В МВнР е постъпило разпореждане от НС да не се изпращат покани на Митрофанова и Лешуков

Външният министър Николай Милков съобщи, че ЕК е дала още през март препоръки за протокола в ЕС

Обратно в новината

Коментари - В МВнР е постъпило разпореждане от НС да не се изпращат покани на Митрофанова и Лешуков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже мой, какви капути. Не смея да си пусна телевизора вече. Една шайка прави напук на 90 % от българите. И после пак ни призовават да гласуваме. Абе турете едно магаре, прасе, кон, та да гласувам с кеф за него, а не за морални и интелектуални уроди.

какво разпореждане на Народно събрание, което още не е свикано, депутатите не са се заклели, ДБ вече се разпорежда, а ГЕРБ послушно изпълнява само и само да им влязат в правителството, но без ДПС правителство не може да има, затова ли се почерпиха ДБ със сладоледа на Доган, а къде е БСП в цялата схема?

А ЗЕЛЕНСКИ КВО ГО ЛЮЛЕЕТЕ В ЛЮЛКА ? ИДИОТИ, СТИГА СТЕ СИ НАВИРАЛИ НОСОВЕТЕ КЪДЕ ТРЯБВА И КЪДЕ НЕ , ЩЕ НИ ДОКАРАТЕ БЕЛИ НА НАС ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ....!

Ние сме дупедавци от край време. Стамболов се молил на Султана. Без никаква нужда обявяваме война на Англия и Америка и им даваме повод да ни бомбардират. Да не говорим за съветското робовладелчество когато Бай Тошо ни прадлага за Съветска република. Бйлгария по време на Втората световна война е съюзник на Германия и въпреки това има дипломатически отношения и посолство с Русия а сега само и само да се покажем пред новите си господари нашите пребоядисани политици от АОНСУ, гл. асистенти по политикономия на социализма и червени прокурори от Силистра пъдят от руското посолство чистачки и градинари. Властимащите у нас винаги са гледали да изпреварят с действията си желанията на господарите си. И накрая, за де не ме вземете за русофил ще подчертая, че и дядо ми и баща ми бяха интернирани в "Куциян" и послествията които съм носил на гърба си от този факт са ме направили от малък русофоб.

Разочарован съм тотално от българското племе! 63% глухи пилета, дето не чуват петела че ги водят към война! И то към война с освободителите ни от турско робство! Глухите пилета оставиха хайдуците да си разпределят баницата в полза на господарите им отвъд океана, и си мислят че така пушката ще им се размине! Ами няма да ви се размине,и точно вие ще вадите картофите от огъня докато хората на келепира ви ръководят.

яя

Защо администрацията на НС се бърка в работата на Правителството.

Катил, то НС още не е свикано,идиот такъв. Верицата ти мръсна сигурно си бил член на БКП. Мама ви мръсна ,как не се свършихте 30 години.

Браво на руския сайт !! ЦЕНЗУРА !! Подготовка за РУСКА колония да станем !!

Пак да кажа- на Боко САЩ са му блокирали няколко офшорни сметки и той е станал по нисък от тревата и върти опашка като кученцето, което подари на Путин!

Довереникът на Радев! Този възпитаник на УНСС дали го разиграваше русофобски и евроатлантически докато беше студент Международни отношения, където се влизаше с разрешение на градския комитет от на БКП. Но пък след промените бързо се преориентира да е "демократ".

Това ли е най-важният проблем на страната. Идва зима тока, газа, дървата, храната и т.н. скъпи, бушува инфлация те с какво ни занимават. Мамицата им продажна!

Кеде е това разпореждане от администрацията към Изпълнителната която и е шеф реално, за да видим поредните измекяри с високи заплати на наш гръб какви ''професионалисти са'..Ставате за резил и на децата с това си непрестанно подлагане на западняшките ви ментори без да ви дреме за България..

Тука има последни напъни да се раздухват конфликти с идея да се покаже, че Русия играе някаква роля в България . Театрална постановка на руски агенти и техни съзнателни и несъзнателни поддъжници.

"сутринта в петък в МВнР е постъпило разпореждане от администрацията на парламента" А преди това в парламента е постъпило разпореждане от Козяк!

