В Европарламента се опасяват от руска намеса в изборите в България

Евродепутатът Александър Йорданов поиска притежавания от московското кметство комплекс "Камчия" да бъде конфискуван

Обратно в новината

Коментари - В Европарламента се опасяват от руска намеса в изборите в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тоя шопар имот му се приискало !

Точно обратното е. Хамериканската пропаганда в Бг е много сериозна. Медии, НПОта, Политически партии, държавната администрация, всичко е проатлантическо. Проблема им е, че народа не е проатлантически, колкото и да се стараят. И не само Бг им е проблем, а масово в държавите в западна и централна Европа, започват да покачват гласоподавателите си от антиатлантически партии. ЕС наистина е застрашен, от гневът на всички нации в Европа.

Руска намеса в политическите процеси на България има, така като има намеса на САЩ в работата на Европарламента. Кой от какво се притеснява зависи от и политическата му ориентация и икономическите му зависимости.

Това е ясно, русия има интереси в българия, има и политически организации които ги прокарват и защитават. Очаквано руският натиск се увеличи значително последните месеци, и това се вижда даже в социологическите проучвания за предстоящите избори. Рускоудобните партии имат значителен растеж в "електоралните нагласи", руската пропаганда в българия яко промива изгладените мозъци на българите. Най-значителен напредък имат гербдепесе, добре познати рускоудобни партии, създадени и промотирани от хибридната агентура. Мършичките на копейкин също бележат напредък покрай тях. Разбира се това е тенденция в цяла европа, но най-ярка е в българия където глупостта на масовия българин е отлична хранителна среда на руската зараза. На изборите всички гласуваме! Никога за гербдепесе, вън русия от българия!

Значи, ако спечели "възраждане", причината ще е Русия, която се бъркала в изборите на България? А не нескопосаната политика на ЕК и ЕС за икономическо пропадане на ЕС, наводняване с мигранти, които не искат да работят, но ги издържаме с нашите данъци, провокираната война на САЩ с Русия,от която губи ЕС, законите за кривите краставици и кръглите домати, за джендърството, за вземането на решения с обикновено мнозинство (с което се игнорира мнението на несъгласните), за общите поръчки на никому ненужни ваксини, и оръжията на Украйна и още много подобни глупости. И продажните български евродепутати ги ползват срещу дребни центчета да внасят пагубни за България и ЕС закони, препоръки, решения, извинения и опорки. Идват избори, мислете кого ще изпратите в Европарламента и в НС!!!! НАРОДЕ????

Боже, пази България. От евродепутатите й.

Абе виа май забравихте кво ви каза Путин.Да го фанете за шпека и да не се занимавате с велика Русия.

Само фондации финансирани от Краваристан за България може да се намесват в изборите ни. В колониите е така..

Путин печели с над 85 процента от гласовете при избирателната активност над 74 на сто пише италиянския Политико. На кого са му забранили да гласува и дори хипотетично ако това се е правело, какво ще се промени, та властите да си правят труда!

ако възраждане спечелят от европарламата силно ще се притеснят и ще почнат опорките какво била направила Русия

Не е важно че нямаш сестра,важно е че ЕС и САЩ я обявиха за курва и ние всички в България трябва да приемем това решение на ЕС и САЩ за Неоспорим факт! ... Излезте и да гласуваме масово,за да не ни изберат отново Сглобката!

Путин дадели на европейски настроени руснаци да гласуват без да ги избива- НЕ!! Тогава що в ЕП трябва да има партии на Путин?

Путин печели с над 85 процента от гласовете при избирателната активност над 74 на сто пише италиянския Политико. На кого са му забранили да гласува и дори хипотетично ако това се е правело, какво ще се промени, та властите да си правят труда!

Европейски настроените руснаци в САЩ, ЕС, Беликобритания, Канада, Австралия, Нова Зеландия и всички 199 държави в света гласуваха масово и избраха Путин с над 80% от гласувалите. И никой не се оплака, че там са го карали да гласува под дулото на пистолети или, че гласът му е бил променен. Но добре, че са такива като вас, да обясняват, какво било станало на места, където не са били, защота така са казали от едно посолство срещу пробити долари.

Българите сме сериозно обезпокоени,че ЕС и България са под пълният политически и военен контрол на САЩ. И намесата на ЕС и САЩ в изборите в България са пряка намеса във вътрешните работи на България.

