Коментари - В открита линия Путин обеща на руснаците по-добър жизнен стандарт | Днес.dir.bg

В открита линия Путин обеща на руснаците по-добър жизнен стандарт

Ниски заплати, увеличаване на цените и на стойността на комуналните услуги, различия между регионите са водещите теми в разговора. Хакерска атака смути пряката комуникация

Обратно в новината

Коментари - В открита линия Путин обеща на руснаците по-добър жизнен стандарт | Днес.dir.bg

Коментари

Мнението на руснаците за путя: Падение и пълна деградация. ПОЗОР ПУТИНА!!! ПРЯМАЯ ЛИНИЯ 2019! https://www.youtube.com/watch?v=Zsa8k8yqPpI Ето тук можете да видите мненията на самите руснаци за крадеца и лъжеца путин. https://lenta.ru/comments/news/2019/06/20/hard/ -„Царь лжи.“, -„ВВ Путин, мелкий политический деятель живший в эпоху Великих Санкций“ , -„я вообще не понимаю, как живут люди на 40 тыщ..У многих и того нет. Поэтому большинство не живет, а выживает“ , -„С каждым годом все труднее дурь в голову нищающего народа загонять....цинизм и лож прямая уже зашкаливает от власти миллиардеров“, -„ А кто его лидером считает? Банда прихлебателей“, -„ чёрт плешивый. предатель своей страны“, … а колко е странно тукашните руски подлоги как му ближат задника… върхов цинизъм.

Че тебе кво ти пука кво мислят руснаците ? Ти руснак ли си ?

За Росия и лично за Путин

Сещам се за лафа толкова популярен в бг ТАТИ ШЕ ТИ КУПИ КОЛЕЛО АМА ДРУГ ПЪТ

В путинските дела всичко е постановка!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Вите доказателства как се среща уж с "народа" Всички от миманса са едни и същи агенти на КГБ. https://begemot.media/news/putina-i-medvedeva-snova-pojmali-na-postanovochnoj-semke-s-narodom-foto/

Русофилите са толкова жалки и смешни тук да защитават една Нигерия, но със сняг. -В Русия става все по-зле и по-зле. -Рублата им става само за тапети и тоалетна хартия. - Защо при Брежнев, доларът струваше 64 копейки, а при плешивия 64 рубли (а вече и 73) ? -Санкции за всичко. -Пари няма за заплати -Пари няма и за пенсии -Няма пари за армия -Няма пари за космос - За една трета от ватенките предрекоха уволнение. https://lenta.ru/news/2018/09/17/rabota_ppc/ -„атомната„ им ракета, както всичко останало се оказа фейк и падна едва след 2-30 км в Баренцово море. -99% от ватните кАсмически спътници се превърнаха в подлодки и падат на дъното на Тихия океан. -Дори и циганите от Индия се отказа да купува некачественото ватно оръжие..

В Америка от петролните приходи за 2018 г. всеки жител на Аляска е получил надбавка от 1600 долара. От петролните приходи на страната за 2018 г. всеки жител на Русия получава: + 2% за ДДС, + 15% за цената на горивото, + 10% за полезните тарифи, +5 години до пенсионна възраст, +рентгеново облъчване на храната, +орязване на парите за медицината + ваксинации, химически отрови и орязани социални норми, и така нататък

А дали ватната блатна държава някога ще се обзаведе с тоалетни навсякъде в домовете си ? Едва ли, защото за това е необходима инфраструктура, с вода и мръсен канал… Защото, според различни оценки, от 30 до 40 процента от населението продължават да седят в дървени кучешки колиби – тоалетни на края на дворовете си … над "дупката" . И това през 21-ви век!

Аз живея в село с 900 къщи и нямаме мръсен канал така са и всички села из окръга . Преди да критикуваме други разходете се из България .

Човекът си го е казал отдавна. Кратко и ясно. Лермонтов: Прощай, немытая Россия, Страна рабов, страна вонючий скот, … И далее : прощай Путиновая шизофрения, и ты алкашной крепостны народ.

Помъчих се да прочета някакви новини... А гледам само разруха с руската империя. Всичко се разпада... кораби горят, самолети се гмуркат, други се разбиват при кацане, рублата пак паднала, Европа увеличила санкциите за мАсква, докът се удавил, С-400 паднала при тестове, путьо си скъсал менискуса от яд... Е, ми няма да чета повече новини. Ще изчакам да фалила руската кочина като ссср , и тогава ще си чета отново новините на спокойствие.

Преди сто години Русия беше 186 милиона души, за сравнение Сащ бяха 100 милиона, след крупните и безкрайни руски победи сега Русия наброяяа 145 милиона души , а сащ - 330 милиона. Ако всичко беше нормално с победите на Русия и се развиваше както сащ би трябвало да е към 600 милиона, вследствие на крупните успехи обаче и се губят обаче 450 милиона от нормалното демографско развитие.Още по отчайващо е кво е качеството на това население-първо по алкохолизъм , и второ по наркомания и спин в света. От 30 -35 милиона в работна възраст мужици- 15 милиона са алкохолици, 7 милиона наркомани, 5 милиона бездомници , над милион живеят със спин, отделно неизвестен огромен брой инвалиди. Путин е безсилен да се справи и затова ги гаври с измислени победи , за да закрепи властта и още повече ги забива към дъното. - России предсказали убыль населения до 100 миллионов человек - В РУСИЯ по доклад ООН ПРЕДСКАЗАХА СПАДАНЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО под 100 милиона. https://lenta.ru/news/2019/06/17/less100millions/

До лятото на 1994 Червената армия беше разположена до Берлин. После Путлер влезе във властта - от тогава насам, Червената армия отстъпва, НАТО напредва. Путлер е еврейски агент и си гледа работата за която Израел му плаща - да съсипе остатъците от алкохолизираната държавица. И не може да му се отрече - справя се прекрасно. 1. Да остане ботоксовото плашило на власт е най-доброто за запада. Няма по-голям и способен некадърник, който да съсипе още повече ватното блато Раша. 2. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! 3. Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия 4. Ватники имам въпрос: защо в най богатата на ресурси страна в света, жизненият стандарт на ватенките е 20 пъти по-нисък от този в най-изостаналата държава в Западна Европа?

Колко весело става. Путин е притиснат в ъгъла. Русия сега прилича като СССР в края на 80-те години на миналия век – като в 1989 г. Всичко е лъжа и бедност. Имаше заразяване на атмосферата с радиоактивен рутений, ватенките отричат. Допингът на Олимпиадата бе отречен. Има лъжа в политиката, лъжа в икономиката. До какво водят лъжите? До колапса и развал на тъпото и бедно азиатско, диво, алкохолизирано племе .

От устата на лъжливите ватенки и путлер винаги се чува следното: Ще, Ще, Ще... Те само лъжат а не са в състояние да произведат нищо на световно ниво -нито компютър, -нито телевизор, -нито хладилник, -нито пералня, -нито дрон, -нито смартфон, смарт часовник, -нито дори таблет, -нито качествени маратонки, -нито автомобил, -нито граждански самолет, -нито турбини (крадат от Сименс), -нито свястна рекета, ...нищо. При тях 99% от и без това мижавата им мощност отива във свирката. И глупаци са тези, които им вярват. А на платените руски тролове тук, ще препоръчам да сменят хубавите си компове с американският Уиндоус и да им подарят руският компютър боклук...

що лъжеш бе гадино, ела да ти покажа пералнята ми, купена преди година и половина, сделана е в Русия !!

