В Япония откриха мутация на COVID-19, подобна на бразилската и южноафриканската

Във връзка с разпространението на британския вариант на коронавирус в страната има забрана за издаване на нови визи за граждани на всички страни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За ЮАР и Бразилия ясно-комунистически държави и съответно крайно бедни. А в Япония е друго.Много е развито но това е заради техните ястия които винаги са разболявали населението и то тежко. Разни риби, морски деликатеси и такива само като се замисли човек какво яде японския народ и му прилошава.

Най- възрастните хора са най- застрашени, но не че вирусът е твърде лош, а защото те не се усещат в първите 4 дни, че са заразени!!! НЯМА БОЛКА В ГЪРЛОТО!!! ЗАТОВА ЛЕЧЕНИЕТО ИМ ЗАПОЧВА ТВЪПДЕ КЪСНО!!! ИНАЧЕ ВИРУСЪТ Е НАПРАВО ЛИКОВАТ В СРАВНЕНИЕ С ТЕЖКИТЕ ГРИПОВЕ С АДСКИ БОЛКИ В ГЪРЛОТО!

Стига с тия мутации, нищо особено не са. Ставате досадни с тези статии от типа опит да се всява страх.

...ще ви накарат да се ваксинирате ВСИЧКИ???! ОТ ТОВА СТАВАТ ПАРИ! САМО НАЙ- ВЪЗРАСТНИТЕ ИЛИ БОЛНИ СА ЗАСТРАШЕНИ. 50 % ОТ ВЪЗРАСТНИТЕ ГО КАРАТ С МАЛКО ТЕМПЕРАТУРА ДО 38° С И БЕЗ НИКАКВИ БОЛКИ В ГЪРЛОТО!!! ФАКТ.

Има риск да се опитат да ви Подменят избора на ваксина! Аргументи : То в момента няма такава тук. Не се поддавайте на манипулации, Отстоявайте си своя избор! Щом я няма желаната ваксина, Отлагате за времето, когато ще я има! Не се примирявате със заместители!

Не се интересувам от ваксини. Колкото антигрипната вакса е спряла грипна вълна - толкова и тези ТЪРГОВСКИ ваксини!

Хм, подобна мутация, ама не е същата и за нея трябва четвърта реваксинация. Уважавам японските учени. Прави ми впечатление, че България и тук ще се нареди на опашката. Що за безобразие, още да не е открит български щам? Ей, българските учени, вие не сте ли патриоти? Трябваше около празника да ни зарадвате с поне една българска мутация. Да можем да се гордеем, "че и ний сме дали нещо на света". Или Борисов трябва да смъмри щаба, че да го открият?

Стига с това появила се. Мутациите на SARS-CoV-2 са над 4000, което означава, че всеки ден се появяват над 10 нови мутации. В зависимост от поведението на хората, започват да преобладават определени. Естествено, че в Япония ще стане доминиращ по-заразен вариант. Там всички ходят с маски. Като се изповаксинираме, ще почнат да преобладават мутациите, които заобикалят ваксината. Но тези мутации не се появяват. Те са си вече тук.

Пълни глупости пуснати от правителството НА медиите -опорки !!!!!!

В Япония само 8000 починали при 126 милиона население.В България 10000 починали при 6 милиона население. Мале ,мале,колко ни е изостанала здравната система и виновни няма.

Ти си виновен.

Японците са умни хора. А ти си прост текезесари с комунистически произход. Кой ти е виновен?

причина имат и само 438 000 случая. Мерките се спазват безкомпромисно. Всичко е заради манталитета на хората.

Те японците са си дисциплинирани хора, не са като бай Ганьо и Андрешко, спазват мерките стриктно, я иди в супера в България, на колко от клиентите, че и на касиерите носовете им са извън маските

Ей, не спря да мутира тоя фашизъм!

Въпроса не е колко мутации има, а кой изпусна оргиналния химерен щам?

Това се прави с една цел - когато след няколко месеца стане ясно че ваксините не са ефективни, ще се оправдаят че вирусът е мутирал и ще трябва да се бодем наново.

