В He's The Man доц. Станимир Сираков разказва за живота си и за най-големия спор с баща си

Съпругата ми отказа 2-3 покани за вечери преди да приеме да излезем, споделя той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога няма да излезе от сянката на "тати и бати". По надолу е написано.

лъжа и измама: не е сертифициран за "един от 35-те най-добрите" - това е ИЗМИСЛИЦА на медийте. Вижте страницита на болница "Иван Рилски" неговия профил: "Доц. д-р Сираков е първият БЪЛГАРСКИ рентгенолог с диплома от European Boаrd of Neurointervention (EBNI) – Европейския борд по нервоинтервенции, която му дава право да практикува като невро-рентгенолог в цяла Европа". Всеки лекар-специалист може да вземе специален изпит да бъде сертифициран от европейския борд по неговата специалност. Както знаем, не българските лекари НЕ СЕ дава право да практикуват свободно в Европа и САЩ без да са сертифицирани от европейски/американски борд на съответната специалност (очни болести, кардиология и т.н) Др. Сираков се възползава от незнанието на хората и некомпетентността на медиите - и си прави самореклама.

YCBM

знаеш ли колко просто същество си?

ВИЕ СТЕ ПРОСТИ, ЧЕ НЕ ЭНАЕТЕ ЭА КАКВО СТАВА ВЪПРОС И НЕ ЧЕТЕТЕ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ НА РЕКЛАМАТА НА ДОКТОРА. МНОГО ДОКТОРИ В БГ ИМАТ СЪЩИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СЕРТИФКАТИ В ТЕХНИТЕ ОБЛАСТИ. А И ВДИГАТЕ ШУМ И НАГРАЖДАВАТЕ ЛЕКАР ЭА ПРОЦЕДУРИ КОИТО В САЩ И ЕВРОПА, ПРОСТО СЪС ЭАКЪСНЕНИЕ СА ОБУЧИЛИ ДР СИРАКОВ ДАГИ ПРАВИ (и раэбира се той се награждава?)

Потвърждавам написаното от колегата по-долу .

Пълна откачалка, посредствен, Нооо..., връзкар!!!

Преди години чрез програма САПАРД Брюксел предостави шанс на България да развива селските си райони и да печели от тях чрез туризъм. В България сме свикнали да бием всички рекорди по заобикаляне на правилата. По тази програма САПАРД цели фамилии построиха с всяка една от фирмите си по един отделен хотел. Хотелиери по САПАРД са предимно хора, които вкусиха от властта и вече са я напуснали, макар и не съвсем. Например Стефан Сираков/агент "страхил", секретар на здравното министерство в кабинета "Костов". Като назначен за дясна ръка на Семерджиев, министърът на КостOFF, който въведе сегашния модел на здравеопазване и направи от здравеопазването търговия, агентът плътно следеше как се внедрява този модел. Неговият хотел, закичен с 3 звезди, носи името "Главатарски хан" и се намира в кърджалийското с. Главатарци. Хотелът е в непосредствена близост до язовир "Кърджали" и на 20 км от Перперикон и Татул. Проектът е спечелен от фирмата на Сираков - "17-Сиракови" ООД, и е одобрен от фонд "Земеделие" по време на правителството на Сакскобурготски. Възнаграден е със субсидия от 373 901 лв. ДПС си организираше редовно семинари и други мероприятия в "Главатарския хан". Стефан Сираков е бил шеф на Районната здравноосигурителна каса в Кърджали и в управата във втория по големина здравноосигурителен фонд в България "Доброволна осигурителна мрежа - здраве". Както виждаме, без значение коя политическа партия е на власт, само "правилните" хора имат достъп до властта и осребряването им. И определят правилата, по които да яхат целия народ. Това, че здравеопазването е секира за едни, а съкровищна за други, не е случайно, а предопределено. С Чл. 1 от соц. времената на същите до вчера комунисти, които станаха днешни бизнесмени.

Нямам думи

Много синове на политици и т.н. Са далеч зад др. Сираков. Така че каквато и да е истороята му - адмирации за това, което прави в настоящето!