Бълг. политици винаги чакат някой отвън да им каже как да действат. Те отдавна нямат собствено мислене- преди се кланяха на изток, сега на запад. ЕК "дала препоръки"- те го приемат като закон! Собственото мислене явно изчезва за хората в парламента още преди да влязат там. :)

Министър Милков: "Tук има и елемент на реципрочност - българският посланик в Москва, както и други 40 страни, които са обявени за неприятелски, също не получават покани за руската Дума." С това въпросът се приключва. Мутрофанова - вън!

Да реципрочност, като констатираха факта, че нашите политици подлоги се държат от десетилетия враждебно към Русия.

Поредният идиот който гледа как да сравнява картов с ябълка само и само на менторите си да угоди,, Ние имаме ли Конституция в която НЕ Е записано че накаква администрация може да дава разпореждания на Изпълнителната ???? Има ли Протокол по който толкова години се работи и не помислихте да не поканете американския послник докато избиваха и рушаха из Сирия, Югослави, . Ирак и т.н. ,

Всъщност "събитието" ще бъде поредният "фарс"..... Това събиране (събрание) е опорочено в зародиш...!!!!!! Ще бъде "от ден до пладне"... Присъствието на "събитието" ще е чиста загуба на време!!!!!!

A, Ким Чен Ун и Мадуро, защо сте ги пропуснали ? Няма такива смешници ! Затова и на следващите избори бюлетината - Голям Евоатлантически среден пъст за вас - "Не подкрепям никого !"

"Ние не мразим Русия нито руския народ. Става въпрос за руските управляващи" Напротив, ние българите мразим всичко руско. Защото руският народ има точно толкова вина за войната в Украйна, колкото и руските управляващи. Вместо да ходят да свалят Путин, руснаците бягат като зайци в други държави и после ни обясняват, каква велика държава била Русия. Жалка история...

Абсолютно, няма невинни руснаци!!!

А за северомакедонските руснаци от Киевска Русь/Русия нещо ще кажеш ли? Като преди бандеровците като видят бременна и са разрязвали корема и зашивали в него жива котка? Евроатлантически ценности! В съвременни времена само заплашваха с убийства руснаците и да изгонят всички неукраинци. Интересно какъв отговор очакваха?

Да не забравят, че в първият ден се кълнат в клетвата от Конституцията. Да се ръководят във всичките си действия от интереса на народа. Там не пише от интереса на САЩ, подлоги от ЕС, Зеленски и така нататък. Да ни вкарат в чужда война предизвикана от тях, дали ни е в интереса?

Че трябва да изпълняваме заповедите на москва и да гоним интересите на русия.

Да пуснешв Парламента едно зомби с гробовен глас да моли за още и още оръжие, пари и санкции наистина ни идва много. Дори Байдън стана пишман и му нареди да престане да иска още и още и от всичко.

Кой е казал интереса на Русия? Ние какво отношение имаме, да се мешаме между северомакедонските руснаци и другите? САЩ, НАТО и ЕС са заплаха за България и политиците им носят криза след криза.

независима България,извън конфликта,а не подлога на ФАЩ.Ненамеса във войната да си гледаме нашата държава.

А онзи посланик на Украйна Москаленко (кръстен на Москва или москали от Москва), предният път се изказа като Дарт Вейдър. Или сте с нас или сте ни врагове!

Че кой ти дава заповеди от кремъл бе, за кремъл нямаме време, сега сме заети с близане на американски задници

Те за това преди да са се заклели, мкар да знаем че е само за пред хората ,го забъркаха скандала, че има кой да им играе по гайдата, защото менторите им са едни и същи.

България се стопи наполовина, а т.нар. ни "Народни представители" не са се стопили поне на 120, до кога ще се толерира подобна гавра с българите.

На снимката виждате един скрит долнопробен доносник на РУМНО, наричан навремето ГЪЗАРЯ, който с течение на годините се превърна в голямо фашизоидно говедо, дете на дълбоката държава и пълен кретен. Името му е николай милков, партньор по бридж на зеления чорап, който го главнокомандва...Колко жалко е подобни копелдаци да са във Външно, че и посланици, а накрая дори министри. Жалко за България!