Русия е голяма, бедна и зла. Може би затова нейните диктатори са дребни, алчни и отмъстителни. Ако с две думи трябва да се определи руската държава, те ще бъдат Зло и Бездарие. Неспособна на качествено интензивно развитие, Русия е единствената държава, ламтяща за територии. Тя се храни с тях, изсмуква ги, съсипва ги и ги превръща в безплодни военни полигони. При това изисква и да я обичат. Засяга се, ако не я уважаваш. За какво? Заради размерите ли? От чудовище, натъпкано с омраза и въоръжено до зъби, трудно ще се възхитиш, камо ли да го обикнеш. Да се страхуваш... още това да. Дори е задължително. Този страх е предупреждение; пиянството на тази държава не е шега работа. Питайте всичките й съседи, дори само нахапаните и непогълнатите. Другите, смлените вече в имперския търбух, хич не ги и питайте.

Нали сега уж победителите от войната се молят на победените за немски автомобили, турбини Сименс и още какво ли не .Тъпите пияни ватенки не са способни нищо на световно ниво да си произведат. Руснаците ще си счупят краката да бягат в Германия да живеят или поне малко да поработят за нормална заплата. Всичко до което се е докоснал комунизма в лицето на Червеният Четвъртия Райх СССР се е разпаднало и провалило 1. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! 2. Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия... при руснаците, няма нужда да се напъваш нищо да противодействаш, те сами ще си унищожат всичко. Сами си разрушиха съюза, сами се разпаднаха. Пробваха нов съюз - ОНД, ама нещо не стана. Пробваха Евроазийски съюз, БРИКС , ама нещо не функционра.70% от БВП на Русия е от газ и нефт. Общо 95 % от БВП на империята е от природни суровини и само 5 % е от други отрасли на промишлеността, вкл. оръжейна. С падането на цените им, падна и БВП на Русия. През 2016 г. ги изпревари Южна Корея - държава с територия по-малка от България.

Русия е, когато парите се харчат не за подобряване на живота на гражданите, а за това да лъжат своите граждани колко зле живеят хората на Запад.

Абе няма ли някой да напише колко сме радостни от договорка на Бойко с другарите американци? СГО-ДИХ-МИ-СЕ! 2.2МЛРД И СМЕ ФИТ!

БСП НЯМАТ СПЕЧЕЛЕНИ ИЗБОРИ ВЕЧЕ 14 ГОДИНИ! Бойко 14 години ви го начуква в задницата и пак ви е малкоп ТОВА ЕЧИСТ ЧЕРВЕН МАЗОХИЗЪМ. ИЛИ КАЗАНО С ЕДНА ДУМА- ПЕДЕРАСТИЯ. Какво се случва с едно предприятие, което 14 години е на загуба? 2005-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София(1) 2007-ма БСП със Сергей загуби европейските (2) 2007-ма БСП със Сергей загуби и местните избори (3) 2009-та БСП със Сергей загуби европейските избори (4) 2009-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори (5) 2009-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София (6) 2011-та БСП със Сергей загуби местния вот (7) 2011-та БСП със Сергей загуби президентския вот (8) 2011-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София (9) 2013-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори(10) 2014-та БСП със Сергей загуби европейските избори (11) 2014-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори (12) 2015-та БСП с Курнелия Ниновна загуби местния вот (13) 2017-та БСП с Курнелия Ниновна загуби парламентарните избири (14) 2019-та БСП с Корнелия Ниновна загуби европейските избири (15)

БРАВО ШУТКИН ВОР И ЖУЛИК Российская Федерация: 1\9 часть суши, 40% всех природных запасов, 2% населения земли. Проживает 143.5 млн. человек: из них - 1. Не имеют отопления - 22 млн. человек. 2. Не имеют водоснабжения - 29 млн. человек. 3. Не имеют канализации - 35 млн. человек. 4. Не имеют горячего водоснабжения - 47 млн. человек. 5. Не имеют доступа к природному газу - 65 млн. человек. 6. Не имеют выход в интернет - 78 млн. человек. 7. Не имеют личного автотранспорта - 90 млн. человек. Более 110 млн. человек никогда не покидало пределов СНГ Третье место в мире - по растущим долларовых миллиардеров.

Всяка нация си заслужава свото управление. Така и за алкашите в русия. Руснаците са станали страхливи, търпелива и робска нация. Колкото и да издевателстват над него, да го тъпчат , той търпи ли търпи. Роб, който не се стреми към свобода, заслужава двойно робство. Сталин и репресиите убиха най-доброто от руската нация - интелигенцията, учените и мъдрите хора на руския народ. Останаха и оживяха само гпупави търпеливци, страхливите индивиди и колхозниците. Останаха също живи и синовете - поколението на палачите от НКВД – за това сега в Русия има толкова насилие и омраза към ближните , към съседите, и към целият свят. Руските предци са се раждали и живеели в полудиви условия - в землянки или в концентрационните лагери на ГУЛАГ ... и това неминуемо е останало вградено на генетично ниво.

10 години бойко! И ще пребъде! И ще цъфтим и ще процъхтяваме!

Не 10 ами от 14 години - вие червената чума няма победа на избори над ГЕРБ. Червени крадци народът ви мрази и не иска НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА ИДВАТЕ НА ВЛАСТ.

Ей, кьоркьопек, АЗ СЪМ СИН ОТПРЕДИ ДА СЕ РОДИШ! ДАСЕ ПРИБЕРАШ ВКЪЩИ, че като падхвана и теб и мака ти... не знам докъде ще стигна!

БСП НЯМАТ СПЕЧЕЛЕНИ ИЗБОРИ ВЕЧЕ 14 ГОДИНИ! Бойко 14 години ви го начуква в задницата и пак ви е малкоп ТОВА ЕЧИСТ ЧЕРВЕН МАЗОХИЗЪМ. ИЛИ КАЗАНО С ЕДНА ДУМА- ПЕДЕРАСТИЯ. Какво се случва с едно предприятие, което 14 години е на загуба? 2005-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София(1) 2007-ма БСП със Сергей загуби европейските (2) 2007-ма БСП със Сергей загуби и местните избори (3) 2009-та БСП със Сергей загуби европейските избори (4) 2009-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори (5) 2009-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София (6) 2011-та БСП със Сергей загуби местния вот (7) 2011-та БСП със Сергей загуби президентския вот (8) 2011-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София (9) 2013-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори(10) 2014-та БСП със Сергей загуби европейските избори (11) 2014-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори (12) 2015-та БСП с Курнелия Ниновна загуби местния вот (13) 2017-та БСП с Курнелия Ниновна загуби парламентарните избири (14) 2019-та БСП с Корнелия Ниновна загуби европейските избири (15)

Слабо, много слабо. Днес е лош ден да европеидните соросорасти и евротролерасти... Тъжен ден. Остава им само да се напият довечера. То пусто и пари няма... Мъка.

ПРЕДАТЕЛ!

Русото население - 143 млн души – една трета Без газ за отопление и готвене -22 млн. души Без водоснабдяване - 29 млн души Без канализаци -35 млн души Без топла вода - 47 млн души Без достъп до природен газ - 65 млн души Без достъп до интернет - 78 млн души Без личен автомобил - Никога не напускали СНГ над 110 млн души

В София, дето уж е столица има квартали без канализация, ВСЕ ОЩЕ. КАкво остана на други места... 80% от българите не са ходили на зъболекар повече от 5 години...

"18-ата годишнина от победите на Путин" доведе до превръщането на руснаците от лидери на шестте в света в трите най-големи аутсайдери, изолация, загуба на международна репутация, инвестиционни и технологични пазари, включително пространство, бедност, опустошение, липса на права. И предстоящата нова путинова "10-годишнина на победите" като цяло заплашва да се превърне в национална катастрофа.

Остави ги да мрът. Аз съм подготвил 2 танкера развалена царевица за вас. Чакат на дока в Бургас. Вие само съберете 250млн долара, нищо, че са ПОМОЩИ чувалите... Транспортни разходи имам...

В путинските дела всичко е постановка. Вите доказателства как се среща уж с "народа" Всички от миманса са едни и същи агенти на КГБ. https://begemot.media/news/putina-i-medvedeva-snova-pojmali-na-postanovochnoj-semke-s-narodom-foto/

бойчо го е страх да слезе от джипа, че току виж някой го сгънал в 2 удара в бъбреците. Не е излизал на улицата от години.

