В Холандия издадоха първия полово неутрален паспорт

Как се чувстваш е по-важно от физическото състояние, реши съдът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп обмисля стесняване, но ме съмнява да мине номера. Там хората ще скочат, че според конституцията си имат права, а в добавка ЛБГТ общността е доста силна. Отдавна там има представители на човешкия вид, които се определят като полово неутрални и изискват към тях хората да се обръщат, не с ТОЙ или ТЯ а с ТЕ. Настояват за трета тоалетна със специален знак на вратата за полово неутрални.

а в българиа кога? аз и моя приятел искаме да си осиновим дечица и не желаем от малки да ги определяме полово, нека като пораснат да изберат какъв социален пол искат да бъдат, макар че бъдещето е на ЛБГТ общността

Запада е пълен с идиоти на всички нива на урравлении. ж т и

Ева полово неутралната мамица До преди 100 години просто са ги оставяли такива в гората та да не объркват генофона И как питам аз като и нито това нито отова е избрал какъв да е при операцията а? Аре бегай от тука педалски работи...

cheeseus

"Как се чувстваш е по-важно от физическото състояние" – Когато чувствата започнат да вземат превес над фактите, това е сигурен знак, че нещо е фундаментално сбъркано и че нещата хич не вървят на добре. Представям си например същият този съд как решава, че щом някоя жена се чувства изнасилена или някой човек (без оглед на пола) се чувства убит (или пребит, или ограбен), то това действително е така и обвиняемият получава съответната присъда.

Ако кажа, че се чувствам марсианец, ще ми издадат ли марсиански паспорт?! И ще мога ли да вземам мито от тези, дето искат да ми кацат на планетата ?!

Как се познава, че от Белгия си минал в Холандия? Ами там кравите са доста по-хубави от жените.

Това просто е лудост!!!

Бих им платил да издадат вторият на Сидеров!

Браво ма Тръмп! Единствения нормален политик в Свободния свят!

Днес в медицината, използвайки съвременни техники за оперативна намеса се постигат невиждани досега върхови резултати - присаждане на сърца, на бели дробове, че дори и вътреутробни операции на неродени деца. Смяна на пола с нищо не ги затруднява, просто рутинна операция. Но къде е границата! Кога трябва да се спре с опитите и желанието да променяш даденото ти от природата? Поне това да се контролира!

точно така да бъде, както го определят в съединените тръмпикански щати. Това което практикуват в изброените по-горе страни е .... оставям на вас да продължите.

Кажете ми уважаеми, аз как да ги разпозная тия.... родил се едни полови органи, сега е с някакви други.... в документите му пише трето.... Почвам да се обърквам ! Трябва ми ясен критерии за разпознаване, за да може като ми паднат на мушката, да знам под какъв ъгъл да ги наведа, та после да не ми се сърдят...., че съм ги.... е* под грешен ъгъл.

Дънди крокодила.

Да ви е честито на всички гейове, джендъри и западноориентирани.

са родените с такива малформации? Сигурно не по-висок от други, като с 6 пръста и др. Тук медицинска помощ трябва, а не документи и да забърквате останалото население.

А защо изобщо в документи за самоличност трябва да има пол?! Някой проверява ли го това при проверка на документите?! На мен за 50 години не ми се е случвло.

Преди казармата, на медицинските прегледи проверяваха броя на топките !

Задължително проверяваха и ануса.

