В Гърция може да се влиза и с цифров сертификат на ЕС

Oстава възможността българските граждани да влизат в Гърция и с негативен резултат от PCR тест или със сертификат за ваксинация, издаден от публичен орган

Обратно в новината

Коментари - В Гърция може да се влиза и с цифров сертификат на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойкотът ни ще продължи да пълен разгром на ковидясалата мафия. Никакви тестове, ПСР-и и всякакви извращения. Ще се въздържаме от пътувания докато конспирацията клекне.

Чети малко по подробно. Пише ,че в сертификата ще се вписват и бързите тестове СЛЕД средата на юни.

мисля да пропусна, короната изигра и една добра роля - показа на хората че има и друг свят освен европа

А само с чип кога ще може да се влиза? Тръпна от нетърпение!

Чакаме да махнат маските и при влизане в магазините... НЯМА никаква разлика между това да влезеш в магазин и да влезеш в ресторант, дискотека... Ако там има арабин или не.г.ър, без маска, оня може да те зарази НАВСЯКЪДЕ... Дори и да си с маска. ОНЯ ако може да ИЗДИША въздух, зад главата ти, през маската и да те зарази.. Чакаме да МАХНЕТЕ маските за българи. А чужденците да ходят НАВСЯКЪДЕ с маски, дори и ресторанти и дискотетки. Нека чужденците се гърчат, а ние да сме добре и да НЕ носим маски... С арабски маски , хората са дегизирани и НЕРАЗПОЗНАВАЕМИ... И НИКОЙ не може да ги разпознае... Също като някакви крадци !! Заради тия маски се УВЕЛИЧИХА престъпленията и КРАЖБИТЕ в България...

Що си толкова тъп бе???

Днес влязох в Гърция с моето семейството. Всички сме ваксинирани двукратно и бях разпечатал цветно новите сертификати. Наш граничар ни провери личните документи и тези за колата, а гръцки сертификатите. Те бяха сгънати на четири както е инструкцията и той ме пита къде са QR кодовете. Разгънах сертификатите и му ги показах, а той само ги погледна без да ги сканира и посочи лист на прозореца на кабинката му, че трябва да изглеждат като него. Всъщност този който ми посочи беше стар вариант на сертификат. Аз му обясних на английски, че тези които аз му давам са от новият тип съгласуван сертификат за ваксинация срещу COVID-19 на ЕС, но той не ми обърна внимание и дори ми каза да преместя колата встрани за да ми направят допълнителна проверка. Излезе от кабинката погледна ме и явно не му се занимаваше много, махна с ръка, даде ми всички документи и ни пусна да пътуваме. По всичко изглежда, че ако не всички, то поне някои от гръцките граничари все още не са запознати с новите ваксинационни сертификати на ЕС.

В Гърция ходят само комплексарите, че не могат да одят до Занцибар Египет,малайзия и т.н. Изобщо ходят в Гърция комлексарите7 Вижте ме колко съм добре, че отивам в Гръмко с пълен багажник с консерви.

Ходи в Занзибар или Египет ,но излез от хотела да се разходиш в махалата. Селско парвеню.

Ако ваксината не те предпазва да не се разболееш ( в листовката) и ваксината не гарантира, че не можеш да заразяваш другите (пак там) за чий х§й ти е този сертификат, че си ваксиниран? А ако се ваксинират 70% от хората, но те продължават да се заразяват и боледуват, на база горните твърдения от листовката, за какъв "стаден имунитет" се говори?

Защото това е стар проект и сега гледат да си го пробутат. Всичко е подмолно.

Стига с тая Гърция. Как ще се влиза ми е през оная работа, защото при тия византийци няма да ходя. И аз и жена ми и дъщеря ми и брата на жена ми и неговата жена и дъщеря и много други. Напълнят багажника с конселви и хайде на Халкидики.

Демек без PCR тест не става нали разбрахте.

Демек става, ако си се научил да четеш ...

Еми нормално и очаквано. То е елементарно издаването на сертификат. Пишеш си втора доза на ваксината, егн, л.к. и си готов. Няма как, но не е болка за умиране, пак ще се ходи на гръцко моренце, живи и здрави:)

Съсипват си туризма.

Както и Българите дори и без болести а с лошо отношение.

неможе баш щото в БГ нема кой да тииздаде сертификат на база този тест ,а гърците искат сертификата все пак. поредната опашата медийна лъжа

Чети малко по подробно. Пише ,че в сертификата ще се вписват и бързите тестове СЛЕД средата на юни.