Коментари - В Израел разполагали в аванс с плана "Йерихонска стена", описващ детайлно атаката на "Хамас" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знаели, но преценили, че няма да стане. Всъщност са преценили, че няма проблем да се избият няколко стотин техни съграждани, за да имат после основание да тръгнат и да трепят в ГАЗА...какво да коментираме повече...

Както имаха информация и за кулите в Ню Йорк, както имаха и информация за Пърл Харбър. Но решиха да оставят сумати хора да измрат за да си постигнат финансовите цели. Нищо ново под слънцето. И тогава е имало идиоти да се вържат, и сега има идиоти да се вържат.

И това как оневинява чалмите?!? Значи все пак смъртоносно нападение над цивилни евреи си е било планирано.

Смешници - ЦЕЛИЯТ ПЛАН от 7ми октомври поначало е на изрода Нетаняху и чифутите! Хамас са просто подизпълнители, както обикновено.

Точно както американците са знаели за атаките на 11 септември, но оставиха това да се случи, за да имат извинение да потрошат Близкия Изток, така и Натаняху подкрепя и финансира терористи, за да има оправдание да не преговаря с палестинците. А данните, че са знаели за това вече са прекалено много.

Не се е знаела датата,затова тази атака е била подценена.Иначе всеки може да си пише сценарии,както ние пишехме Тезисите за развитие на Комунизма след всеки Конгрес и на практика си останаха на хартия.

От години работя с израелци. Всичко точно е било. Но едно нещо ми е правело голямо впечатление. Колко много подценяват арабите и надценяват себе си. Мога да си представя как са видяли такъв план и са си казали "Тея ли бе? Глупости! Нищо такова не мигът да направят!"

Дали Ню Йорк Таймс не са си съчинявали? Няма да им е за първи път. Само като чета статията виждам доста несъответствия в думите им. Дори са объркали службите, за които говорят. Важното е да има сензация.

Прати ги тези некадърници от Ню Йорк Таймс в Медиапул да им покажат какво е журнализъм! ХАХАХАХА

Натаняхуту добре нареди схемата с Хамас, ма е пропуснал факта, че Хизбула чакат на гюме. Заминаха си Израелците. Великият сантимент от ВСВ с който успешно прикриваха фашистките си престъпления в Газа е в историята. ЕССР забрани протести за Палестина и какво стана? Спряха ли нещо? НЕ Що така, бе? Щото няма как вече да се крие, че Америка е собственост на Израелското лоби и корпорации. Такова мазало ще настане, че войната в Украйна ще ви се види като селско трепане в квартална кръчма. Поне на кауните им стана ясно, какво е СВО. Ако някой си мисли, че Русия няма военните възможности да срине Украйна по модела на Израел е пълен идиот. Ако Израел се беше поучил от техният опит имаше някакъв шанс за глобална подкрепа. Уви, годините на самовлюбеност и ексепционализъм диктуван от крайно-дясните религиозни лидери в Израел си каза думата. Скоро САЩ ще бъдат въвлечени в мелето през наземна операция. И тогава ще започне вече реално Третата Световна. Давоските миндили ще са още по-доволни. Нали казаха, че 90 процента от населението на планетата им пречи на Затоплисткият култ.

Няма цивилни евреи над 18г. Да знаеш.

Смешна работа. Сталин и той е разполагал с плановете на германците за атака на Съветския съюз- ама нито той е нито разузнаването реално се повярвали че такова безумие може да бъде осъществено. И в Русия и в Щатите и в Англия и въобще във всяка една държава, разполагаща с редовна армия има планове за нападение на държави от целия свят. Ако не знаете в България има планове за нападение и над Сърбия и на Турция и над Гърция и въобще над всички с едни държави че и отвъд. Сигурен съм че и в Израел има планове за нападение и над Египет и на Йордания и над Катар и Иран и всичките останали Арабски държави. Само че писането на планове не означава първо че можеш да ги осъществиш и второ че смяташ да ги осъществиш. Ира например е имала планове за нападение над бъкингамския дворец и избиване на всичко живо там. Да сте чули да се осъществило такова нападение?

Очевидно е че Хамаз са оставени да и стимулирани да нападнат кибиците построени в Окупираните от Израел палестински територии. Били подценили и затова оставили булдозери да рушат с часове огради като камерите са на всеки 10 метра и скрити сензори за движение засичат даже мишките на полето. Органнизарана операция на Мосад която дава повод за извършване в момента на геноцид на евреите над палестинците.

Като гледам Израел не само че не си заминава, Ами за пореден път разгонва фамилията на вашите любими арабски терористи. Пък не знам защо вие работещите за руското посолство непрекъснато се фокусирате върху управляващия дадена държава и пропускате че това не са диктатури като вашата любима Русия. Или може би жалките същества като вас си мислят, ти ако Нетаняху се махни и Израел ще спре да съществува или ще каже заповядайте братя араби да ни избивате????

Къде аджеба прочете че хамас са унищожава ли с булдозери оградите в продължение на часове жалко платено тролче?

Хем според платената ви пропаганда съзнае ли всичко хем оставят такива нещастници като вас на спокойствие.