Русия стана лидер в икономическата престъпност. Русия стана четвърта от водещи страни в броя на икономическите престъпления, чиито жертви са фирми. Това се посочва в рейтинга, съставен от одиторската компания PricewaterhouseCoopers (PwC), базирана на проучване на данни от 54 страни, съобщава RBC. Русия зае четвъртото място, като я раздели с Уганда. Петият от лидерите са Замбия. В предишното проучване, проведено в края на 2015 г., Русия се оказа на осмо място.

Прасетата на уотър купърс какво направиха в България - даваха най-високата оценка на КТБ до самия и край.

В днешната "пряка линия" гражданин от Самара се оплака колко трудно е да се гледа семейство със само 10 000 рубли на месец (158,07 долара) и попита Путин: "Кога ще се подобри животът?", Путин се оправда със нестабилните енергийни пазари. Пълен смешник, некадърник и крадец. Да чака само доходи от безниностанцията и да стане 100 долара барела и дере кожи на такива като нас да храни крепостниците. Нулева икономика и технология.

А бойко с какво се опавдава, когато се самоубиват хората в България? 10 години го държите ти и такива като теб!

В продължение на 10 години Русия е продала 6 трилиона долара на петрол и 2 трилиона долара за газ. Това е повече от всяка друга страна в света, включително CA, ОАЕ, Катар, Cuveit, Оман, Бахрейн. Гражданите на тези страни обичат да летят в бизнес класа в Европа и USA, обичат да карат Mercedes БМВ, Bentley, Ferrari, maserati, lamborghini. А тъпите и все по бедни ватенки обичат стъкломой, боярьйшник, пирожки със зеле, картошки, грах – а за месо – не за всеки има достатъчно месо. Те се надяват, че добрият президент ще отпише сметките за жилища и комунални услуги, и се заблуждават че в Украйна, Казахстан е още по-лошо. Само че се оказва, че не е по-лошо. И руснаците са озлобени от това. Такава страна просраха сибирските орки ...

какво кълвеш по никое време? 6 трилиона долара... 2 трилиона долара... 5 ментовки и 2-ма швепса.

Най-голямата грешка през втората световна война за рушляците е че те спечелиха . ЗАЩОТО: Който е капитулирал пред ЕДИНСТВЕНАТА СВЕТОВНА СИЛА-АМЕРИКА се е оправил. Пример - Япония, Южна Корея , Германия... всички по Вътрешен Брутен Продукт и стандарт на живот са космически далеч преди ватното блато. ватенките уж спечелиха втората световна война а така и си останаха на нивото на 1941 година, бедни, гладни, боси и голи, без икономика и инфраструктура. Сега се молят на Германия, Япония , Америка за заеми , а мурзилките ще си счупят краката да бягат на запад за да се спасят от руския концлагер...

Лъжите на путин не хващат дикиш...Мурзилките са толкова зле че се налага да повишат ДДС-то от 18 на 20%. Свалят пенсиите. Вдигат пенсионаата възраст, ще въвеждат купони за основните продукти... Орязват разходите за космос и въоръжаване с една четвърт до една трета. Тъпи ватни български тролчета, съмнявам се дали разбирате какво означава това-скоро вашият работодател будет КАПУТ, няма да има кой да ви плаща вашите жълти копейки. Съединените щати имат икономика за 20 трилиона долара, а общата мощ на Г-7 е почти 40 трилиона долара, докато икономиката на Русия е на стойност около 1,7 трилиона долара, по-малка от тази на Италия. САМО ЕДНА КАЛИФОРНИЯ ИМА ПО-ГОЛЯМ БВП И ИКОНОМИКА ОТ РУСКАТА ПОМИЙНА ДУПКА.

В България такива проблеми няма Тука ДДС стартира с 24% да го зачерви направо дупето на българина и сега са доволни десетилетия, че е само 20%. Ама тотално! Лекарства, мекарства, учебници, бира, ракия... све! Тук и пенсиите са стабилни! Не се увеличават, но са стабилни, както ръста с 10% на всичко! Храна, енергоносители, вода, услуги...

Горките путински ватенки, жал да му стане на човек... -Това да живееш в държава изостанала с векове назад, -да си завършен битов алкохолик с препарати за почистване, -да си зомби и да си имаш своя паралелна вселена, в която всички са ти врагове, -да чакаш всеки ден война/апокалипсис, -да носиш портрети или икони на вождове.... -да нямаш нищо руско вкъщи или в джоба, -да се отречеш от род и родина..... тежко е.

Ти да живееш в европейска България и в нея - да пребиват продавачка заради капачка бира -да убават баба за 30лв -да умира 27годишен защото не му плащат лечението зад граница -да се редиш денонощно за да запишеш детето си в детска градина... -да даваш 60% от доходите си само за храна, пък и тя само гмо... КРАСОТА!

Интересн въпрос е защо никой не напада путинска Русия. И защо Русия се стреми към война. Нека да помислим от гледна точка на богатите и благоденстващи страни. Те си работят, увеличават си благосъстоянието, търгуват си (даже и с Русия - това им е бензиностанцията и газостанцията). На кого му е притрябвало да звлядява Русия. И най-вече каво би постигнал с това - да храни и възпитава 140 млн гащници. кавото му трябва от Русия - Западът си го получава като си плаща. Как стоят нещата от гледна точка на Русия? В икономическо и технологично отношение Русия е ужасно изостанала. И което е по-лошото - продължава да изостава. Какъв е ефектът от това? Русия продава суровини с много ниска добавена стойност, което й пречи на развитието. Но това не е всичко. За 25 г. над 15 млн ( а по-скоро 20 млн) от най-качствените й хора са емигрирали. В Зап. Европа, САЩ, Израел и къде ли не. И продължават да емигрират. Всеки, който има възможност да напусне Русия бяга. В момента Русия се е превърнала в нещо като Сев. Корея с малко повече ядрени ракети. Ако продължава така в един момент Русия просто няма как да издържи на технологичната надпревара. и ще фалира. Както СССР преди 25 години. С всичките си въоръжения.

Интересен въпрос е за какво се готвят американците разполагащи все нови и нови бази около границите на Русия и трупащи все повече оръжие в тях?

Според данни на Световната банка отпреди две години 43 процента от руските мъже едва ли ще доживеят до 65 години при очаквана средна продължителност на живота в Русия от 66 години за мъжете .Във ватната държава продължителност на живота при мъжете е около 66 години. С прекаляването на употребата на спиртосъдържащи некачествени продукти като стекломоя, боярьйшника и др. ватенките мрат като мухи. И понеже в Кремъл мразят да плащат на своите роби някакви пари , след като са ги изцедили като лимон през продуктивния им живот, те вдигат пенсионната възраст, до тази цифра, до която ватенките няма да доживеят.

Според данни на СБ България е най-бързоизчезващата нация на планетата!

Веселят ме лъжите на пути - в русия всичко се руши, пада, потъва, обезценява, но той бодро лъже за успехи и ръст по всички направления . Явно чекиста вова е усвоил добре методите от романа на Джордж Оруел: 1984.

