Коментари - В Кипър арестуваха британка за лъжлив сигнал за групово изнасилване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ба имат те морал :) Морал може да нямат ама ако не са платили на труженичката става изнасилване ;)

Защо трябва да я арестуват? Винаги може да се навакса такава ,,фактическа обстановка,,.

Британката е сънувала и се е подмокрила от кеф..

Хехе..Аз живея на острова вече половин живот. Всичко знам тука. Израелците са пичове като цяло. Коректни и и отворени. Със сигурност има изключения, но като цяло не им е в характера да гонят и изнасилват жени. От друга страна англичанките....Майко мила...колко съм живял и купонясвал в Агя Напа. Най лесните са англичанките. Честно! Тея са просто...невероятни хора...на какви съм попадал...какви предложения е имало...на улицита съм ги виждал да правят тройки..директно на тротоара. 99% тая е търсела някакви групови изживявания и еврейчетата просто са й попаднали на прицел. Без да съм запознат със случая - само базирано на това какво знам за тези националности и как се държат на о-в Кипър - залагам повечето си пари че англичанката или лъже или буквално е насилила тези момчета в някакви групови сцени :-) Мислите не може една жена да се справи с еди колко си момчета? Може..ама трябва да е англичанка (може и рускиня)....Пияна и с характер, свяла токчетата и много бързо нанася удари с токчето по главата на 2 момчета от група от 7-8 пияни прасета. Един колабира на място, втори му тече кръв от главата а останалите ги е страх да е доближат :-) Дето викаше един приятел "Ако ще трябва да ходя на бой и за партньор трябва си избера жена...ще е англичанка" :-) Всичко е възможно, но нито Израел има власт тука (гърци и еврей са еднакво хитри и еврейски номера ТУКА НЕ МИНАВАТ) нито еврейте като цяло са такива, докато за английското поведение тука...може книги да се изпишат.

Благодаря ти Яков ! Адвокат Аарон и на мен ми каза да говоря така

Пак си направил някакво чудо под въздействието на тежка дизайнерска дрога

За народ, който се весели на хълм, седнал на столове и маси с ядене и пиене, гледайки как авиацията му унищожаеа цял град, да, израелските деца имат най-високия морал. Или не сте виждали снимките как празнуват и се кефят на бомбардировките в Газа?

То не било сигнал, а споделена мечта

Уредили са работата няма как като се почнат едни телефони обаждания до министерства нещата се решавата много бързо така и при нас беше . Който не иска да си има проблеми по добре да не се занимава с тези по какъвто и да е повод.

На миризливата еврейска сган чичо ѝ Адолф, ѝ пържеше гъза!!!

Много грубо.

Такива индивиди бяха добри пациенти за д-р Менгеле!!! Така по-нежно ли е?

Евреите въртят, сучат, само и само да отърват затвора. Ами нали затова сте скокнали до Кипър, дапоебете малко. Щот кат се върнете пак в израел и суша или да се жените за гадните еврейки, дет ви правят криви.

За недоказано изнасилване от Асандж ( и хиляди други) им съсипват живота, вкарват в затвора за години, ама щом става дума за богопомазаните, веднага я изкарват нея виновна. Гаранция са я изнасилили.

Бог ги е наказал за дет го разпнаха на кръста и не го разпознаха. Прокле ги да нямат дом и никъде да не са желани.

Никой не ги е проклел, сами си го правят!