При Галя в Посолството. Информацията е от Американски източници. Не всички са съгласни с трактовката на корпоративните ви господари. Тва като с анти-ваксърите стана. Всички, които задаваха логични въпроси за качеството на ваксината и тестовата и фаза бяха обявени за идиоти. Забравихте ли си простотията? Или пак пропускате фактите, че от Пландемията има рекордна смъртност в цяла Европа с изключение на България и Румъния, рекордно неваксинирани държави.

И какви са възможностите на любимата Русия да срине Украйна? Да изстреля ядрени ракети може би? Войната започната от любимата ти работодателка Русия за цикли именно защото вашия любим Путин първо реши, че украинския народ иска да бъде освобождаван от руснаци. И второ си повярва че разполага с боеспособна армия. Пак руската армия не е бой способна още от разпада на Съветския съюз. Когато великите руски генерали и адмирали разпродаваха цели кораби и контейнери оръжието на Съветския съюз. Пък след това беше важно кой е верен на диктатора и кой е по-добър газолизец, а не кой добър военен.

Преди удобно Мосад и Айдиеф да си затворят очите имаше РЕКОРДНИ ПРОТЕСТИ СРЕЩУ РЕФОРМИТЕ НА НЕТАНЯХУ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА. Вдяваш ли тъпанарино. А чисто военно Израел нямат шанс поради факта, че всичките конфликти в които са участвали в момента в който почнат да умират пехотинци и вдигат белите знамена към големият брат да им спаси заднците. Наясно ли сте тъпанари, че не сме 2000 та? Иран има армия и оръжие. Пакистан имат ядрено оръжие, което казаха, че ще дадат на Турция ако се наложи. Още ли чакате Призрака на Киев да смачка ватниците? А?

Не са предприели мерки, защото това им дава повода от който са имали нужда, за да избият палестинците или да ги прогонят.

Укрите си гинат на фронта. Русията си прибира територията. Зеленски си краде с новите схеми за укрепления. Само вие си крякате инсталираната русофобия за ръждиви центаци и ставате за резил.

Арабите може да подкрепя само някой, който не е живял на място където те са много. Когато са по един-двама са съвсем едно нещо, когато са в общност е някаква диващина и омраза към всички немюсюлмани. Евреите от друга страна са моторът на нашата цивилизация - учени, писатели, музиканти и пр.

БОЙ СПОСОБНА? БОЕСПОСОБНА СЕ ПИШЕ, ТРЕТОПОЛОВ МИНДИЛЕ НА ПОСОЛСТВАТА.

Оказаха се ваксинирани нали? Говоря за твоите съпартийци. Той и твоя идол Путин възрожденецо също е ваксиниран. Информацията идвала от американски източници:)))) май ти освен опорните точки от посолството друго не четеш нали? Не знаеш например че в момента американците с ужас установиха, че и образователни институции и училища и университети и медии с плътно натъпкани с платени от арабите журналисти и учители. И че дори в конгреса имат хора получавали пари от хамас. Колкото до статията дето дори не си е прочел жалко платено руско тролче- там става въпрос за планове подобни на този по който е направен нападението. Но не става въобще въпрос за плана по който е извършено нападението от хамас. А подобни планове жалко руско платен имат всякакви терористични организации. Както и военните навсякъде държава имат теоретични планове за нападение на почти всяка държава по света. Давам ти пример жалко руско платено тролче и български предател- чувал ли си за ЛЬо Мей? Потърси го в интернет. Та по времето на студената война същия е направил планове за американците за нападение над Москва. С бомбардировачи маскирани като граждански самолети. Случайно така американците да са бомбардирали с ядрени бомби Москва по тези планове?!?? Според съветските планове през студената война, ролята на войските на държавите от източна Европа е била да въвлекат колкото се може повече противникови сили, които да бъдат унищожени от ядрените ракети изстреляни от Съветския съюз.

За руските платени тролове. Хамас дава всекидневно повод на Израел да изравни ивицата Газа със земята. Всяка изстреляна ракета срещу Израел от ивицата Газа е предостатъчен повод за такова действие. Пък ракетите където ги изстрелват вашите любими арабски терористи са хиляди още от преди нападението.

Шибни се с една тухла четворка в простата кратуна. Малко списък да се образоваш с имена на специалисти: Colonel Douglas Macgregor. Max Blumenthal. Prof. John Mearsheimer. Phil Giraldi (fmr CIA). Prof. Jeffrey Sachs. Col. Karen Kwiatkowski. Larry Johnson (fmr CIA). Ray McGovern (fmr CIA). Col. Tony Shaffer. Лобито на Израел има официален сайт с милионите и открито купените Конгрес членове. Марш в соросокопа да лижеш там квото ти дадат господарите.

Козяшка мършо...а хохлите повод не дават ли!? Киев ще го сриваме ли!?

И какви са възможностите на любимата Русия да срине Украйна? Хе...огромни...ма ще ги оставят за Полша...там не са заблудени руснаци..варшава не е руски град и там няма Лавра

Логиката на предателите водещи платена руска пропаганда като тебе- всъщност Русия е избивала хора в Украйна за да има повод да нападне Украйна. Само че предателю твоята Русия нападна Украйна. Така както твоите любими арабски терористи нападнаха Израел.