ПУТИН - КОРРУПЦИЯ (ПОЛНАЯ ВЕРСИЯ) https://www.youtube.com/watch?v=SODObtzDtOk Людмила Путина за бившия си вече съпруг Путин.. Тези хора са много страшни, те пред нищо няма да се спрат. Аз се страхувам, че те ще убият и мен и дъщерите ми. Истината е, че нашето семейство с Путин не беше от идеалните. Когато се омъжвах, аз бях влюбена в офицера-разузнавач. Но реалността беше съвсем друга. Путин се оказа подъл, жесток човек, тиранин. Той никога не се съобразяваше с моето мнение. Нещо повече – той не забелязваше дори съществуването ми. Аз му бях необходима само като справка за семейното му положение и като майка на децата му. Много ми е трудно да говоря за това, но Путин ме биеше, унижаваше, издевателстваше над мен Животът с него беше много труден. Аз се опитвах да се боря, неведнъж и два пъти се опитвах да подам заявление за развод, но за този човек нямаше нищо свято. За да ме застави да мълча, той ме изпрати за известно време в психиатрична клиника. Аз преминах през деветте кръга на ада. Наркотици, психотропни вещества, издевателства. За дълго време ме затваряха в изолатора и аз не можех да видя слънчева светлина, нито пък живи хора. И досега си спомням за това и настръхвам от ужас. От млада и уверена в себе си жена аз се превърнах в сянка, волята ми беше сломена, съгласявах се на всички условия, само и само да се измъкна от онова страшно място.

Интересно, селски, преводът твой ли е или на Дойче-зеле? Доколкото разбирам от канализация, преводът в Ютюб не е на "болгарский", а такива като теб едва ли могат да си служат с единия и с другия език!

Днешния ден е едно голямо разочарование за демократичното стадо на соросопитеците. Путин,да се свети името Му, продъжлава да е на власт и мъдро да направля кораба-майка Русия в бурното море на живота. Те горките продължават да джафкат, как ей сега видиш ли щял да падне... Абе как не ви омръзна едни и същи лакърдии 10 години вече да повтаряте в захлас? Нещо ново няма ли да измислите? Щерев, предател такъв долен, кога смени лагаре бе продажнико?

За кремълските управници - златото, нефта, диамантите... За ватенките – само духовните ценности... Путин дели всичко честно и по правилата . (А за българските тролчета-жълти копейки и чеп в задницата)

За бойковата шайка европейските субсидии, за българите нови такси и винетки!

В путинската крадлива Русия – има перманентна истерия с писъци: "NATО ни обкръжава" Ясна е идеята, че народа трябва да разсейва от разпадащата се икономика, намалените разходи за образование, наука, медицина, надуване на военни разходи и престъпления на партията на мошениците и крадците в Кремъл, които управляват Русия. Капутино Росиано

В бойкова България има... няма нищо, от там даже нормалните българи се изнесоха вече!

Петродоларите в Русия бяха бездарно похарчени на замъци, яхти, пропаганда за величието на смешните ватенки и безсмислени войни. А населението е доведено до състояние на подивели бездомни кучета. Апокалипсис по Путински. Една малка несъществена разлика за управлението в Кремъл: Нефта в Дубай, направено от пустинята старо мангрова блато, супер модерен и богат мегаполис . Нефта в Русия направи от успешна аграрно-индустриална страна гнило блато.

ха-ха-хахх!

Корупцията при путин е както в Африка: Рейтинг коррупции в 168 странах. 2015 год по данным Транспаренсу Интернешинал 117 Пакистан 117 Танзания 119 Азейбарджан 119 Гайана 119 РОССИЯ 119 Сьера Леоне 123 Гамбия 123 Гватемала

Фирмата му GUNVOR има повече активи и финанси от всички взети заедно.ГУН-ГАН-на иврит ГРАДИНА ; ВОР-на иврит УПРАВЛЕНИЕ . ПроЗД си бе пиле, много си проС. GUNVOR идва от английското GUN - оръжие, и руското-VOR, крадец. Това беше опорката на еврошпенделите преди 10 години, когато още не бяха чували за тази фирма.

Корупцията при путин е както в Африка: Рейтинг коррупции в 168 странах. 2015 год по данным Транспаренсу Интернешинал 117 Пакистан 117 Танзания 119 Азейбарджан 119 Гайана 119 РОССИЯ 119 Сьера Леоне 123 Гамбия 123 Гватемала

А какво е корупцията при бойко ви? Като при кого?

Ботоксовия лилипут се гласи да пукне на трона на джамахирията Русия е прогнила и просмукана от корупция и престъпност. А джуджето иска да е цялото в бяло. Рибата се вмирисва от главата.

Русия купи през март 2017 още американски ценни книжа за 13,5 милиарда долара. Така достигна до положение общо една четвърт от богатството на Русия да подпомага американската икономика, вместо руската. Дъшерята на Песков, който е говорител на Кремъл, се намира в Париж. Дъщерята на външния министър Лавров е в САЩ и има американски паспорт. Сина на премиера Медведев учи в САЩ, в Масачузетския университет. И трите дъщери на вице-спикера на руския парламент Железнят, се намират в Западна Европа - във Великобритания и Швейцария. Децата на шефа на руските железници са в Западна Европа. Както и на всички руски чиновници. Дори дъщерята на Путин е в Холандия. Извод - "противостоянието" на руския елит със Запада е тотален цирк и хвърляне на прах в очите на лековерните.

НАЙ-големия олигарх Putin-ШАЛОМов с 200 милиарда в Швеицария. Фирмата му GUNVOR има повече активи и финанси от всички взети заедно.ГУН-ГАН-на иврит ГРАДИНА ; ВОР-на иврит УПРАВЛЕНИЕ . САЩ официално: Путин е милиардер с краедени пари от петролен бизнес. Руският президент е инвеститор в швейцарската петролна компания Gunvor, ръководена от милиардера Генадий Тимченко. Владимир Путин вероятно има достъп до фондовете на компанията. В съобщението на финансовото министерство се уточнява, че дейността на Генадий Тимченко в енергийния сектор е директно свързана с руския президент. Санкционираният от САЩ Тимченко е подставено лице на Путин, е сред основателите на Gunvor, една от най-големите в света компании за търговия със суровини, участваща на петролните и енергийните пазари“. На практика Путин е собственик в сянка във фирмата, като откраднатото от руския народ достига 200 милиарда в Швеицарски банки. Отделно Путин е в основата на мафиотската сбирщина в кооператива "Озеро"

Днешния ден е едно голямо разочарование за демократичното стадо на соросопитеците. Путин,да се свети името Му, продъжлава да е на власт и мъдро да направля кораба-майка Русия в бурното море на живота. Те горките продължават да джафкат, как ей сега видиш ли щял да падне... Абе как не ви омръзна едни и същи лакърдии 10 години вече да повтаряте в захлас? Нещо ново няма ли да измислите?

че пишещите тука масово живеят в Русия и нещо чакат? я си се върнете тука и мислете за България.

На тях не им плащат да мислят, а да джафкщат като разярени пинчери...

най-после разбрах цената на Ф-16 - 2,2 млрд долара. Не доказва ли това колко сме по-напред от мизерствашата Русия! Наздраве, и честито.

само 2,2 млрд лева - не долара!!!

И колко сме по-напред? Та ние вече и домати като хората не можем да произвеждаме, та камо ли да изнасяме някаква индустриална продукция!

Русото население - 143 млн души – една трета Без газ за отопление и готвене -22 млн. души Без водоснабдяване - 29 млн души Без канализаци -35 млн души Без топла вода - 47 млн души Без достъп до природен газ - 65 млн души Без достъп до интернет - 78 млн души Без личен автомобил - Никога не напускали СНГ над 110 млн души

Въоръженият "до зъби" СССР рухна без нито един изстрел. Същото може да се случи с Руската Федерация, ако не обърне внимание на изоставането си в икономическата област и особено в жизнения стандарт на населението си. Танковете и самолетите няма да повишат жизненото ралнище на народите в Руската Федерация и рано или късно тя ще се пукне като балон, както се пукна СССР. Живеещите в Руската Федерация народи все някога ще разберат, че ближат хартийките от бонбоните, коитото другите народи ядат.

че можем да си позволим 2,2 млрд евро за Ф-16? Абсолютно сте прав, кадърен българино.

Светът премина от 20 век в 21 век. А руснаците се върнаха от 20 век в 19 век.