и много други лекари спасяват много повече животи дневно и заслужават много повече награди и "оскари" от др. Сираков (Пирогов, и други спешни центрове ии хирургии, инвазивни кардиолози спасята хора с инфаркти, където в въпрос на минути). Лекарите , които наистина залужават тази чест, защото спасяват много повече животи дневно и с много по-сложни интервенции от колкото др. Сираков, обаче ОСТАВАТ В СЯНКА И НЕ ИМ ЗНАЕМ ИМЕНАТА, за съжаление. Жалка българска работа - който има парите и връзките се саморекламира, а истински достойните и заслъжили лекари остават в сянка.

драскачите от Дира? Спрете да ни занимавате с тия некадърни връзкарчета, дето тати го издържал до 30 години и след това му е намерил топло местенце, ами вземете потърсете български лекари, които са специализирали в чужбина и работят там и ги попитайте защо са напуснали Мутроландия. Със сигурност никой не ги е подпрял, а и са по-умни и успели от този посерковец.

YCBM

Да са живи и здрави, много хора спасяват! Дано цялата клиника са добре и да имат успехи!

М"Мъдруваха бащите вкъщи. Така било е и ще бъде". Ама простия българин го тълкува че синът винаги трябва да слуша баща си.

от Човека ,Лекаря , доц. Станимир Сираков. Само ще кажа , че една сутрин журналистите в едно радио хвалеха други едни хора. Казах : а знаете ли кой е доц. Сираков,лекар, оперирал...,един от 35. лекари в света , който има сертификат за тези много специални операции. Естествено ,не знаеха. Едва ли и днес знаят. Заради всичко онова ,което е доц.Сираков, аз желая да се говори предимно за хора като него . Тези хора да говорят, тях да виждам по ТВ , а не разни... Успех доц. Сираков. от "Един лекар "

ти не разбра ли, че никога не е бил класифициран като " най-добрият сред 35-те лекари в света" ? Има ЕВРОПЕЙСКА диплома за практикуване, НЕ СВЕТОВНА ( в САЩ И ЕВРОПА тези процедури са рутинни и се правят от такива специалисти - те са обучени да прават тази процедура, която се прави от много години - поне от 1991). Отделно има много по-опитни и добри от него в Европа (виж специалистите в тази област на съшия борд, който е наградил, др.Сираков не е сред тези специалисти на уебсайта им). Самият Сираков признава "„Напрактика с тази диплома съм сертифициран и признат невроинтервенционалист в Европа", обясни доц. Сираков, т.е тази диплома призанва, че е квалифициран да прави този тип процедури, но НЕ че е СЕРИФИЦИРАН ЗА ЕДИН ОТ 35-ТЕ НАЙ-ДОБРИ В СВЕТА? Това е измислица на медиите., А ВИЕ СЕ ЛОВИТЕ НА ЛЪЖИТЕ. Лесно се оставяте да ви заблудят. Негова пациентка преди време написа пост за негова осакатяващя грешка (но това се премълчава, но пък той споделя ч е преяил грешки). бЪЛГАРСКА РАБОТА - ИМАШ ПАРИ И ВРЪЗКИ И СИ ПРАВИЩ САМОРЕКЛАМА, А СЛЕД ТОВА КАТО СИ ДОСТАТЪЧНОО ИЗВЕСТЕН И НАБЕРЕШ КЛИЕНТИ - СИ ПРАВИШ И ЧАСТНА КЛИНИКА.

Изкукала работа.

