Коментари - В Москва от дни разполагат системи за ПВО – вече има обяснение за това | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украинските бойни комари и патици-дронове идват, за да ръсят кемтрейлс, ХААРП и сок от арония над Москва! Всичко от биолабораториите, дето не ги намерихме,...

Разполагайте , майка ви руска да ива !! Страх ли ви е вече ??

Обяснението е, че Кадиров иска да обяви Джихад на всички християни и в един момент може да се обърне и срещу Кремъл. Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров продължава да обявява участието на чеченските бойци във войната в Украйна на явно религиозна основа, като по този начин изгражда своята репутация и репутацията на своята властова база. Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2023/01/21/kadirov-ruskoto-upravlenie-demoralizira-boicite-koito-vodiat-sveshtena-voina.557734,3

Обяснението е, че в богатата държава с иначе по 500 долара заплати не са намерили трезвени и образовани хора, които да я инсталират извън блоковете.

Това е същото когато Бойко разпъваше русенски легла в Арена Армеец... :)

Разполагаха досега основно с гречка, самогон и 140 млн. алкохолика. Вече разполагат и с ПВО.

Пак фейк!! Европа и Украина друго не могат да измислят!! Под Москва има разположени СС500 от 3 години. Повече няма нужда.

Превзехме ли Киев за 4 дена, колеги а ??

Тия кога изтрезнеха, кога се научиха да слагат системи срещу въздушни удари?

Долара заплата, а обикаляха света. Ама откъде можеш да ги видиш...

Вашингтон вещае глобална финансова криза без споразумение за тавана на дълга на САЩ

Няма друга държава която да се е набутала по този начин в ла й на и то съвсем сама.

Руснаците освен бедни, мизерни, алкохолизирани и корумпирани, се оказаха и зле подготвени военно. Това последното не го очаквах.

Вашингтон вещае глобална финансова криза без споразумение за тавана на дълга на САЩ

има - северна кореа сма рашка говняшка е на път да я изпревари за по-малко от година

Съвет за снимане на интересно видео: 1. Подхвърлете немски или френски паспорт на централен площад в произволен руски град. 2. Снимайте суматохата и качете видеото в интернет, за да трупате пари от гледанията.

Как са успехите на фронта? Много хохли отидоха при Бандера!

Да, оказа се, че всичко е една голяма бутафория. Тотален смях. Комплексирани, бедни алкохолици с напомпано самочувствие без покритие. Срам за човечеството.

Що да няма ? Около Белият Дом има също ПВО.

Обикалят света олигарсите, дето иначе много мразят Запада. Обикновения руснак най-много да отиде на екскурзия до Крим. Ма отде пари?

Става и с 10 долара. Ще се бият като тигри.

Сам си пишеш и си отговаряш. Характерно за Дъ Бъ педерастче :))

уплашиха се от нашите самолети СУ-25, май били дърти

Руснаците имат системи за ПВО, затова разполагат. Имат С-300, С-400 и дори С-500.. Укрите нямат нищо, затова .... просят! Така е... Но троловете вярват, че Украйна побеждава Русия. Смешници.

Провинциален миризлив педал!

Мани, мани :(

С руски паспорт!

Превземането на Киев за 3 дни и Европа за месец се отлага. Сега трябва Москва да опазят, че НАТО дава сериозните пушки на укрите и ще има яко пуцане по руските нещастници.

Тази лудост трябва да престане!Лакомията на цивилизованите държави ще доведе до унищожаването на Земята.И пак еволюцията отначало ,и то ако има достатъчно дълги години условия за това. И заплахата идва от най напредналите и богати държави. Намесете се чрез преговори,укротете Путин,може и да е с болна психика,но нещо трябва да се направи по мирен път. Това което Зеленски иска ,да се изтеглят и да освободят всички анексирани територии няма да стане докато Русия има ядрено оръжие. Въпросът е на кому помага масовото избиване на толкова хора...

дръзкото кацане на германеца Матиас Руст с отмъкната от летателен клуб „Чесна“ на Червения площад в Москва на 28 май 1987 година.Едва по-късно Руст ще разбере, че на същия ден в СССР празник отбелязват Гранични войски, същите, които той направил за смях – поне германският външен министър Ханс-Дитрих Геншер след време ще си признае, че се е пръснал от смях, когато му казали за случая. Към 18.30 машината се появява в московското небе и прави няколко кръгчета в района на Кремъл и Червения площад и пред очите на слисаните минувачи каца върху Болшой москворецки мост и рулира в посока на Храма на Василий Блажени. Пилотът излиза от кабината и започва да дава автографи. След 10 минути е арестуван. Москва скоро очаква да кацат изтребители на НАТО и в Кремъл ще казват : Слава Украина..ха.ха ха

Само ти ли си на смяна?

Ти си смешен трол.

по-интересни са видеата как негри разграбват супермаркети в САЩ.

доолна рубладжийска изчмет.

В Top Gun 10 ли?

Щом така са казали по укротелевизията :)

Че как няма да разполагат ? ВОЙНА с НАТОто върви.

голямо унищожение - 110 хиляди жертви, а САЩ още не са влезли във войната.

Ти мисли укросвинете какво ви чака! Не мога да ви мисля!

Е, този път е след САЩ-саните. Те фалира ха.

Учения - некой друг път. Качиха панцери по покривите на сградите с кранове, блядките пияни. Страх тресе блатната кочина

Русия трябваше да си провежда ученията на своя територия. За чий... и трябваше от година да ги води в Украйна.

то ако имаше война с НАТО досега американските командоси щяха да играят футбол в главите на Путкин и Шойгу в двора на Кремъл.

Гола вода си.

Бай Дън ги покани :)

Странна работа,украинците нямат оръжие с прашки избиват по около 600-700 ватника дневно,а в Мацква разполагат ПВО по високите сгради.Да не чакат някое НЛО?

Москва има с какво да се пази С300,С400 С500 А София с какво ще се пази ? За по малко от 3 минути и ще изчезне от картата .

Пи чорпогащници ;) Му ха ха ха :)

То кака Вики раздаваше банички и сандвичи още н 2014-та на Мъданя в Кияка, а то сега , че мужиците разполагат ПВО до столицата си? ! Направо си е престъпление срещу Гейропата. Шиши- бъдещ политик

Няма да се скрият руските военнопрестъпници от страшния съд даже да са в бункер или Руско ПВО. Ями кажете ПОНЕ един случай когато руско ПВО да е свалило Ф 16 например..ха ха ха Очаквам примери които няма да намерите..ха.ха