Ватенките живеят в някаква измислена реалност,фалшива история,фалшиви герои .В Русия още преди червените орки да вземат властта са си сътворявали исторически небивалици с цел да се правят на велики и да покоряват съседните славянски народи.При това самите те да не са славяни ,а всякакви азиатски мелези.За 300 години монголско робство почти не се говори.При тях има само победи и триумфи.Другото е тема Табу.И половината пишещи тук са мелези от смесени бракове на съветски колхознички с български дървосекачи и строители.Те се с дървени кратуни

Бил съм в Русия няколко пъти. Не съм ходил в Африка,но мизерията на Русия и бедността и изостаналостта на 200 км. от Москва е неописуема.Там всичко е замряло преди 100 години по времето на ВОСР.Тогава разбрах защо това е народ на алкохолици и развратни жени.Нямат нищо общо с българите ,а ги бяха нарочили за наши братя.Да се радваме ,че се отървахме от тези получовеци.

Коментари - В открита линия Путин обеща на руснаците по-добър жизнен стандарт | Днес.dir.bg

В открита линия Путин обеща на руснаците по-добър жизнен стандарт

Ниски заплати, увеличаване на цените и на стойността на комуналните услуги, различия между регионите са водещите теми в разговора. Хакерска атака смути пряката комуникация

Обратно в новината

Коментари - В открита линия Путин обеща на руснаците по-добър жизнен стандарт | Днес.dir.bg

Коментари

Мнението на руснаците за путя: Падение и пълна деградация. ПОЗОР ПУТИНА!!! ПРЯМАЯ ЛИНИЯ 2019! https://www.youtube.com/watch?v=Zsa8k8yqPpI Ето тук можете да видите мненията на самите руснаци за крадеца и лъжеца путин. https://lenta.ru/comments/news/2019/06/20/hard/ -„Царь лжи.“, -„ВВ Путин, мелкий политический деятель живший в эпоху Великих Санкций“ , -„я вообще не понимаю, как живут люди на 40 тыщ..У многих и того нет. Поэтому большинство не живет, а выживает“ , -„С каждым годом все труднее дурь в голову нищающего народа загонять....цинизм и лож прямая уже зашкаливает от власти миллиардеров“, -„ А кто его лидером считает? Банда прихлебателей“, -„ чёрт плешивый. предатель своей страны“, … а колко е странно тукашните руски подлоги как му ближат задника… върхов цинизъм.

Че тебе кво ти пука кво мислят руснаците ? Ти руснак ли си ?

За Росия и лично за Путин

Сещам се за лафа толкова популярен в бг ТАТИ ШЕ ТИ КУПИ КОЛЕЛО АМА ДРУГ ПЪТ

В путинските дела всичко е постановка!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Вите доказателства как се среща уж с "народа" Всички от миманса са едни и същи агенти на КГБ. https://begemot.media/news/putina-i-medvedeva-snova-pojmali-na-postanovochnoj-semke-s-narodom-foto/

Русофилите са толкова жалки и смешни тук да защитават една Нигерия, но със сняг. -В Русия става все по-зле и по-зле. -Рублата им става само за тапети и тоалетна хартия. - Защо при Брежнев, доларът струваше 64 копейки, а при плешивия 64 рубли (а вече и 73) ? -Санкции за всичко. -Пари няма за заплати -Пари няма и за пенсии -Няма пари за армия -Няма пари за космос - За една трета от ватенките предрекоха уволнение. https://lenta.ru/news/2018/09/17/rabota_ppc/ -„атомната„ им ракета, както всичко останало се оказа фейк и падна едва след 2-30 км в Баренцово море. -99% от ватните кАсмически спътници се превърнаха в подлодки и падат на дъното на Тихия океан. -Дори и циганите от Индия се отказа да купува некачественото ватно оръжие..

В Америка от петролните приходи за 2018 г. всеки жител на Аляска е получил надбавка от 1600 долара. От петролните приходи на страната за 2018 г. всеки жител на Русия получава: + 2% за ДДС, + 15% за цената на горивото, + 10% за полезните тарифи, +5 години до пенсионна възраст, +рентгеново облъчване на храната, +орязване на парите за медицината + ваксинации, химически отрови и орязани социални норми, и така нататък

А дали ватната блатна държава някога ще се обзаведе с тоалетни навсякъде в домовете си ? Едва ли, защото за това е необходима инфраструктура, с вода и мръсен канал… Защото, според различни оценки, от 30 до 40 процента от населението продължават да седят в дървени кучешки колиби – тоалетни на края на дворовете си … над "дупката" . И това през 21-ви век!

Аз живея в село с 900 къщи и нямаме мръсен канал така са и всички села из окръга . Преди да критикуваме други разходете се из България .

Човекът си го е казал отдавна. Кратко и ясно. Лермонтов: Прощай, немытая Россия, Страна рабов, страна вонючий скот, … И далее : прощай Путиновая шизофрения, и ты алкашной крепостны народ.

Помъчих се да прочета някакви новини... А гледам само разруха с руската империя. Всичко се разпада... кораби горят, самолети се гмуркат, други се разбиват при кацане, рублата пак паднала, Европа увеличила санкциите за мАсква, докът се удавил, С-400 паднала при тестове, путьо си скъсал менискуса от яд... Е, ми няма да чета повече новини. Ще изчакам да фалила руската кочина като ссср , и тогава ще си чета отново новините на спокойствие.

Преди сто години Русия беше 186 милиона души, за сравнение Сащ бяха 100 милиона, след крупните и безкрайни руски победи сега Русия наброяяа 145 милиона души , а сащ - 330 милиона. Ако всичко беше нормално с победите на Русия и се развиваше както сащ би трябвало да е към 600 милиона, вследствие на крупните успехи обаче и се губят обаче 450 милиона от нормалното демографско развитие.Още по отчайващо е кво е качеството на това население-първо по алкохолизъм , и второ по наркомания и спин в света. От 30 -35 милиона в работна възраст мужици- 15 милиона са алкохолици, 7 милиона наркомани, 5 милиона бездомници , над милион живеят със спин, отделно неизвестен огромен брой инвалиди. Путин е безсилен да се справи и затова ги гаври с измислени победи , за да закрепи властта и още повече ги забива към дъното. - России предсказали убыль населения до 100 миллионов человек - В РУСИЯ по доклад ООН ПРЕДСКАЗАХА СПАДАНЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО под 100 милиона. https://lenta.ru/news/2019/06/17/less100millions/

До лятото на 1994 Червената армия беше разположена до Берлин. После Путлер влезе във властта - от тогава насам, Червената армия отстъпва, НАТО напредва. Путлер е еврейски агент и си гледа работата за която Израел му плаща - да съсипе остатъците от алкохолизираната държавица. И не може да му се отрече - справя се прекрасно. 1. Да остане ботоксовото плашило на власт е най-доброто за запада. Няма по-голям и способен некадърник, който да съсипе още повече ватното блато Раша. 2. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! 3. Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия 4. Ватники имам въпрос: защо в най богатата на ресурси страна в света, жизненият стандарт на ватенките е 20 пъти по-нисък от този в най-изостаналата държава в Западна Европа?

Колко весело става. Путин е притиснат в ъгъла. Русия сега прилича като СССР в края на 80-те години на миналия век – като в 1989 г. Всичко е лъжа и бедност. Имаше заразяване на атмосферата с радиоактивен рутений, ватенките отричат. Допингът на Олимпиадата бе отречен. Има лъжа в политиката, лъжа в икономиката. До какво водят лъжите? До колапса и развал на тъпото и бедно азиатско, диво, алкохолизирано племе .

