В ареста остава бившият служител на МВР, ритал и удрял украинка, с която съжителствал

47-годишният мъж е нанесъл телесна повреда над жената, която има статут на бежанка

Обратно в новината

Коментари - В ареста остава бившият служител на МВР, ритал и удрял украинка, с която съжителствал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

''вследствие на което ѝ причинил лека телесна повреда, информира БТА.'' И за тази лека телесна която няма как да не си е заслужила украинката човека ще да е в ареста а за убийство на българин една гаранция от 2-3 хил.лева само защото имал глупостта българин в България да се роди...Незнам как на моралео и лецемерен манталитет може някаква ''повреда'' да се нанесе още повече че са нямали съвместно съжителство а някакво нахалство да се вре там.

Късно се е осъзнал бившия какво точно значи украинка....

ку...ва е вдигнала цената след еб....то и е отнесла тупаниците.

В сороска българия ритнеш ли помяр или украинка свършен си.

Колко ли трябва да си го закъсал та да тръгнеш с укрокурва

Колкото и да я е млатил, малко й е било. Мръсни украински уроди

Е голям тъпак. Да занимава с укробоклуци

А майка й не се ли е нанесла и тя в апартамента?

За тоя требва медал за чистене на вредни укри

Дори този тъп полицай е разбрал след няколко месеца, че това не е никаква украинка, а обикновена рускиня :) Щото говори само на руски, люска по кило водка на сядане, пуши като комин, мързи я да почисти къщата и пуска на всеки мангал, който си поиска.

Добре си опознал жена си

Жилава украинка. Налагал с ръце и ритал с крака в главата. В резултат на което е получила лека телесна повреда.

Само две статии по-нагоре може да видите, че убиецът на детето в Бузовград е освободен срещу 3000 лв. гаранция. Т.е убийство на циганче - гаранция, набиване на украинка - няма гаранция. Всеки да си прави изводите.

Не е циганче. Показаха майка му- българка е. Но, каквото и да е било детето, подигравка е тази гаранция.

Ей, това са нашите русофили! Жена да биеш е лесно. Като искаш да биеш украинци, момче, запиши се в ЧВК Вагнер - Пригожин те зове! Ха ха ха ха ха

Много си тъп бе ХА ХО. Само русофили ти се привиждат. Защо трябва да направиш от една битова новина гавра с руски привкус. Само русофили ли бият жени, а? Ба си, колко си ТЪП.

Не е тъп. Трол е.

А ти си тъпунгер.

Ами мильциунер.И притеснителен,не искал да го снимат.

Битата жена е украинка.Но, това не я прави лека или пропаднала жена.Напротив - възвеличава я.А,той нещастника е бивш служител на органите на реда, т.е. - научен на насилие и безчестие.Това научавам от така публикуваният материал.

Те украинките са известни с величието си.

Нали украинките бяха рускини? Нещо против рускините ли казвате? Ха ха ха ха

Е нали имали право на самоопределяне бе? И ти си ми един поврътлив, където те засърби натам се дупиш.

Ако беше българка дали щеше да пише нещо в медиите?

Сигурен съм, че е спестена доста информация по случая. А ще бъде полезно за Обществото, много размисли и поуки ще се случат. Отделно ще стане ясно как се интегрират бежанките...

Вместо да я ебе...тъпак

Той ебе, ама болестите които носят уСраинките са коварни:))

Учил се е да бие и работата му липсва.

Много е важно журналистите да напишат "БИВШ СЛУЖИЕЛ НА МВР" и после как се насажда мнение към служителите в МВР, срамота.

Пич, като знаем сред настоящите служители какви гнили ябълки излязоха, любки, симони и други май няма нужда да насаждат нищо.

Загазил е нашия. Укра на снимка да видиш - шамар

И на мен да ми лепне трипер и аз ще я пребия!

Бой, ебанйе и сръбска музика :)

Точно така си е - такива мъжки путки като големия бияч само бой, ебане и сръбска музика ви вкарва в правия път!

Защо се учудвате? Всичко си е логично. И комбинацията и резултата.

Курвата объркала МВР с 5 звезден хотел на Черноморието!!! Много ги разглезихме миндилите от Украйна!!!

Човека не е Виновен ! Освободете човека и изгонете украта която муие стъпила на шията и сега иска да му отнеме жилещето !

С украинка да живееш не е добра идея, но човека е съжителствал заради прасковата и, не за друго. Тоест да я поевава. Те жените за друго не стаат.

Скандалът сигурно е би кой ще бие във войната на Източния фронт!

Е, изяснило ѝ и се на кучката!!!!

Повечето мъже и за еб@не не стават. А и не могат

Брей, вярно ли си ги пробвала повечето?