Доста реклама се прави на лекар, който винаги е имал парите и връзките на баща си , чиито операции не са от най спешните, между другото), а къде са имената на тези които спасяват и ренимират инфаркти и деца който, където е въпрос на минути/секунди да ги върнеш човек от онзи свят?? Не ги знаете и няма да ги знаете, защото те не си използват парите и връзките на бащитете си да си правят саморераклама. С други думи лекари с много по-сложни и спешни специалности остават несправедливо неизвестни и за тях не се говори. Но др в Сираков е навсякъде в нета. 1. Тези интервенции на др. Сираков се правят по-напредналите държави (САЩ) от МНОГО ГОДИНИ (поне 1991 в САЩ), без да се дават тез наградки като тук. Всеки такъв специалист в САЩ е добре трениран да прави тази процедури - това му е работата, както и на всеки хирург и инвазиен кардиолог да отваря съд при инфаркти (където е въпрос он минути). 2. Когато специализираш нещо в медицината- от теб се иска да го правиш както трябва, място след това за самореклата тези хора не си прават, остават скромни и скрити. 3. Имал в винаги връзките и финансите. Д-р Сираков , както и той признава, винаеги е имал финанците и връзките чрез баща си (който беше и политика преди известно време) , както и да си прави реклама. След няколко години ще последва и частна клиника и максимално възползане от промотирането. 4. Преди време имаше пациент, който спедели несполучлива и осакатяваща процедуре от др. Сираков, но разбира се затова не се говори когато си правиш самореклама. (споделяш на кратко, но не прават се правят с тези пациентИ). Така, че жалка работа - да продължаваме да избягваме другите лекари, който спасяват най-спешните случаи, ИМАТ ПО-СЛОЖНИ И СПЕШНИ СПЕЦИАЛНОСТИ и да награджаваме и промотираме тези в публичното пространство тези, които имат СРЕДНО спешна и не от най-сложна специалности като др. Сираков. Живи и здрави и ... шъ са оправим след 50г-100г.

шъ съ оправим, ама за тебе няма шанс!

аз съм по-добре от всички вас, в чужбина на висока позиция и добре платена работа. Вие се оправяйте и награждавайте с медицински оскари не толкова заслужили лекари (които имат парите и връзките да си правят реклама и промотират). И загърбете кадърните лекари, които наистина заслужават , но оставят в сянка.

Вие само оставете достъп до коментарите за самозванеца Масимо, мамицата ви дето лансирате такива боклуци!

Да е жив и здрав той и семейството му.

Възможно ли е да се появи умен, кадърен човек и да не го хейтвате? Успех, докторе, бъди над дребосъците!

не е хейт, а факти. др сираков се сдобива с ЕВРОПЕЙСКИ сертификат (въэ основа на който една медия го обявява эа "най-добрия от 35-те в СВЕТА). Но ИМА една малка,но съществена подробност - тоэи сертификат единстяено дава право да практикуваш в ЕВРОПА (САМИЯТ ДР. СИРАКОВ ГО ПРИЭНАВА И ГО ПИШЕ НА СТРАНИЦАТА НА ИВАН РИЛСКИ). ОТДЕЛНО, ДРУГИ НАШИ СПЕЦИАЛИСТИ ИМАТ ЕВРОПЕЙСКИ СЕРТИФИКАТИ В ТЕХНИТЕ ОБЛАСТИ. И ТРЕТО, ТЕЭИ ПРОЦЕДУРИ СЕ ПРАВЯТ ОТ ГОДИНО В САЩ И ЕВРОПА, НО НЕ И В БГ. ЧЕТВЪРТО, С ТОЭИ СЕРТИФИКАТ ДР СИРАКОВ НЕ ГО КАНЯТ ДА ХОДИ В ЕВРОПА ДА ПРАВИ ТЕЭИ ИНТЕРВЕНЦИИ (СИРАКОВ ПРИНАВА,ЧЕ Е ХОДИЛ В ЕВРОПА ДА СЕ УЧИ КАК ДА ГИ ПРАВИ) ТАКА ЧЕ, СКЪПИ БЪЛГАРСКИ ОВЦЕ, ПРОГЛЕДНЕТЕ И ТЪРСЕТЕ ФАКТИТЕ И ИСТИНАТА.

Да е жив и здрав той и семейството му.

Комуноидният шизофреник сега се мъчи вътрешно, че някой е щастлив в България. Е червени дървени кратуни - ако учиш, трудиш се и работиш съвестно може и да си щастлив тук!

