17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че какво нали има камери сега като едно време родителите в троен размер плащат и това от тези деца никога няма да се повтори.

Явно почти всички, които коментират, не са гледали видеото. Заглавието е подвеждащо. Едно, че "младежи" е доста общо, това са пишлемета. После само едно от пишлемета чупи нещо, останалите са момичета. Чупи два сравнително малки детайла от беседката, а не потрошава площадката. Направо са за затвора. Коментаторите тук са много повече за затвора от тоя хлапак. Както и "журналиста", сътворил този памфлет.

Родителите им могат много да се гордеят с тях! Както и с това, че скоро ще излязат от пубертета и ги чака безработица цял живот, защото от неучили и неграмотни служители, никой няма нужда.

Вие нещо сте се объркали! Тези мили, любознателни дечица всъщност не са пред камерата! Те са си вкъщи, пред компютрите и усърдно учат! После гадните даскали съвсем незаслужено ще им пишат тройки, за да няма нулева година (както самите дечица добре знаят, затова не им пука)!

Скуката е лош съветник!

Скуката ли?Нее, чувството, че безнаказано можеш да правиш, каквото ти хрумне, лошото възпитание и традиционното родителско оправдание "Не е моето дете. То такова нещо не може да направи" са лошият съветник.

Най много се дразня, когато червените боклуци почнат да оплюват демокрацията за всичките проблеми в страната чалгария. За ваше сведение, в страните с истинска демокрация тези пикльовци отдавна щяха да са осъдени на обществено полезен труд / ама истински труд/, а родителите им щяха да се бръкнат дълбоко в джобовете. В страната чалгария няма демокрация, а посткомунистическа анархия, наложена ни от червените боклуци и техните наследници за по-лесно крадене на а държавни и европейски пари.

ако бяхме муслиманска страна, щяха да им подуят задниците с пръчки или камшик пред всички. Либерастията е тумор за обществото.

димукрациъта ни прощава. На никой.

Това не са младежи, а кварталите гаменчета! Глобявате им родителите по 5 бона всеки и да видиш колко бързо ще си превъзпитат отрочетата!

Няма, защото и родителите са същите - те ще минат край теб и ще те ударят, че не им правиш път, но няма да се сетят те да се изместят, защото светът им е длъжен - такива деца възпитават.

Според мен не е достатъчно да се издирят извършителите,а и да понесат адекватни санкции.Ако са малолетни или непълнолетни, тогава родителите им трябва да заплатят щетите,тъй като не са си възпитали децата.Задължение на родителите е да възпитават и контролират децата си,а не само да ги създават и да се оправдават с липса на време защото работели.Не на всички работещи родители децата са такива гамени..Докога всички ще плащаме заради безотговорните родители и техните деца.Все пак парите от бюджета на държавата са пари от всички български граждани.

На кой му пука, след като всяко следващо правителство взема милиарди заеми, за да не го бутнат от власт - на фона на това, унищожението на площадката е малка капчица в океана!

несе косите! това сигурно са циганскироми, да унищожават всичко им е вродено

Възпитанието на по-буйните деца е проблем ...

Децата стават буйни заради липсата на възпитание

Да чукат камъни

Платено им е от БСП да трошат всичко създадено от това правителство за да бъде компрометирана демокрацията и управлението на ГЕРБ, но в това няма нищо ново, защото това са приоми от миналия век на комунизма, всичко да рушат , което не е създадено от тях !

Ей Гърневски защо лъжеш?

Да сега ако има закони, трябва с принудителен труд да възстановят всичко със свои средства и да платят една мазна сума да речем 10000евро. После пак може да рушат и пак така.

Хич не съм почитател на старото време, ама ТВУ-тата като че ли ни липсват.

Въйй, Ма то нема един нормален в този град ве

Сега майка му да плати на майстора.....

Крушите не падат далеч от дървото..

Трябва с добро-малко бой, след това общественно полезен труд 10 дена, отново малко бой, отново труд и глоба накрая. Кьм такива трябва цивилизован подход. Друг пьт ще налитат на бой кьм този, който пред тях посегне да чупи нещо общинско.

Подобно поведение има във всяка една страна, не сме единствените и последните. Мога да ви дам перспектива как се справят в Германия с подобни случаи: 1. Родителите на детето получават по пощата автоматично фактура за щетите 2. На детето се назначава психолог 3. Един или двамата родители излизат в получим работен ден като се очаква втората половина да я изкарват с детето си и да го възпитават 4. Заплащането на родителите не се намалява, а разликата се компенсира от държавата Написах го, защото много от коментарите са: избийте им зъбите, пребийте ги и т.н .... а всъщност има много по цивилизован начин да се справиш с проблемите в едно общество

не всички животни се възпитават само с морков.

Животно е сина/дъщерята на майка ти.

Не, магаретата добре реагират на моркова, за разлика от хората

Ти май бъркаш България с цивилизованите страни?

Герберастска дрога!

Абе келеметата са си не за бой, а за пребиване. Ноооо... Нещо много лесно, без особени усилия, при това от малолетки се троши тази беседка. Стана ми интересно, колко ли струва на данъкоплатеца този криво скован чамлък...

Намерете ги тези лайненца и глобете яко родителите!

Тава е то чалга-поколението. То не цени нищо, не се радва на нищо, не съзидава нищо! То знае само да пие, пее чалга, да щрака с пръсти и да мята гюбеци, да руши и унищожава. Чалга-родители си отгледаха чалга-деца... а последиците ги отнася цялата нация... Въпрос с повишена трудност: кой е виновен за това?...

Ромчета доколкото виждам. Има ли смисъл да коментирам.

Проблемът е, че не са ромчета. Ама хич! Баш българчета са, като гледам доста добре са облечени, значи мама и татко са заможни. Ама нямат време да възпитават децата си, или такива са им разбиранията, затова са харизали отрочетата на улицата - тя да ги възпитава.

Не съм гледал клипа но мога да поспоря за доброто обличане, щото на последък наблюдавам точно обратната картинка

Така, така. Българчетата и българите не трошат, не мърсят и са добре възпитани. Само циганчетата в тая държава са такива, пък вие ганювците сте света вода ненапитa.

Аз от това клипче видях само едно хлапе да троши. Другите само си седят, но не го и спират да чупи.

на всеки по 5 избити зъба с метална тръба и ще заобичат детските площадки. А всъщност може и по 8!!!

Айде сега обществен труд за тях и родителите им + по 5 цифри глоба н калпак

Предполагам такова е възпитанието и на родителите им- тъпи, прости, чалгаджии или пък мутри и мутреси... каквото видяло в къщи детето това прави и навън. Казват се "новите продукти на демокрацията"..... само консумираш, трошиш и нищо не плащаш... красота!

точно, нека се накажат родителите, ама е хубаво и децата да помагат при обществено полезния труд, той все пак изгражда някои неща, които явно липсват

Тия младежи нещо ми изглеждат кафявички!

Само ти се иска, хаха! Или според теб само "кафявичките" трошат и хулиганстват, а?

По 100 часа обществено полезен труд за родителите на всяко дете, участвало в трошенето. На децата и да им говорите, всичко идва от родителите. Те, децата, от вкъщи са се научили да слишат как се псуват държава, институции и как никой не се съобразява с правилата. Бъдещите наркоманчета, седнали в автомобилите, бъдещите вандалчета, бъдещите мутри и мутреси. Нашето бъдеще...