Дълбок поклон пред толерантно-хуманистична Холандия и в частност пред демократично-човешкото решение на холандския съд. Респект пред нейната мъдрост, уважение и зачитане на правата на всички нейни граждани. Само такава държавна политика води до успехи, спокоен живот, добър стандарт и взаимозачитане. Най-важният показател за стандарта и благосъстоянието на една държавна организация е нейното отношение към различните човешки ИНДИВИДУАЛНОСТИ, към най-различните миноритетни групирования и единични случаи. Защото най-лесно е да демонстрираш сила и власт в рамките на мнозинството, най-лесно е да налгаш своите разбирания, гледни точки и манталитет на другите! Познаваме много добре този начин на политическо поведение от историята и знаем до какви девиации води той! Българското общество също е жертва на една тоталитарна система, която е оставила негативни, незаличими следи в съзнанието и поведението на хората! Нейните опорни точки и антихуманни прийоми са станали субстанция в тялото и съзнанието на бългаарина, неделима част от него, той ги е интернализирал и повярвал, че са негови! Трябва да минат още много поколения, докато се оправят нещата. За съжаление не съм сигурна, че тогава все още ще съществува България! Тук искам да вметна няколко цитата относно говоренето от последна инстанция на българина, относно непоколебимата му убеденост единствено в неговата позиция: "Аз знам, че нищо не знам". "Няма нищо по-сигурно от несигурността, няма нищо по-сигурно от промяната". "Всичко тече, всичко се променя". "Колкото хора, толкова мнения, толкова начини, толкова пътища". "Няма общовалиден, константен обективизъм, всичко се пречупва през субективната гледна точка на инддивида". "Висша степен на развитие е да не съдим, а да поощряваме, да даваме възможности и правим път". Опитайте се да мислите в тези категории и приемайте хората около себе си такива, каквито са . Не са те, които ви пречат! Те се борят за правата си, за свободата си! Няма нищо по-хубаво от това да бъдеш този, който си! Никой не е длъжен да се променя заради другите! Престанете да се страхувате от различността! Та тя ни обогатява и развива, дава ни друга гледна точка, различна перспектива! Най-големите врагове сте си самите вие, вашето закостеняло мислене, опорните ви точки, вашето неадекватно верую, вашата консервативност, непроменяемост и липса на адекватни реакции относно промените! Вашият манталитет! Помислете върху думите ми извън набутаните в съзнанието ви клишета. Опитайте да се погледнете се отстрани с очите на другите и бъдете толерантни към хората около вас - те са си те и имат съвсем различен живот и съдба! Не вкарвайте другите във вашите рамки! Лека нощ!

Като погледна "извън набутаните в съзнанието ни клишета" и след прочита на поста ти , оставам с впечатление , че някога , много отдавна си се казвала Мелих и към теб са се обръщали в мъжки род .

Постът ти не каза нищо за мен, но разкри толкова много от теб! :))) Щом неосъзнатата ти първосигнална реакция бе по отношение на секса и сексуалните различия, значи това е темата, която те вълнува. Още през 1934 година в списание "Философски преглед" е публикувана статията на видния общественик Стефан Гидиков (1871-1944) "Половата свитост на българина като основа на неговия характер", в която е описани по удивителен начин комплексите и страхът на българина от освобождаващото-емоционално полово общуване! Той казва: "Българинът е изобщо полово свит.КОйто е полово свит той е въобше ДУШЕВНО свит. За полово незадоволения срамуващ се индивид всичко се върти в сферата на сека и различните фантазии за аморални сексуални девиации и извращения!" Това ти беше и на теб първата мисък, която ти мина в главата. Помисли върху тази тема. Българинът и до днес не е полово нормален - неговата свитост и срам се изявяват сега в другата крайност - безразборни полови сношения, промискуитет, повърхности връзки, страх, че ако не "бройкаш", ще изпуснеш много в живота. Няма е златната среда, няма я умереността и спокойното приемане на цялата красота на общуването между хората. А аз изобщо не говорех за интерсексуални или хомосексуални, постът ми визираше нещо СЪВСЕМ друго. А ти го сведе до товите рфантазии и мисли-мечти. :) Аз говорех по принцип, а не за сексуалната сфера.

Той и сега си е Мелих, по документи, ама имаче е Мелиха.

За пари ли, за много ли?

Остава и Вие да покажете, че може да мислите в изброените от Вас категории, и да приемете хората около себе си (своите сънародници) такива, каквито са. Не са те, които Ви пречат! Те се борят за свободата си, за правата си! Няма нищо по-хубаво от това да бъдеш този, който си! Никой не е длъжен да се променя заради другите (примерно заради Вашето одобрение/неодобрение)...

Дааа, бе! Че те и нашите паспорти са полово неутрални. Досега не съм видял паспорт с кур или с пичка.

вече си имаме ТРЕТИ ПОЛ! ... официално!!!!

в света има само една сигурно нещо - биологичния пол !!!! Всички останали "аномалии" са в главата/съзнанието на човека и са "недоказуеми"! Затова не може да се официализират юридически. Това, дали си гей, хомо, транс и т-н., си е твой проблем. Обществото има нужда от "твърда" полова определеност. Затова от 4000 години се дели на две пола - мъж и жена.

Уви, като нема мозък, квото и да правиш... Че аз днес мога да се пиша жена, утре мъж, вдруги ден педераст, след това лесбийка, травестит, транссексуален, Наполеон, Айзенхауер, английската кралица... свобода на избора.

Човекът обяснява, че е роден хермафродит т. Е при него не е било никога ясно дали е жена или мъж...

