В Иран бе обесен "султанът на монетите"

Вахид Мазлумин бе осъден на смърт за манипулации на валутния пазар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така се прави.

важното е там да са правоверни...

Преди да започнем да оплюваме персите нека да си припомним,че те все пак са най старата оцеляла цивилизация.

Най–старите цивилизации са Китай,Египет,Гърция и България

... наследници на Антична Макадония!

Местният Сорос са го обесили, за същото извършено от него в Англия.

А българските манипулатори кога?

borislacv shopov e bokluk

Аххх, колко имаме и ние за бесене.

Има и подходящо място - бронзовата къща ..... Много има за бесене

Два тона злато, чепуха товарищи, малкия мук отмъкна почти 40 тона от здравната каса, а се мотае по телевизиите да дава акъли!

цели 40000 бе

и кога ще ги стигнем иранците, не е известно. прави впечатление, че най-сериозна борба с корупцията водят държави като Китай, Иран, Филипините. Докато САЩ конкретно използва корупцията като официална политика, легализирана е.

Ха-ха-ха, имал си предвид расия бля?

Schilo

е, в САЩ се нарича не корупция, а лобизъм

Преди няма месец представителката на САЩ в ООН Хейли беше объркала подаръците. Оказа се, че си имали официално такава графа, за "подаръци". Или по нашенски, за рушвети. Отделно, на фемилито Клинтън, по милиони се плащало да отидат в някоя държава и да "прочетат лекция". Има достатъчно инфо за Фондация Клинтън и с какъв корупционен размах работи. Та тези същите изродени хора налагат санкции на Иран.

Скоро гледах кратки филмче за Иран (правено от чужденци). По улиците имаше нормални хора и нормален живот. Нямаше разрухата и "стрУящият на всяка крачак бизнес", който има в бг. Магазините бяха претъпкани със стоки. Улиците с коли. Между другото 85% от колите там били произведени в Иран, а голяма част са и местни марки !

По твоята логика опашките пред иранското посолство би трябвало да са по-големи отколкото пред американското.Защо не е така?

щото хората се радват на лъскавото!

Няма нужда от опашка , на летището си плащаш туристическа виза за един месец.Имах щастието дас посетя , тази необятна страна.Хората от пустиня првят оазис , ние обратното, а пътищата...... в пустинята има първокачествени пътища навсякъде, газта е 10 ст. , нафтата 40 ст., хората са много приветливи, въобще страната е със изключително силна икономика, а армията е невероятно силна.Най-големия проблем е че аятоласите ръководят страната-всички открито са против , но няма сила която да промени това засега.Единствено революция подкрепена от САЩ, а чичко Тръмп желае много влияние върху тази богата страна:)

И върху банката им най-вече.

И аз имах щастието да посетя Иран. Потвърждавам всичко, писано от Васил.

при тоя рай който описва Васил чудя се как изобщо се е върнал тук .. :) да си беше останал в рая .. при тая цена на газта от 10 стотинки и при тия приветливи хора и при тия претъпкани магазини .. с тия евтини стоки :) чудно как толкова ги хвалят ама едно от най-големите лобита в САЩ е Иранската диаспора :) защо ли ..

Иран е един от най-големите производители на коли. Преди излезна информация, че имало атентат в ... метрото. Значи имат и метро. Не е ясно какво е в действителност, но може да се отличава от налаганата представа.

Решили са да му приберат парите. Проста работа.

Така беше и у нас преди 10 Ноември, по-равни можеха да са само някои хора.

Ако тук беше Иран жив политик нямаше да остане :-0

Напротив - нямаше да остане жив опозиционер.Да не мислиш че управниците на Иран са чисти като сълза?

Този е извършил най-голямото престъпление: трупал е ИСТИНСКИ пари - в злато.

Този ако беше у нас, вярно щеше да бъде депупат. В Иран такива ги бесят публично на площада с кран. И да не си мислите, че нещата свършват бързо - кранът първо го вдига на 2 см. от земята и го пуска, това може да продължи цял час. После го вдигат на 20 метра и виси цял ден, за да си имат едно на ум останалите.

Какъв щеше да бъде в България най-добре могат да ти обяснят Доган и Пеевски.

Евала и тук едно време беше така. Един месар в магазина крадеше месо. Осъдиха го на 20 години. Той обжалава. И на втора инстанция го осъдиха на смърт. Синът му после работеше на неговото място в магазина. Беше най-точният месар. До последната стотинка, до последният грам.

който краде, го бесят, в Бг го правят депутата

Кой ти каза, че краде. Може да си е обърнал парите в злато. Или искаш да ги обърне в турски лири или руски рубли. Иран, Турция и Русия ще спечелят от това.

"От август Иран взема извънредни мерки за противодействие на корупцията и спекулата." - от 50 на години рецептата който иска това да бори е ясна - демокрация и независима съдебна власт. Ама това е непосилно (все още) за БГ, камо ли за чалмите в Ирак ...

като те слуша човек, ще реши че в САЩ няма корупция и престъпления. А всъщност в Америка има най-много затворници в света на глава от населението.

В Новата епоха всички лъжци и манипулатори ще излезнат на “светло” да ги видят.

tonk11

Е така се прави. А сега да видим дали ще има друг султан а?

Ехх,ирански закони трябва и тук да имаме... Щяхме да напълним гробовете с олигарси...

Ми то и Сорос трябва да го обесят в Англия по този закон!

еййй, два соросоида са на смяна! хахаха