В Перу откриха останките на 76 деца, принесени преди 1000 г. в жертва на езически богове

Проучват се различни хипотези: жертвоприношенията може да са били извършвани по време на суша, политически проблеми или войни

Обратно в новината

Коментари - В Перу откриха останките на 76 деца, принесени преди 1000 г. в жертва на езически богове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Любимеца на всички русофили Путин Шаломович много ОБИЧА да принася ДЕЦА за огнени жертвени дарове на демоните Молох ,Баал и Астарот Справка Беслан,пожара в МОЛа в Красноарск швойната в Украйна

З7 ДЕЦА загиват при странен ПОЖАР инцидент в руския град Кемерово Красноярск 2018год Ръководотеля на службата по безствия и аварии нарочно БАВИ рожални и спасителни екипи ца за се опекат добре ДЕЦАТА Ръководителя се оказва юдеохозарин член РЕК-Руски Еврейски Конгрес и личен авер на ШОЙГУ 2012 год турския премиер ЕРДОГАН(по майка карабахска горска еврейка ТЕНЗИЛЕ) атакува планини в Анадола и ИЗГАРЯ ЖИВИ 37 кюрдски ДЕЦА на възраст от 8-15 години с ФОСФОРНИ бомби хвърлени от 2 турски F16 Инцидента при село УЛУДЕРЕ 37 кюрдски деця принесни в жертвен огнен курбан на вавилонския демон АШТАРТА(Астарот) и древно египетска езическата демоница ХАТОР

Ква цивилизация, бе. Ами, прочетете поне А.Тойнби за да се светнете малко от малко какво е цивилизация.

И с какво по-различна е била "цивилизованата" Инквизиция, която е изгаряла на клада живи хора, само защото са имали неблагоразумието да мислят различно, да живеят различно от каноните на Лайола. Нали благодарение на нейната цивилизиционна и грабителска политика са унищожени купища археологически и културни артефакти по цял свят, които биха могли да дадат отговори на много въпроси, свързани със съществуването на самото човечество.

Сходен елемент с този начин на мислене намирам в днешните зелени активисти. Те са готови да принесат в жертва всички вас в името на някаква тяхна абсурдна представа за света, което ако желаете може да наречете и Бог.

Това българина "традиционалист" е много просто същество - хем му пречат зелените активисти, хем биг фарма и богатите западняци, които замърсяват, истак да му краднат уникалното прабългарско днк. Айде, разбери се множеството идентичности в главата си, за какво се бориш.

Гледайте филма на Мел Гибсън -Апокалипто..на ред е Еврогейската и Краварската цивилизация да изчезне наред с абортираща Чалгария.

Цървули, ако не бяха испанските конкестадори още щеше да продължи това зверство с децата и хората. Къде са траките???

конкистадорите и траките ли са избили до крак?

Те и траките са правили човешки жервоприношения, ама Ганя не чете, само дава непоискани мнения.

Умнико, заедно с конкистадорите цивилизация е разнасяла и Инквизицията - изгаряне на клада, аутодафета. Католическите свещенници са си присвоили правото да казват кое да съществува и кое - не. Значи, едните практикували човешки жертвоприношения, а другите - не?

Може да изчезваме всяка цивилизация - от Шумерите до Инките - която и да е тя. Когато започнат да проливат кръвта на децата си на олтара на благоденствието и за добър живот - тази цивилизация е свършена! Няма връщане назад. Каква е връзката с тези диваци и нашето врече - абортите. От 1973 година до днес в България са абортирани около 5 милиона бебета. Всичко за да им е добре на тези, които са го правили - мъже и жени.

а не трябваше да абортират. за да му е добре на Dimitrie Todorov, на който никак не му е добре от тая работа

А Инквизицията що народ утрепа в името на Бога на доброто и любовта ...

Човешки извращения за власт , пари , педофилия ... Папата бил наместника на Господ Исус Христос ? Господи избави ни от лукавия и този извратен свят .

