В колата на Георги Семерджиев е открит амфетамин, предстои второ обвинение

Главното при това престъпление ще бъде доказване на авторството му - на това кой е управлявал автомобила, каза Ясен Тодоров от НСлС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи като сглобим версията му с тази на техните, полицайката и фактите се получава следното: Бил е на вечеря при техните, които се оказват извънземни и го отвличат с краден джип, в който слагат дрога. Той се обажда на полицайката да го спаси, тя заставя извънземните да го заведат у тях и те го правят като му изтриват паметта и му взимат едната обувка и телефоните. Е има логика. Две деца си отидоха, но той не е виновен, то се вижда...

Ма, така си прав Мълдър! По-лошото е, че тепърва ще си отиват много невинни жертви, поради общото безхаберие...

Ми полицията е направила всичко, каквото трябва! Взела му е книжката, спряла му е Колата от движение, какво друго? Всичко си е изпълнила! Даже полицайката Симона го е пазила от проверки. Всичко им е наред

Тоя, че излезне преди шеф Токев, мислА си.

та да знае всеки до края на живота му че е отрепка

Очаквам скоро да го пуснат тоя, понеже няма доказателства че той е шофирал.

Ма, така си прав Мълдър! По-лошото е, че тепърва ще си отиват много невинни жертви, поради общото безхаберие...

Този случай показа нагледно колко много са обвързани полиция с престъпници. Повече от ясно е, че полицайката е била в колата по време на катастрофата. Но сега се прави всичко възможно това да се скрие това. Военният прокурор е там защото участва полицейски служител в престъплението. Но понеже са решили да я скрият сега излиза че случайно бил там.

Т. Е., Просто е минавала от там? То, човек, да не излезе, да се поразходи...

Леко -полека ни подготвят за съобщението , че катастрофа не е имало или като втора версия ,двете убити момичета са шофирали , а този хубостник и така наречената Симона са били на тротоара и по чудо са избегнали смъртта. Вследствие на преживяният шок са хукнали да бягат , а двама от четвърто РПУ му носят стълба.Всичко е толкова гротеско и сюрреалистично

По нататък, ще си постави, Външен панорамен асансьор!

Накрая ще излезе че е забравил да дръпне ръчната спирачка и колата сама е тръгнала а той и Симона пиели кафе в мола.

Тя, още преди катастрофата, Може да е тръгнала за стълбата?

Ще се изтече и този случай в паметта на хората. После ще е като много други. И къде са 57 млн.(ако правилно съм запомнил),изпариха ли се? Замълча се.

Е нали в началото казвахте , че на записите се виждало как двама бягят от местопроизшествието, сега изведнъж нямало данни че този надуваем дюшек Симона била с него в колата

Ще е изкупителна жертва за пред масите ! А тези,които го създадоха и използваха ще го заменят с друг. И пак по старому.

Ясно: ГЬошко не е карал колата, СимонКа не е била там, изследванията са отрицателни за алкохол и наркотици, не е намерен амфетамин, а аналгин, колата не е на Семерджиев. ГЬошко е невинен, ГЬошко е светец.

кои е тос гьошко

Ако чакаме следствие и съд отиде коня в ряката. Веднага се изпълнява присъдата.

Замеряне с камъни от всички негодуващи. После се пренасяме към Парламента. Естествено - тежки камъни. Направо с жълти павета. И по сто тояги на голо, за всеки случай...

Досега го пазеха всички институции,а сега ще го разнищят,та белким и се размине за покриването в последните 10 години... Колко по бързо го укаушат,толкова по има шанс да не ги разкрият...

Жалки отрепки! Нямало доказателство, че именно наркомана е шофирал и че корвата е била с него. Започна се мотаенето и разтягането на локуми...

Кой ще чака следствие и съд. Близките искат възмездие и тоя ще бъде убит.

Не съм поддръжник на Волен ,но е прав когато казва,че най- голямата и добре организирана ОПГ в Бългавия е именно МВР !!!

Там нещата 15 месеца, бяха в ръцете на Рашков! И какво промени това?

Какво ще обсъждаме , разстрел на убиеца и толкова.