От устата на лъжливите ватенки и путлер винаги се чува следното: Ще, Ще, Ще... Те само лъжат а не са в състояние да произведат нищо на световно ниво -нито компютър, -нито телевизор, -нито хладилник, -нито пералня, -нито дрон, -нито смартфон, смарт часовник, -нито дори таблет, -нито качествени маратонки, -нито автомобил, -нито граждански самолет, -нито турбини (крадат от Сименс), -нито свястна рекета, ...нищо. При тях 99% от и без това мижавата им мощност отива във свирката. И глупаци са тези, които им вярват. А на платените руски тролове тук, ще препоръчам да сменят хубавите си компове с американският Уиндоус и да им подарят руският компютър боклук...

що лъжеш бе гадино, ела да ти покажа пералнята ми, купена преди година и половина, сделана е в Русия !!

Русия е голяма, бедна и зла. Може би затова нейните диктатори са дребни, алчни и отмъстителни. Ако с две думи трябва да се определи руската държава, те ще бъдат Зло и Бездарие. Неспособна на качествено интензивно развитие, Русия е единствената държава, ламтяща за територии. Тя се храни с тях, изсмуква ги, съсипва ги и ги превръща в безплодни военни полигони. При това изисква и да я обичат. Засяга се, ако не я уважаваш. За какво? Заради размерите ли? От чудовище, натъпкано с омраза и въоръжено до зъби, трудно ще се възхитиш, камо ли да го обикнеш. Да се страхуваш... още това да. Дори е задължително. Този страх е предупреждение; пиянството на тази държава не е шега работа. Питайте всичките й съседи, дори само нахапаните и непогълнатите. Другите, смлените вече в имперския търбух, хич не ги и питайте.

Нали сега уж победителите от войната се молят на победените за немски автомобили, турбини Сименс и още какво ли не .Тъпите пияни ватенки не са способни нищо на световно ниво да си произведат. Руснаците ще си счупят краката да бягат в Германия да живеят или поне малко да поработят за нормална заплата. Всичко до което се е докоснал комунизма в лицето на Червеният Четвъртия Райх СССР се е разпаднало и провалило 1. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! 2. Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия... при руснаците, няма нужда да се напъваш нищо да противодействаш, те сами ще си унищожат всичко. Сами си разрушиха съюза, сами се разпаднаха. Пробваха нов съюз - ОНД, ама нещо не стана. Пробваха Евроазийски съюз, БРИКС , ама нещо не функционра.70% от БВП на Русия е от газ и нефт. Общо 95 % от БВП на империята е от природни суровини и само 5 % е от други отрасли на промишлеността, вкл. оръжейна. С падането на цените им, падна и БВП на Русия. През 2016 г. ги изпревари Южна Корея - държава с територия по-малка от България.

Русия е, когато парите се харчат не за подобряване на живота на гражданите, а за това да лъжат своите граждани колко зле живеят хората на Запад.

Абе няма ли някой да напише колко сме радостни от договорка на Бойко с другарите американци? СГО-ДИХ-МИ-СЕ! 2.2МЛРД И СМЕ ФИТ!

БСП НЯМАТ СПЕЧЕЛЕНИ ИЗБОРИ ВЕЧЕ 14 ГОДИНИ! Бойко 14 години ви го начуква в задницата и пак ви е малкоп ТОВА ЕЧИСТ ЧЕРВЕН МАЗОХИЗЪМ. ИЛИ КАЗАНО С ЕДНА ДУМА- ПЕДЕРАСТИЯ. Какво се случва с едно предприятие, което 14 години е на загуба? 2005-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София(1) 2007-ма БСП със Сергей загуби европейските (2) 2007-ма БСП със Сергей загуби и местните избори (3) 2009-та БСП със Сергей загуби европейските избори (4) 2009-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори (5) 2009-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София (6) 2011-та БСП със Сергей загуби местния вот (7) 2011-та БСП със Сергей загуби президентския вот (8) 2011-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София (9) 2013-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори(10) 2014-та БСП със Сергей загуби европейските избори (11) 2014-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори (12) 2015-та БСП с Курнелия Ниновна загуби местния вот (13) 2017-та БСП с Курнелия Ниновна загуби парламентарните избири (14) 2019-та БСП с Корнелия Ниновна загуби европейските избири (15)

БРАВО ШУТКИН ВОР И ЖУЛИК Российская Федерация: 1\9 часть суши, 40% всех природных запасов, 2% населения земли. Проживает 143.5 млн. человек: из них - 1. Не имеют отопления - 22 млн. человек. 2. Не имеют водоснабжения - 29 млн. человек. 3. Не имеют канализации - 35 млн. человек. 4. Не имеют горячего водоснабжения - 47 млн. человек. 5. Не имеют доступа к природному газу - 65 млн. человек. 6. Не имеют выход в интернет - 78 млн. человек. 7. Не имеют личного автотранспорта - 90 млн. человек. Более 110 млн. человек никогда не покидало пределов СНГ Третье место в мире - по растущим долларовых миллиардеров.

Всяка нация си заслужава свото управление. Така и за алкашите в русия. Руснаците са станали страхливи, търпелива и робска нация. Колкото и да издевателстват над него, да го тъпчат , той търпи ли търпи. Роб, който не се стреми към свобода, заслужава двойно робство. Сталин и репресиите убиха най-доброто от руската нация - интелигенцията, учените и мъдрите хора на руския народ. Останаха и оживяха само гпупави търпеливци, страхливите индивиди и колхозниците. Останаха също живи и синовете - поколението на палачите от НКВД – за това сега в Русия има толкова насилие и омраза към ближните , към съседите, и към целият свят. Руските предци са се раждали и живеели в полудиви условия - в землянки или в концентрационните лагери на ГУЛАГ ... и това неминуемо е останало вградено на генетично ниво.

10 години бойко! И ще пребъде! И ще цъфтим и ще процъхтяваме!

Не 10 ами от 14 години - вие червената чума няма победа на избори над ГЕРБ. Червени крадци народът ви мрази и не иска НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА ИДВАТЕ НА ВЛАСТ.

Ей, кьоркьопек, АЗ СЪМ СИН ОТПРЕДИ ДА СЕ РОДИШ! ДАСЕ ПРИБЕРАШ ВКЪЩИ, че като падхвана и теб и мака ти... не знам докъде ще стигна!

БСП НЯМАТ СПЕЧЕЛЕНИ ИЗБОРИ ВЕЧЕ 14 ГОДИНИ! Бойко 14 години ви го начуква в задницата и пак ви е малкоп ТОВА ЕЧИСТ ЧЕРВЕН МАЗОХИЗЪМ. ИЛИ КАЗАНО С ЕДНА ДУМА- ПЕДЕРАСТИЯ. Какво се случва с едно предприятие, което 14 години е на загуба? 2005-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София(1) 2007-ма БСП със Сергей загуби европейските (2) 2007-ма БСП със Сергей загуби и местните избори (3) 2009-та БСП със Сергей загуби европейските избори (4) 2009-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори (5) 2009-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София (6) 2011-та БСП със Сергей загуби местния вот (7) 2011-та БСП със Сергей загуби президентския вот (8) 2011-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София (9) 2013-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори(10) 2014-та БСП със Сергей загуби европейските избори (11) 2014-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори (12) 2015-та БСП с Курнелия Ниновна загуби местния вот (13) 2017-та БСП с Курнелия Ниновна загуби парламентарните избири (14) 2019-та БСП с Корнелия Ниновна загуби европейските избири (15)

Слабо, много слабо. Днес е лош ден да европеидните соросорасти и евротролерасти... Тъжен ден. Остава им само да се напият довечера. То пусто и пари няма... Мъка.

ПРЕДАТЕЛ!

Русото население - 143 млн души – една трета Без газ за отопление и готвене -22 млн. души Без водоснабдяване - 29 млн души Без канализаци -35 млн души Без топла вода - 47 млн души Без достъп до природен газ - 65 млн души Без достъп до интернет - 78 млн души Без личен автомобил - Никога не напускали СНГ над 110 млн души

В София, дето уж е столица има квартали без канализация, ВСЕ ОЩЕ. КАкво остана на други места... 80% от българите не са ходили на зъболекар повече от 5 години...

