В Газа са убити 31 палестинци, изстреляни са ракети и по Ерусалим

Еврейската държава нарича бойните си действия "превантивна атака"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да бъдат изтребени до един !!!

Така е, за едните е "превантивна атака" (!?!?), за другите е война или специална операция...страдат накрая нормалните, обикновени хора, смазани от двуличието в днешния свят и новия новоговор.

Какъв живот, постоянно се трепят, цял живот, и все другите виновни, дано и тук не стане така, но ония упорито ни готвят такъв живот.

Санкции срещу Израел - кога?

ТИХОМЪЛКОМ СИ РАЗЧИСТВА СМЕТКИТЕ ! путин ЗАЩО НЕ СЕ ЗАЯЖДА С ТЯХ ? ШУБЕТО Е ГОЛЕМ СТРАХ !

ㅤ

Долу еврейския агресор! Слава на Ислямски Джихад! Яко, а? Ама като не в за нацитата някак си изглежда неправдоподобно...

Превантивна атака повече допада и на Русия в Украйна. Но интересно защо на едните е позволено, а на другите не.

Това е друго, нали? "Превантивна атака" може, а "специалната операция" е военно престъпление, агресия и какво ли не?

Значи Израел може, но Русия не може? Санкции за Израел няма ли да има? говедарите и подлогите им от ес си мълчат по въпроса...

Абе не четете ли, не мислите ли, ислямския джихад са убийци и терористи - 500 ракети изстреляни по Израел от автономната Газа! А Израел предупреждава всички по телефона да напуснат района. Цели се. само глватарите на ужасите!

Обаче никой не казва,че евреите са терористи.Щом САЩ ги харесват и целия свят е с тях.

Глупости, защо си кривиш душата, терористи са точно ислямския джихад, милионери, които зомбират народа си!

Евреите избиват деца, обаче сащ и гей-съюза не им налагат санкции. ЗАЩО???? Украинските нацисти осем години избиваха деца в Донбас, сащ и гей-сюза не им налагаха санкции. ЗАЩО????

Военните учения около Тайван, са "превантивна атака". След Путин в Украйна, Ердоган в Сирия, КНР около своят остров, сега и Ерец Израел, мобилизира 25 хилки от резерва си. Как Вангелия Гущерова да не е познала, че Палиндромът 22.02.2022 е преломен за света. И че на 02 октомври либералната джендърска демоНОкраДция в България отива в аналите на историята. (Курчо & Кокорчо са стъпили на тази дестинация, вече.) (Палиндромът е една или няколко думи или числа, които се четат по един и същ начин от ляво надясно и от дясно наляво.)

Нито Източен Израел, нито Западен Израел (USA) ще запазят господството си над света. ЗАЩО ЛИ?! Матей 20:16-20 Така последните ще станат първи, а първите – последни. Защото мнозина са звани, но малцина – избрани. “А когато Иисус отиваше за Йерусалим, по пътя повика насаме дванадесетте ученици и им рече: „Ето отиваме в Йерусалим и Синът човешки ще бъде предаден на първосвещениците и книжниците и ще Го осъдят на смърт, и ще Го предадат на езичниците, за да Го поругаят, да Го бичуват и разпънат. И на третия ден ще възкръсне.“

Малко са, още може!

Първата работа на братята му, е да му свият обувсите ... И кадавъра от снимката не е изключение от правилото! То ... вярно, че вече не му трябват, ама ... поне елементарно уважение трябва!

Гошко сигурен ли си че пишеш глупости То Гошо си е баш свинска работа

То добре, че поне трупа са му намерили, защото обикновено, като го добарат евреите - в повечето случаи . само чепиците му остават, а арабина ... го няма!

На зло куче

Само да те Фана...