Коментари - В Царево е ден на траур в памет на жертвите от наводненията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българино, ти си тъпо животно. Под такива ужасни новини да използваш момента с цел да прокарваш глупавите си политически лозунги, е най-малкото неморално. Това е природно бедствие. Може да се случи навсякъде. Урки, Радев, БТР и тем подобни глупости просто нямат връзка с трагедията, която се случи.

В миналото, неизбежните трудности, възникващи като тази в Царево, са били преодоляване с привличане на специализирана военна техника, управлявана от опитни бойци и командири от Българската армия. Този път военната техника я няма, поради престъпното лекомислие на Денков и Тагарев. Затова жертвите в Царево са повече от жертвите на Шести септември 1885 г. (майор Райчо Николов), деня на обявяването на Съединението на Княжество България с Източна Румелия.

Както каза Радев "Денков е един папагал"няма значение какво говори.

За такива бели сани нужни бетеери ама политиците гнусни на украина ги подариха.БЪЛГАРСКО ПЛЕМЕ ПРОДЪЛЖАВАИТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ.

За мен лично,Денят на Съединението е истински велик,български Празник и ден. На фона на случилият се ужас и бедствие по Южното ни море,считам отмяната на пищните церемонии,високопарните речи и височайши присъствия,за напълно уместни. Празникът си е Празник,но не и точно днес.

Махнете ги тия ухилени физиономии под тия тъжни новини!!! Отвратително просто!

Ами като ни се подиграват на нас столичаните, че си нямаме море, така ще да е .... Може да си нямаме море, но си имаме планина... Имаме си НДК, при нас е цялото управление на държавата! Ето затова спокойно мога да кажа: никакви помощи за никой, който някога се е подигравал на софианец, че си няма море!!!! Денков, чуваш ли или пак си приказваш със Зеленски?!?!

Внимавай да не ти се притури планинара там!

Бог да ги прости! Да видим дали ще има разследване и наказани за презастрояването, за поголовната сеч, за непочистени реки, и т.н.

Ало,къде са БТР, за да се помогне на хората?Или те не са ни нужни,важно е укрите да са добре

Всички ще омрем...

че всички ще омрем е ясно,но че едни умират всеки ден,това на глупака му е цял живот мъгла (казах: около мен няма логика)

равнина в траур и разруха... Виновни кметовете, горското и облаците!

А,в траурите сме майстори.