В Хитрино искат пари за дограма, слагана на полуразрушените къщи

Кметът вече е изпратил ултиматум със срок за внасяне на сумите на пострадалите от катастрофата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига са ревали тия дето нови здрави къщи получиха ама сега се стискат за 2-3 хиляди лева дето толкова не струваха старите им къщи.. Толкова милиони изядоха там дето в Мизия Бисер Перник не могат и да мечтаят и за това ще си стоят още във фургони...

Seaseal

С парите, събрани и дадени за Хитрино, селото трябваше да стане като Париж, ама не би....Парите потънаха като вода в къртичина...

Държава на абсурдите и голямото крадене-малък пример-Хитрино. Догодина,пак да си гласуват за ДПС и техния кмет. Пълно безобразие.

Че като сте събаряли що не сте ги демонтирали бе, боклуци смотани? Що хората да демонтират? Вие пари на хората ли дадохте и да се оправят, или вие "ремонтирахте"? Не стига, че им съсипахте селото, ми трябвало да си викат майстори, да ги свалят, че и да ги пазят къде, като им гътате къщите? След като вие организирате всичко, а не собствениците, то свалянето и запазването е била работа на фирмите на които сте възложили работата. Оправяйте се с тях, а ако не са уведомени - плащайте. И на вас какво да ви връщат? Парите от СМС да не да са ваши? За 8000 лева се правите на интересни, а сте ги отпънали евентуално, щом хората са се изнесли и са се разпореждали ваши фирми.

Червено-зелено- сините кланове- баневци,костовци,митювци,иванчевци,бенчовци,ниновци и радевци окрадоха милиарди,преди Бойко и Гешев да им разбие крадливите муцки,тези се хванали за дограмата на бедните хорица!

Чак сега ми просветна че нарочно са гръмналли цистерната насред селото за да може дасе окрадът едни пари

Как ще връщат нали събирахме пари с ЕсЕм Ес и Да не жи кмета да е далпари за дограмата

Няма да коментиран , защото това не е държава , а КАТУН !!!!!!

Значи, комисиите в общината го решили, а после хората да връщат? Евалата!

Ами то и едни други ги санираха ама всички плащаме, така че и тук нови къщи получиха ама пак ние плащаме нищо че неможем нашитее да обновим или санираме....

Гарантирано от ОПГ ГРОБ и КАФЯВИЯТ ни премиер СЛЪНЦЕ.Който "ОБЕЩА" ,че до пролетта на 2017 всичко ще се оправи в Хитрино. Никой ЖурнаГЛИСТ не му завря микрофона на тоя пещерняк.

а кмета КОГА ЩЕ ВЬРНЕ помищите на стоиност 11О.000 лева за чисто новия си МЕРЦЕДЕС

Ама големи хитреци тия от Хитрино... била се изпарила дограмата, а те ни лук яли, ни лук мирисали... ;)

Много ми е жал какво ги сполетя, но така не може - на едни се изпарила. Други пък (нали не е с тях и пари - “оставете я под сайванта”... ?? а ако вие я яхте плащали - пак тъй щяхте да кажете и да идете на друго място да живеете, нали?)

Въобще не е тяхна работа да махат и пазят дограми. Администрацията ръководи, наема фирми и тн. След като е трябвало да я запази, фирмата която после ше ги слага и участва в проекта, е трябвало да иде да ги свали и пази. Собствениците в никой момент не ръководят нищо... Нито са им дали пари, а те да си строят както намерят... Хората се изнасят за да им гътнат къщите, къде да си я заврат тая дограма? На бабата сина и наел майстори да я свалят, от къф зор? Защо да плаща от джоба си на това отгоре? Администрацията се е осрала, кой знае колко са окрали от подарените пари от народа, кметът си купил мерцедес на село с 50 къщи, майсторите на общината 100% са прибрали дограмите, но сега видиш ли, хората били виновни, че като се изнесли да им гътнат къщите не си били наели майстори на собствени разноски и после да си държат дограмата в задния джоб... Отговорните за обектите да си поемат вината.

Много са тъпи Щом са си избрали кмет от ГЕРБ дори не го съжалявам Да плщат

Хораааа,не разбрахте ли ,че в тази държава всичко е схема...тъпи ли сте,какви сте?

Участваме просто.

Анархиятае пълна в тая държава !

Хитри хора правят хитри работи.

по турско Хитрино се казвало ШЕИТАНКОИ/ДЯВОЛитво село/ явно има за кво

2012.

Дееба мангалския ти кметски гъз без никакъв лубрикант

300 лв /кв.м. за вива пласт-уаау И аз искам да монтирам там дограма.

Еало си е маата всичко в тая кочина.... Кражби и гаври само...

Оомакини от Хитрино.

Десислава.

Това си е чиста лудост! Какво става с тази дъжава?

tonk11

Ми да иска от общината бе! Интересно ми е ако някой им върне черчеветата кво ще ги правят? Пак под сайванта а? Щото за друго не става. Тази дограма се прави по конкретен размер и не става за преправяне!

Кметът ще си направи свинарник с тея дограми за да паркира до него новия си мерцедес купен с парите дарения за тези, от които сега търсят да връщат...

jingiby

Аз не съм виждал, нито чувал използвана дограма, която е монтирана и след това демонтирана, което означава, че е увредена и потрошена, да се използва пак, освен в циганските махали. Интересно за какво й е на общинската администрация този отпадък?

Кмете, а защо виждането Ви не е да накажете тези от администрацията, които не са си направили труда да уведомят хората за това, какво трябва да направят. Или членовете на комисията, която е взела далновидното решение да кичне нова дограма на разрушена къща. Или онези от общината, които са казали на жената - е те тука под сайванта я сложете. Защото тези хора, забележете, са попитали - какво да я правим. Т.е., заинтересовани са били, попитали са, казали са им. Ама някой се е оказал по-заинтересован, та дограмата е хванала крака. Някак непочтено е, не смятате ли, да го отнасят хората, които и без това са го отнесли. Все съм си мислела, че за да си кмет, трябва да си поне умен, а то не било така.

Хубава дограма - 11 кв. м. за 3400 лв...................

Този кмет е голям тарикат бе.Оценил като недоглеждане от администрациятаи сега заради неговото недоглеждане Хасан и Айнур да плащат.Веднага трябва да му набият канчето здраво на този безхаберник.