В София вече има улица на името на Милен Цветков (снимки)

Започва от бул. "Владимир Вазов", непосредствено срещу стадион "Георги Аспарухов", движи се успоредно на Перловска река, пресича ул. "Резбарска" и завършва преди Малашевски гробища

Обратно в новината

Коментари - В София вече има улица на името на Милен Цветков (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Край няма глупостта по тия географски ширини ...

Да, след улица "Героите на Украйна" наистина улица "Милен Цветков" си е обида. На него трябваше да кръстят площада пред народното събрание най-малкото или цяла София да се преименува на "Милен Цветково". Аз викам даже да преименуваме България на Кирил Петково, какви са тези имена от отминали времена, които само напомнят за комунизма, за робството и най-вече за продажните хора на всички нива!

се прекалява. Ще го канонизират ли?

Сега ще е добре и тоалетната - онази за 110 000лв. да се кръсти на ванчо цигането .

По-добре осъдете ефективно дрогираното копеле - мамино синче, за да се замислят другите като него, отколкото да кръщавате улици на хора, които нямат заслуги

Няма да го осъдят ефективно, мамичка ще го измъкне. Тя има пари, за да плати на когото е нужно, колкото е нужно. И връзки има.

Къде е сега осъдения....седи си в къщи и си бара мъдете

Браво, Миленката беше готин и справедлив журналист и Човек с голяма буква.

ЛАЛАДЖИЯ с големи букви! Ръсеше "оригинални" простотии на килограм.

А защо няма пешеходна пътека на улицата? Всеки ден минавам оттам и пресичането си е рисково. Колите от булеварда идват с висока скорост.

Щом не може с две думи да се обясни на едно дете кой ле Милен Цветков и с какво е заслужил улица да носи името му, значи не трбва да има такава улица.

С две думи кой е Левски, или Ботев или който и да е. Тъпанар прост. Виж как с две думи те обясних какъв си.

Може ли преди гръмките сравнения да уточним какви точно са причините за преименуването на улица?

Значи за Левски и за Ботев не става с две, но ще опитам с три да ти обясня: "умрели за България". Хайде сега с три, не, от мине, с пет ми обясни за Милен Цветков!

тоя боклук Милен Цветков, съм го возил в таксито си веднъж. излезе си от таксито без да ми плати - а като излязох и си поисках парите ми каза - "Знаеш ли кой съм аз бе?! аз съм Милен Цветков!" и си замина - няма такъв боклук! та като е Милен Цветков, значи аз съм длъжен безплатно да го возя ли?!

Вярвам ти на 100%! Лекенце си беше!

на 2.60 лв. на км ли возиш. Копърка. и аз не съм ти плащал.

Щом може да има улица кръстена на украинските герои на незнамкаквоси, защо да няма улица "Милен Цветков"? Но важно е също друсаното келешче да получи заслуженото.

Аз искам - трасето от американското посолство ... до тоалетната за 110 000 да се кръсти - ванчо цигането .

Милен беше възприел налудничавата идея, че носенето на маска символизира отнемане на свободата и призоваваше хората да не позволяват да им “запушват устите”.

сега и на Терзиева да кръстят една! И в Пловди и в София!

Бог да го просто беше прав за парцалите и пландемията.

Милен ми беше от любимците, ма чак пък улица.

Не е загинал. Беше убит! Доказано убит!

Марийке успокой се че ти настръхна пич ката

Браво!

Трябваше или Джо Байдън или Зеленски да я Кръстят, а можеше и Меркел!

Дали има улица на името на Дамян Дамянов, Димитър Талев, Валери Петров и много други с несравнимо по голям принос от този журналист. Жалко за човека, но това си е направо изцепка. Много лобисти, много нещо.

Димитър Талев.Ти пък

кога?!

На него - кръчма!

Всички, които се движат по тая улица, директно в Малашевските гробища! Абе боклуци, що не кръстите улица и на готвача А Такев

Пък улица.Щото е бил задник от телевизията.Голяма работа

Геройте на Украйна, Не съм Изненадан, че на Друг Боклук кръстиха Улица!

А тоя боклук, дето го уби, няма ли най-накрая да си получи заслуженото и да легне за постоянно в пандиза?

Девет годинки, а Милен- в Гроба! Гадничко си е, най-добрите години да си зад решетки, ама наказанието е несравнимо спрямо провинението. Ако имаше някакъв начин на такива да им сложиш морализатори или да ги инжектираш със субстанция при която а е пушнал джойнт а е отишъл при свети Петър - бих го пуснал веднага, но не сме до там!

Браво! Трябваше да го почетат с нещо. Все си мисля, че щеше Милен да е добър кандидат за шеф на БНТ, ако не се беше случила тая трагедия.

Ууууууууууууу

Поне ника си нацелил, во истина си прост Мунчо!