В Индия: Британците ни управляваха 200 години, сега е наш ред

Особено забележителен е новият премиер е практикуващ индуист и публично изповядва тази вяра

Обратно в новината

Коментари - В Индия: Британците ни управляваха 200 години, сега е наш ред | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ние в Бтвту си имаме един който всяка неделя ни облъчва.

Това е хубаво че се сещате и че трябва да си го връщате, но как като все още сте роби в своята страна кочина, по хубаво ще ми стане ако напливът на френски колонии навлязат от Африка у Франция и заемат важни постове при тези идиоти, а хомосексуалиста Макрон да разбият ануса, а леля му само да гледа, всичко ще и се върне, черните не забравят

Хайде записвайте се британци и да отлитаме на Марс, че идва Маркс!

Само да ви кажа, че изборът на тои човек не е случаен. След излизането от ЕС, англичаните серизоно обърнаха поглед към Индия и като пазар и като производствена база. С такъв премиер пътят за ново икономическо завоюване на Индия е открит. Големи са играчи признавам им го.

Индия като пазар? Верно са милиард и половина,но 98%от тях са БЕДНИ!С монашеско расо и тояга в имуществото им.Останалите 2% са приказно богати,така е. Виж,за производство,ще им работят индийчетата за 5 паунда на ден и ще имат производство. А може и най-богатия индиец да им стане махараджа на мъгливият им пстров.

е много сте щедър личи си , че не сте британец. малките индийчета на тия британци ще им работят за 5 паунда на месец, ако не и два.

Това е доста добър ход, предвид мястото на Индия в такъв момент, когато ресурсите са на изчерпване, търговската война на САЩ с Китай и отлива на американски компании от Китай и насочването им към Индия. Индия е много ухажвана в момента. Те са голяма икономическа и военна сила. Предвид произхода и връзките на Сунак с местните и свръх богатия му тъст си е доста добре за Англия. Те торите не са прости, ще преглътнат индийския му произход. Индия е атомна сила, произвежда сама изтребители, дронове и ракети, има полезни изкопаеми и неограничен ресурс от хора.

А ми Пакистан

Именно. Хитреци са англичаните. :-)

Да! Голям ход! Ще купуват руска газ и руски ресурси, за по евтино от Индия! Мъгливия Авалон управляван от будист!

Фейк статия.Уж Дойче веле уж някаква казала нанулицата в Делхи

Туриха си го сами!

Нищо подобно! :-)

и да не забравяме, че индииците яко прецакват ИТ индустрията, те стават ногати, но ИТ индустрията се поскапва, сега ще разкажат играта и на запада. Зеленски като ходи при шефовете си да минава после през шефовете на шефовете му, а имено в Индия

Не е лоша идея да опитаме и ние с Индиец. Имаше един Метал ли беше, стомана ли, питайте го. Може па да приеме човека.

Да нямаш предвид някой от махалата !? От алъш вериш много разбира

Скоро, съгласно индуизма, очакваме официалното въвеждане на касти във Великобритания. Дупе да им е яко на британците и особено на британките.

То и сега има касти във Великобритания, нали не очакваш да е нормативно уредено в едно лицемерно общество?

За 200 години управление от британците, Индия се превърна е развита държава. За 140 години руска зависимост, България се доближава до положението на Индия преди 200 години - последна по всичко и първа по бедност в не само в Европа. Продължавайте с любовта към путлерчо и русия. Тъпанари!

Индия е била по богата от всички страни в Европа преди Британците, икономически и технологично даже по развита, Британците се учат да правят ракети от Индия

Казваш, нещо като България птез 30-те на 20в....

Ха стига бе , от БГ през бай Тошовово време , няма по-велика страна , ха ха

Май забрави последните 30 години без Русия а?

Вярваш ли си,че сме без нея? Руският ботуш не се вдига така лесно...