Randall_Zwinge

Да. И точно това го превръща в отклонение, грешка на природата, увреден индивид.

Провала на човешката раса продължава...

не на човешката - на бялата манупулирана скопена западна нация плана калерги яко работи - до 2050 в европата 20% бели, 40% афро маймуни и 40% мюслита арабели после срив на социалните системи и държавите, катаклизми, войни и 1,5-2 млрд на планетата който е другият план - пак в съотношението горе разбира се да не забравяме и ръководителите на описаното по горе - всеки ги знае

Има един клип в тубата за немски депутат в техния парламент и изказването му. https://www.youtube.com/watch?v=3uJI3PMJZR4&index=4&t=0s&list=LLOtzx_dSsIbZJXKAAvlcPbA Дано не се обади цензурата на дир-а

Добре... Той се чувствал такъв... или онакъв... Всеки оже да е къфто си ще идиот... Обаче... в кой кенеф, баня и прочие ще ходи това и трябва ли нормалните хора да го търпят там?

Тебе те притеснява, че ще държи като пиян мъж и ще си развява оная работа ли? :))

Randall_Zwinge

Пример: роден мъж, трансферирал се в жена, иска да пикае в дамската тоалетна, ама не е жена, ами е мъж. Длъжни ли са истинските жени да го приемат в женската тоалетна? Щото и те също имат права, не само изрода.

Специално за Холандия - там нали са били интегрирали чернокожите от колониите им, ама знаете ли как? Като отидете в хотел в Холандия е пълно с чернокож персонал. До един обаче са с ръкавици и не смеят да погледнат гостите в очите. Дори да ги поздравиш се умсихват смутено. Обаче белият готвач е без ръкавици и прави с лекота омлета ви за закуска, докато си чопли пъпките по лицето. Да не говорим, че е без нужната за целта шапка. Та въобще не ми ги давайте за пример!

АНАТЕМА!

На Боко ли ?

Аз пък съм бръмбар хуйорог с манталитет на разгонена хлебарка в констипационен цикъл и мерак за пащърнъченност при високосна година. Когато лудостта вземе връх, значи е дошъл краят. RIP Холандия.

От 10+ г. живея тук в Холандия. Синът ми е роден тук (приятелката ми/майка му е Холандка). Току що се връщам от 2-у седмична почивка в България. Едно нещо дамо мога да споделя тук - нямате на представа колко се радвам че сина ми ще отрасне тук а не там. В България. Само това мога да споделя тук. Плюс - късмет на всички вас които виждате зачитането на правата на хората да е 'слабост'.

Нещастник!

Аз пък живея във Валенсия и жена ми е испанка, така че не ми плещи за тук и там, защото аз ти говоря за лудост и за нормалност, а не за моментно състояние на държавност и общество. Едно е да зачиташ права, а друго е да издигаш в култ психични отклонения.

Randall_Zwinge

Сина ти... кой го е раждал - ти или приятелката ти?

Мястото на педалите е там!

Леле колко завист има в тия коментари. Като се има предвид, че едва събирате пари и за цигари и за ток, малко по-внимателно с определенията, къде са нормалните къде не, а? :))

Не може така да си обиждате детето и да го наричате "син". То се е родило с мъжки полови белези, но по- късно ще реши, какво точно е. Стойте си там и дано се радвате някой ден на внуци.

защо те е страх/срам да я наречеш любовница или конкубина? И аз от казармата имам приятели, ама не съм обърнал резбата! Аман от невежи, дето се подиграват с българския език!

Ако някой , в резултат на мутация се роди с опашка, ще му дадат ли паспорт че е маймуна?

логика на българите в паспортите им хлебарки ли трябвада пише като се хранят с трохите от чуждия хляб,пратен им от чужбина,толкова сте жалки,че ако можехте да се погледнете от страни щяхте да се гръмнете

А ти какво се месиш тук?

Склоняването към самоубийство не е ли престъпление у вашта западно-африканска, БУКВАЛНО ОПИКАНА маала?! Туристите вече се оплакват от мизерията и миризмите ви, ще тръгне пак черната смърт при вас. Ц-Ц Африкано-педофиилски ценности!

А ти си съвършен, нали? Бахти комплексаря...

пол хикс ама отнася Х-икса! А който го отнася си е *утка ако ще да му се иска да е и марсианец!

Абе човекът е С МАЛФОРМАЦИИ, да си избере един пол и да си е от него!! Какви са тия хиксове, какви са тия простотии??

браво. догодина и у нас! да жвиее еврогейщината!