В последния възможен момент: Израел и "Хамас" договориха удължаване на спиране на огъня

Преговорите между двете страни стават все по-трудни, след като палестинската групировка освободи повечето жени и деца, които отвлече на 7 октомври

Обратно в новината

Коментари - В последния възможен момент: Израел и "Хамас" договориха удължаване на спиране на огъня | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е да се спре с тия примирия ! Не може един доказан, мародерски хамас да съществува в тоя свят ! Изтребване до крак !

Носим не можел да си обясни тази жестокост, Ами да му я обясня.Както хищник не се опитомява, така и мюсулманин не се вразумява.Той изначално, от праотеца си Исмаил е създаден и наречен от Бога "диво магаре".Битие гл.16-" Да го наречеш Исмаил. Той ще бъде между човеците, като диво магаре, ще дига ръката си против всекиго и всеки ще дига ръката си против него".Дето се вика, коментара е излишен.

Или ша се лигавят!

Напукаха им набързо шошоните( и по бързо можеха, ма нали, за там важат хуманитарни ала бала,) та сега нещата бърдичка си идват на място.. Въпросът е, евреите дали ще преглътнат кой им спретна тези го*на, чие производство установки и ракети бяха стреляли по техните градове, и чии инструктори ръководеха нападенията срещу кибузите? Съмнявам се...

Зеленку им е шитнал оръжието, ма за да се защитават :) То пък какво стана ...

е Зеленку и на кай е шитнал оръжия?

Купил съм толкова бира и пуканки ...

Време е да си купиш и един патлак, та да се отърве света от катил като тебе !

Хамас, както и всички подобни групировки, ще съществува дотогава докато има кой да им дава пари и оръжия.

Ще се намери

За съжаление... Иначе са гола вода... Имах познат полестинец, там от Газа. Та ми разправяше как му минава деня. " Сутрин ставам, пия кафе, майка ми ми прави закуска, после отивам стрелям или матам камъни, на обед се прибирам да ям ( там кога се моли съм забранил, но иваше и такъв моминт) после пак излизам да стрелям и да мятам камини.. После се прибирам за вечеря..."

Света иска този твой близък приятел да има собствена независима държава?

"И" Не света иска това другарю, само вие келявите комунисти под егидата на смръдливата вата !

Това е едно от грандиозните осирания на изкуственото образувание Ер Ец Израел, което ще отеква повече от половин век във вътрешната политика на региона. Престъплението на Нетаняху ще предизвика сплотяване на мохамеданската маса и ще доведе логично до страдание за чифутската маса. В момента фюрерът на Израел нагнетява политическо и емоционално напрежение в близкия изток, което ще се развихри още в началото на следващата година, когато персите вече ще са координирали действията си с арабите в името на общата кауза. Защото за Израел отделните деноминации в исляма са без значение, и суните заедно с шиитите ще бъдат подложени на елиминация веднага, щом обстоятелствата го позволят.

То не е необходимо някаква причина за ислямското сплотяване. Те от векове са сплотени от религиозните си книги в които пише: "избивай гяурите-неверници. Вземай ги в плен и ги освобождавай само срещу откуп. Насила ги обръщав в правата вяра". ПРИ ТАКАВА ФИЛОСОФИЯ не е нужна специална причина. Отначало враговете бяха християните, сега пък станаха евреите. Всеки който пречи на проекта "Ислямска дъга" от Пекин до Берлин" става незабавно враг и се сплотяват против него. Те векове наред са били винаги сплотени в агресията си на Балканите, в Източна Европа, Азия и Африка срещу всеки с друга религия. Така че тук се търсят САМО ОПРАВДАНИЯ И УДОБНИ ПРЕДТЕКСТИ за собствената им агресия към другите!

На фестивала откъдето са повечето жертви излезе, че голяма част от тях са убити от израелската армия. Това го казват оцелели. А в Газа откритата газ и нефт възлиза на 600 милиарда долара. Как да не изтрепеш 500-1000 души за да имаш повод после да разчистиш терена за да откраднеш 600 милиарда

Си идиот.Така си се родил.

Истината не е много приятна, особено ако мозъка ти е промит до воденичен камък.

Ама то въобще имаш ли нещо в празната глава? И това било истината???

Израел "клекна".....Аксиома е :"Никога ,не казвай никога" !!! Сега "клекна" ,а след клякането следва "легна"...!? Образно казано -"ХАМАС" си играят ,добре кар- трите ...до тук.... Евреите се надцениха(или бяха ,умишлено под- ведени),а "ХАМАС" бяха подценени...!?С "помпа" може би,но пак в ущърб на Израел........

евреите ги е шубе! искам да се почва отново, примката да се стегне докрай на тия нещастни богона с рани

Рине не рине, съдбата на ярето е ясна, когато срещу него е вълк. Същото е и с ХАМАС. Истината е, че те постигнаха своето. Избиване на невинни няма да се отрази добре на имиджа им. Отделно, след като стана ясно, че деца и бебета заложници са загинали при израелски атаки, Нетаняху, дори и да ги изрине, е пътик, а каузата на Хамас набира последователи. Израел се хванаха в капана, а можеше просто да ги блокират и да ги оставят да се самоизбият. Но според мен арабите са си направили много добре сметката - знаели са как ще реагира Израел. Само умопобъркан може да си помисли, че Хамас са мислели, че ще останат несанкционирани. Всичко е премерено. Сега ще убият 5-10 полеви командира, Хамас ще се ребрандират, Израел ще обяви успех до ... следващият път!

Като гледам из Америка, чифутите бая са свалили гарда, придвижват се потайно и не се държат като господари на света и висша раса. Моралната победа е за Палестина, дълбоко се надявам скоро да имат държава.

Никога няма да имат държава.Откакто ги има живеят на подаяния.

А ти знаеш ли от кога ги има? Гугъл-филистинци…

Даже и бебето да е загинало при атака от Израел ( което не се знае дали е така), нямаше да загине изобщо, ако палестинците не го бяха отвлекли? Те първо го отвлекли, Бог знае горкото дали е яло изобщо, а сега едва ли не тия от Хамас ще се разплачат за него, ме видиш ли те утре щели да го пуснат. Тези палестинци съвсем за овце вземат света.

Кокошката или яйцето?

Инженерче

Не е баш така. Нали разбирате, че за едно загинало еврейско бебе, паалестинците са платили със 100? А и двете страни са цивилни! Там е проблемът. Едните ги наричат терористи, другите - цивилизация. Е да, ама ако ти притежаваш силата, то носиш и отговорността. Не може цивилизация да използва терористични методи - не може заради 200 човека да избиеш 15000. Хамаас това искаха - да покажат истинското лице на Израел. И успяха!

Къде се покри фалшивият евреин Сулейман Пусси? Липсват ми много и коментарите на неговата асистентка Ленчето, която краде кремчета от безмитните зони. Тези посрани задници много обичат да ни поучават как да живеем и какво да правим, но нещо скриха говнометите си в последно време.

тоз от 50 дни не се показва, да не мобилизиран? или го е шубе да не го свитне местен арабин в София???? мам ви еврейска

Го отнема нещо ...

На държавата терорист Израел, май не и се иска повече да губи танкове и войници…