17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виновен е Путин. Ако не беше нападнал Украйна, семейството нямаше да бяга в България, където да загинат заради лоши пътища. И бащата доста е платил, за да напусне Украйна и да се спаси от войната, а е зачернил детето си тук. Съдба човешка, никога не знаеш когато печеиш, какво губиш.

Бащата не е искал да учавства във войната, затова е избягал от Зеленски.

глупак си ти

Не пишете глупости. Утре това може да е вашето дете или внуче.

В усрайна по 1000 на ден дават фира, ние тука за двама сме се закахърили :)

Тука да не е Украйна, бе?! Утре може мене или тебе да утрепят по тъпата ти логика!

Не наблягайте, че е украинче. Едно дете е изгубило родителите си, това е трагедията! Дано да има кой да се погрижи за детето, жалко за трагедията, която преживява в момента !

"Ударили са се три автомобила - два с румънска регистрация и един с украинска. Украинският автомобил, който се е движил в посока от с. Царичино към с. Кремена, е навлязъл в насрещното движение. Последвало е съприкосновение с първия румънски автомобил, в резултат на което украинският се е завъртял и ударил челно във втория румънски, поясниха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР". Един път да не са виновни румънците, които са известни с безобразното си шофиране в РБ. Ако бяха мангали щяхте да кажете "Циганска му работа". Ако беше руснак щяхте да псувате как му се е разминало. Баща му е виновен и край. Отсреща, вместо румънците, можеше да съм аз и моето дете.

с какво щеше д е по различно ако беше ти, починали са хора няма значение от националност

Ами ако съм аз е трагедия, а така е статистика. Не съм вярвал, че ще изразя съжаление за румънски шофьори. Като никога не са виновни. А за навлезлия в насрещното - ами пак казвам няма какво да го жаля.

Горкото дете. Дано поне да има други живи роднини, които да му помогнат...

Жалко.Горкпто дете.Ще трябва да живее без майчица.У нас нито пътищата са нормални,нито, управлението ни,нито полицията.Като добавим и простащината на всички нива.Резултатът е виден.

Пътищата не са цвете, но от там са минали милиони МПС. Просто са се срещнали румънци и украинци. Това е разликата от останалите преминаващи. Та като говориш за простотия да разбирам ли, че обиждаш власите и безапелационните победители в "Евровизия"?

много си умен. Нобелов лауреат направо.......

Скромен съм. Ще ти отстъпя наградата. То като знам кои са напоследък нейни носители. Все пак, защо на украинците следва да име е простено всичко. Ако бяха мангали щяхте да се тюхкахте, защо не е дало фира и чавето.