Семейство в Пловдив предложило 2000 лв. на джипи за фалшиви сертификат за COVID

Районната прокуратура е образувала проверка по два сигнала за търговия с неистински ваксинационни паспорти

Обратно в новината

Коментари - Семейство в Пловдив предложило 2000 лв. на джипи за фалшиви сертификат за COVID | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В този пощурял по насилствено здравеопазване свят, всеки, който е с акъла си, няма да се бодне, а ще прибегне до подобен вариант. Аз също. п.п. много се радвам, когато коментари се трият и цензурират. Това показва достойното поведение на българските новинарски агенции - "пример" в борбата срещу подтискането на правото на демократичната свобода на словото.

Ех, бедни ми човече, сигурно се мислиш за много умен и разбиращ, а?

Не, драги. Просто съм реалист. Всеки отговаря за себе си.

Това не пречи да си неумен и неразбираш, а примерът ти да се възприема като лош.

Ми не се ваксиниран и стой мъжки зад това решение, а недей да лъжеш, защото с това вредиш на останалите умнико, а ти се облагодетелстваш от измама. я месец затвор за такива специалисти...

Приказки от 1001 нощ ... Няма лекар в България, който да не клекне пред 2 бона, при условие, че ваксата се излива в мивката а сумата влиза в джоба на лекаря. Браво !!! Замириса яко

Някои хора не са проститутки. Замисли се над себе си.

Няма ли чип във " ваксинираните", сертификатът е фалшив. хахаха

Другите държави ще спрат да приемат българи с каквито и да са сертификати. Антиваксите съсипват държавата.

Ти, ако знаеш от кога си съсипан!

Съсипан съм от удоволствия!

А майка ти ваксинирана ли е от сифилис, трипер, СПИН и т.н..Или тя е ваксинирана и БЕЗСМЪРТНА ??

И на мен ми прилича на история за сплашване и назидание. А от такъв вид личен лекар трябва да се бяга далече. За него са важни доходите на фармацевтичната мафия, а не здравето на хората. Като иска да слага ваксини, защо не поеме отговорността за последствията върху здравето на хората. Така лесно, да правиш разни дела, без да отговаряш за последствията.

Като не искат да си слагат ваксини, да си седят у село! Искат от лекарят да извъши документно престъпление. Да идат в чужбина да извъшат здравно престъпление спрямо тамошните правила. Очевидно семейство тарикати, които кой знае са какви далавери се занимават. Или демек в България дето пищите - много сме зле, много корупция, отвсякъде пари ни искат.

Отворко, а вземи да им подпишеш, че поемаш лично и парично отговорност за евентуални усложнения и лечения, причинени от употребата на експериментални субстанции. Имаш ли представа , че срещу производители на ваксини на Гейтс, се водят дела да увреждания и болести за милиони. А за последствията, ваксина срещу рак на шийката на матката и следва стерилитет. То и пари да ти платят, каква е ползата. много тарикатчета го играете, трябва да се научите да си носите отговорност за последствията, като ще задължаваш някой да върши нещо. И каква ти е ползата от ваксините, като си наравно вирусоразпространител наравно с неваксинираните. Обидното е, че държавата публично отказва да се грижи за здравето на хората и ги принуждава към такива действия. А го правят не за кеф, а в опит да запазят здравето си. А в същия момент, явно прупамедицински печалбари се загрижили за печалбите на фармацевтичните корпорации. .Да се грижат за своя сметка и на себе си.

Наистина, има нещо сбъркано в чипа на някои хора. Ваксините спасяват живот, безпросветни човече. Това го виждам с очите си всеки ден, а не празните приказки, дето само говорят такива като тебе.

Фейк! Искали сертификати и плащали за ваксини, които се поставят на два пъти! А не се сетили, че може и с еднодозова ваксина да стане номерът! Ей, мислете като лъжете хората :)

така по хваща дикиш

повярвам само ако напишете името на личния доктор. Иначе е история в стил една жена каза.

Прости ганьовци

ОФЕРИРАЛИ? Към автора и редактора: Не можете ли да кажете "предложили"? Или мислите, че ще излезете по-умни, като си кривите езика?

Оферирали = предложили !

Пълни глупости! Как точно ще хванат сертификат издаден от лекар!? Ако е купен от илиянци може.

Много сте надвишили цената бе дирници

Ей, дир-ници, пишете грамотно и правилно бре, шашмани! Ще ви дам аз на вас едно джипи да се мотаете кат' ББ кат' му'а без глава! Сигурно редакторката е завършила някой елитен университет, използва такива елитарни думи в речника си, не е като мен - по кръчмарски да пише.