17-11-2017 20-11-2018

Коментари

уса винаги са били отявлени расисти - сега само в южна африка белите са в по-окаяно положение

добре си го е застрелял,трябва повечко такива полицаи че в краварско го удариха на маймунарник

само така, щом е бял то вече го прави виновен за всичко. Белия човек е винаги виновен за всичко, той трябва да плаща на всички без значение какво. Белия човек няма право на глас и мнение. Не мобе бял човек да каже на черен, че е черен. Било обидно за черния. не разбирам защо, вероятно черния се срамува че е черен, но какво разбирам аз - аз съм прост бял човек. Ако черен човек каже на друг черен, че е чернилка, това е обикновена обида. Но ако бял човек каже на черен че е чернилка, то той веднага трябва да бъде осъден доживот за насаждане на расова омраза. Черния може да каже на бял човек, че той е снежинка, белчо, бял боклук, и други подобни но това си е напълно нормално общуване.

виновен е за изстелите след втория, третия. сещам се за фразата застрелял го като куче.

к'во се мъчиш да разсъждаваш ве , репей. Прост си като пъпеш и това не е обида , а констатация.....ето ти мнение на бял човек.

Schilo

Явно е напълнил гащите при вида на човек с нож. Нищо, че е бил на значително разстояние. 16 пъти....Ба си. Да им сменят оръжието. 6 патрона най-много.

Бял, черен, няма значение. Аз лично съм за използване на оръжие от полицията при подобни ситуации, но до толкова, че да го смирят. Да го гръмне два пъти да вие като куче и третия в капачката да куца цял живот и да му остане за спомен да разправя какво става като вадиш нож на полицай. Но шестнадесет куршума ... тоя се е олял!

"употреба на огнестрелно оръжие при отегчаващи обстоятелства" ... т.е. полицаят е бил отегчен и затова е решил да постреля, за да се разведри?

Той се е осрал. След 16 изстрела няма как да пледира за неизбежна самоотбрана. Абе не ме интересува тоя.

Ами да го съдят като е некадърен и неможе да стреля. Ако беше гръмнал 3 пъти, нямаше да го съдят. Ама 16 това вече наистина си е расизъм.

Полицаят е трябвало да извади нож и да влезе в сражение с невинното момче. Един срещу един, пък каквото сабя покаже. Такива са модерните правила у нас за действията на полицията у нас. Очевидно сме ги заимствали от Големия задокеански брат.

Ако негъра е имал нож, а полицая меч, се оказва че не може да го ползва. Тия новини имат нулева информативна стойност понеже не става ясно, негъра само го е държал или е нападнал полицая. Понеже ако срещу мен бяга негър, с боен вик и нож в ръка, бих срелял доста.

Schilo

Не е точно така. Можел е просто да го гръмне в крака.

Такива ги съдят на шест месеца условно и ги пускат на свобода!

Има Утежняващи (вината) обстоятелства, ама отегчаващи???

zeddd

Кво значение има че е бял? Знам, че САЩ ги тресе някакъв псевдо нео расизъм, ама дащо ми преписвате дума по дума техни статии?

16 пъти?????? тоя е психопат и трябва сега да лежи зад решетките.

"отегчаващи" ????

Да държиш нож пред полицай с оръжие "не е отегчаващо обстоятелство"... и тук е така, полицаите не смеят да ползват оръжие срещу цигани, нападащи ги с БРАДВИ.... Циганска държава и все по-циганска ще става...

За нищо не стават.

тоя полицай е бил наистина тъп расист и нищо повече .

Ти явно си циганин!

Какво лошо е направил полицая,че го съдят?

надяваме се на най-лошото: 2 дни условно с възстановяване на работа.

Това не е България или ЕС с еврогейските си закони. Колкото до случая това е лош прецедент. Сега чернилките ще станат още по-нагли, ще почнат открито да нападат полицаи както у нас циганите. Все пак съм сигурен, че черното чааве го е предизвикало и заслужило. Бялата раса отива на самоунищожение заради тъпотията си, либералщината и педерастията в управлението......