Локомотив удари вагони с пътници в Мездра

Пътник от влака Враца-София съобщи, че рано тази сутрин локомотив е ударил вагоните с хора на жп гарата в Мездра. По думите на мъжа, има няколко леко пострадали

Обратно в новината

Коментари - Локомотив удари вагони с пътници в Мездра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С локомотиви на по 60-70 години така става....

И нови да са, след като не са опесъчени релсите, пак ще стане!

До колкото знам влак Враца-София няма. Има Видин-София и Лом-София, които минават през Враца и повечето минават през Мездра, където се разкачва машината и се закачва на противоположния край на влака за да излезне от гара Мездра и да продължи по маршрута си.

Всяка сутрин локомотива се мести от единия край на влака на другия за да смени посоката на движение. Августинов не си си изпил зелевия сок сутринта.

В ЖП- то е пълен хаос! Московеца само гледа да застане зад вожда си да го хванат в кадър, иначе- пълен неадекватник!

Това е станало преди 6 часа, пътниците съобщават, а БДЖ мълчи... В това БДЖ има много глави дето трябва да хвърчат!!!

При такива управници - крадци какво друго да стане. То и персоналът такъв учтив, компетентен, грамотен като вожда на държавата! И за още мандати ламтят, и изборния кодекс бързат да променят - герберастите и учиндолският корифей! Господи, моля те, прибери си вересиите и дай акъл на гласоподавателите!

ГЕРБ - гроб :(

Фири

А най-големата опасност ер изпосъкратения оскъден и некомпетентен персонал на БДЖ. На мене са ми казвали, че оня с чука дето проверява спирачките нема време да изчука сичките калодки а тва преко значи че у некое надолнище влака мое остане без спирачки! И он подписва, че е проверил оти нема време!

Като се юрне онзи ми ти влак, като се завтири надоле.... немой го спре и ББ

"мислителю"първо пишеш простотии!!! няма такъв ТМРВ/техник механик ревизор вагони/"който без да е извършил качествена проба на влаковите спирачи ще издаде удостоверение "ВП-11"за движение на влака!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Фири

Пичове вие сте невероятно некомпетентни.Първия проблем на БДЖ и по-точно на подфирмата и ЖП инфраструктура е жилезният път.Начи и у супер вагон да те турат кога траверсите са изпогнили, на места релсите са пропаднали или са се издигнали имаш пряка опасност за живота си поради дерейлиране. Втората опасност са морално остарелиоте локомотиви готови секи момент да се запалат. И чак на трето место е конфорта на вагоните.

Пич ти си невероятно некомпетентен! Първия и основен проблем на БДЖ заедно с нейните под фирми е ЛОШОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ ДО СЕГА МИНИСТРИ НА ТРАНСПОРТА! Директно на всички правителства които унищожиха държавната собственост за да може частни фирми да тъпчат джобовете в които същите министри са съдружници! А ти драги УМЧО ми говориш за следствието от кражбата която до сега се извършва от министрите на транспорта и правителствата!

Реалната заплата на някои служители в министерството понякога достига до 4 000 лева,със специалните добавки,да го наречем.А вагоните са като за животни,остатък от колхоза.

Бдж е на автопилот циганина Московски никакъв контрол не осъществява изобщо пародията е пълна решението - бдж се ликвидира и с имуществото му се покриват разходите към доставчиците, цялата селска жмел която работи там се уволнява, линиите и гарите на концесия на частни оператори. Това е решението. Същото и с Български пощи.

частни оператори викаш, като ЕОН и ЧЕЗ, ти да не си висш държавен търтей

Пътувах с болен .Може да се наложи на всеки .Да бъдем човеци.Вагоните по линията Видин -София са за брак. И по тази линия пътуват хора .Защо вагоните за останалата част от страната не са така баталисани.

Вагоните са като по всички останали линии и не са за бракуване. Ако не се вписват в представите ви за комфорт, явно трябва да смените вида транспорт, мен лично ме устройват.

Българио, ВЪВ тебе те умряха, една бе ти достойна зарад тях, и те за теб достойни, майко, бяха. Но грешния управник си избраха, и станаха за смях.

Фири

Иванова гълъбице ако глупоста имаше крила ти щеше а летиш! Ревеш че ти било студено??? Ама ти луда ли си? Тва ти е последния проблем! Релсите са толко неподдържани и така пуката а влака така друса се едно се возиш у каруца! Ти трее се радваш, че влака не е изпаднал от релсите а не да ми ревеш за липсата на конфорт! Да беше отишла те гушне кондуктора моеше и да се стоплиш!

Фири

До един тъпак по-доле! абе ей ква стрелка се "закопчава бе малоумник??? Наште вагони не са с автосцепка а с куки и буфери. Просто машиниста место налево е врътнал контролера на десно и се е шибнал у влака. Принмципно он трее изключи тягата барем 100 метра пред влака да дое по инерция 10 метра пред него. ДА спре! И тогава с лека тяга да се чукне с вагоните.А тоо капут мани че не е спрел ми се и засилил! един беше улетел у гарата у Видин с локомотива нали е крайна и е напреки на релсите дейба и педали дейба я!

Наложи ми се преди месец да пътувам с влак Видин - София и София-Видин. Купих си билет първа класа. Умрях от студ. Вагоните са туристически и амортизирани . Духа от всякъде,прозорците не се затварят,тече вода ,тъй като валеше дъж , а времето беше все още топло.Няма ли БДЖ да пусне по свестни вагони и за Видин.Цените за първа класа са колкото рейсовите.

сега да идат куките да ги глобят дето се возят вез колани и каски...

Фири

Е кво са- нема локомотив-ревът, че нема! Иде бръза локомотива, малко ги лашнал и пак ревът! Нема угодия ей!

За подобна "сензация" и провокиране на стрес и паника, този герой Росен трябва да е осъден на голяма глоба. Така е в нормалните държави. Подобни "новини" са грубо нарушение на обществения ред. Инсинуации за ударена глава - ами, ако е така, къде е бърза помощ, къде са десетките линейки със сирени, хвръкнали към "тежката" катастрофа??? Айде, по-кротко, суровата зима ни стига, а Росенчо ни идва в повече!

"Колизията" - някои летят във висините на езикознанието.

дир.бг ги избира с конкорс все знайешти драскачи

Да си служител на БДЖ и да крещиш по хората като по шилета! Безценно!БДЖ е ценна институция,която олицетворява цялата ни държава.

Не се дръж като шиле за да не ти крещят като на шиле!!!!!!!!!

Този същия информатор да е съобщил случайно дали машиниста е пръднал?

Някой просто затвори тази страна веднъж и завинаги

Нееее, тя ще се затвори от самосебеси, но ще е бавна агония. Блазе на избягалите и умрелите.

ми като знам коя е началник на кадрите в министерството ми е ясно всичко за бдж - ема шилото

Ако не беше щерка на Монката,партийния секретар,нямаше да може да изкласи - тъпа овца,но развъртяна.Сестра й чак до посланик го докара...