Ясен Тодоров е дясната ръка на Гешев и задачата му е да изготви калпаво обвинение което да падне в съда. Като това с амфетите. Колата е стояла два дни на паважа и обвинението пада от раз

Може и колегите на Симона, да са съдейства ли, за останките от Q7 на асфалта за няколко дни.

Близките на убитите момичета няма да оставят жив убиеца,да е ясно.Никой няма да чака съда.

Какъв съд , какви 5лв. правосъдие ще раздават близките.

Веднага смъртна присъда.Ако не ние ще го очистим.

Нарцистичното плямпало Бойко Рашков, който се подвизава като министър на вътрешните работи в три правителства, не разкара дембелите от МВР, защото е твърде зает, за да плещи глупотевини в стил „на пазара“, и за да си прави дърварски пиар по слугинските за властта медии.

И за Просто Киро важи същото! Щял да бори корупцията...Вися през цялото време в РСМ да ги оправя

Той издава сертификати - без корупция! Ти нямаш ли? Обади му се

Осъждане на смърт и изпълнение веднага.Без церемонии.

Да не се заблуждаваме и храним надежди - това е поредното обречено дело в полза на боклуците. Търпим "тарикатите" - на това е изградена и така фунционира България. И днес никой дори не споменава, а още по-малко предприема действия срещу боклука, за който този простак работи. Така нищо няма да се промени, само ще е замяна на един с друг слуга. Фактите, че всеки 3ти проверен в София кара с наркотици е показателен за тоталния провал и некадърност в МВР

Рибата се вмирисва от към главата!

30 часа "не могат" да му вземат кръв, няколко дни още няма резултати от изследването???!!! Алооо, кого лъжете???

Чадърът е действал, само 30 часа? Дали е било достатъчно?

Бил отвлечен, а?

От извънземни, Но защо го върнаха?

Не ги разбирам тези полицейски работи и някой да ми обясни. Досега нямаше ли да е ясно кой е карал и с кого е бил в колата, при наличието на толкова камери по улиците, все пак сме 2022 година а не сме в каменната ера. Досега не трябваше ли да е ясно дали е бил дрогиран или не? И как така в предните новини казаха, че са му взели кръв след 30 часа, ако не лъжа, та това няма ли да има влияние малко или много на резултата? Нещо много лабаво го раздават полицаите, все едно ги карат на сила да работят.

Или министъра го покрива?

Взеха проба след 30 часа, защото близо 20 часа отне да го намерят , след което им отне време да получат заповед от съдия за принудително вземане на проба. Няма да повлияе на резултата ,защото може дори след седмица да се открият следи в кръвта. Проблема е в това , че сега може да твърди , че е взел наркотици след катастрофата поради "стрес" и е бил чист когато е катастрофирал.

След 30 часа? Верно ли?

Айде започнаха замазванията и фъфленето, дали бил зад волана, ама знае ли някой това, бил ли е и друг в колата, ама може и той да е карал, ама милиционерите са го покровителствали, ама още водиме следствие, та може да се окаже, че не е така ... Още от средата на миналият век, милиционерщината пази комунделските престъпници, сблъсквал съм се с този казус !

Егати за замдиректора на НСлС - целият се е омазал с фек@лии, за да подготвят "невинността" на този престъпник.

Като някой прокурор или следовател ми каже "най-тежкото" наказание ме напушва на смях. Нали видяхме най-тежките наказания оня от Варна миналата седмица излезна от затвора, защото освен че е убил човек е бил дрогиран, ама и изключително примерен затворник се оказа то направо да ги ожалиш такива. А пък за Ясен Тодоров въобще не ми се говори помним СМСте към другаря Борисов от Банкя, когато трябваше да се гласува нещо във ВСС.

Дойдат ли червени свинИ на власт, винаги едно и също....Инфлация, фалити и беззаконие....Какво да се очаква от Курнела Техноимпекса, Гечев Тъпото и Дамаджаната ?

Ходещи на консултации в посолството на САЩ и звънящи на френски политици да взимат разрешение? Брей, събудил съм се в друга реалност!

Помните ли управлението на Жан Виденов? Е, те това е!

На Чашкофф рИформътъ

не той е предизвикал. но той нищо не направи.

