В Ню Йорк търсят мотивиран "терминатор" за справяне с плъховете

Новото работно място, което беше обявено тази седмица, е част от усилията на града да ограничи експлозивното увеличаване на популацията от гризачи откакто започна ковид пандемията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Янките да развъждат повече котки в Ню Йорк и готово - няма да имат мишоци и плъхове. Толкова ли е трудно да се досети човек?!

Ще търсят те терминатор, а жената котка спи.

Като вървя по улицата се раминаам с десетки, някой ми пресичат пътя безстрах, има по големи от котки…навсякъде са, в метрото, вагоните, парковете, магазините, пълчища…

Как ще ги терминират плъховете ? Хуманно предполагам? А фаунозащитниците няма ли да реагират? Или плъховете не ги интересуват?

Не ми се вярва тази новина да е истинска та това е мястото на Мики маус който прослави Америка

Ех тия американци...и от проблемите си са готови да правят шоу

Създателите на Том и Джери се чудят кое е това същество, което ще го отърве от плъховете....

Така ще е, като нямат бездомни котки по улиците, а само домашни - кастрирани и с изрязани нокти

Само пред нашия блок има 30 котки. Нашите са предимно оранжеви, но са истински хъстлърс, хард райдърс и ще им свършат работа. Можем да им ги командироваме веднага

Ръф райдърс. :)

напролет.

Направиха от Ню Йорк една клоака. Отвратително място изгубило абсолютно всичко ценно и мило.

Спомних си навремето в социалистическата казарма, един път се пусна слуха, че комбата бил казал, че дава по ден отпуск за убит плъх. И се почна едно жестоко преследване и избиване на плъхове - с лопати, с тояги, с кубинки, с тухли. Изравяше се всичко, особено около столовата, контейнерите с боклука и тоалетните. Труповете се нареждаха в дълги редици на плаца да ги види комбата. Бяхме наредили няколкостотин трупа - включително бели плъхове-албиноси. Накрая се появи комбата. видя ги и каза "Абе кви са тия глупости бе? Вие къде се намирате? Кой ви излъга? Сега за наказание - цялото поделение 2 седмици без отпуски."

вас са ви излъгали но за количества съм чувал, че е обявявана подобна наградна отпуска.

Дебели свине само плюскат по 200 кила станали жените

машала. Такива ги харесвам. Дето пипнеш - все е цица.

Е па не ма начин сичко да не е ама баш точно така!

Ква клоака е перлата в короната на The Empire State - Ню Йорк, по-добре да не знаете !

зеленяци и кислеяци от "4-5 лаМпи" няма ли да ходят да протестират? Ей сега по Нова година пак горкичките кученца ще вземат да жалят, макар че в Украйна никой не им цепи басма целогодишно...

"какъв терминатор, бе? Налки животните имаха права като хората? Или ще проявяваме животински расизъм - за едни животни права, а за милите мишлета - терминатор?" Сами си правете изводите кой и защо би изтрил подобен адекватен конментар, съдържащ напълно релевантен и състоятелен аргумент по обществено-значима дискусия!

Спаси ги бе пендел вземи ги у вас

мани го тоА 'защитник' - защитава ама не прави разлика между полска мишка и плъх. второто стига до размер на средно голяма котка, пренася всичко от бълхи до чума, и е хищник който напада и хора.

Добре е да пробват холандския корабен модел от 16ти век. Слагат 20 плъха примерно в една бъчва и ги държат гладни, почва канибализъм, накрая остава един ПЛЪХОЯДЕЦ. И него пускат на караба да си хапва. Може би сега все пак трябва да го кастрират, за да няма нагон и чувства.

Всякакви гадни методи съм чувал. Един ми разправяше, в тяхното село някакъв дядо зашивал с игла и конец задника на един плъх. И плъха като почне да сере, изпитва болка и цирика на опасност. Колонията плъхове се разбягва, ама нашия плъх е с тях.

Вие сте отвратителни!!! Не е нужно да сте жестоки за да си решавате проблемите! Просто увеличавате популацията на естествния враг на плъховете - котките!

лилия чалева надмина себе си с тази новина! ню йорк е град с размерите на една шеста на нашата територия, с население по голямо от България! само лилия може да роди идеята , че само един човек ще бори гризачите, и то с кръвожадност!

Тук става въпрос за баш меринджей на службата за борба с плъхове. Надолу по йерархията бачкаторите не ги споменаваме.

тези изтрещяха. Щели да назначат ЕДИН човек, да се бори с плъховете. Ама Ню Йорк е с население като България. Как 1 (един) човек ще се справи? Все една да назначите един човек да се справи с плъховете у нас. То един човек даже с бездомните кучета няма да се справи!

и къде спят активистите от RAT LIVES MАTTER?

Могат да помолят за помощ Русия. Тъкмо пусна в серийно производство новите ракети Сармат. Гарантирано ще видят сметката на всякакви плъхове там.

А природозащитниците защо спят?

има какво да папкат а вместо да ги трепят да ползват мишоците за пържолки

колко е надницата?

Зависи. Не прочете ли? Ако ги изтрепеш за един ден - 160 хиляди. Ако за два - по 80 хиляди. За 4 - по 40 хиляди.

Въздушна пушка с оптичен мерник.

Казва се exterminator, не terminator!

Това не е зелена политика! Да живеят плъховете!

Невестулки са му майката тук. Безвредни за човека, не ядат човешка храна и са абсолютни терминатори на гризачи. Апропо тук също е важна ролята на бездомните котки. Може и други порове ама птиците са фира - белките предпочитат птици

Айде макушавите еко-либерасти на протест