Инквизицията е ЕВРЕЙСКО(сефарадско)дело Главния инквизитор ТОРКЕМАДА е покотоличен евреин маран приел наУЖким христовата вяра Истинското му еврейдко име е ТОРКЕДЕМА На иврит ТОР-Изследвам,проучвам,експлоатирам КЕДЕМ-Кървав,проливащ първи КРЪВ,дефлориращ Всички основатули на Ордена ня Йезуитите да синове ивнуби на ботати равини и ,церници иевпейдси търгавциЙезуитии са покатоличеничени испански ЕВРЕИ кефарази

Владко, ама я ни светни колко народ е утрепала инквизицията??? Ама ще ти се наложи да четеш, само с ФБ и тик ток не става!!! Ся аз да те светна за няколко века инквизиция има реални данни за по-малко от 50 000 души! Да ти кажа ако не знаеш повече народ измря за последните няколко МЕСЕЦА безумна Руско Украинска патаклама! И в БГ са правени и се правят между 150 000 и 40 000 грубо казано аборта на ГОДИНА от 60-те насам!!!

То и тая зима ще е така в ЕС. С тока, с топлото. Ще има жертвоприношения от главния жрец - Урси.

И жертвата на Уси и Байдън ще бъде… Кой? Ами на руските олигарси именията и семействата.С ,,дечицата” барабар

Че те само испанците дадоха жертви на светата християнска инквизиция към 20 000 човека за 300 години едно време...

20 000 жертви за 300 години са нищо и половина. То няма и половин промил от населението. При любимите ти индиенци 2-а от трима са свърщвали инквизирани по еидн или друг начин. Т.е. десетки хиляди пъти по-голям процент. А ако не бяха испанците, индиенците и до ден днешен нямаше да знаят, че инквизициите са нещо лошо. Крий бързо темата, че губиш спора дори и без изтритите коментари.

Инквизицията е ЕВРЕЙСКО(сефарадско)дело Главния инквизитор ТОРКЕМАДА е покотоличен евреин маран приел наУЖким христовата вяра Истинското му еврейдко име е ТОРКЕДЕМА На иврит ТОР-Изследвам,проучвам,експлоатирам КЕДЕМ-Кървав,проливащ първи КРЪВ,дефлориращ Всички основатели на Ордена ня Йезуитите да синове и внуци на богати равини и ,бирници и еврейски търговци Йезуитии са покатоличени испански ЕВРЕИ сефаради Испанския крал,Портогалската кралица ,Торкемада,Йезуитите да получели огромни суми злато е пари за да разеграят цирка с Инквизицията ЦЕЛТА причина да разсеят 3000 рода испански сефаради из цяла Европа(1498-1500год)

Оня по-нагоре дори не е прочел ти поне си намерил 20 000 за три века. И чак си се изказал..... ама явно не знаеш 20 000 за 3 века колко е и пак се изложи ...... Има статистика на абортите в БГ в сайта на НСИ!!!! От 60-те насам има доста данни отвори пък прочети ама седни преди да четеш! "Великата инквизиция" за три века сме я надминали за половин година и останалите 60г бачкаме за световен рекорд. Ако вземеш да включиш и смърт по болест или катастрофи и таз инквизиция изчезва, става невидима ако можеш да го разбереш!

Как беше името на онзи праведен кардинал. Торкведа ? Който, след като папа и кардинали са решили да въведат инквизицията в християнската столица, даде личния си дворец, и плати с личните си средства за изработка и обслужване на уредите за инквизиция (клещи, пещи, палачи, цял дворец пълен!) защото не можел да се стърпи. Бюрокрацията се бавела... А толкова грешници живели ненаказани!!

Прочети по-нагоре за да не се излагаш и ти! Кардиналчето е като дете в пясъчника сравнено с "лекарите" от които само един прави стотици аборти на година! Саморъчно накъсва и разтрошава абсолютно незащитеното бебе което което си се рее в уж защитаващата го топла майчина утроба! Ама то не било бебе веее споко то е фетус..... като се роди магически става бебе и човек преди това не е ....... Същото е и с тези деца и с всички други принесени в жертва на поредното езическо божество. И такива като теб УДОБНО изпускате някакси дребния факт ЧЕ ДОРИ ИНКВИЗИЦИЯТА СЕ БОРИ СРЕЩУ ТЕЗИ ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯ! И че жертвоприношения няма САМО И ЕДИНСТВЕНО НА МЕСТА КЪДЕТО Е ИМАЛО АБРАМИЧНИ РЕЛИГИИ ИЛИ СА ПОВЛИЯНИ ОТ ТЯХ!!!! Ти да видиш дали го знаеш този дребен но доста сериозен факт?