"18-ата годишнина от победите на Путин" доведе до превръщането на руснаците от лидери на шестте в света в трите най-големи аутсайдери, изолация, загуба на международна репутация, инвестиционни и технологични пазари, включително пространство, бедност, опустошение, липса на права. И предстоящата нова путинова "10-годишнина на победите" като цяло заплашва да се превърне в национална катастрофа.

Остави ги да мрът. Аз съм подготвил 2 танкера развалена царевица за вас. Чакат на дока в Бургас. Вие само съберете 250млн долара, нищо, че са ПОМОЩИ чувалите... Транспортни разходи имам...

В путинските дела всичко е постановка. Вите доказателства как се среща уж с "народа" Всички от миманса са едни и същи агенти на КГБ. https://begemot.media/news/putina-i-medvedeva-snova-pojmali-na-postanovochnoj-semke-s-narodom-foto/

бойчо го е страх да слезе от джипа, че току виж някой го сгънал в 2 удара в бъбреците. Не е излизал на улицата от години.

Русия стана лидер в икономическата престъпност. Русия стана четвърта от водещи страни в броя на икономическите престъпления, чиито жертви са фирми. Това се посочва в рейтинга, съставен от одиторската компания PricewaterhouseCoopers (PwC), базирана на проучване на данни от 54 страни, съобщава RBC. Русия зае четвъртото място, като я раздели с Уганда. Петият от лидерите са Замбия. В предишното проучване, проведено в края на 2015 г., Русия се оказа на осмо място.

Прасетата на уотър купърс какво направиха в България - даваха най-високата оценка на КТБ до самия и край.

В днешната "пряка линия" гражданин от Самара се оплака колко трудно е да се гледа семейство със само 10 000 рубли на месец (158,07 долара) и попита Путин: "Кога ще се подобри животът?", Путин се оправда със нестабилните енергийни пазари. Пълен смешник, некадърник и крадец. Да чака само доходи от безниностанцията и да стане 100 долара барела и дере кожи на такива като нас да храни крепостниците. Нулева икономика и технология.

А бойко с какво се опавдава, когато се самоубиват хората в България? 10 години го държите ти и такива като теб!

В продължение на 10 години Русия е продала 6 трилиона долара на петрол и 2 трилиона долара за газ. Това е повече от всяка друга страна в света, включително CA, ОАЕ, Катар, Cuveit, Оман, Бахрейн. Гражданите на тези страни обичат да летят в бизнес класа в Европа и USA, обичат да карат Mercedes БМВ, Bentley, Ferrari, maserati, lamborghini. А тъпите и все по бедни ватенки обичат стъкломой, боярьйшник, пирожки със зеле, картошки, грах – а за месо – не за всеки има достатъчно месо. Те се надяват, че добрият президент ще отпише сметките за жилища и комунални услуги, и се заблуждават че в Украйна, Казахстан е още по-лошо. Само че се оказва, че не е по-лошо. И руснаците са озлобени от това. Такава страна просраха сибирските орки ...

какво кълвеш по никое време? 6 трилиона долара... 2 трилиона долара... 5 ментовки и 2-ма швепса.

Най-голямата грешка през втората световна война за рушляците е че те спечелиха . ЗАЩОТО: Който е капитулирал пред ЕДИНСТВЕНАТА СВЕТОВНА СИЛА-АМЕРИКА се е оправил. Пример - Япония, Южна Корея , Германия... всички по Вътрешен Брутен Продукт и стандарт на живот са космически далеч преди ватното блато. ватенките уж спечелиха втората световна война а така и си останаха на нивото на 1941 година, бедни, гладни, боси и голи, без икономика и инфраструктура. Сега се молят на Германия, Япония , Америка за заеми , а мурзилките ще си счупят краката да бягат на запад за да се спасят от руския концлагер...

Лъжите на путин не хващат дикиш...Мурзилките са толкова зле че се налага да повишат ДДС-то от 18 на 20%. Свалят пенсиите. Вдигат пенсионаата възраст, ще въвеждат купони за основните продукти... Орязват разходите за космос и въоръжаване с една четвърт до една трета. Тъпи ватни български тролчета, съмнявам се дали разбирате какво означава това-скоро вашият работодател будет КАПУТ, няма да има кой да ви плаща вашите жълти копейки. Съединените щати имат икономика за 20 трилиона долара, а общата мощ на Г-7 е почти 40 трилиона долара, докато икономиката на Русия е на стойност около 1,7 трилиона долара, по-малка от тази на Италия. САМО ЕДНА КАЛИФОРНИЯ ИМА ПО-ГОЛЯМ БВП И ИКОНОМИКА ОТ РУСКАТА ПОМИЙНА ДУПКА.

В България такива проблеми няма Тука ДДС стартира с 24% да го зачерви направо дупето на българина и сега са доволни десетилетия, че е само 20%. Ама тотално! Лекарства, мекарства, учебници, бира, ракия... све! Тук и пенсиите са стабилни! Не се увеличават, но са стабилни, както ръста с 10% на всичко! Храна, енергоносители, вода, услуги...

Горките путински ватенки, жал да му стане на човек... -Това да живееш в държава изостанала с векове назад, -да си завършен битов алкохолик с препарати за почистване, -да си зомби и да си имаш своя паралелна вселена, в която всички са ти врагове, -да чакаш всеки ден война/апокалипсис, -да носиш портрети или икони на вождове.... -да нямаш нищо руско вкъщи или в джоба, -да се отречеш от род и родина..... тежко е.

Ти да живееш в европейска България и в нея - да пребиват продавачка заради капачка бира -да убават баба за 30лв -да умира 27годишен защото не му плащат лечението зад граница -да се редиш денонощно за да запишеш детето си в детска градина... -да даваш 60% от доходите си само за храна, пък и тя само гмо... КРАСОТА!

Интересн въпрос е защо никой не напада путинска Русия. И защо Русия се стреми към война. Нека да помислим от гледна точка на богатите и благоденстващи страни. Те си работят, увеличават си благосъстоянието, търгуват си (даже и с Русия - това им е бензиностанцията и газостанцията). На кого му е притрябвало да звлядява Русия. И най-вече каво би постигнал с това - да храни и възпитава 140 млн гащници. кавото му трябва от Русия - Западът си го получава като си плаща. Как стоят нещата от гледна точка на Русия? В икономическо и технологично отношение Русия е ужасно изостанала. И което е по-лошото - продължава да изостава. Какъв е ефектът от това? Русия продава суровини с много ниска добавена стойност, което й пречи на развитието. Но това не е всичко. За 25 г. над 15 млн ( а по-скоро 20 млн) от най-качствените й хора са емигрирали. В Зап. Европа, САЩ, Израел и къде ли не. И продължават да емигрират. Всеки, който има възможност да напусне Русия бяга. В момента Русия се е превърнала в нещо като Сев. Корея с малко повече ядрени ракети. Ако продължава така в един момент Русия просто няма как да издържи на технологичната надпревара. и ще фалира. Както СССР преди 25 години. С всичките си въоръжения.

Интересен въпрос е за какво се готвят американците разполагащи все нови и нови бази около границите на Русия и трупащи все повече оръжие в тях?

Според данни на Световната банка отпреди две години 43 процента от руските мъже едва ли ще доживеят до 65 години при очаквана средна продължителност на живота в Русия от 66 години за мъжете .Във ватната държава продължителност на живота при мъжете е около 66 години. С прекаляването на употребата на спиртосъдържащи некачествени продукти като стекломоя, боярьйшника и др. ватенките мрат като мухи. И понеже в Кремъл мразят да плащат на своите роби някакви пари , след като са ги изцедили като лимон през продуктивния им живот, те вдигат пенсионната възраст, до тази цифра, до която ватенките няма да доживеят.