Браво! Прекрасен млад човек и лекар! :)

1. лъжа и измама: не е сертифициран за "един от 35-те най-добрите" - това е ИЗМИСЛИЦА на медиите. Вижте страницита на болница "Иван Рилски" неговия профил: "Доц. д-р Сираков е първият БЪЛГАРСКИ рентгенолог с диплома от European Boаrd of Neurointervention (EBNI) – Европейския борд по нервоинтервенции, която му дава право да практикува като невро-рентгенолог в цяла Европа". Всеки лекар-специалист може да вземе специален изпит да бъде сертифициран от европейския борд по неговата специалност. Както знаем, не българските лекари НЕ СЕ дава право да практикуват свободно в Европа и САЩ без да са сертифицирани от европейски/американски борд на съответната специалност (очни болести, кардиология и т.н) Др. Сираков се възползава от незнанието на хората и некомпетентността на медиите - и си прави самореклама. Познавам лекари със същите сертификати в областта на кардиологиятя и очните болести (но те са номирани за оскар, нали) 2. Както писа читател и както др. Сираков признава, баща му финансово го е осигурявал, виж кой е баща му (читате е дал тази информация): Проектът е спечелен от фирмата на Сираков - "17-Сиракови" ООД, и е одобрен от фонд "Земеделие" по време на правителството на Сакскобурготски. Възнаграден е със субсидия от 373 901 лв. ДПС си организираше редовно семинари и други мероприятия в "Главатарския хан". Стефан Сираков е бил шеф на Районната здравноосигурителна каса в Кърджали и в управата във втория по големина здравноосигурителен фонд в България "Доброволна осигурителна мрежа - здраве". Както виждаме, без значение коя политическа партия е на власт, само "правилните" хора имат достъп до властта и осребряването им.

идин наистина стойностен човек! дано някои роднини на пациент не очернят и него

Ей парцал, намери си накрая някаква работа, стига си висял тук да плюеш по хора, които и 3 живота да имаше, пак нямаше да ги стигнеш, дори срешу тях да тичаш! Олигофрен злобен!

ЗА ЗАБЛУДЕНИТЕ ОВЦЕ КАТО ТЕБ: 1. лъжа и измама: не е сертифициран за "един от 35-те най-добрите" - това е ИЗМИСЛИЦА на медиите. Вижте страницита на болница "Иван Рилски" неговия профил: "Доц. д-р Сираков е първият БЪЛГАРСКИ рентгенолог с диплома от European Boаrd of Neurointervention (EBNI) – Европейския борд по нервоинтервенции, която му дава право да практикува като невро-рентгенолог в цяла Европа". Всеки лекар-специалист може да вземе специален изпит да бъде сертифициран от европейския борд по неговата специалност. Както знаем, не българските лекари НЕ СЕ дава право да практикуват свободно в Европа и САЩ без да са сертифицирани от европейски/американски борд на съответната специалност (очни болести, кардиология и т.н) Др. Сираков се възползава от незнанието на хората и некомпетентността на медиите - и си прави самореклама. Познавам лекари със същите сертификати в областта на кардиологиятя и очните болести (но те са номирани за оскар, нали) 2. Както писа читател и както др. Сираков признава, баща му финансово го е осигурявал, виж кой е баща му (читате е дал тази информация): Проектът е спечелен от фирмата на Сираков - "17-Сиракови" ООД, и е одобрен от фонд "Земеделие" по време на правителството на Сакскобурготски. Възнаграден е със субсидия от 373 901 лв. ДПС си организираше редовно семинари и други мероприятия в "Главатарския хан". Стефан Сираков е бил шеф на Районната здравноосигурителна каса в Кърджали и в управата във втория по големина здравноосигурителен фонд в България "Доброволна осигурителна мрежа - здраве". Както виждаме, без значение коя политическа партия е на власт, само "правилните" хора имат достъп до властта и осребряването им.

Как е бил приет в бг и на 2 места в Германия, пък баща му казал , че ако не влезе но 1 -во класиране в бг, задължително отива в Германия...

В българския език множественото число все още се образува с добавяне на "И" в края на думата, ако и тенденцията на все по-ширеща се вопиюща неграмотност все повече да налага "Й" като масова употреба... "Тежките случай"... УЖАС!!!

Интересно ми е Какво трябва да направи човек, за да му изфабрикуват подобно венцехвалене.

Явно не ти е много интересно. Иначе щеше да знаеш какво е направил човекът за да заслужи това "венцехвалене". Аман от псевдоинтелектуалци!

Поли, той спасява животи, дано е все така успешен лекар! И да бъде щастлив със семейството си !

При това някой от случаите му са почти безнадеждни.

ПАРИТЕ И ВРЪЗКИТЕ НА ТАТИ