Откритият прах не е причина за второ обвинение, просто защото това накърнява интересите на разследващите и правоприлагащи органи, все пак те се изхранват от този контингент. Няма те да останат гладни изгодни.

Че нали бяха повдигнали 3 обвинения? А сега - второ. Смешници!

Значи в последно време прави впечетление прокорорски син бие на ред каде тая шибана държава вобще тоя прокорор защо още правораздава. или полицаи, замесени или прокорори ! Докога ???? Тия прокорори са наи за ебааа не тая прокуратура и тя не работи само ако има обществен натиск . Невини хора си заминават .докога???? Пак казвам прокорорите са наи големите мърши и си заслужават куршума.

Бие сигурно тъпото изродче уродливо, щото се бият мутри грозни и гнусни всички за пазара на дрога в Пееерниик, град на мечтитеее.

При съвременните средства ,с които разполага полицията ,в колата има толкова следи ,че могат да кажат и кой е баща му ,какво е обядвал ,кога си е мил ръцете и с какво ,но това е въпрос на желание. Според мен такъв ,по -завишен контрол ,трябва да същества постоянно,а не като акция.Освен това дали цялата тази шумотевица ,която е необходима да се поразбута българското така наречено общество ,няма и друга цел.А целта е ,да се прикрият малоумните брътвежи на Киро,за флотилията с втечнен, свръх евтин американски газ , която съществува само в мокрите сънища на Кирчо.Ако се получи такъв втечнен газ ,то той няма да е на такива ниски цени ,каквито бяха в омайните приказки на кирчо,реалността е друга.Подобна е и ситуацията с азерският газ,който очакваме като месия е по-малко от 27% от необходимият годишно за България , освен това в микса си съдържа и някъде към 30%-35% ,омразният руски газ.Так беше и с руският ,той пък съдържаше азерски..Още от сега хората трябва да започнат да се запасяват с топли пижами и най-вече вълнени одеяла,а не тази порнография наречена "олекотени завивки"

Потресаващо е,че дрогата е открита при втория оглед. А не при първия.

Първо гледат на място. После събират и вече гледат на друго място. Не мислиш, че са стърчали с дни на булеварда?

Нашите милосърдни съдии и състрадателни прокурори ще търсят изход !!!

Но няма воля! Просто кервана си върви и кучетата си лаят. Една шепа хора сме на тази територия, но на управлението така му изнася. Има градове по света с население повече от цяла България, но там закона се спазва и няма значение дали баща ти е прокурор и имаш 20 млн. в банката - караш пиян и надрусан - > отиваш в затвора, убиеш някой - > не излизаш от затвора.

Кои са тези градове ?

Лондон, Истанбул като начало. Можеш да провериш за други в нета.

Градът Ню Йорк е над 8 милиона например.

О Джей Симпсън? Нямало значение дали си богат или не? Излишен ентусиазъм.

наркомански каши с невинни жертви..и двата боклука са за затвора

Чакам Симончето в Сливенския, да я лижа

"Ако се окаже, че той самият бил под влиянието на наркотици, това е най-тежко наказуемото престъпление, за което е предвидено лишаване от свобода до 20 години" А нима от нарушението за движението по пътищата заради което причинява смъртта на две лица и отделно бягането от произшествието не е достатъчно за присъда до 20 години? Това че е бил под влияние на наркотици едва ли ще наложи праг под който съдът не може да наложи/смекчи присъдата! "Наистина е учудващо, че това лице има над 50 наказателни постановения и не му е връчено нито едно" Я стига глупости! Преди време имаше не малко репортажи за хора които поотделно имаха обща сума от 10 хиляди лева начислена от глоби и фишове и въпреки това си продължаваха да шофират напълно необезпокоявано. И едва след репортажите се сетиха от полицията да ги търсят за сумите със съдия изпълнители и прочие.

най-големия майтап е, че търсят пенсионери с по няколко стотин към енергото и топлофикация.

