЪКИ, ВМЕСТО СПОКОЙНО И СВОБОДНО ДА СИ ДОЖИВЕЕМ КРАТКИЯ СИ ЖИВОТ НА ТАЗИ ПЛАНЕТА!!! НА КОЙТО КОЛКО МУ Е ПИСАНО, ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ НИКОЙ НЕ Е ВЕЧЕН!!!

Боцкала съм се срещу грип последните няколко години и нищо ми няма. Но, за ковид ваксини те имам резерви. Те са на друг принцип.

пък никога не съм се боцкал и няма да се боцкам срещу грип, и досега не съм се и заразявал. Да сме живи и здрави, докато умрем! Човека е прав, колко ти е писано!

Еееее, браво! Тая година и грипове ли ще има? Затъжих се! :)))

Е нали лани се оказа, че вече не съществува грип? И ако са набоцкам с Коковидската вакцина и с тая, ша стана ли безсмъртен?