както казах, преди няколко дена, но не знам защо ме изтриха дираджиите: първа стъпка министър председател индиец, втора стъпка оспорвана борба между индиец и пакистанец за министр председателското кресло. трета стъпка, пакистан и индия във война, кой да управлява Великобритания, по вестниците все още пишат, че МИ5 побежадава Русия , но вече в Полша. а между времено Евреите във Великобритания отчитат ниското качество на Англичаните и високото качество на Индииците, според мен не са съвсем прави, но Евреите във Великобринаия така мислят и пробутват на Британците илюзиите за няква слава със Брекзит докато ги цакат във съвсем друга посока, правят ги инду-пакистан, същия подход имат и в Украйна пробутват им няква лъжа за Слава и ги правят поляци в някъв нов Израелски щат

Bob Sanders екстрасенс от САЩ , каза , че Кришна е измислица , но Шива е реалност

Всъщност, британците са реалисти с много прагматична настройка. Не са като нашенския Бай Ганьо, тупащ се гордо по косматите гърди, а в същото време България си остава задният двор на Европа, същинска жалка кочина. Те гледат да извлекат ползи от всякъде, откъдето могат. В случая Сунак е изгоден на торите за премиер, а и няма нищо общо с циганската паплач в Индия, а е най-богатият премиер досега, женен за дъщеря на индийски МИЛИАРДЕР. Тъпите цигански тълпи обаче изпадат в телешки възторг, че "техен авер" е начело на Велика Британия. Жалки наивници! И ако не са например пакистанските лекари и мед. сестри, британската здравна система би изпаднала в колапс. Това е истината - британците за пореден път си изиграха добре имперските карти, уж "отстъпвайки властта" на бившата колония.

Британската здравна система е в щолапс именно заради индийските и пакистанските "лекари" и медицински сестри. Пожелавам ти да те лекува индиец. С бг мама поне имаш шанс за точна диагноза.

Що говориш г;лупости България беше изпреварила Великобритнаия по много показатели, ама тогава се появихте вие модерните и тпи комплексари и разбутахте всичко сринахте ни, същото правяти във Великобритния там е срината от най голямата империя в човешката история, до Индииска колония днес, но там имаше накъде д ас е срива, а млака България не е била най голямата империя и сриването от такива като вас бързо си проличава, абсолютен малоумник си !!!

Ооооо, почнаха ви вече, а?

Ами като няма свестни кореняци англичани ,дойде ред на индиец да управлява Англия,Няма да се учудя след години и някой с корени от Нигерия или Барбадос да управлява държавата,както е трагнал света се обърна на 360 градуса.След Брекзита англичаните сами си вкараха автогол .Мислеха си че ще име по -добре,ДА АМА НЕ.!!!!!!!!!

Риши дето гъзо с език ми бриши и Сунак този кравешки тафтак.

Да 6ъдейства за връщането на Кохинор. Срамота е този диамант и национално съкровище на Индия да е в короната на "Кралицата на Великобритания и императрица на Индия". Щом вече английската (кралица) не е императрица на Индия тази тиара трябва да отпадне и символът на Индия да се върне у дома. Дъртата години се правеше на ударена, но сега умря и е крайно време грешката да се поправи.

HUMILIATION!!!

Реално погледнато ползата на Индия в случая е колкото ползата на България, когато Дилма Русев стана президент на Бразилия - т.е. само храна за диванните национлисти. Но да - историята е ясна - когато владееш държави с много по-голямо население от твоето - то рано или късно нещата се обръщат.

Имат ли свободни министерски хамаци за кришнари?

Ако Сунак носи и малко от идеите на хиндуизма с 5000-ната история на толерантност във взаимоотношенията към хората и природата, мирното остояване на идеите и високата дипломация на Индия, може и да има позитивен ефект неговото управление за континента ЕВропа, особено днес. Дано!

Няколко месеца ;) толкова ще стои на власт

Каква толерантност в кастово общество? Ако се родиш брахманин си всичко, ако се родиш друг дупе дати е яко.

Когато една по-малка система, но с по-висока степен на организация, бъде превзета от едина по-голяма система, но за това пък с по-ниска степен на организация, се прилага II-рият закон на термодинамиката и... познайте какво става? Все едно към една чаша топъл чай да прибавите една купа студена вода и да очаквате, че при смесването цялата система ще кипне, или поне ще запази температурата на чая...