Да поясня за многознайковците, по-горе имам предвид жертвоприношения на хора и в частност деца!!!! Разбира може и по-глупави аргументи да се извадят от хора които дори един стих не знаят.

Има доста онтересни пътеписи, които описват заварените култури. Но тъй като описаната в тях картинка не пасва на модерната пропаганда, пбявиха ги за "изкривени", ото били писани от бели християни. То вече на европейците и правото на книжнина ще отнемат. ... Нека сега когато цветнокожата жена гей, която ще води бъдещите археологически разкопки, да отркие същата тази истина от първо лице.

Какво толкова написах, че ми делнахте кментара? Това, че са измъчвали прелнниците си с дни, докато не остане нио от тях ли? Това, че са принасяли в жертва девици, деца и всеки чужденец, когото докопат ли? Това, че заради Европа са се вдигнали за нула време от Каменната епоха до идеите за милосърдие и хуманизъм, до водопровода и образованието ли? И кое от това НЕ е исторически факт, че да го триете?

половината истина си е пълна лъжа

Щом ти делна дупликата, значи сам си рзбрал ,че спечелих спора. хайде чао

написал отговор, хем не дубликат , и той е изтрит с твоя. да не си ти дир-α ?

"делнахте" e дума от кой език???

Без Европа и без Християнството днес двете Америки щяха да са нива под Африка (също континент пипнат от евро цивилизацията за добро ) и всички живо щеше да гледа да емигрира от там, а не да се чуди как да се докопа до там.

истината е че индианците и в северна и в южна америка са били едни първобитни диваци... обаче холивуцките филми ви карат да мислите за някаква "велика индианска култура" добре че са дошли лошите испанци че иначе още щяха да си колят децата и да се скалпират.......

Една перманентна касапница, прекъсвана от време на време от масов мор от болести и глад... Общество в каменната ера, при това не най-доброто познато от праисторията.

Европейците са вършил не по малко големи зверства навсякъде където отидат.

Не, другаро политкомисар, точно обратното е. Европейците са върили не само по-малко зверства, ами европейската култура е ЕДИНСТВЕНАТА която е развила чувството за вина от тези зверства. Всички останали не са изпитвали и грам съжаление от всички диводии, които са вършили, че даже са се гордели с тях. Там е малката разлика.

"Другаро политкомисар"... Е по това си личи какъв промит мозък си. Да унищожиш местното население навсякъде където отидеш, е голяма култура, няма що.

Пък това "Чувсво за вина".... ама ти хептен си промит мозък и приемеш всичко за чиста монета.

Живея от 20 години в Алберта,Канада. Индианците са като нашите цигани. Живеят в резервати,не работят,получават социални помощи,яко дрога и алкохол. И те така...

Добре че Европа ги е цивилизовала.

Обаче тебе не е цивилизовала, пън сдухан :)

Аз съм истински европеец. Сега ще бъде цивилизована и Русия. Европа изнася цивилизация. винаги това е правила.

Ах тези неграмотни редакторченца. Заглавие с умопомрачаващ словоред. Бездарно поколение

в укрия се принасят деца и сега в името на зеленясалия оповръщан клоун който скубе яко длари от сащисаните помияри

Украински управници ПЕЧЕЛЯТ мелиони $$$$ от търговия с ЧОВЕШКИ ОРГАНИ на МЛАДЕЖИ и войници за ИЗРАЕЛ По 300.000 $ се търгува здраво СЪРЦЕ 200.000 $ за здрави БЕЛИ дробове 70.000-100.000 $ за бъбреци Олигарха от еврейски произход КОЛОМОЙСКИ прибира парсота и най голям зял от печалбата от сатанинския бизнес

Подозирам, че децата са били с увреждания или пленени от противниково племе, не се избива бъдещето на племето току-тъй. А едно дете с увреда пречи на майката да се грижи за здравите, а там е имало крещяща нужда от здрави воини. Което не прави ситуацията по-малко гадна

За съвременните хора може да изглежда гадно, но за тях вероятно е било като да запалиш свещ в църква. Същността на хората не се е променила оттогава, а само начините, по които се проявява. Ако можеш да погледнеш нещата отстрани, без никакви предразсъдъци, няма да изглежда гадно, нито странно и нелогично.