Според данни на СБ България е най-бързоизчезващата нация на планетата!

Веселят ме лъжите на пути - в русия всичко се руши, пада, потъва, обезценява, но той бодро лъже за успехи и ръст по всички направления . Явно чекиста вова е усвоил добре методите от романа на Джордж Оруел: 1984.

ПУТИН - КОРРУПЦИЯ (ПОЛНАЯ ВЕРСИЯ) https://www.youtube.com/watch?v=SODObtzDtOk Людмила Путина за бившия си вече съпруг Путин.. Тези хора са много страшни, те пред нищо няма да се спрат. Аз се страхувам, че те ще убият и мен и дъщерите ми. Истината е, че нашето семейство с Путин не беше от идеалните. Когато се омъжвах, аз бях влюбена в офицера-разузнавач. Но реалността беше съвсем друга. Путин се оказа подъл, жесток човек, тиранин. Той никога не се съобразяваше с моето мнение. Нещо повече – той не забелязваше дори съществуването ми. Аз му бях необходима само като справка за семейното му положение и като майка на децата му. Много ми е трудно да говоря за това, но Путин ме биеше, унижаваше, издевателстваше над мен Животът с него беше много труден. Аз се опитвах да се боря, неведнъж и два пъти се опитвах да подам заявление за развод, но за този човек нямаше нищо свято. За да ме застави да мълча, той ме изпрати за известно време в психиатрична клиника. Аз преминах през деветте кръга на ада. Наркотици, психотропни вещества, издевателства. За дълго време ме затваряха в изолатора и аз не можех да видя слънчева светлина, нито пък живи хора. И досега си спомням за това и настръхвам от ужас. От млада и уверена в себе си жена аз се превърнах в сянка, волята ми беше сломена, съгласявах се на всички условия, само и само да се измъкна от онова страшно място.

Интересно, селски, преводът твой ли е или на Дойче-зеле? Доколкото разбирам от канализация, преводът в Ютюб не е на "болгарский", а такива като теб едва ли могат да си служат с единия и с другия език!

Днешния ден е едно голямо разочарование за демократичното стадо на соросопитеците. Путин,да се свети името Му, продъжлава да е на власт и мъдро да направля кораба-майка Русия в бурното море на живота. Те горките продължават да джафкат, как ей сега видиш ли щял да падне... Абе как не ви омръзна едни и същи лакърдии 10 години вече да повтаряте в захлас? Нещо ново няма ли да измислите? Щерев, предател такъв долен, кога смени лагаре бе продажнико?

За кремълските управници - златото, нефта, диамантите... За ватенките – само духовните ценности... Путин дели всичко честно и по правилата . (А за българските тролчета-жълти копейки и чеп в задницата)

За бойковата шайка европейските субсидии, за българите нови такси и винетки!

В путинската крадлива Русия – има перманентна истерия с писъци: "NATО ни обкръжава" Ясна е идеята, че народа трябва да разсейва от разпадащата се икономика, намалените разходи за образование, наука, медицина, надуване на военни разходи и престъпления на партията на мошениците и крадците в Кремъл, които управляват Русия. Капутино Росиано

В бойкова България има... няма нищо, от там даже нормалните българи се изнесоха вече!

Петродоларите в Русия бяха бездарно похарчени на замъци, яхти, пропаганда за величието на смешните ватенки и безсмислени войни. А населението е доведено до състояние на подивели бездомни кучета. Апокалипсис по Путински. Една малка несъществена разлика за управлението в Кремъл: Нефта в Дубай, направено от пустинята старо мангрова блато, супер модерен и богат мегаполис . Нефта в Русия направи от успешна аграрно-индустриална страна гнило блато.

ха-ха-хахх!

Корупцията при путин е както в Африка: Рейтинг коррупции в 168 странах. 2015 год по данным Транспаренсу Интернешинал 117 Пакистан 117 Танзания 119 Азейбарджан 119 Гайана 119 РОССИЯ 119 Сьера Леоне 123 Гамбия 123 Гватемала

Фирмата му GUNVOR има повече активи и финанси от всички взети заедно.ГУН-ГАН-на иврит ГРАДИНА ; ВОР-на иврит УПРАВЛЕНИЕ . ПроЗД си бе пиле, много си проС. GUNVOR идва от английското GUN - оръжие, и руското-VOR, крадец. Това беше опорката на еврошпенделите преди 10 години, когато още не бяха чували за тази фирма.

Корупцията при путин е както в Африка: Рейтинг коррупции в 168 странах. 2015 год по данным Транспаренсу Интернешинал 117 Пакистан 117 Танзания 119 Азейбарджан 119 Гайана 119 РОССИЯ 119 Сьера Леоне 123 Гамбия 123 Гватемала

А какво е корупцията при бойко ви? Като при кого?

Ботоксовия лилипут се гласи да пукне на трона на джамахирията Русия е прогнила и просмукана от корупция и престъпност. А джуджето иска да е цялото в бяло. Рибата се вмирисва от главата.

Русия купи през март 2017 още американски ценни книжа за 13,5 милиарда долара. Така достигна до положение общо една четвърт от богатството на Русия да подпомага американската икономика, вместо руската. Дъшерята на Песков, който е говорител на Кремъл, се намира в Париж. Дъщерята на външния министър Лавров е в САЩ и има американски паспорт. Сина на премиера Медведев учи в САЩ, в Масачузетския университет. И трите дъщери на вице-спикера на руския парламент Железнят, се намират в Западна Европа - във Великобритания и Швейцария. Децата на шефа на руските железници са в Западна Европа. Както и на всички руски чиновници. Дори дъщерята на Путин е в Холандия. Извод - "противостоянието" на руския елит със Запада е тотален цирк и хвърляне на прах в очите на лековерните.

НАЙ-големия олигарх Putin-ШАЛОМов с 200 милиарда в Швеицария. Фирмата му GUNVOR има повече активи и финанси от всички взети заедно.ГУН-ГАН-на иврит ГРАДИНА ; ВОР-на иврит УПРАВЛЕНИЕ . САЩ официално: Путин е милиардер с краедени пари от петролен бизнес. Руският президент е инвеститор в швейцарската петролна компания Gunvor, ръководена от милиардера Генадий Тимченко. Владимир Путин вероятно има достъп до фондовете на компанията. В съобщението на финансовото министерство се уточнява, че дейността на Генадий Тимченко в енергийния сектор е директно свързана с руския президент. Санкционираният от САЩ Тимченко е подставено лице на Путин, е сред основателите на Gunvor, една от най-големите в света компании за търговия със суровини, участваща на петролните и енергийните пазари“. На практика Путин е собственик в сянка във фирмата, като откраднатото от руския народ достига 200 милиарда в Швеицарски банки. Отделно Путин е в основата на мафиотската сбирщина в кооператива "Озеро"

Днешния ден е едно голямо разочарование за демократичното стадо на соросопитеците. Путин,да се свети името Му, продъжлава да е на власт и мъдро да направля кораба-майка Русия в бурното море на живота. Те горките продължават да джафкат, как ей сега видиш ли щял да падне... Абе как не ви омръзна едни и същи лакърдии 10 години вече да повтаряте в захлас? Нещо ново няма ли да измислите?

че пишещите тука масово живеят в Русия и нещо чакат? я си се върнете тука и мислете за България.

На тях не им плащат да мислят, а да джафкщат като разярени пинчери...

най-после разбрах цената на Ф-16 - 2,2 млрд долара. Не доказва ли това колко сме по-напред от мизерствашата Русия! Наздраве, и честито.

само 2,2 млрд лева - не долара!!!

И колко сме по-напред? Та ние вече и домати като хората не можем да произвеждаме, та камо ли да изнасяме някаква индустриална продукция!

Русото население - 143 млн души – една трета Без газ за отопление и готвене -22 млн. души Без водоснабдяване - 29 млн души Без канализаци -35 млн души