В стремежа си да разклати Русия Макрон хвърли в смут съюзниците си от НАТО

През 2019 година френският президент определи Алианса като страдащ от мозъчна смърт, а миналата година предупреди Европа да не се превръща в стратегически "васал" на Америка, пише в. "Ню Йорк таймс"

Обратно в новината

Коментари - В стремежа си да разклати Русия Макрон хвърли в смут съюзниците си от НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-важно е Русия да се клати! Няма значение на "нас" дали ще ни е добре!

Шило

Разбирам го Макрон. Руснаците му думнаха хората в Харков, Франция изгуби заради руснаците камара държави в Африка, Либия не стана протекторат на Париж....Хубаво, ама що трябва да въвлича и други?

Франция има за какво да се пъне нещата им в Африка не са много добре заради Русия... ние нямаме интерес да се напъваме заради Франция.

В стремежа си да замажат политическата си неадекватност, и плитческата грешка която извършиха с нахлуването си в Украйна 2014 и подкрепата им за една безмислена война за Европа, те влошават ситуацията с неумението си да кажат сгрешихме. Макрон по скоро би предизвикал трета световна война която ще заличи фрнация отколкото да си признае грешката.. Макрон е слаб човек и с голямо его и няма нито силата нито смелостта да си признае, че Германия беше права като се опъваше да не дава оръжие за Украйна и се опитваше по дипломатиен път да тушира конфликта

В началото Макрон не искаше да унижава нискостебления диктатор....Но спомняте ли си онази снимка на двамата, дето нискостебления го беше поставил от едната страна на една маса дълга 20 метра и трябваще да викат, за да се чуят....Това какво е бе, Любомире? Това не е ли унижения. АЗ АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА МАКРОН ЩЯХ МОМЕНТАЛНО ДА СТАНА И ДА НАПУСНА СРЕЩАТА!!! Разбираш ли ме, Любомире или какъвто си там....

Г-н Макрон от България може да пратим максимум до един батальон.В него са Тагаренката,Асен,Манол,Инджока, Жечката, Чефката и още 20-ина соросоида.Натренирани, дадъхани, истински машини с разхлабени халки.

Ша тА гази мечка, ама якУ ША та гази...

На тоя клекнахме за Македония, а защо не натисна Австрия да ни пусне за пълноправен ШЕНГЕН?

Много добре му отговориха на мераците братушките вчера -Ако пратиш войски в Украйна те ще споделят съдбата на Наполеоновата армия и парада на нашата победа ще бъде в Париж . След този отговор гея министър председател на макарончо взе да бие отбой и да ни обяснява какво искал да каже и как не сме го разбрали .Важно е че Русия му охлади мераците и му каза да си опича акъла в прав текст .

Шило

Браво за иронията

Кой говори? Човека, чийто син на съпругата му е по възраестен от него!

За са ровят укросвинете, в масови гробчета, с трактора ...

Абе умрели прости РУСКИ Тролове какво си слагате сами плюсчета и минусчета ХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Прост си кире. Ма всички вече го знаем това.

Шило

Монка, не бяхте ли страна по Минските споразумения? Франция и Германия? Не ги ли подписахте? Що така не искахте от Украйна да ги спазва?

Франция и да иска да го направи, няма да може. Нямат просто военните възможности и логистика да направят нещо такова.

"Макрон като че ли по-скоро илюстрира разделението на Запада и границите на това колко далеч са готови да стигнат съюзниците от НАТО в защита на Украйна, отколкото да постигне "стратегическата двусмисленост", която според него е необходима, за да държи руския президент Владимир Путин в неизвестност" . Отлично казано - Микрон в желанието си да изплаши Путин и бесен от избитите накуп от руснаците френски бойци с кой знае какъв статут, принуди всичкото посраНАТОвец, включително ФАЩ, да се юрне да се обясняват на Путин, че няма такова нещо и посраНАТО няма никакво намерени да изпраща войски в Западна Украйна, ха ха ха! Много ми хареса как "съюзниците" му рязко си биха паса и Микрончо изведнъж остана сам да се репчи, ха ха ха!

Нещо укропа не прави Перемога. А крякане не вдига нито икономика, нито прави армия.

Но фактите са, че тоя ибе бабичка, а него го ибе Габриел Атал :) И те така :)

А ти седиш и ги броиш всичките, докато посраНАТО истерично уверява Путин, че няма и никога няма да изпраща войски в конфликт с РУСИЯ, а? Гърчи се още, хахахахаха!