Да кажа на соросоидното робско образувание в България, че това да мразиш Русия като за целта си съгласен тя да бъде наставлявана от чужди държави като Украйна и чужди президенти да откриват нашия парламент, както и задоволството, че въпреки партньорството ни с ЕС и НАТО ние реално нямаме свободата да взимаме независимо мнение като държава, а постоянно сме насилвани и назидавани и командвани какво да правим без въпроси искаме или не, в никакъв случай не е родолюбие. Това ви прави национални предатели и чужди подлоги. Радвате се, че някой постоянно тъпче, заповядва и води за носа ВАШАТА държава.

Ние не мразим русия нито руския народ. Става въпрос за руските управляващи дето нареждат да се плаща на такива като вас да водят путинска пропаганда. И тъй като все още сме свободна държава-никой не ви е забранил вместо да пишете стотици коментари всеки ден да вземете руските знамена да вземете портретите на путин сега и портрета на митрофанова и да излезете на площада на протест.

вметването ти да бъде признато за мнение, тъй като си личи, че психично болен и лабилен. Пий си хапчетата, тая повърня дето пишеш под всеки коментар за Путин и портрета му, ако те накарам да преброиш колко пъти я повтаряш с коментарите, не можеш да броиш до толкова. Като за начало се наспи добре и после започни спешно да се лекуваш. Остави ги тука темите за война, политика и така нататък. Ти имаш друга важна и основна мисия в момента, а именно да запазиш колкото е възможно по-голяма част от мозъчната си дейност функционираща и доколкото е възможно здрава.

Министър Милков: "Tук има и елемент на реципрочност - българският посланик в Москва, както и други 40 страни, които са обявени за неприятелски, също не получават покани за руската Дума." С това въпросът се приключва. Мутрофанова - вън!

Колко пъти ще я напишеш тая тъпня. Болните евроатлантици сте много нестабилни..

Коя тъпня? Гадно ли ти е, че Русия обяви БГ за неприятелска държава? Русофилското ти мозъче бунтува ли се?

Аз имам предложение. Нека закрием правителството и назначим директно командване от посолството на САЩ , безсмислено е да хрантутим 240 човека при положение че тези в посолството на Америка взимат хубави заплати, тъкмо ще има за бюджета някои лев!

Вместо да пишете едно и също трябва и те портретите на путин и митрофанова и излезте пред народното събрание да протестирате.

Службогонци, политически курви, ни вкараха в категорията на "лаещи беззъби псета"..... Русия и Белорусия пък като се стреснаха пък като се обидиха...!? Превърнахме се, в маргиналите на светов ната политика...... Никой не ни "ебава"....!?!?

"Tук има и елемент на реципрочност - българският посланик в Москва, както и други 40 страни, които са обявени за неприятелски, също не получават покани за руската Дума." С това въпросът се приключва. Мутрофанова - вън!

Турчина , евреина или циганина...Ние българите обичаме Русия и руския народ...

Платените руски тролове?

Ама защо минуси, русоробчета мили? Искате България да бъде колония на Русия ли? Няма да стане.

И къде го прочете това , смешнико ?!

Министър Милков го каза, тъпчо. Знам, че не русофилското ти мозъче не може да го повярва, но е истина.

ДБ са едва влезли в парламента.На тях им плащат,за да скачат едва ли не на бой,защото знаят,че МВР е зад тях инполиция и прокуратура мълчат и ги крият.Докога ще ума партии( платени от данъкоплатеца) които ще са над закона? Има си министър на външните работи,който е орган на изпълнителната власт и не е работа на НС да му иззема функцийте.Беззаконието се върши от НС и съответно то е нелегитимно.Нелегитимно е и поради това,че 75 процента не са гласували за него т.е няма представителна власт.Твърдя го и който се съмнява да говори с непредъбеден юрист по въпроса.

Млади социалисти искат Митрофанова на церемонията по откриването на 48-то Народно събрание. В България нямат край продажните малоумници.Впрочем тези донякъде са оправдани-няма зелен кон и умен комунист....