Руска намеса и дезинформация та руска намеса и дезинформация, само дето няма и един пример за тези твърдения. Кампании и не знам какво си се провеждали ама в крайна сметка мнозинството от обикновените хора нито чуват нито виждат тази колосална вълна от чуждо влияние! В какво се изразява тази дезинформация? За войната в Украйна ли? Въпреки че мнозинството от лидерите в ЕВропа са на мнение, че Киев нищо няма да може да постигне срещу руснаците. Че съюза е под кривата круша? С мигрантският въпрос абсолютно! Навярно цялата тази свада за въображаемо руско влияние е поради страхът на мнозинството от леви лидери да не би да загубят властта с която разполагат!? В момента освен за "руска намеса" не се ли и споменава за големите крайно десни? Е те не трупат повече подкрепа поради дезинформация от голяма и страшна Русия, а от пробуждането на хората, които виждат че сегашните лидери и политики не са в тяхна полза! И какво предлага ЕП? Да нарушим демократичните ценности и да изгоним всички руснаци и да им вземем земите и имотите?

ти по-добре дай пример поне за едно нещо вярно което Москва разпространява..ха ха ха Тия от Кремъл или се имат за много умни или мислят светът че е пълен с глупаци... е има малко от израждане..ха.ха

Пуснете руската телевизия и ще видите примерите! Как хем спирате това което те казват, хем искате примери за вярна информация разпространена от тях! Нещо шизофренно се получава! Нека чуем какво казват и ще преценим кое е лъжа и кое не е! По-силно убеждение освен чрез истина няма. Пуснете да им чуем техните лъжи и да ги сравним с вашите истини. Тогава питайте за примери!

За това ли Путин изби десетки и стотици журналисти и прати други в затвора защото говорили истината..ха.ха трябвали да ти кажа имена или ще прочетеш статия с заглавие" Русия- морга за журналисти." Путин най-много се страхува от истината

Ами например, че Русия е по-добре икономически от Европа в момента? Въпреки големите "санкции"! Гледах клип пуснат в Туитър на обиколка из руски МОЛ, където все още се продават западни стоки. Просто променили имената над входовете иначе вътре всичко си е същото. Ужким голяма забрана за западна техника, но въпреки това Епъл продължават да си продават техниката. Според фирмите това било "паралелен внос" - внасят в Китай и от там в Русия. Бих заявил и за коментарите им за Украйна ама ....., то се вижда как върви за Украйна след като Европа бърза да се превъоръжи и връща обратно военната служба.

Който изгони руските окупатори и терористи от Камчия за него ще гласувам аз и всички познати българи.

Ти колко българи познаваш, ама не по паспорт само.

йееее, а що не си седиш в чужбинско, а ние в България да си решаваме как да живеем тук? Ти си гласувай там, за живота си там. И много ли българи сте Там?

Саше, скрий се! Никои не те слуша. Всеки евродепутат има минута и половина време за изказване и почти всички от които нищо не зависи правят бомбастични изказвания, за да направят впечатление някому и му се харесат, като верни и коленопреклонни поданици. Хайде време ти е да си ходиш вкъщи и да се захванеш отново с даскаллъка. Стига ти толкоз държ. хранилка!

Абе кой не скача, по американската тояга, е "червен", "трол", "путЕнофил", "вата"...

а кой е българин и не е рашист-путоноид е нацист, фашист, еврогей, соросоид, америконофил, ......

Иди се наспи и пак ела. Да видим какво искаш да кажеш.

наркоманам слава

Американските мекерета се притесняват от "руска намеса".

Руска намеса ще помогне на загиваща бг!... Иначе още мафия герп дпс пудели педерасти пачки...

Една от причините преди десетина години САЩ да не се намеси директно и мащабно в Сирия беше социологическо проучване. Оказва се, че 64% май бяха против. Разследват що така. Оказва сепричината е Раша тъдей. Отворила очите на американците. И се оказа, че американците вярвали на американските медии около 15%. Значи американците гледали техните медии, гледали руските и си направили изводите, кой лъже и кой казва истината. Разликата е стряскащо голяма. След което спешно Рашата я забраниха първо в САЩ, после в Европата. Била дезинформация. Ами като лъжат, какъв е проблема. Ние ще разберем кой лъже и няма да му вярваме. Да, ама и в България се забраняват руски медии. И що така, къде е демокрацията и плурализма.Или това си е чист страх от Истината. Което значи, че нас в ЕС ни лъжат яко. Просто сме статус овце. И се иска да вярваме в приказки за Сънчо. Иначе не си праведен. В руските медии, може да прочетеш западните медии такива, каквито са. Но и с техните коментари. А у нас, не може да разбереш какво и защо правят руснаците. Тяхната информация е тотално изкривена, често се вади от контекста така, че се изкарва точно противоположното на случилото се. Това е жива подигравка с нас. Направете като руснаците - дайте и двете гледни точки. А после не били демократични. А не да ми се обяснява някакви пълни лъжи от някакви олигофрени. И ми е интересно, къде е намесата на руското посолство в нашите избори. Дори спряха интервю с нея по радиото. Кога ще почне тя да назначава правителство като американския посланик. Правилното оплакване на на еврогъзчетата, това е да има протест срещу намесата на американското посолство в изборите в България. Което си е истината.

