В полска ферма за норки откриха щам на коронавируса, който може да се предава на хора

Полша може да се нареди до Дания и Нидерлания, страни, в които бяха умъртвени милиони норки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде бе,за тъпаци ли ни имате?!Я,идете на м...а си!

Вече не смея да направя писиар на вилиците и лъжиците в чекмеджето. Кой знае каква мутация на короната ще се появи!

Тая фалшива новина нали я въртяхте и торажирахте миналото лято.?!? Ние я знаем на изуст.

Лудост. Лудост Лудост и и0зперкване със тази ковид пропаганда и психясване и не дай боже но май тъка ще стане всичко ще завърши със война. Взеха да се появяват врачки и лечители но и тъка ще е като докторите за точене на каси и пари се превърнаха във пропакандйори на всяването на страх. Жалко но не се ли спре утази лудост и измама ще стане страшно световно мазало. Честни и почтени доктори не се спотайвайте а излезте и кажете истината за ковид измамата за да не изгирите и вие със щабовете и бялата мафия

Оставете поне животните , гадове ненормални за пари,

какво да ги оставят нали ги гледат за да ги направят на палтенца и якички

Днеска автор на статията е Виктор Стефанов и е много продуктивен на тема вируси разни. Г-н Стефанов, ако изобщо има такава личност, вие от Дойче Веле ли черпите информация, или от някой друг още по-достоверен източник? И между другото, Стефанов или не, бихте ли продали майка си за пари? А и още нещо, според вашите източници, господин автор на авторитетни и неманипулативни статии, този вирус дали не е възможно да се пренася от молци, гъгрици, гъсеници и други пълзящи твари, като вас самият, без значение как ви е името?

Дали си лъч или просто си слънчасъл в някой зимен слънчев ден?! Или си просто си платен трол: след като бързо вкарваш версията за парите - явно си наясно с темата и си един от ползователите на тази схема. А да се заиграва някой с тази болна тема сега, след като сме наясно с опасността от този вирус, може само някое подобие на човек, каквото явно сте вие.

Излиза,че е напълно възможно коронавируса да е дошъл от Дания Полша или Нидерландия.

възникване на новия коронавирус. Значи китайски директор си е купил палто от Полша , прибрал се е в ухан , от там двамата му мениджъра са ходили по Италия и готово , навсякъде е сега , дори и в Науру..... А можеше вместо норки да гледат хермелини,

спрете да тормозите животните изроди

ще избивате норки вместо да ги лекувате като хората със Спутник, варвари :(

Докога този вирус ще се определя като "нов"? Ние живеем с него вече от година и все още е "нов"?! Като прочете човек "новия коронавирус" и си мисли, че има някакъв още по-нов. Ама кой да мисли ...

новият където му казват е съвсем друг вирус, няма нищо общо със старият :)

Голямо чудо са открили. Мутациите на коронавируса са стотици, просто не ги виждаме. В момента заради ограниченията почват да доминират по-лесно предаващите се, след ваксинацията ще почнат а доминират тези, които заобикалят ваксината и не този вирус няма изгледи да стане по-малко смъртоносен, защото се предава преди да убие заразения, а и самата смъртност е много ниска, дреме му на вируса дали е 0,1% или 0,5% смъртоносен. Пропускаме шанс след шанс да му видим сметката. Пропуснахме пълното затваряне за да го ликвидираме в началото, а сега се ваксинираме по време на пандемия за да помогнем на по-заразните ипо-хитри мутации. След година-две ще имаме още по-гадна версия.

" защото се предава преди да убие заразения, а и самата смъртност е много ниска, дреме му на вируса дали е 0,1% или 0,5% смъртоносен. " Навсякъде по света смъртността от Covid-19 e 5 до 6% от заразените! В държавите, които бързо въведоха Ивермектина смъртността падна под 4% от заразените. В Израел падна още повече... Заради масвовото ваксиниране... Мангърчо шизофренен мамин!

Ето го следващият "щам"! Ще има "четвърта вълна", помнете ми думата ... Били Сбърканяка, да ти изсъхнат "орехчетата" на ръба на казана!

МНОГО ОПАСЕН ВИРУС, БРЯХ ))))))))))))))))

Пожелавам ти да го изкараш ти или някой твой възрастен роднина и тогава да ти е толкова забавно, колкото и сега!

да го изкара.., без дърпане на шлифер :)