Митрофанова такава, Митрофанова онакава. А защо забравяте нахалството и наглостта на украинския посланик Виталий Москаленко. Ще припомня само 2 факта: 2017 година. Обявена е премиерата на български документалин филм "Донбаска пролет". Два дни преди нея от управата на киното спират продажбата на билети и съобщават, че прожекцията е отменена. Познайте по чие настояване. Да, именно посолството на Украйна е поискало от нашето Министерство на културата филмът да не бъде показван. И чиновниците веднага тичат да изпълнят искането на пан Москаленко . А не беше ли Москаленко, който в почти ултимативен тон миналата пролет поиска да наименуваме улици в София на Бандера и Шухевич!. И ... речено-сторено - безгръбначните ни общинари и улица кръстиха, и украинското знаме повесиха на балкона на СО. Сякаш не сме независима държава, а украински протекторат, та чуждо знаме да се вее над официална адмистративна сграда в столицата на България. Неволно ми идват думите на дяда Славейков за средствата да нямаш врагове: "... аз не ритам тръна бос,/ с големците се не бора/ и им ставам сявга мост (...)/ Се е харно за челяка/ да е скромен и разбран:/ не пречупва се гръбнака/ от един учтив метан...". Тъй е и с нашите новоизлюпени депутати, не пречупват си гръбнака от поредния поклон пред украинците. Солидарност, солидарност, но защо за сметка на националното ни самоуважение.

Извинявам се за грешката - " дядо Славейков" следва да се чете "дядо Вазов".

тъпите путки в тоя парламент.Един няма топки да излезе и да каже-Това е България или всички посланици са поканени или никой не е поканен.

Tъпчо, империята на злото Русия сама обяви БГ за неприятелска държава. С техните камъни по техните глави!

Простото се нарепчи на Русия за да покаже лоялност към Гейропата и Памперса.България обяви Русия за враг.Ти какво очакваше,потупване по рамото ли?

Като не поканят Митрофанова, какво ще стане? Ще паднат цените на горивата, газ, храни и т.н.? България ще цъфне...и малко по-късно ще върже.

Падна ли цената на газа?

Хем молим Газпром да ни пусне газ, хем гоним Митрофанова и каним Зеленски на маса.

Като сте толкова верни кучета сега очаквайте реципрочен отговор.

Реципрочен отговор: пръдня на Путин.

Руското посолство ще плати на продажници като вас да пишат повече коментари?

Откока 'администрацията на парламента' може да взема такива решения ?

"Tук има и елемент на реципрочност - българският посланик в Москва, както и други 40 страни, които са обявени за неприятелски, също не получават покани за руската Дума." С това въпросът се приключва. Мутрофанова - вън!

Закривай й й й , преди началотото започват със скандали...България няма нужда от парламент, народно събрание и правителство...Не ни трябват курви на концесия , които безмозъчно изпълняват заповедите на фашаците, сащ-исаните и жалкобритите...Коалицията вече е подредена от господарите отвъд локвата - герб,пп,дпс,дб днус ме е от вас давоски фекалници. След няколко месеца избирателната активност ще е под 15 %.Пукнете мърши...

Май бъркаш демократичната България с кочината Русия.

Що глупости изказани. Какво толкова ги интересува, ще присъства ли или не. Няма ли по-важни теми. Украйна е невъзможно да влезе в НАТО по сумати причини. Като неясни граници, във военен конфликт и така нататък. Да не говорим исторически, че са Киевска Русь/Русия и че те били руснаците. За даряването на оръжие, са за съд за предателство, да обслужват чужд интерес пред българският и застрашават България. Да ни вкарат в чужда война, предизвикани от бандеровиците нацисти (заплашвали с убийства руснаците и да изгонят всички неукраинци) и тотално неадекватната реакция на ЕС с глупавите им политици и гоненето на война от САЩ. За какво ни е ЕС и НАТО? Да не вкарват в предизвикани и от тях войни и икономически кризи. И с ковид мерките дето по статистика докараха към 70 хиляди повече починали. Кризите ги създават политиците почти изцяло.

И ако толкова е проблем, да не канят нито един посланик. И без това ще гледат сигурно цирк в парламента.

Освен за 5 държави, гранниците и са ясни и определени.

Ако българския и сръбския царе бяха откликнали на молбата на византийския император за помощ, Балканите нямаше 500 години да са под османско робство.

Преди са откликвали. Сега заплаха за България са САЩ, НАТО и ЕС. Без тях кризи можеше и да няма.

Само да попитам: Защо до момента Украйна не е обявила война на Русия?

Защо русия не е обявила война на украйна?

Редовен гласоподавател съм, тук преобладаващи са възмутените от меко казано глупавите решения на нашите "избраници". Веднага възниква въпросът: Кой избира българските народни представители, и дали вота отразява действителното желание на мнозинството българи и дали резултата от изборите не е манипулиран. Замислете се!