Не знам кой ще тръгне да умира на фронта заради такива карикатури като Макрон.Джудже-геронтофил.

Шило

Да се евът, колкото си искат и както си искат. Ама да си го правят у тях и да не ни занимават с перверзиите си.

ДенкоФ, ти да мълчиш.

Ма те се фалят :)

Шило

Прав си...Малко са на принципа- не се ли похвалиш, все едно не е станало!

Пенсионна реформа ... Блек Рок ...

Долен, ляв, педал ...

Абе едни френски командоси не бяха ли преди няколко години бити от български селяни в Коиловци май беше, дето ги хванали да се промъкват в люцерната и ги почнали с колове от домати? Чудя се дали нашенските биячи не са били путинисти, а?

Бабоебеца нещо ептен е изперкал....

Шило

Четох днес един пост, който с чувство за хумор описва ситуацията: Руснаците са гостоприемни хора. Изпращат я до Париж, я до Берлин...

Гърчи се още, ха ха ха! Американсерите и те незабавно побързаха да уверят Путин, че няма да пращат войски! Че абрамсите се видя как горят, ха ха ха!

Болдни го. Не се вижда как крякаш достатъчно. ХАХАХАХ

Шило

Днес се смях с един пост, който накратко казва доста неща: Руснаците са гостоприемни хора. Изпращат си гостите я до Париж, я до Берлин...

Франция - държава с президент - геронтофил и премиер - педал! Генерал Де Гол се върти като пумпал в гроба!

Да припомним на Макрон, че именно бившият френски президент Франсоа Оланд , заедно с бившата германска канцлерка Ангела Меркел бяха авторите и гарантите по изпълнението на Минските споразумения, съгласно които се спираха военните действия в Украйна, а Радата трябваше да даде специален статут на Донбас ! Нека припомним също, че именно този бивш френски президент по-късно си призна, че с тези споразумения са излъгали Русия и са нямали никакво намерение да бъдат изпълнявани !

Гърчи се още, ха ха ха! Авдеевка е в тила на ВСРФ, абрамси горят, а ФАЩ уверява Путин как никога няма да изпратят войски в Западна Украйна, за да не влязат в конфликт с РУСИЯ :))

Интерестното в случая е че обикновените украинци искат по скоро Тръмп да дойде на власт, за да се свърщат тези мъки.

Шило

Днес се смях с един пост, който накратко казва доста неща: Руснаците са гостоприемни хора. Изпращат си гостите я до Париж, я до Берлин...

Ми толкова ви оценяваме - един голям минус сте, за нищо не ставате. Може само да се размножавате единствено но ЛГБТ прайдовете, можете единствено да правите извращения и се самоубивате. Скоро ще изчезнете и историята ще ви забрави.

Покриха го този случай. Два педала с парашути се натресоха на куиловските братя. Взели нещо да се ежат, нацапани с катран, страшни. Нашите момчета като ще ги завъртят удри удри бяха ги смляли от бой.

Гърчи се още, ха ха ха! Авдеевка е в тила на ВСРФ, абрамси горят, а ФАЩ уверява Путин как никога няма да изпратят войски в Западна Украйна, за да не влязат в конфликт с РУСИЯ :))

Шило

Днес се смях с един пост, който накратко казва доста неща: Руснаците са гостоприемни хора. Изпращат си гостите я до Париж, я до Берлин...

Браво, без редакция и реално! пп. Иначе знаем, че украинците не дават жертви във войната, само руснаците мрът................?!

направи Макрон. Всички трябва да измислят как да неутрализират маймуняка в кремъл

Говори глупости, мъндросва възрастни жени, синът му е по възрастен от него...това му е работата на Макрон...да внася смут. Друго да е направил?

Малко крайно, но за съжаление това е формулата. Силна Евриоа със силна европейска армия и федерализация. Така и ватниците и краварите ще го дут.

Тия вкараха нов смисъл в израза "френска любов"!

Макрон, Трюдо и Киро са едни и същи малоумници.

Тъпанар нагъл, малоумен...Марш в Киев и не се връщай...

Полша каза, че няма да праща войници и в момента е блокирала преминаването на укропски влакове и камиони. А, и оръжие вече не праща!