руските шпиони е време да се пращат в затвора и концлагери на да ходят в еврогейския съюз да получаван еврогейски заплати.-

Време е и американските тролове на заплатки в разни НПО-та свързани с Посолството на Козяк 16 да бъдат изпратени с еднопосочен билет към кариерата в Скравена, а не да серат по форумите. Така хем ще увеличат добива на инертни материали нужни за строителството на пътища, хем и бюджета на САЩ ще си спести прахосването на пари, а на всичкото отгоре и форумите ще се очистят от зловонието на мисирките лапащи черни боздугани. Ефект 3 в 1 дето се вика. Наложително е да се започне с изпълнението му час по-скоро.

Какво правим с другите шпиони - медали ли ще им раздаваме?

А може ли така съвсем случайно Европарламента да не се намесва във вътрешните работи на по презумция суверенна държава и да не ни дава наклон на оная работа? Щото не искам нито американска, нито брюкселско-педерастка, нито ватнишка намеса в изборите. Самият факт, че въобще тая педалска сбирщина си позволява дори да коментира изборите у нас и да прави внушения би трябвало да получи ясен отговор като представителя на ЕС в София бъде извикан във Външно и му бъде ударен един звучен шамар. Не стига, че ни третират като треторазрядна колония ами продължават да наглеят. Айде да си таковате майката мизерници. Аз пък искам ненамеса от страна на САЩ в европейските избори. Гласуваме за европарламент, резултатите стават ясни и накрая отнякъде Мърсула застава начело без никой да я е искал или да е гласувал за нея. После ми обяснявайте, че всичко е чисто, точно, демократично и без външна намеса. Айде нема нужда.

То, поначало, т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскруполните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Това се има предвид под "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци от Турция, изкукали пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Или като в Америка - клошари, дрогари, алцахаймери, деменции, дебили, живи и мъртви... те пък "гласували" по пощата, раиш ли, без да знаят и да ги интересува, че изобщо има избори. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Социален ценз. Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

Напълно подкрепям. В Древна Елада в полисите също е било така.

За "европарламента" е ОПАСНА американската намеса !!!! Дано на изборите през м Юни се отървем от американските слуги и Соросоидите в него ????

Та за кои НПО-та става въпрос? Америка за България, Отворено общество? Или за чистачката Галя от Посолството дето налага с метлата сглобкаджийте докато кандисат да подпишат? Ама дълга била ръката на Кремъл, а? Ииии, кои са тези чуждестранни европейски братя, които са се притеснили за нашите избори?

Дебелия йорданов е внук на Убиец на Деца и какво прави в Европарламента ! Изгонете го този мръсник от Европарламента ! Руска намеса имало , на майка му ..... !

Българите се притесняваме от американска намеса в предстоящите парламентарни избори у нас. Сериозно сме обезпокоени поради многобройните военни бази на територията на България, притежавана в момента от американските власти. Едните имат курорти, другите военни бази. Кои са поробителите?

Никаква руска намеса не е необходима! Всички просто сме отвратени от ЕССР и от сърце ще наритаме всички евролиберални партии! Съсипаха и продължават да съсипват държавата ни, защото не искаме да сме им колония! Засега само администрацията ни е колониална, но народа както и предишните пъти е в дълбока пасивна съпротива!

Тия боклуци от ЕП и ЕК унищожиха съжината на Европейския проект съ свсичките безумия, които им раждата немозъците на неможачите, тръгнали да дърдорят глупости. Аман!

Въобще не става дума за неможачи! Всичко е съвсем целенасочено! Спомни си записите от партиините им събрания и разговорите правени в Давос!

Йойо съвсем се разгащил. Ще го засегне денацификацията.

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Та значи ... хората правят видеа с реклами и в повечето са откровени - казват го открито. Аз по-платена статия не съм чел ... поне имайте доблестта да напишете отдолу, че това е "някаква скрита реклама на нескафе" ... както е казал поетът :-)

този комплекс беше като един малък олимпииски град прекрасноп подържан с най съвремена техника, унищожиха го. Унищожиха Закритият Плувен басейн Юрий Гагарин най големият май на балканите с минерална вода при това и даже загубиха жилката на минераланата вода, закриха Дом Младост въпреки че земята беше държавана е продадоха и там беше с минералана вода и нея ще загубят, закриха Гъбата, която беше общестена баня която можеше да мине за нещо по яко то Турските бани популярни в цял свят и там беше с минерална вода и нея е конфискуваха нашите Йордановци и ще бъде частна кооперация и водата ще е загубена. конфискуваите и рушете

За руска намеса не знам, но намеса на едно друго посолство със сигурност е имало и ще има....

но не се притесняват да хранят доказани мафиоти в парламента ни .... Евросъюза все повече заприличва на СССР с отчаяната си демагогия !