Те са ви управлявали и са ви научили на много неща, иначе до днес щяхте да сте племе. Макар в много щати на Индия все още да сте си племена. Тъпо е да ка,вате, че сега е ваш ред, защото Сунак дали щеше да е същия човек, ако не бе живял в UK. Отговорът еясен.

един е дал хубав пример с лудницата.

каквото ще да казва, но индийчето зарадва над милиард и половина хора на земята! Само индийци, а може и оше толкова други? Как ви се струва?

индия 1.4 млрд души, пакистан 240 млн, бангладеш 165 мианмар 53 млн... почти 2 млрд души, които са от същия лилав етнос празнуват края на англия.... а сащ ще унишожи европа

“Haathi Mere Saathi”

Англичанинн към индиец: - We fucked for hundreds of years! Индиеца отвръща: - Yes, but we fucked your language forever!

НА МАЙ МУ НАТА НАРЕНДРА, ДА ГО РИТАМ!

“Два акра земя”

Ние с 500-те години какво да кажем?

Еми нормално - колонизиране на държава с капсулирана култура и население от 1.5 млрд води само до едно... Тя ще ви превземе в един момент. ;)

Това май и "Семейство Симпсън" не го предвиди

Точно това изказване се очакваше. Толерирането на наглостта, примитивността и деградацията е световна.

Сега ще видят консерватизъм Аланглетата! ... Ха-ха-ха!

на всеки лорд по 3 индийки харем приживе!

Важното е, че спряха инвазията от българи и поляци :)

и румънци

Сега вече британския клозет досущ ще заприлича на индийски.

Каквото посее, това ще пожъне.

Великобритания - перла в короната на Индия.

Голям срам за англичаните

"Британците ни управляваха в продължение на 200 години и вярвам, че сега индийците ще управляват Великобритания през следващите 200 години" Както се изрази един НАТУРАЛИЗИРАН европейски ПИСАТЕЛ от АЗИАТСКИ произход към ЕВРО -АТЛАНТИЧЕСКИТЕ лидери: "АКО ВИЕ НЕ БЯХТЕ ДОШЛИ У НАС, НИЕ НЯМАШЕ ДА ДОЙДЕМ У ВАС".

Цяла западна европа е крала от народпите по света!

Освен, че са управлявали са и "цивилизовали". в резултат на което започват да допускат на мъгливия Албион преселници от Индия, Пакистан и региона за подобряване на генетичния фонд на краството. За да се стигне до там, че национално ястие на UK е пиле тика масала, а PM този наследник от азиатски произход. Отделно, че има квартали в големите градове на острова, където ско се отзовеш си с усещането, че си я в Карачи, я в Мумбай, или някъде другаде от копторите на Индия.

ТИЯ ОТ ПЕНДЖАБ ... СА КРЪСТОСКА МЕЖДУ ЧАКАЛ МАЙМУНА И ЕВРЕЙСКА КЮЧЕКЧИЙКА :)

син дето спи с чистачката камила жена му се тряскаше с арабин внук се ожени за черна нига - финансов министър сега индиец премиер стана като порно филм с различни раси, само че е реалност

кралицата, щеше наистина да запълни цялата гама от събития в живота и, водещи от голяма империя до един остров с премиер манго. Остава сега децата на уйлям да се изпоженят за мургави, та да наредят и кралската фамилия, Хари започна процедурата...

Да, добре че не го видя ... щеше да опне розовите патъчки преждевременно!

Ганди би бил доволен.

Ганьо Е доволен.

кофти тръпка, сека бритиш хомосекшуалс ще станат Пунджабита хаха

като го гледам нашто про100, бая индийски черти има, така че ние вече и такъв премиер си имахме...

Това е все едно в лудницата да кажат: "10 години докторите ни лекуваха - сега е наш ред!"...

Направи ми деня! Благодаря за което!

Шило

Заглавието казва всичко!

Честно казано очаквах такова изказване.