Който се е излъгал да се боцне - вече е в списъка... от тук нататък който се е боцнал ще бъде привикван постоянно през, както е модерно - "2-3 седмици".

Бе не ви ли писна бе?!

...да им писне на тия, дето печелят ЛУДИ ПАРИ?? НИКОГА НЯМА ДА ИМ ПИСНЕ!!

Като им се изарчат земните штамчета, предлагам да зафанат и интергалактически..таквиз.

Смяятаай, ако почнат да ни информират за всеки нов щам, на всички познати ни вируси! Нема им стигнат клавиатурите!

До януари 2022 всяка страна с по един щам. По-развитите с по два , по-изостаналите с по три .

За колко кратко време човечеството откачи тотално :D

Kato ne si miqt rychichkite.....

Да се знае . Ваксините не защитават срещу новите мутации. Само имунната система защитава срещу мутациите. Няма полза от ваксините пълни с ДНК от маймуни.

Напротив- има полза, защото дори и маймуните вече са по- умни от алчните политици с големи заплати, а маймуната си иска само банан.

Герберския щам се развихря! Яко ще се мре!

а сега ревете че няма ваксини. а сега вашите герои чалга звездите и рапърите да ви направят ваксини.

Ти пък- ми още не се е появил чалга мутационият вирус та да се впрягат........

Аз пък си мисля, че е време да започват строителството на повечко психиатрии- това ще да е страничен ефект от от този вирус. Иначе може да започнат като шведите да скачат от прозореца на мазето за да се суисидират..............

Ей побъркахте ги ковид лумпените бе - те ще измрат от стрес преди да ги докопа вайруса

Интересно как доста развити страни приемат ситуацията много сериозно, само бай Ганя смелчага...

По- развити в какво- в лъжи, в управление на държавите си на аутопилот или в пропаганда?

Логично е. Колко от Ганювците четат книги или имат развито критично мислене - за тях критичното мислене е да критикуват докато се опитват да мислят. Ключовата думе е "опитват" а опита е неуспешен, защото не им е необходимо. Могат да си карат на основни знания докато са живи. Напъна масово е да са "хитреци", "тарикати", "инфлуенцери". Пример: Значението на думата "covidiot" - Macmillian Dictionary defines “covidiot” as “an insulting term for someone who ignores health advice about COVID-19. Ганчо Балкански чува тази дума и с ограничената си представа си я интерпретира като: Идиотите, които вярват, че има вирус, носят маски и спазват мерки за дистанция.

Нощ- ниците, какво се бавят. Трябва и ние да дадем нещо на света (освен простотия)

Докато не чуем за мутации от всички държави по света тези ,,политици няма да се кротнат. Ама дали ще се кротнат е въпрос, защото те разбраха, че така си създадоха диктатури , наказват уж заради вируса всички които искат да протестират по улиците и проблеми нямат-карай през просото, а робите да бачкат. Е такива чудесии и при бай Тошо не е имало.

Утре ще се изкаже поредния професор и ще потвърди, че ваксината за която му плащат да рекламира действа и на тази мутация .

Този вирус мутира като вентилатор! За сега се задоволява с имената на държави - китайски, английски, бразилски, нигерийски, южноафрикански, а сега и японски! До края на годината може би ще имаме франкфуртски, лионски, пражки, а защо не и каспичански !?!?

В наше село никой не е ходил в Полша. Следователно Полша не съществува. По същия начин в наше село никой не е болен от ковид. Има два типа хора: 1) такива които не могат да екстраполират от непълна информация

Има и един тип хора - пълно малоумници, които вярват на всякакви лъжи. Като например, че стаден имунитет не може да има придобит ама може да има от ваксина. Или че антителата от ваксините са по-добри от естествените и много много други подобни очевадни лъжи

Кой има изгода от тази цялата истерия, вече цяла година?

Сериозно ли не може да се сетиш - например да започнем от производителите на ваксините

на печелившите честито...!

В Каспичан, Ресилово и Дупница откриха нови мутации, още по-смъртноносни от нигерийския щам. Ало, всеки вирус мутира, това сме го учили в 8-ми клас по биология