В Полша е арестуван мъж, заподозрян в подпомагане на нападение срещу президента Зеленски

Полският гражданин, идентифициран само като Павел K., е имал за задача да "събира и предоставя информация на военните разузнавателни служби на Руската федерация

Обратно в новината

Коментари - В Полша е арестуван мъж, заподозрян в подпомагане на нападение срещу президента Зеленски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намекват на шмъркълан да стяга куфарите. Ще го отсвирят и после ще го пишат на Путин. Клоунът го грози същата съдба като газовите потоци. Ще го взривят някъде и после всички ще пишат, че не им е в юрисдикцията.

Е'ати глупостите! Руснаците, ако го бяха нарочили, зеля отдавна да е чао... Т'ва някаква DW-помийка ли е?

кога ще подгонят службите и нашите руски шпиони и терористи

Ами значи трябва да почнат от теб !

или нещо "българите" не сте у ред?!

Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време, заедно ще построим Украйна и България ще съградим. Да развеем български и украински знамената да си върнеме страната Хайде смело във атака здрава работа ни чака. Зеленски има подкрепа от българи, украинци и всички ще има ракети за всички руски пички..ха.ха който лъже ,убива и краде. той от Зеленски бой ще яде.

Какво й е на България, че ще си я връщаш? Поне чети какво ти дават да постиш, иначе изглеждаш като много прост усро разпоретинския зет.

Неговите подчинени ще си го ликвидират сами , като му дойде времето , Путин обеща на Натаняхо че няма да го пипа , а вие ни заблуждавате с някой си Павел Баширов искал да го убие ! За сведение на Българите Зеленски за 20 милиона паунда е купил двореца в Британия на крал Чарлз , където е живял преди да го направят крал !

Хей, няма да ни пипате зелен Владко, че ще има "падни-стани"! Той е много наше момче, силно наше момче. Завербували сме го и работим с него от 1980г, когато беше още в детската градина. Зелен Владко работи много добре за нас и много ни помага. Браво на момчето, молодец! Въобще нямаме никакво намерение да го ликвидираме - ако искахме досега да сме го елиминирали поне 1 000 пъти. Да си го ликвидират там англосаксите и дементен дедо с памперса.

нацистки комик фюрер сам ще бъде отстрелян от попечителите си. Все още не нужен на англосаксонците.

Русофобската пропаганда разработва нова тема " проруско настроени европейски граждани шпиони". Тези дни ни заливат с това инфо от разни ЕС страни, индиректно и Бойко и Пеевски са ги обвинили.

Не разбирам, защо руснаците са оставили функциониращи летища в Украйна!?

Че няма да има мир си работят по новата техника. Трябва да се тестват тия технологии от лопати и чипове от перални, не мислиш ли? Армия трябва да се гради мощна. Военна индустрия да се подържа. А и прогресивно трябва да се обезоръжава НАТО и да му се трепят "наемниците". Оня ден заминаха поредните англичани, поляци високи шапки.

Щот не могат ги умерят ве! И на сините лястовици е ясно само на прорусснацистките дебили, не!

Е да убиеш Зеленски ако ти е противник. Толкова много помага на Русия, че на моменти имам съмнение, че е техен агент. Успешно демилитаризира Европейските ционистки слуги. Успешно изби фашизираните от ЦРУ украинци. Направи всичко възможно да мобилизира Руснаците, дори и тези, които не харесваха Путин преди това, гласуваха с двете ръце за него. Запада се принуди да убие Невални, който имаше реално под два процента в най-активните си години и направи жалък опит за Тихановская 2 с жена му. Излагация. Успешно заедно с господарите си от ЦРУ, Мосад и МИ6 направи терористичен акт в Москва, което като резултат докара тълпи от нови доброволци за фронта. Да не забравяме, че след всяка негова поява на бойното поле има пиар акция и след това мястото на снимки бива завзето. От перспективата на Русия, Зеленски е най-успешният украински президент. Благодарение на неговата алчност (купи за 20 милиона лири от Чарлз имотец миналта седмица) и плановете на малоумниците от дълбоката държава на САЩ, Вангард Груп загуби чернозема, фабриките и ресурсите на Окрайната, закупени на безценица. И всичко заради тая пуста мечта да имат Краварите база в Крим. ХАХАХАХ. Ми мечтите са скъпи. А ако някой ще убива Зеленски това ще са МИ6 и ЦРУ като последен коз срещу Путин. Интересното е, че предвидените за ВПК то 60 милиарда се въртят в конгреса и ако до 20 май не са пуснати, туто финито. Зеленски след тази дата е нелегитимен президент. От там Русия няма с кой да подписва каквото и да било и единствената опция ще е да си гарантира необходимата буферна зона. А и да не забравяме. Укрите няма да имат излаз в Черно море.

Тази информация започва да придобива аграрен характер. Някой си събирам информация за Зеленски, за да го убиел?!? Господа информиращи, утин няма нужда да убива Зеленски. Той ще бъде убит от собствените си сънародници, на които съсипа живота, бъдещето, държавата и родината.

Думите заподозрян в съчетание с евентуално са мно добре използвани като=нулева или грешно и информиране....

просто параноя... по молба на Зеленски Херцог, президента на Израел, лично пита Путин далии смята да откъсне зелката на Зеленски, Путин му отговори че според него някои хора ще са по-ценни като затворници, а като трупове няма да имат никаква стойност... Междувпрочем Путин беше обещал на Зеленски да му разсипе държавата око продължи да изибива руснаци, тъй че Путин си държи на думата, да повторя държи на това което той е казал а не на това което на някои им се е причуло;)

Тая смешка за лека нощ ли я пуснахте?