Си фригидна

Народната мъдрост гласи:"Кой не може да еве - рита".Та и този субект така. След 35 годишното опростачване на нацията ,чието начало постави СДС-Шайката и провеждано под зоркото ръководство на Сереуто и Ми-6,какво очаквате да има в преджобената им колония, освен Простаци,като този побойник.Явно така се е амортизирал от правене на чекии,че друго не може да прави с една хубава жена,освен да я млати,а освен това такива са и англо-краварските традиции и ценности,които СДС-Чумата ни донесе,заменяйки българската ценностна система и морал.

Казва се Садо-мазо, в гъза, в устата и бой :) Нормално, еле па с укрофаврантия :)

да не е пипнал спин, от 299 случая на спин регистрирани през годината повечето са на дошли от украйна

Да се разследва какъв психически терор му е нанесла украинката, и да бъде депортирана директно на фронта. Нали жените искат да са равни с мъжете, затова да отива на фронтовата линия

За тях равенството на половете е като шведска маса - от това ще си взема, от това не, ууу това е гадно. Да пием наравно може, да се бием наравно не може.

Правата са равни пред закона. Синковецът да е подал жалба за психичен тормоз, да я е изгонил и да си е издейстал ограничителна заповед. Ама е реагирал като мъжка пу....ка.

По въпроса за равенството, ако бях млада, здрава и права, със сигурност щях да награбя не пушка, а лека картечница, ако наистина се налага. Е, равни не значи еднакви. Не искаме да започнете и вие да раждате (Боже опази!), защото каквито сте си лайна, кой знае още какви по-големи лайна ще започнете да раждате!

Радваме се, че може да се разчита на теб, но една пичка пролет не прави.

DOBRE che ne BESHE ot MOYATA NARODNOST- AMERIKANSKA. KAKVO LI BI GO OCHAKVALO?

Украинките трябвя да се еват, а не да ги бият. Ако обаче е имала някоя голяма уста като на гараж врата, тя трябва да се затваря. Няма как. Жена от добро не разбира, само от дърво.

Този човек нормален ли е ? Да съжителства с украинка ? С тези подчовеци

Научил си е урока, ама по трудния начин.

Така Хитлер говореше за руснаците преди ВСВ, очевидно повечето от вас сте на неговото ниво. И егати жените щом бягат от добрите мъже за да са с най-лошите.

Ако е бил личния ѝ сутениор, а тя е укривала оборот, какво друго може да направи човека?

Ако беше така защо да й разваля търговския вид?

Просто ѝ е разяснил ситуацията за другия път, без трайни последици.

Добре, приемам теорията ти. Все пак не пише нищо за трайни увреждания.

RAZBRAL KAKVI BOKLYTSI SA i ya POOTYPAL. BRAVO!

Той я приютил, а тя му се качила на главата. Защо ли не съм изненадан?

За да я приюти, не му се е качила на главата а на к..ра. И като го е светнала, че му е малък и мек и сплескан и он го е ударил на чест:))) Фани единия , удари другия е станало баш .

То затова човек трябва да е учтив с домакина. Пък и що не е проверила преди да се нанесе? А, сигурно по същата причина, поради която не си напускат партньора преди да са си намерили нов.

Какво търси тази украинка при този побойник. Те побойниците си личат от пръв поглед, изписано им е на лицето.

Не е вярно, че побойниците си личат от пръв поглед. Не винаги изглеждат бабанки и грубияни. Има и доста хитри и харизматични манупулатори, който изглеждат нормално...в началото.

Да знаеш една жена с тиган, или точилка, какви чудеса може да направи... ама не в кухнята, неврохирурга се шашна като видя творчеството и.

На година има по 20на мъже, намушкани от жените си по време на скандал. Но обикновено оцеляват, все пак физически по-едри, бързи рефлекси, та затова на медиите не им е достатъчно сензационно. А ако някой умре присъдите са жалостиви, по правило под 10 години.

кви плитки опорки си изсмукваш от пръстите. То присъдите у наща държава като цяло са милостиви , нема значение мъж пребил до смърт жена, или жена намушкала мъж..Виж дори само известните случаи, които стигат до медиите - нема осъден на максимално за и звършеното деяние наказание

Не е точно така, мъжете обикновено получават от 20 нагоре. Викторио доживот. Веска 7 години.

Викторио уби дете, Веска е защитавала живота си.

Не е така. Да, Викторио уби дете, просто неговото име съм запомнил, не ми се ровеше да търся друг, но другите получават средно 25 години. А Веска КАЗА, но е нейната дума на убиец срещу тази на убития, който по очевидни причини не може да каже своята версия. И тя не каза, че си е защитавала живота, а че дядото я бил ударил с чехъла си, което първо може да е вярно, може и да не се, няма как да се докаже, и второ не е причина да убиеш човек. Нали не искаш да кажеш, че ако жена ми ме удари с чехъл имам пълното право да я удуша с пешкира както направи Веска?