От плиткоумието и тоталната ви невъзможност да различите десетките писания на платени тролове. Самия факт, че до момента не е имало нито едно шествие с портретите на путин в подкрепа на русия е повече от достатъчен.

Никой не ти иска мненийцето, да решаваш кой е по-по-най... и ти си същия грантаджия.

За разлика от руските платени тролове като тебе моето мнение не е платено. Гледам на никоя от вас продажната мърша служеща на русия никой не иска мнението. И въпреки това вие тъпчете всяка статия с платената си руска пропаганда.

Официално разбрахме, че сме завладяна държава, както май Ралица Пиявица беше казала. :( Да се позовем на прецедента - в други ЕС държави от началото на войната имало ли е ново НС и чии посланици са били канени? Или както обикновено, ние сме топа на устата и пак сме първи? Ако наистина се налага Митрофанова и Лешуков да отсъстват, моля "Възраждане" поне, евентуално БСП, Янев, ДПС да изразят по някакъв начин отношението и на друга, не малка част от българите, към еврогейските шефчета и хамериканските окупатори. Yankees Go Home им е познато, защото често го виждат като "поздрав" по цял свят. Не знам как да кажем същото на еврогейските педали, освен да им покажем среден пръст, ама туй викат, че било неприлично, но те понеже така или иначе си ни разгреждат като белите роби от Изтока, очаквате и да сме културни ли? Може просто само да освиркате съответните посланици, стига да има сгоден повод.

Особено като си получаваш заплащането за коментарите. Като е завладяна държава, като са ти толкова мили русия путин и митрофанова излизай на площада с техните портрети и руските знамена и започвай да протестираш.

"Tук има и елемент на реципрочност - българският посланик в Москва, както и други 40 страни, които са обявени за неприятелски, също не получават покани." С това въпросът се приключва. Мутрофанова - вън!

Може ли и Мунчо да е в списъка на непоканени?

Просталенко и Мустафата да не са поканени?

И от кога депутатите нареждат на министерството какво да прави? Какви са тия идиотщини?

Не бъркай Българското Народно Събрание с руската дума.

Това да не тие Русия. НС определя всички правила в нашата държава.

НС е висш законодателен и разпоредителен орган в България.

*Откриването на 48-то Украинско Народно Събрание.

Слава на Украйна.Да ви е ЯД!!!! ха ха ха ха ах България доказва че сме с Украйна.

Да де, в там е проблема. Винаги сме с губещите. Това нашето е тъжна орисия...

народа е с Русия и мрази укрохлебарките.

Който не го кефи да е гласувал

Време е за скъсване на дипломатическите се отношения. Можем да се подготвяме за следващата нацонална катастрпфа.

Тези идиоти вместо да гледат да решават проблемите на хората,те ще ми канят Зеленски ,не искат руския и беларуския посланик.С една дума изпълняват заповеди.

Надявам се и че г-н Зеленски ще произнесе реч пред НС за да ни вдъхне кураж срещу злите сили на Путин. И дано командирите на Азов дойдат в София след Вашингтон за да ни покажат как да бием лошите Орки. Много светло бъдеще чака Булгаристан! Браво!

Либералната деМоНокрация е тумора на 21-Век !!! Европа е завладяна от същите безумни сатанистки твари ,тласкащи я към самоубийствени решения и постъпки !!! Ние нямаме място в такъв противочовешки съюз на държави с отнет суверенитет без право да решават,кое е добре и кое не за самите тях !!!

американските слуги слушкат ФАЩ и нарушават протокола на Народното събрание,явно голямо шубе ги гони.Готови са да ближат задника на Памперса и Зеленото джудже.

В целия текст тоя само разказва какво са им разпоредили от ЕС да правят или да не правят. Никой, който е гражданин на в ЕС, не е гласувал за ръководните постове е Европейската комисия или ЕЦБ, та да нареждат тези хора каквото и да били на правителсвата на държавите. Това е служебно правителство, което е назначено и получюава нареждания от европейски администратори, които са назначени. В същото време администрацията на парламента (която е също назначена), взима решения касаещи външнополитически въпроси, по време на военен конфликт в Европа. Като тези решения ни правят страна в конфликта! Даже нямаме снимки на тези чиновници!