С по няколко стотин ли? Хора с неизплатени пет лева "лихви"(които ей така се събират като начисления без да има причина) ги привикват директно в съдът. Даже имат практиката ужким предварително да изпращат лице за проверка на което ако не се отвори вратата може да искат в съдът да заплатиш глоба до 200 лева. Майката си е ебало с регулаторите! Но ако те оставят без парно в студена зима за седмица две едвам се съгласяват да те компенсират с 1-2 лева!?!

Не ми се вярва да се опитат да ни прожектират ,някаква мизерна версия на невидимият,някаква българска кавър версия по полицейско-магистратски сценарий

Не се напъвайте толкова много. Виждаме какво стана с делото за Милен Цветков. Всяко чудо за три дни.

ама възмездието за отнет преждевременно живот е неотменимо. Зависи само как ще се проточи във времето.

Какво търсеше ВОЕНЕН прокурор при цивилно разследване-за което имаше публикация в профила на адвокат Н.Х., със снимка? Намесата на военен прокурор-савото присъствие, там където няма право да блъде е превишаване на власт-нали официално намеса на военни, няма, или е друго, а. А ако пък участието е законно, значи извършителят е агент към службите, което е потресаващо, и говори за тежко срастване на власт и престъпност. Което от своя страна значи-разследване от цивилна прокуратура, което се върши в момента компрометира изцяло обвинението, и е предпоставка за оправдавка.

гледаш, как ги различаваш, не знам. Кой мутра, кой прокурор, като ти дойдат с анцузи и джапанки от вкъщи си приличат всички като две капки вода. Но се възхищавам на хората с набито око, така, че, поздравления.

Не, коментарът отдолу даде повод за въпроси-виж кометар от 9 и 39 отдолу. А,че военен прокурор имаше-го пише в профила на адвокат Н.Х.-бивш депутат. Въпросът какво търси вонен прокурор беше обект на дискусия във фейсблук профила му. А кога участва вонен прокурор е елементарен въпрос, за който дори студент по право може да отговори. Та-зададените въпроси неща нищо особено-от дни са обект на дискусия в социалната мрежа.

Аз се сещам какво е получавала Симона Радева и това не са пари… Били са топли и твърди инжекции по дупките с прясна сперма

Всичкото "хора" иска пари. Другото може да си го купи.

Не мога да разбера скапаното БГ законодателство. Сигурно е най-скапаното на света, наедно с прилагането му. Значи ще бягаш, ще мажеш, ще се правиш на улав и накрая като те притиснат с всички факти, абе да аз бях, и айде намаляне на наказанието почти наполовина. Е няма такива закони.

Абе не вдянахте ли вече, че е избягал за да скрие дрогата!

дето нищо не му се давало, знаел само какво е да взема. И започнал да се дави. Хората му казали: ДРЪЖ ръката ни и тогава са го измъкнали ( защо ли, те си знаят!?). Не искал да реагира, когато му казвали да си ДАДЕ ръката, за да го хванат и изтеглят от водата.

Бил е не защитен свидетел, а служител/агент на полицията. Полицаи му помагат да се укрие, военен прокурор на мястото. Катастрофа с размазани хора и цирк с швейцарски книжки. Българските служби, които на високо равнище не работят за България, а за частни мафиотски интереси, доста са оплетени в една мръсна история в Швейцария. Ще бъде върха при цирк за размазване на вината на службите да има и две "колатерални" жертви. Очаквам всъщност само лъжи. Истината не е за казване. Всяка нормална държава разстрелва за истинската история.

Да вземем да го пуснем по живо по здраво тогава? Утре някой друг под прикритие ще взриви детска градина.

"Наистина е учудващо, че това лице има над 50 наказателни постановения и не му е връчено нито едно. Учудващо е, че от 10-11 юни той се издирва след шофиране в "Студентски град" с притежание на наркотици, а ние го намерихме за половин час", И аз съм мнооого учуден, че съдии и прокурори обитават палати и дворци в Бояна и Драгалевци, децата им са в Швейцария в колежи с такси от по 2млн. на година, ама много съм учуден бе хора!!

Полицията сега ще си свърши работата, но гербавата прокуратура ще каже че няма доказателства и до там. На Милен убиеца е вкъщи и си пуши мара като пич.

Шило

Полицията? Къде е? Да носи стълби? Да вади служебни карти?