В ГЕРБ никога не била обсъждана идея Борисов да бъде премиер при ротацията

Управлението се осъществява от коалиция, но не е осъществена по ясни политически правила, каза Тома Биков

Обратно в новината

Коментари - В ГЕРБ никога не била обсъждана идея Борисов да бъде премиер при ротацията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сочи така с пръстчето, щото ще ти го навра дълбоко в гъза.

стане метреса на бай Ставри, но казват вече че са узряли за този ход.

Боко, айде да ми оправиш бизнес сметките на много плюс, пък еееейййй по-после да довършваш Бакаловата и мис бикини, че много съм се притеснила да не те довършат in advance.

Политическите правила в демократичния свят са напълно ясни. Лидерът, водач на партията спечелила най-много гласове е Премиер. В БГ, гласуваш за ГЕРБ и Бойко получаваш Денков и Габриел. Аз на мен-ти на теб; сглобки,.....побългарена демокрация. Народа иска пожарникаря. Значи е той, а не Денков.

Тъпият бодигард на царя скоро не се правил на премиер.

при ротацията едиствения премиер който може да бъде е Габриел. нито бойко още по-малко дилян, АКО и само един път се спомене номинация на шиши или различен от Габриел име СОФИЯ трябва да бъде пометена от селяшките БГ политици !!!

Сменико, кога в шайката нещо е било обсъждано, и точно пък с теб? Дет съ вика в шайката всичко се случва само и само с капризите главатаря й боко тиквата!

в герб никога не били обсъждали идеята ????? Идеи , обсъждане , че и герб , три оксиморона на едно място !

Най-добре е Бойко Борисов да стане овчар. Овцете от всички краища на България ще се надпреварват да бъдат в стадото на Вожда.

В ГЕРБ решенията се взимат еднолично от Борисов. Дори и пуделите му джавкат по нареждане.

изнасиленият мълчалив български народ заслужава такава мутра като борисов пак да го яхне

В затвора,национален предател!

Щеше, ама на дали? Като няма бонуси за пенсионерите.

си пази задника от амортизация! Бай Ставри му е приготвил будоар в пандиза където да приема гости в кафевия салон ;)))

И защо да не бъде мин.председадател, той се е доказал че може.Нима олигрофена киро, или лъжеца асенчо са по-добри?

единия, удри другия!

оно таковата, язе ко зех сум си го зел, сеа лапам от моите ора ката ден дека са кметове, ни ми треба да сум премиерин па да ми свиркат под прозорецо, заяви лидера от Банкя

по добре от Вас не може да го формулира и г-н Банкянски.

Бойко, ти предаде избирателите си!!! Да одобриш правителство без нито един министър от ГЕРБ е все едно да подариш гласовете ни на ПП.

Не мой така. ти ще мислиш за добруването на Бащицата. Вие кои сте? А да цункате тези, които щяха да ви чегъртат ти се е извратено.

Верно бе. То сега много удобно. Променяме правилата за служебния премиер и Айде на избори. Служебен премиер - председателя на НС - сиреч ( както Шефа обича тази дума ) наш Росенчо. Нито Радев от банката нито някой от съдийте ще се навие. Остава да “жертва” за демокрацията наш Росенчо. Ти да видиш как се правят избори тогава.

никога вече няма да бъде премиер! Галя не дава!

Ай ся !!! Всички са невинни?! И ПП - то и ГЕРБ не знаели кой взима решенията ?! Тц тц. Идват избори скоро. Това ни подсказва Биков. Да не хвърляме кал по НеПартньора за да не ни се върне по нас. Ей на това му се вика гъвкав гръбнак. Бе, маймуна си е Биков. Не се пуска от клона преди да се хване за следващия.

Какъв Премиер, бе?! Идолът на "Баби ГЕРБ" Обеща ДА СИ ХВЪРЛИ Оставката заради дерогацията.

Ротация - един път с и отгоре, друг път си отдолу.

Пак ли тулупа? Ами Гаргамел?

На мутри и крадци ,вяра да нямаш.

