Вадят тялото на диктатора Франко от мавзолея

Тленните останки ще бъдат пренесени в гробището Ел Пардо в покрайнините на испанската столица

Обратно в новината

Коментари - Вадят тялото на диктатора Франко от мавзолея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горките мъртъвци ... Пъхат ги в мавзолеи, после ги вадят ... Някои все още са вътре.

А тия с вдигнатите ръчички няма ли да ги санкционират така, както нашите запалянковци срещу Англия? Само питам.

Нашите запалянковци са комунисти, те едва ли знаят, че тия с вдигнатите ръчички са се борили срещу тях?

..Опитай пак .. с хумора,!

Заглавието коригирахте, а под-заглавието? Поправете ме но "тленни останки" не е ли в множествено число. Респективно струва ми се, че те ще бъдаТ пренесенИ, а не бъдЕ пренесенО. Ама така е като пишат статии деца от 4ти клас.

Ехсумирането на останките на диктатора Франко от Мавзолея на загиналите за Испания е равнозначно да се демонтира паметника на Съветската армия в центъра на София. Което си е едно добро пожелание. Всички диктатори рано или късно се озовават на бунището на историята.

За Франко си прав,а за Паметника на Съветската Армия - имаш много здраве. За такива като теб народа е казал: Едно си баба знае...

Наистина фъшкиста Франко няа място там. Да видим дали ши напраят кат нашити идиоти и да го взривят. Глеам на фотките някви фъшкистчита зигват с ръчичкити си. Що всички фашисти са Унтерменшани- Франко, Гитлер и всичките им фанатчита. Фъшкии!

в центъра на центъра на столицата (труп на пъпа на бг), пък този в някакви чукари встрани, в гробище, доста по невзрачен мемориал, християнски. Франко е направил доста повече от Г.Д. Развил автомобилната индустрия, построил заводи в Каталуня, пристанища, пътища, сега педроффците жалки там, които сисат от Испаня, ЕС и целият свят, НЕ МОГАТ И ДА МЕЧТАЯТ ЗА ТОВА, КОЕТО МУСТАКАТОТО ПЛЕШИВО ЧОВЕЧЕ ИМ ДАДЕ И НАПРАВИ!!! Ако републиканците бяха спечелили войната, щяха за тях да говорят, колко са зли, в една гражданска война няма добри, всичко е лошо.

На това му викам мавзолей - 36 години го строили. Сега трябва и да го взривят като нашите идиоти. 20 години вече не знаят какво да правят с петното

И тленни останки е в множествено число. Съответно те биват пренесенИ, а не пренесенО...

Тъпанари, разлика между ДИКТОР и ДИКТАТОР правите ли?

Ей, неграмотници, оправете си заглавието бе! какъв диктор е бил Франко?

Какви неща научаваме в ДИРА. И аз не знаех, че е бил диктор...

Може това да му е било хобито :)