Ми не позна..Украйна я нападна Америка още 2014... Руснаците сега завършват воината

Посочените от тебе са просто доказателство за платени от руснаците американци. Изказванията на посочените от тебе са руска пропаганда и се знаят още откакто твоя работодател в Русия окопира Крим. По между другото жалко платен руско тролче- сос не поддържа евреите а поддържа арабите.

А евриеските охлюви нападнаха палестинските араби още многоооо по отдавна

Твоят Путин. Абе, тия от посолството още ли не са ви заменили с Чат Джи Пи Ти. Той поне ще замени някой израз, вместо да се излагат с вас?

И от 2014 насам Какво става в Украйна? Има ли окупационни американски войски там? А случайно така да имаше избори признати дори от твоята Русия за легитимни жалък предателю?????????? Случайно така предателю твоя Путин да казва че няма териториални претенции към Украйна? Случайно така предателю твоята Русия да се кълнеш и че никога няма да нападне Украйна?????????

Защото твоите любими араби руско ме кере нападат Израел още от първия ден на неговото създаване. И когато жалките предатели дето иначе водите платена руска пропаганда говорите за освобождаване на Палестина. Защо не говорите за територията на Палестина и палестинците в Йордания и Египет?????? Защото по-голямата част от територията Палестина е именно в Йордания и Египет. В Йордания например живеят 15 милиона палестинци. Странно в Израел пък 2 милиона израелски граждани същите такива палестинци.

Ти трола с османските архиви, мемоарите и кинопрегледите ли си!? Заври си признаването там дето сега е евроатлантическо... Някои да е признал Източен Иерусалим или Голаните чифутски!?

И в Йордания..и Египет...и Ирак и Алжир и Мароко... навсякъде живеят араби и кво!? Дай да дадем Палестина тогаз на евреите!?

Разбрахме. Поне накарай тия от посолството да ти купят някакъв коректор за БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Едно изречение нямаш без правописна грешка. Омаза целият форум с двадесет коментара дотук. А денят е дълъг и минусите ще те затрупват циклично.:)

След като си изписал хиляди платени коментари във възхвала на Русия и Путин- значи това е твоята Русия и твоя Путин. И също така означава, че България не е твоята Родина. Само че странна работа- в любимата ти свободна Русия, за хвалебствия към вражеска държава дават по 15 години концлагер и наричат такива хора предатели. В българския тълковен речник такива хора като вас, слугуващи на вражеска държава също ги наричат предатели. И само по между другото- любимите ви арабски терористи биха ви отрязали главите без дори да се замислят.

Са нападнали споменатите от тебе държави предателю?

В Йордания например живеят 15 милиона палестинци. хе...малоумник...цялото население там е 10 млн... неграмотен трол чупка...

Платено руско тролче и български предател за минусите поставяни от родоотстъпници като тебе?????? Я кажи предателю, след като ти си грамотен- какво е определението в българския тълковен речник, за хора слугуващи за пари на вражеска на родината им държава??????? Хайде не се стеснявай.

Боевой медик Интернационального легиона ТРО Анастасия Муцей рассказала о своем опыте общения с возрастными мобилизованными. По ее словам, она "думала, что их расстреляет". Медик называет таких мобилизованных "дедами". Речь о тех, кого, по замечанию журналистки в эфире ТСН, задававшей вопрос, "ловят принудительно". "Были три деда, которых я вела на позиции. Я думала, я их расстреляю. Он остановился там, где нельзя останавливаться, где постоянно обстреливают, и я сняла оружие с предохранителя. Сказала: "Если ты сейчас не встанешь, я стрельну и пойду дальше". И он встал и пошел", – заявила Муцей. Хе... Ей такъв травестит да те гръмне залухана пенсиьо... щот такива в посраината ги пращат в кланицата..не ръсят мозък из форумите https://strana.today/news/451795-video-kak-anastasija-mutsej-raskritikovala-vozrastnykh-mobilizovannykh-v-vsu.html

Левите мейнстрийм медии ще докарат от 100 кладенца вода, за да покажат, че Израел е виновен, а не терористите от Хамас! :-) Всички яко прибират пари от арабите.

Тази атака е "проспана" или дори инспирирана от евреите, за да имат повод да изгонят палестинците от Газа. Стратегическата цел на евреите винаги е била "Нито един палестинец" в Израел.

Натаняху жертва тези хиляда евреи за собствените си политически цели.

Най-сетне един да мисли с главата си! Поздравления на узрелия плод!

Казах ви че е еврейска удурмЪ

Дядо ... след 5 години, когато палестинците са си още там, ще поемеш ли отговорност за казаното от теб? Иначе (според мен) не си далеч от истината - Нетаняху преследва политически цели - да развърже кесията на САЩ за повече кинти за израел, да консолидира хората си да са по-радикални, че започна да ги тресе и тях пе*растията(нека си припомним какъв фестивал удариха първо Хамас) и други неща, които на пръв поглед не са видими, които и аз не знам.

Минавам само да кажа КОР за ала и хамас и диваците