Стига вече 18 г. Байганьовщина

И слепия, и глухия чуха и видяха, че няма никакво значение кой ще бъде на премиерския стол защото друг взема решенията, но по-добре да е някой, който отговаря по конституция, а не да ни променят конституцията ,че да пасне на човека.

манталитета да се управлява коалиционно и компромисно е много важна част от развитата демокрация. нито в древна гърция, нито при италианските градове държави нито при викингите е имало централна абсолютна власт .. това е необходимо зло.

Една партия да има пълно мнозинство е изключение. Но ще го израстем!

БОКО ВИНЕТУ? Спокоен,ведър,хрисим...добър,загрижен за благото на Родината...той се гушка с Киря мастията о..наддаде 60-60 кила в Парламента...Коледа иде..Боко ни обича::))

Кроят му капан като Рашидов

на някой лобисти бе? Такова чудо не е било в такива размери никога!

След като свалят имунитета на Борисов и Пеевски, дали пак ще му дадът Кроасан във Затвора или този път ще има справедливост и Боко Тиквата и Прасчо ще останат за дълго във Затвора, Примерно общо около 90 години.

Барцалона гейст стои полуотворено.

''Цената на петрол Brent падна под 75 долара за барел за първи път от 4 юли..... За последните 5 месеца - петролът с най-ниска цена'' Баце Боко вика дерогациата да падне немедленно...Пита се в задачата, колко пари прибират на ден защитниците на руските хиени...Вгъзрожденци, Кирчовци, Кокорчовци, Радевци....И тъп ли е Ганьо? Но вторият въпрос е риторичен

Който печати пичели в казината има ли таван на цената

Борисов вече е голям минус за герб!

Мутрата от Банкя - в затвора !

ЧИЧО БОЧКО ПАК РАЗЦЕПИ МРАКА .

А безвъзмездно финансиране за бизнеса ми? А % от зърнената сделка. Че мога да ви направя зърната на телефонни шайби. Art cover this. :)))

В Недържавата, Некоалиционната сглобка Не Борисов ще бъде Премиер, но Борисов и Пеевски ще управляват недържавата.

Тулупа е за затвора.

Обсъждахте ли?

Биковчето го е яд, че Радо го изпревари за вчерашния минет....

Вече не им вървят цирковете. Кажат нещо, после го опровергават, правят измискени конфликти с партньорите си по крадене ПП, играят си на вътрешна опозиция. Телевизора, в лицето на БНТ, БТВ и Нова, от своя страна им прислугва и ни занимава с тях.

Според съдебната система, в България последните тридесет и кусур години всичко е мед и масло и няма корупция и злоупотреби, защото, аз поне, не съм чул за съден и осъден политик или дори среден разряд чиновник. Ей така, да му се скарат или поне една условна. Нито политик, който да застане с лицето си и да каже "сгреших, прости ми народе". А, сетих се за един - кметицата на "Младост".

"Те изживяват един детско-юношески период на своята не-коалиция и съвсем скоро трябва да стигнат до истинското решение. Коалиционните правителства по принцип са хубави, защото предполагат взаимен контрол и когато има такъв контрол между сравнително противоречащи си партии, това води до по-добро бъдеще на страната." /Диана Дамянова, бивш пиар на ПП в БНТ/ Отдавна казах, че това е "голяма" коалиция", за която обаче Борисов не е мечтал. Вместо с БСП, "голямата коалиция" се реализира с болшевиките на Байдън и Румен Радев.

Идеята Братя магнитови бацо и шиши премеери на ротация

Тия що не се разберат да говорят еднакво?

Тия дни пак си намериха дъвка да дъвчат

крайно време е, щатите вече да го намагнитят и приключат. тая торба с лайна не им трябва.

Щатите в момента са заети да "намагнитват" сина на Байдън и конкурента му Тръмп.

Ако следващия понеделник нямаме консенсусни предложения по всички текстове и не сме сигурни в това, което правим, най-логичното е да си подам оставката като председател на Конституционната комисия https://nova.bg/amp/news/view/2023/12/09/436605/%D1%87%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%B5%D1%80-%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%B5%D1%80-%D0%BF%D0%B5%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%B2%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%B2

пише конституции сега.