В Германия разследват връзка между случая с британчето Мадлин Маккан и изчезнало момиче

43-годишен сексуален маниак, който е в затвора, е заподозрян за случая, нашумял през 2007 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едва 10 години след изнасилването на 72 годишната се доказва чрез нова ДНК проба ,че е той. Днес е публикуван списък от 17 познати извършени от него престъпления в последните 25 години...пълен изверг!

В Западна Европа има доволно количество педофили. Особено в Германия. На обществени места там има разлепени спешни телефони за педофили, които да се обадят за психологична помощ и да не се поддават на болестта си. Защото педофилията е заболяване, болезнено сексуално влечение към деца. Често самият педофил го осъзнава и не посяга на деца, но някъде четох изповед на един такъв немец каква вътрешна борба е това. Между разум и сексуалност. Но колко от тях биха се спрели ? А децата нямат вина и стават техни жертви. Дори жертви е сякаш недостатъчно да се каже...Да изнасилваш невинно дете, и накрая да го убиеш, е свръх жестокост и не трябва да има милост. Не знам как да им се помогне на тези педофили, преди да са посегнали ? Кастрацията добре, но то това му е в главата и той пак ще блудства. Но поне няма да изнасилва... Не знам. Горките дечица, изпречили се на пътя на педофил. Наистина може би само смъртта им е решение. Но, ако е заболяване, както се твърди, човек няма вина за болестите си...Сложно. Но и непростимо.

Ква вътрешна борба бе муньооооооо 9мм убит педофил спасено дете

А махнаха смъртната присъда в Европа !!!!

тия новини ми се струват силно изкривени, помислете само, какво можеш да правиш с 3 годишно дете, нито органите му са развити, нито тялото му е оформено, нито то разбира нещо, по-скоро децата ги отвличат с цел осиновяване, разфасоване за органи или отглеждане в плен, докато достигнат подходяща възраст и всичко това е добре организирано, но се прикрива с митове за педофили

Помислих си колко добре си запознат с анатомията на три годишните момиченца и ми се догади от теб.

Да въведем смъртна присъда или доживотен затвор за педофили.

Бог го е прибрал при себе си и сега живее със светците и ангелите в Рая, а извергът педофил го чакат вечни мъки в Ада, където дяволите ще се гаврят с него и ще поливат тялото му с жупел и катран.

Ако този педофил убиец който излежава присъда за изнасилването на 72 годишна жена беше просто убит след първото проявление на извращенията си тези деца щяха да са живи.НЯМА реабилитиран педофил на света а даже напротив безнаказаността води до още по тежки престъпления.В нашата свидна родина 10 безмислени агенции за уж закрила на детето не могат един публичен регистър на педофилите да направят какъвто има в САЩ от 20 години.Замислетете се защо.

Наистина няма излекуван педофил. Гледах по немски канал предаване с един такъв, който нееднократно е бил в затвора, подлагал се е доброволно на химическа кастрация, психотерапии, хипнози...и както самият той каза- нищо не може да го промени, освен смъртта