Той е за повишение и награда ,а не за арест

Боклук нещастен . Мама ти мръсна , милиционерска. Мама им мръсна и на всички путинофили , дето са готови да защитят един смотан комплексар , само защото жената е украинка . До къде стигнахме ? Съд , затвор , а там като се разбере че е бил кука ...... sex .

Бивш полицай и украинка. Чудно е какво ли дете биха имали.

Боко Тиквата, про100 кире, Ристинка украинка, Атанаска демократка и останалите курви в Миллет бюлюка!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мунчууууууууууууууууу

Напукал и е кофата на тая мърша

Искала му 1200 лв за свирка и пичът ѝ изтрещял един кютек в кофата!!! Евала!!! Денацификация до последната дупка!!!

Нека да чуем и неговата версия , че така не е честно малко

Аз съм по-силен имам правото да пребия всеки който е по-слаб от мен.

Путин?

И все пак , нека да иде журналист да му вземе интервю, ама искам да го излъчат по БТВ Сещате ли се кога ще се случи това. Ама я да беше руснак

Qwе, ама он сам е настоял, че не иска да го снимат, да го дават , да го интервюират, ти го караш да излезе с лицето си да дава интервюта по БиТи Ви..Он си е некво хюмне комплексирано, вместо да и събере бухчата и друм към Елхово ..он хем иска да е..бе, хем не му става:)))

Абе ква негова версия? Ако е правила нещо нередно служител на закона знае какво се прави. Да пребиеш жена не е геройство за което служител на МВР да се награждава. Утре ще пребие твоето дете защото подозирал че го гледа накриво. Дано е кауша го разпорят за да му дойде акъла.

А ако тя му е посегнала първа?

Ако тя е посегнала първа, той като МВР-еец най-малкото е обучен как да обезвреди и усмири нападател . Усмирява я вика полиция и й изхвърля парцалите през прозореца, ако е чак толко афектиран. Сега ще си сърба попарата.

Да бе, някоя ще ми посегне и аз ще я пазя да не й нараня чувствата и муцуната, ти нормален ли си, достойнство нямаш ли??? Нека като си гледа после изкривения клюн в огледалото да се замисля дали пак би посегнала. Изобщо не разбирам каква е тая нагласа, че мъжът няма право да бие, а жената има. Какво, нас мъжете не ни боли ли? Ти или си жена или някакъв чехлю.

Тези украинци не са никакви бежанци! Имат пари и си плащат! Сега тая уруспия ще иска обезщетение. Няма ли кой да я дотрепа, кучката?

Изрод и садист. Престъпник.

Украинките са проститутки от класа! Малко я е бил! Явно си го е зслужила, а и имала стстут на бежанец! Драскача, че какво от това, ама и ти си за едно дърво!

Лятоска наште "моми" на Кранево биха украинските "труженички" че им подбивали цените... кой е прав, и кой требе да се жали че бил принуден да търпи чуждо насилие?!

А тая украинка- бежанец къв го търси в квартирата му.

БраО бе, за лека телесна повреда - лишаване от свобода?!? Ами този женски укропитек може кой знае какви мръсотии и подлости да е вършила, че да се стигне до бой. Укропитек ли е - бой, бой, бой и без почивка - пак бой!!!

Да пребиеш една жена е геройство достойно за орден. Вие в русия така ли правите?

Естествено, че така правят: "Подводницата „Щука 213“... вижда на сутринта на 24.02.1942 г. неохранявания вражески съд „Струма“... Корабът беше успешно торпилиран от разстояние 1118 метра и потопен... Младши офицерите... Командирът на поделението и сержантите... и морякът на Червения флот, който е изстрелял торпедото..., са показали храброст. “ Съветски военни архиви[. Българският кораб "Струма" превозващ еврейски бежанци за Израел. Загиват 767 жени, деца и мъже. Датата 24.02 говори ли ви нещо? На мен ми казва, че за 80 години в Кремъл не са научили нищо ново - терор и убийства.

Има жени тероризаторки, които заслужават много бой, в България и ЕС.

На копейкин. Същински възрожденец.

украйнците започнаха терора и на територията! що ги пускате тука?

Кога предателите като тебе водещи руска пропаганда ще бъдат арестувани и осъдени според законите на България.

И къде видя руска пропаганда, бе, двугънков дебил!

Този предател е платен руски трол и всеки ден пише десетки коментари в защита на Путин. Сега разбра ли или още трябва да ти се обяснява?

В тази шибана държава повечето преступления се вършат от полицаи, на които народа плаща да се борят против престъпленията